FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 18:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama... :D

Dobro je ako su mu samo majku psovali :lol:
Ma nisam često, a na Jugu nisam dosad bio nikad, i mislio sam da barem tamo nema toga... doduše, sad je na Jugu ionako bilo pola ljudi koji inače nikad nisu tamo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 29 jul 2011, 18:23

Dobar Željo, lijepo igra... Brzi igraci, fizicki spremni i ne boje se. Jos samo da imamo jednog pavog zadnjeg veznog, onako nekog mangupa koji zna iznieti loptu, dodat smireno do prvog igraca, a ne samo ukopavat i zavaljivat, plus neprecizan pas na 3 metra (Svraka)... Sve u svemu opasna ce biti ovo ekipa, bice **** borba za titulu s borcem koji se solidno pojacava, mada je nasa prednost sigurno jaca klupa...

Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 jul 2011, 18:31

nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka
Stanćeski nije u stanju da igra na svom prepoznatljivom nivou, razlog je bizaran al je istinit... Curi sa kojom živi, nesavjestan vozač je pregazio psa, nemam pojma koja je vrsta, al pas je tako skončao svoj pseći život... Od tada je Stanćeski u teškoj depresiji, slabo jede, loše spava, tako da je veliko pitanje dal će da zaigra u svojoj prepoznatljivoj formi... Eto razloga... :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 29 jul 2011, 18:35

Seji Bučanu umrla ptica i cufna mu sjebala :lol:
Zadnja izmjena: Švabo, dana/u 29 jul 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 18:35

ninho je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu :mrgreen:
ja nazalost nemam taj osjecaj :(

Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasno ;) http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjecam se ne tako davno selektor Grcke Oto Rehagel je izjavio da dolaze u BiH da odbrane bod,da uopce i ne pomisljaju na pobjedu.
Na kraju je rezultat bio BiH-Grcka 0:4.
Osim je lafinas,ne vjeruj Brki ni kad darove nosi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 18:38

Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 18:39

KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 29 jul 2011, 18:39

Nema potrebe pricati o Jamaku,dovoljno govori to sto on nezna trcati,znamo kako se trci prsti,peta,prsti,peta,a kod njeg prvo na petu,kad trci izgleda kao neka Moldavka...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jul 2011, 18:41

Dylan Dog je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prosli smo vec jednom, necemo drugi put 90 % :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2011, 18:54

Dobit cemo ih 3:1. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 18:57

Edin TM87 je napisao/la:Dobit cemo ih 3:1. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jamak hat-trick :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 29 jul 2011, 18:58

mozel mi neko reci kojim danima se mogu kupit godisnje karte

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 19:15

Keenan.- je napisao/la:Nije sve gotovo to je sigurno.Samo mi je krivo to sto je Amar odlucio da nema potrebe boriti se u slijedecoj utakmici te da u Izrael idemo samo na izlet.Bolja smo ekipa,ali jednostavno opet smo se prepali protivnika koji,realno govoreci nije nista bolji od nas.

btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu? :D
Bogičevića su prekrstili u Bogilovića :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 29 jul 2011, 19:18

Glupko Vahidin Alihodzić je dva puta govorio Bogiliović :evil:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 29 jul 2011, 19:20

Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.

Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.

Vi znate bolje. Kakav je ovaj Bučan igrač?

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 jul 2011, 19:20

Bilo je i Eldin Visca, a protiv Sherifa je umjesto Mirsad Ramic izgovorio Mirza Vranić, koji kreten :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 19:23

bojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.

Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.

ako je dobar sa kondicijom, onda ste dobili dobro pojacanje, jer je Sejo strasan igrac ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 jul 2011, 19:25

bistrikboy je napisao/la:Falilo nam je sportske srece sinoc al' jbga nekako ove kvalitetne ekipe iz nicega daju gol,nama zabise sinoc dva komada tako.Nadam se da cemo sto prije igrati utakmice u Europi na svom stadionu jer ono groblje je grozno,da smo kojim slucajem ove dvije utakmice igrali kuci a ne na neutralnom terenu mogli smo vise napraviti.

Uz Borac imamo najjaci tim u ligi i idemo na duplu krunu!
Potpis :D
FKŽ !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jul 2011, 19:31

bojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.

kod nas je bio odlican, u šampionskoj generaciji jedan od najboljih igraca, sto mu je donijelo transfer u split, ali je tamo odigrao prvih 10-ak utakmica i poslije je bio rezerva, pa ko zna u kakvoj je formi
Za zivot cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 19:34

Umalo zaboravih da pohvalim ove što su radili naljepnice, odlične su, a i ima ih dosta... i šibice su na dobar fazon urađene...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: VVM i 33 gosta.