Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 22:45
Svako jutro uz kafu gledam Uk Televizije pratim desavanja dosta,upoznat sam odlicno u situacije u klubovima.....
Enrique je pa skoro 100% igrac Liverpoola u koliko se nesto ne izmajmunise kao sto se zna desiti....
Za Kolarova gore ovog-Kolarov je svoje odsvirao u Citiju i preselit ce na klupu,zato je tu Clichy i dosao,dovoljno sam ga gledao proslu sezonu,dovoljno znam da je imao onako "solidnu"sezonu,on nema centarsut kako treba,prodor,trom je,ima mrtve noge.Slabo komunicira s igracima u toku utakmice...Zato je Clichy doveden 5 puta je bolji od njega,brzi je odlican i naprijed i nazad,ima dobar osjecaj za loptu,mekan centarsut i precizno dodavanje....da dalje ne gusim temu s drugim igracima.....
Ove dvije utakmice sto smo igrali i popusili ko se malo bolje zagleda ili ko je gledao te pomenute utakmice vidjece po sastavu igraca sta je Kenny htio vidjeti,na koga moze racunati,a koga ce da proda ili posalje na posudbu i da vidi gdje mu jos treba igrac..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi