Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 19:25

Carlo je napisao/la:Siguran sam da Dalglish nije izjavio da nemamo para. Nikada ne govori o tome, kao i o transferima. Takva je politika kluba.
I ja mislim da on nikad o tome nebi pricao,a sto se para tice mislim da ih ima i to dosta....

Kenny ceka nesto i polako kriza igrace na koje nece racunati,vrsi prodaju pokusava zaraditi sta i tako kupiti jos kojeg igraca.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 19:29

To za argumente(istina sada ih nemam) sam ti rekao drzim se svoje logike i svog znanja o Liverpoolu,a inace si ti poznat za neargumentiranu raspravu tako da kao sto kazes:"veliki pozdrav".
Ok drzi se ti svoga ja sam ti svoje rekao.

ja poznat za ne argumentnu raspravu mora da se salis...

Kazes ljudski je gresiti? jeste u pravu si ali zato je ljudski i izviniti se, u svakom slucaju rekao sam ti tu sta mislim a sad dal ces ti verovati u to ili ne ne znanima me, samo sledeci put kad govoris da gresim daj neki dokaz pa ako je to istina ja cu se povuci iz dalje rasprave :|
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 20:50

Park wants 'first choice' Liverpool move

http://www.givemefootball.com/premier-l ... ---reports" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 jul 2011, 21:35

Joj da je klepiti Cityu Jonhsona i Kolarova. Dovesti jos Parka za back-up i tim za 10!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 21:56

Johnsona bi mozda mogli klepiti jer nece se on naigrati u ovoj sezoni a Kolarova nema sanse
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 22:03

Ja sam negde procitao da se i interesujemo za Johnsona a takodje sam procitao da ga chelsea juri, nije se on nesto ni prosle sezone naigrao imao je par startnih meceva ali uglavnom je ulazio sa klupe, u svakom slucaju konkurencija mu je jaka :!:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 22:15

Ja sam citao da smo mi i everton zainteresovani za Johnsona
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 29 jul 2011, 22:18

Kako bi Kolarov dobro došao da zakrpi tu poziciju koja nam najviše škripi.Mada čisto sumnjam da će biti nešto od toga.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 22:22

anfield je napisao/la:Ja sam citao da smo mi i everton zainteresovani za Johnsona
joj procitao sam i ja to, samo ja u to ne mogu verovati, nema Everton pare za njega, ali opet kad pogledas mozda prodaju Jagielku i Bainesa pa deo od tih para iskoriste za taj transfer, ali ja u to ne verujem.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 22:27

Jimmy from the hood je napisao/la:Joj da je klepiti Cityu Jonhsona i Kolarova. Dovesti jos Parka za back-up i tim za 10!
prve 2 trulje nebi volio vidjeti blizu stadiona,a ne da mi igraju...Park moze 8-) 8-)

Kolarov ce presjediti na klupi ovu sezonu kao i Johnson......

Enrique ce doci 100% sto se tice lijevog bocnog.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 jul 2011, 22:31

Ponos Torina je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Joj da je klepiti Cityu Jonhsona i Kolarova. Dovesti jos Parka za back-up i tim za 10!
prve 2 trulje nebi volio vidjeti blizu stadiona,a ne da mi igraju...Park moze 8-) 8-)

Otkud znaš ovo za Enrique-a... :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 22:32

Uvjerit ces se sam za par dana ;)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 jul 2011, 22:34

Enrique je sam rekao da želi igrati u klubu koji nastupa u LP,zbog toga mi je malo čudna ova tvoja tvrdnja.

Nadam se da za to imaš neke informacije i da to nisu samo tvoja nagađanja jer to su ipak dva različita pojma... :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jul 2011, 22:37

Ponos Torina je napisao/la:

Slazem se mi na poziciji ljevog beka imamo kvalitetne igrace, koji su bauk za Kolarova a on je trulja.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 22:38

svasta je moguce u vezi Johnsona a ponos torina kako si tako siguran dolazak Enriqea
LIVERPOOL YNWA

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jul 2011, 22:45

Svako jutro uz kafu gledam Uk Televizije pratim desavanja dosta,upoznat sam odlicno u situacije u klubovima.....
Enrique je pa skoro 100% igrac Liverpoola u koliko se nesto ne izmajmunise kao sto se zna desiti....

Za Kolarova gore ovog-Kolarov je svoje odsvirao u Citiju i preselit ce na klupu,zato je tu Clichy i dosao,dovoljno sam ga gledao proslu sezonu,dovoljno znam da je imao onako "solidnu"sezonu,on nema centarsut kako treba,prodor,trom je,ima mrtve noge.Slabo komunicira s igracima u toku utakmice...Zato je Clichy doveden 5 puta je bolji od njega,brzi je odlican i naprijed i nazad,ima dobar osjecaj za loptu,mekan centarsut i precizno dodavanje....da dalje ne gusim temu s drugim igracima.....

Ove dvije utakmice sto smo igrali i popusili ko se malo bolje zagleda ili ko je gledao te pomenute utakmice vidjece po sastavu igraca sta je Kenny htio vidjeti,na koga moze racunati,a koga ce da proda ili posalje na posudbu i da vidi gdje mu jos treba igrac..

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 30 jul 2011, 00:35

Liverpool will sacrifice misfits to land Blues defender

http://www.fanatix.com/news/liverpool-w ... ender-470/" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 30 jul 2011, 00:38

Liverpool and Newcastle engineer intriguing £15m swap deal

http://www.fanatix.com/news/liverpool-a ... -deal-668/" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2011, 00:45

Ja nigdje ne naletih na ovo, samo da ka'em. I, nadam se da neće biti ništa od dolaska Cole-a na St. James Park. Enrique je fakat blizu odlaska, al' da je samo novac dobit' za njeg, nikako ovog polovnjaka koji čak nema mjesta ni u timu Svraka. Ovaj današnji Cole za Championshipa (neka se niko ne uvrijedi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 30 jul 2011, 00:50

Ja bas nekako mislim da bi Cole dobro dosao Newcastlu, ima on kvaliteta samo forma mu je malo :roll:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo i 4 gosta.