Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mmirsad
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mmirsad » 29 jul 2011, 15:48

[quote="Romariooo"]e taj vucinic, mrskorodni crnogorac bi sigurno vam valjao heh

Pajugo ima barca para, neki dan je iskesirala za jedog igracinu, alexis sanchez ako si kad cuo za njega, ako nisi upoznat ces ga kad vas opet budemo derali, kakve ste kurate srece opet cete barcu izvuci u ligi prvaka

a vi toliko dizete u nebo vase igrace, van persie babo, fabregas bolji od xavija, sto po automatizmu znaci i da je najbolji veznjak na svijetu, pa wilshit mlada junačina svjetska klasa, nenadjebivi klishi itd, i sva te sile i velesile dodju na kamp nou i za 90 minuta ne sutnu po golu, i sto je najsmjesnije ni pored gola nijedan sut

kakva je to vrsta urote bila, nije vam sudija dao sutate garant heh[/quot

Vucinic je uz Dzeku najbolji napadac sa balkana, ima dobar pregled igre kakav nama u arsenalu treba usto ima odlicnu realizaciju. Arsenal se uvijek bio zadovoljan mrvicama i nikad se nismo zalili. To ko je bolji pokazali smo prosle sezone kada je Arsenal jedini klub koji je naprosto razvalio Barsu kod kuce, a to sto su sudci vas nagradili sa par skandaloznih odluka tu mi nista ne mozemo uciniti.
To da li barsa ima para bas je pokazao ovaj transfer Sancheza ja ne znam koliko si upucen, Barsa je dala 25 miliona eura odmah a preostalih 11,5 miliona ako bude igrao odredjeni broj utakmica znaci da nemaju para pogotovo nemaju para sad da dovedu cesc-a. Zao nam je moracete i sledece sezone da igrate sa prosjecnom sredinom. :lol: :lol: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jul 2011, 15:51

Gdje iskopaste to za Vučinića? Ja koliko sam upućen, najviše se spominju Juventus i Tottenham, a Arsenala nigdje ne vidjeh u tim klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge.

Nego, gle čuda, Diaby se povrijedio i neće biti spreman za početak sezone zbog operacije članka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 16:00

Monolog je napisao/la:Diaby se povrijedio i neće biti spreman za početak sezone zbog operacije članka.
E sad napiši MUŠTULUK. :D

Nadam se da će ovaj poluigrač pauzirat iducu godinu jer uglavnom kad igra više štete nanosi nego koristi.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 16:13

Peter Hill-Wood, predsjednik Arsenala, potvrdio je da su Topnici poslali ponudu za stopera Evertona, Phila Jagielku.
Arsene Wenger želi očakjnički dovesti stopera, Topnici su poslali ponudu za Jagielku, koja je odbijena. Potvrdio je to i predsjednik tima sa Emiratesa.

"Poslali smo ponudu za Jagielku, ali oni misle da to nije dovoljno. Još uvijek se ništa ne događa. Nastojimo kupiti nekoliko igrača, ali ništa se ne može dogoditi preko noći", rekao je Hill-Wood.

Gary Cahill i Chris Samba se također nalaze na radaru Arsenala, ali izgleda da je Jagielka prvi izbor francuskog stručnjaka.

Jagielka ? WTF ? Zašto ne Cahill koji bi bio čak i jeftiniji ? Pa ovog Wengera niko ne može skontat.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jul 2011, 16:16

Pa sto se prepirete sa Romariom, pa njemu su Pique-Puyol najbolji stoperski par na svijetu, a Valdez zasluzio da brani u spanskoj reprezentaciji jer je bolji, samo to trener jos ne vidi.. Mene bi bilo stid pricati o nekakvim sutevima, o utakmicama u kojima je Barcu izvlacio sudija, ali sta je jos smijesnije Arsenal nije uputio sut u okvir gola a dao gol, pa to ne moze svako... p.s. Koliko Barca ima para mora dizati kredit za place igracima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.2 Koliko ga ne zelite svaki drugi tekst na barca-bih o Cescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@Rizah Nisam vidio da ti je neko odgovorio, biti ce jos pripremnih tacnije ovaj Emirates kup, i nakon toga valjda slijede te kvalifikacije za Ligu Prvaka..
@Bosco :lol: :lol: :lol:
Chamakh - I can make a bigger impact now
Marouane Chamakh expects to make a bigger impact this season after completing his acclimatisation to English football. 

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... impact-now" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jul 2011, 16:24

Hvala na informaciji, znači vi ne putujete više po svijetu ( osim naravno kvalifikacija za LP )? Sad samo Engleska, to je jako pametno. Mi sad moramo putovati u Norvešku, to nije nimalo pametno a sezona samo što nije počela. Joj jedva čekam ligu.

Wengera je teško skontati oko transfera, poslije slučaja Flamini mislio sam da mu se ta greška nikad neće ponoviti a on opet, poslije Squilaccija mislio sam nikad više, a on opet isto :roll:

Ma ko zna šta se dešava u njihovim glavama ( mislim i na sastav Kinga za utakmicu protiv Galate ) , ali oni se izgleda manje sikiraju od nas :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 17:47

....Bogam' ovo oko Mate je izgleda opasna stvar ;) Izgleda da je stvarno nešto između dešava, al kao što Arnelinho kaže, pričekajmo kraj ;) A što se tiče Jagielke, ja mislim da je dobar igrač al bi volio prije Cahill-a al ja se ne pitam ;) ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 jul 2011, 18:37

Arsenal prijeti Barceloni prekidom razgovora oko Fabregasa

Predsjednik Arsenala Peter Hill-Wood kaže kako se čelnici Barcelone već godinu i pol dana poigravaju oko Cesca Fabregasa, te je njegov klub blizu toga da prekine sve razgovore.

Saga oko Fabregasa već drugo ljeto zaredom dominira sportskim medijima, a s obzirom da je i sam igrač priznao kako bi se rado vratio u Barcelonu, očekivalo se da ovh dana dođe i do realizacije transfera.

Međutim, Hill-Wood kaže kako njegov klub i dalje čeka pravu ponudu, te razmišljaju o prekidu pregovora.

"Poigravaju se već godinu i pol dana i vrijeme je da se konačno odluče. Loptica je na njihovoj strani terena. Do sada su poslali jednu ponudu vrijednu 29 milijuna eura i još jednu kojom su samo željeli ispitati situaciju. Ako žele kupiti igrača onda će morati platiti pravu cijenu. A kada pogledate na ono što se plaća za neke druge igrače, ne mislim da je ono što mi tražimo nerazumno." rekao je Hill-Wood.

Na izravno pitanje je li Arsenal blizu potpunom prekidu pregovora, Hill-Wood je rekao: "Približavamo se tome."

Daily Mirror tvrdi kako su iz Arsenala Barceloni poslali e-mail u kojem su kao krajnji rok do kojeg bi transfer mogao biti realiziran postavili 5. kolovoz.

Hill-Wood je potvrdio i kako je Everton odbacio ponudu Arsenala za Phila Jagielku, za koju se tvrdi da je bila vrijedna oko 11 milijuna eura.

"Poslali smo ponudu za njega, ali mislim da to nije bilo dovoljno. Jako smo zaposleni, ali ništa se zapravo ne događa. Pokušavamo dovesti nekoliko igrača, ali ništa se neće dogoditi preko noći." dodao je Hill-Wood.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jul 2011, 18:46

Romariooo je napisao/la:e taj vucinic, mrskorodni crnogorac bi sigurno vam valjao heh

Pajugo ima barca para, neki dan je iskesirala za jedog igracinu, alexis sanchez ako si kad cuo za njega, ako nisi upoznat ces ga kad vas opet budemo derali, kakve ste kurate srece opet cete barcu izvuci u ligi prvaka

a vi toliko dizete u nebo vase igrace, van persie babo, fabregas bolji od xavija, sto po automatizmu znaci i da je najbolji veznjak na svijetu, pa wilshit mlada junačina svjetska klasa, nenadjebivi klishi itd, i sva te sile i velesile dodju na kamp nou i za 90 minuta ne sutnu po golu, i sto je najsmjesnije ni pored gola nijedan sut

kakva je to vrsta urote bila, nije vam sudija dao sutate garant heh
Još se uvijek raspravljaš s pajom :D
Ma nemoj brate , nema koristi , taj ne vidi dalje od nosa ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2011, 19:10

Bosco je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Diaby se povrijedio i neće biti spreman za početak sezone zbog operacije članka.
E sad napiši MUŠTULUK. :D

Nadam se da će ovaj poluigrač pauzirat iducu godinu jer uglavnom kad igra više štete nanosi nego koristi.
Cuj ga, a svaku tekmu koju je zapoceo za Arsenal isti nije izgubio...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 19:18

Zato nije ni pobijedio :lol: :lol: , prva asocijacija kad neko spomene ime te bukve je Newcastle - Arsenal (0:4) 4:4

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2011, 19:51

Bosco je napisao/la:Zato nije ni pobijedio :lol: :lol: , prva asocijacija kad neko spomene ime te bukve je Newcastle - Arsenal (0:4) 4:4
Jadni Diabi, niko ga ne voli! Pa bukvo jedna nije on kriv zbog tog nego sudije.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jul 2011, 20:11

Bosco je napisao/la:Zato nije ni pobijedio :lol: :lol: , prva asocijacija kad neko spomene ime te bukve je Newcastle - Arsenal (0:4) 4:4
Hajde nemoj pricati nista, kako on nema mjesta a Rosicky ima???? covjek je dobar igrac, samo ima problema sa povredama, i uprkos tome stigne ostaviti bolji utjecaj na terenu nego Rosicky to sto ga ti ne volis ne znaci da nije dobar, i sta je on kriv tu??? Mislis da Vieira ne bi tako reagovao??? Ili mozda Adams????
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jul 2011, 20:13

AllGunsBlazing je napisao/la:
Hajde nemoj pricati nista, kako on nema mjesta a Rosicky ima???? covjek je dobar igrac, samo ima problema sa povredama, i uprkos tome stigne ostaviti bolji utjecaj na terenu nego Rosicky to sto ga ti ne volis ne znaci da nije dobar, i sta je on kriv tu??? Mislis da Vieira ne bi tako reagovao??? Ili mozda Adams????

Slazem se sa Edvinom. :D Po meni Diaby nije los igrac samo ima previse problema sa ozlijedama.Za svoju konstituciju je jako proddoran i zna nekad nanizati 2-3 igraca.Sigurno da moze doprinjeti Arsenalu,naravno kad je zdrav.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jul 2011, 20:23

Megamon je napisao/la: Slazem se sa Edvinom. :D Po meni Diaby nije los igrac samo ima previse problema sa ozlijedama.Za svoju konstituciju je jako proddoran i zna nekad nanizati 2-3 igraca.Sigurno da moze doprinjeti Arsenalu,naravno kad je zdrav.
On je odlican igrac, jak, visok dobro dribla, fina tehnika, nekad ga malo zna zafrkat taj pas, cesto kasni sa njim, nekad zna i dobru asistenciju dati, sve u svemu dobar i koristan igrac, veoma mu tesku uzeti loptu, npr. protiv Barce prije 2 godine je on uzeo loptu iz koje je Arsenal poveo na NC, ili npr. ona partija protiv BiH.. Ljudi ga ne cijene jer nije imao nacina da ostavi dobar dojam, momak je na pocetku igrao lijevog ili desnog veznog, zavisno sta je trebalo, i onda kad se vratio na svoju poziciju povrede su ga pocele sputavati u tome da ostvari dobru karijeru, ne volim ga ni ja zbog nekih izjava, i nekad zbog njegovog ponasanja na terenu, tj. kad proba sam predriblati sve i zabije se u trojicu, ali moze biti dobar i koristan igrac samo da ga povrede zaobidju...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 20:35

Diabya aka Parmaka treba prodat, ima 25 godina stalno je povrijeđen i koristan za par tekmi u sezoni, samo uskraćuje prilike nekom drugom da ostvaruje potencijal. Sumnjam da bi on igrao bilo kakvu ulogu u nekom normalnom klubu, ali Wenger ga drži samo zato jer ima poremećen ego odnosno ne želi priznat da je Diaby flopina koja u sezoni odigra 3-4 utakmice na nivou u vrh glave.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jul 2011, 20:39

Bosco je napisao/la:Diabya aka Parmaka treba prodat, ima 25 godina stalno je povrijeđen i koristan za par tekmi u sezoni, samo uskraćuje prilike nekom drugom da ostvaruje potencijal. Sumnjam da bi on igrao bilo kakvu ulogu u nekom normalnom klubu, ali Wenger ga drži samo zato jer ima poremećen ego odnosno ne želi priznat da je Diaby flopina koja u sezoni odigra 3-4 utakmice na nivou u vrh glave.
A zasto njeg treba prodati a zadrzati Roscikog??? ako se ne varam i on igra na toj poziciji, i on uzima mjesto mladjima, a stariji je, i ne doprinosi nesto puno Arsenalovoj igri...
Celik!3,2,2.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jul 2011, 20:49

Bosco je napisao/la:Diabya aka Parmaka treba prodat, ima 25 godina stalno je povrijeđen i koristan za par tekmi u sezoni, samo uskraćuje prilike nekom drugom da ostvaruje potencijal. Sumnjam da bi on igrao bilo kakvu ulogu u nekom normalnom klubu, ali Wenger ga drži samo zato jer ima poremećen ego odnosno ne želi priznat da je Diaby flopina koja u sezoni odigra 3-4 utakmice na nivou u vrh glave.
Odlican opis Rosickog. Samo si malo godine fulio.
Inace, i Blanc ima poremecen ego, pa ga stalno zove u reprezentaciju. Sreca pa si ti tu da nas sve prosvjetlis... :roll:
Na oficjelnoj stranici ima par zanimljivih clanaka vezanih za presicu pred Emirates Cup. Moj najdrazi dio:
“Henri Lansbury is in a situation where I believe he will make a career,” said the manager. “At the moment it is a bit congested for him but I believe he has the talent to play for Arsenal Football Club.

“I have to give him a chance at some stage and as quickly as possible. I believe in him. But if I honestly believe he will not play this season or has no chance to compete for a position I will tell him and let him go.”
8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 20:57

Tu sam ja uvijek da vas prosvijetlim Gunner ne brini.
AllGunsBlazing je napisao/la: A zasto njeg treba prodati a zadrzati Roscikog??? ako se ne varam i on igra na toj poziciji, i on uzima mjesto mladjima, a stariji je, i ne doprinosi nesto puno Arsenalovoj igri...
Zato jer je jedan nogometni velemajstor i genijalac (Rosicky), a drugi limitirani prosječni igrač. Ne znam kako se usuđuješ poredit njih dvojicu, to ti je otprilike da porediš Bergkampa i Chamakha.

I šta sad Wenger hoće ? Hoće li prodati Henrya ili neće ? Biće šteta ako ga proda, kad bi barem ukoliko ga proda stavio neku klauzulu da ga za određeni iznos može vratit nazad.
"We have a responsibility towards our club and I have that responsibility to sell the players at a decent price. Or I take money away from my club. And that is not [possible] just to please one player."
Bje-bye Cesc, Welcome Mata !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 jul 2011, 21:02

[youtube][/youtube]

LEGENDA!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.