FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hordas'87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hordas'87 » 29 jul 2011, 19:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
bojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.

Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.

Vi znate bolje. Kakav je ovaj Bučan igrač?
kod nas je bio odlican, u šampionskoj generaciji jedan od najboljih igraca, sto mu je donijelo transfer u split, ali je tamo odigrao prvih 10-ak utakmica i poslije je bio rezerva, pa ko zna u kakvoj je formi
ne bih rekao da je tako ali eto hajde
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sead- ... 46204.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 19:43

I meni Bučan nešto nije bio dojmljiv previše...

Jedino što ima brzinu...to je sve...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jul 2011, 19:43

hordas'87 je napisao/la:
bojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.

Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.

kod nas je bio odlican, u šampionskoj generaciji jedan od najboljih igraca, sto mu je donijelo transfer u split, ali je tamo odigrao prvih 10-ak utakmica i poslije je bio rezerva, pa ko zna u kakvoj je formi
ne bih rekao da je tako ali eto hajde
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sead- ... 46204.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ma lave nisam ga ja pratio, ovo je cini mi se index napisao neki dan, i ja sam to procitao i prenio ovde, znam samo da je na pocetku bio odlican i on i šimić, šimić je nastavio s kvalitetnim partiijama, dok je sejo preselio na klupu, tako su prenosili hr mediji
Za zivot cijeli!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jul 2011, 19:45

Kako se zvala ona pjesma što ide nešto šalalala Željezničar što se puštala poslije vaših golova na Grbavici protiv nas ?
Who dares, wins !

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 jul 2011, 19:47

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jul 2011, 19:50

Markovic se nesretno okliznuo i odma nam dadose gol,drugi gol je bio vise secom nekom nego Karicevom greskom ali sta ces tako ti to biva kad neiskoristis svoje sanse.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 29 jul 2011, 20:22

mozel mi neko reci kojim danima se mogu kupit godisnje karte

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 29 jul 2011, 20:30

Proso je dan a meni je još muka da ne mogu doc sebi previse sam ovo primio k srcu, jednostavno smatram da smo trebali dobiti i proci u cetvrto predkolo ! ALi nema predaje ja jos imam nade !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jul 2011, 21:12

lopta je napisao/la:Proso je dan a meni je još muka da ne mogu doc sebi previse sam ovo primio k srcu, jednostavno smatram da smo trebali dobiti i proci u cetvrto predkolo ! ALi nema predaje ja jos imam nade !
isti sam takav, jos ova kisa ubi u mozak, jos sebi dosao nisam !
Za zivot cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 jul 2011, 21:24

lopta je napisao/la:Proso je dan a meni je još muka da ne mogu doc sebi previse sam ovo primio k srcu, jednostavno smatram da smo trebali dobiti i proci u cetvrto predkolo ! ALi nema predaje ja jos imam nade !
isti sam takav, jos ova kisa ubi u mozak, jos sebi dosao nisam !
Da te obradujem sutra najavljuju lijepo vrijeme, ali poslije podne ..znači spavaj do 12! :D

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 29 jul 2011, 21:45

Da ne bude da kenjam :D ,ali tek nakon sto sam pregledao video na yt shvatio sam koliko smo grmili.Jednostavno iako je bio tamo,covjek se najezi kad ovo cuje.

I da,ima li ikakvih informacija (nagadjanja) ko bi nam mogao biti slijedeci protivnik ako prodjemo Maccabi?
FK Željezničar
Chelsea FC

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 21:51

Čekaj 5. august, 13:00 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jul 2011, 22:01

Keenan.- je napisao/la:Da ne bude da kenjam :D ,ali tek nakon sto sam pregledao video na yt shvatio sam koliko smo grmili.Jednostavno iako je bio tamo,covjek se najezi kad ovo cuje.

I da,ima li ikakvih informacija (nagadjanja) ko bi nam mogao biti slijedeci protivnik ako prodjemo Maccabi?
Sarajevo
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2011, 22:01

Keenan.- je napisao/la:Da ne bude da kenjam :D ,ali tek nakon sto sam pregledao video na yt shvatio sam koliko smo grmili.Jednostavno iako je bio tamo,covjek se najezi kad ovo cuje.

Cini mi se Siroki brijeg :D :D
ako ne odgode tekmu mada nevidim razlog ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 jul 2011, 22:03

Ako je jos uvijek dobar sa kondicijom nesto kao bešlija :)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 29 jul 2011, 22:05

Moggiano je napisao/la:

Sarajevo
SIROKI BRIJEG 07.08.2011 HA HA

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jul 2011, 22:08

mmmirza je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:

Sarajevo
SIROKI BRIJEG 07.08.2011 HA HA
Rekao sam Sarajevo,zato jer su Sarajevu sanse da prođe u sljedeci krug 0 a i nama također pa eto...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 22:15

Jao, sad vidim da mi je onaj čoban ispred Juga uvalio šal na kojem naopako piše Željezničar i The Maniacs, imao svoj šal pa nisam ni gledao, taj novi samo stavio u torbu. Ode mi cener džaba, pu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 jul 2011, 22:38

Hawking je napisao/la:Jao, sad vidim da mi je onaj čoban ispred Juga uvalio šal na kojem naopako piše Željezničar i The Maniacs, imao svoj šal pa nisam ni gledao, taj novi samo stavio u torbu. Ode mi cener džaba, pu...
dok je ovaca biće i vune :D :D šala

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 jul 2011, 23:03

Ne znam zasto, ali ja jos uvijek imam misljenje da smo mi u stanju proci ove hadalje.. Neki gol bezveze, ili iz uigrane akcije (sto smo pokazali da znamo) ili mozda slobodnjaka, u prvom poluvremenu bi svim igracima dao krila i siguran sam da bi dosli i do drugog gola.. Znaci strpljiva odbrana, i polako graditi inicijativu i nekim cudom ga uvaliti do poluvremena.. Iako ce dole biti tesko zbog atmosfere, i jer su kuci puno jaci, mislim da smo u stanju naciniti cudo..

Daj Boze da pobjedi Ljoze..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Levin, Lokomotifa, Mamba21, mavi i 41 gost.