Ma nisam često, a na Jugu nisam dosad bio nikad, i mislio sam da barem tamo nema toga... doduše, sad je na Jugu ionako bilo pola ljudi koji inače nikad nisu tamo...Bianconeri1988 je napisao/la:Hawking, ništa lično, ali vidi se da nisi često na tribinama...![]()
Dobro je ako su mu samo majku psovali
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Dobar Željo, lijepo igra... Brzi igraci, fizicki spremni i ne boje se. Jos samo da imamo jednog pavog zadnjeg veznog, onako nekog mangupa koji zna iznieti loptu, dodat smireno do prvog igraca, a ne samo ukopavat i zavaljivat, plus neprecizan pas na 3 metra (Svraka)... Sve u svemu opasna ce biti ovo ekipa, bice **** borba za titulu s borcem koji se solidno pojacava, mada je nasa prednost sigurno jaca klupa...
Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...
Kad se samo sjetim onih prica od pitara kada je Željo izgubio od Hapoela, Brkovic namjestao sudije, mi kupovali utakmice, dodje evropa i mi popusismo, cim je sve posteno i sl. Sad ga oni lagano poglabase i nema, tisina sve super ljudi bolji i tako to ( tipicni blekonjini navijaci)...
Stanćeski nije u stanju da igra na svom prepoznatljivom nivou, razlog je bizaran al je istinit... Curi sa kojom živi, nesavjestan vozač je pregazio psa, nemam pojma koja je vrsta, al pas je tako skončao svoj pseći život... Od tada je Stanćeski u teškoj depresiji, slabo jede, loše spava, tako da je veliko pitanje dal će da zaigra u svojoj prepoznatljivoj formi... Eto razloga...nime_tm87 je napisao/la:Boga mi ako mi je ikoga žao to je Stančeski mozda ima neka finta sto ga Amar ne ubacuje, ali Bog zna sta se vrti po glavi momka lik ima kvalitet ko Jamak, Svraka i Savic zajedno...nije fer AMAR prema njemu nikako, nije odigrao jednu tekmu kako treba ...a zna. A vjerovatno nije ni Peri lako **** ,misio je da ce igrat i sta bi ..a jos veca tuga je vidiš kako lik zove Jamaka da uđe u igru pored tebe .. pero je izmislio fudbal za ovog jamaka

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Seji Bučanu umrla ptica i cufna mu sjebala 

Zadnja izmjena: Švabo, dana/u 29 jul 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Sjecam se ne tako davno selektor Grcke Oto Rehagel je izjavio da dolaze u BiH da odbrane bod,da uopce i ne pomisljaju na pobjedu.ninho je napisao/la:TMovac990 je napisao/la:ja nazalost nemam taj osjecajDylan Dog je napisao/la:Ja sve imam neki predosjecaj da ce im Brko zagorcat divnu noc u revansu
Kakav predosjecaj ?? procitaj ovo i sve ce ti iti jasnohttp://www.sportsport.ba/ino_fudbal/osi ... zlet/61506" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju je rezultat bio BiH-Grcka 0:4.
Osim je lafinas,ne vjeruj Brki ni kad darove nosi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- KB-TM87
- Kontakt:
Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Nema potrebe pricati o Jamaku,dovoljno govori to sto on nezna trcati,znamo kako se trci prsti,peta,prsti,peta,a kod njeg prvo na petu,kad trci izgleda kao neka Moldavka...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prosli smo vec jednom, necemo drugi put 90 %Dylan Dog je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Dylane ne predviđaj bgt, proćemo ko Sarajevo ako nam ti budeš predviđao![]()
![]()
![]()
![]()

Za zivot cijeli!
Dobit cemo ih 3:1.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- KB-TM87
- Kontakt:
Jamak hat-trickEdin TM87 je napisao/la:Dobit cemo ih 3:1.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
mozel mi neko reci kojim danima se mogu kupit godisnje karte
Bogičevića su prekrstili u BogilovićaKeenan.- je napisao/la:Nije sve gotovo to je sigurno.Samo mi je krivo to sto je Amar odlucio da nema potrebe boriti se u slijedecoj utakmici te da u Izrael idemo samo na izlet.Bolja smo ekipa,ali jednostavno opet smo se prepali protivnika koji,realno govoreci nije nista bolji od nas.
btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu?

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Glupko Vahidin Alihodzić je dva puta govorio Bogiliović 

Joint Union
- bojan-vultures
- Kontakt:
Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.
Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.
Vi znate bolje. Kakav je ovaj Bučan igrač?
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.
Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bilo je i Eldin Visca, a protiv Sherifa je umjesto Mirsad Ramic izgovorio Mirza Vranić, koji kreten 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ako je dobar sa kondicijom, onda ste dobili dobro pojacanje, jer je Sejo strasan igracbojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.

Potpisbistrikboy je napisao/la:Falilo nam je sportske srece sinoc al' jbga nekako ove kvalitetne ekipe iz nicega daju gol,nama zabise sinoc dva komada tako.Nadam se da cemo sto prije igrati utakmice u Europi na svom stadionu jer ono groblje je grozno,da smo kojim slucajem ove dvije utakmice igrali kuci a ne na neutralnom terenu mogli smo vise napraviti.
Uz Borac imamo najjaci tim u ligi i idemo na duplu krunu!

FKŽ !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kod nas je bio odlican, u šampionskoj generaciji jedan od najboljih igraca, sto mu je donijelo transfer u split, ali je tamo odigrao prvih 10-ak utakmica i poslije je bio rezerva, pa ko zna u kakvoj je formibojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Za zivot cijeli!
Umalo zaboravih da pohvalim ove što su radili naljepnice, odlične su, a i ima ih dosta... i šibice su na dobar fazon urađene...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!