Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 14:35

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... rlet-lucas" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 14:56

Ovaj igrac ce za 2-3 godine biti sam vrh!!!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 29 jul 2011, 15:12

Za 2-3 godine, a mi sada imamo previse igraca u veznom redu da bi dovodili nove koji nece imati mjesta.. Da je rjec o krilnom pa ajde a ovako tesko da je istina..

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jul 2011, 15:42

Zvanično, Jovanović u Anderlechtu i Tom Ince u Blackpoolu.
Dakle, malo po malo odlaze jedan za drugim.
Spominje se i odlazak Aquilanija u Milan, te Cola u Newcastle kao moguća zamjena za Enriqea.
Sve ljepša od ljepše vijesti.

Jedna još bolja, Lucas je suspendovan za prijateljsku utakmicu Brazila i već će u ponedjeljak biti u Liverpoolu na treningu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 16:55

Red Assassin je napisao/la:Za 2-3 godine, a mi sada imamo previse igraca u veznom redu da bi dovodili nove koji nece imati mjesta.. Da je rjec o krilnom pa ajde a ovako tesko da je istina..
Pa on i jeste krilo, da si malo bolje pogledao znao bi, vazno da smo mi lupili 20M za hendersona pa sad se nema ni za ono glavno a to je LB, ali zato je nama tu Aurelio koji igra svake prestupne a sta reci tek za Insu-u kad je on na terenu na levoj strani duvaju vetrovi... 8-)

Onaj ko bude kupio ovog igraca samo ce profitirati na njemu, a za par godina ce biti veliko ime i onda ce svi u glas ajoj mogli smo ga dovesti za sicu...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jul 2011, 16:57

Strange reports that we have been offered Diego Forlan on loan
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 29 jul 2011, 17:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Pa on i jeste krilo, da si malo bolje pogledao znao bi, vazno da smo mi lupili 20M za hendersona pa sad se nema ni za ono glavno a to je LB, ali zato je nama tu Aurelio koji igra svake prestupne a sta reci tek za Insu-u kad je on na terenu na levoj strani duvaju vetrovi... 8-)

Onaj ko bude kupio ovog igraca samo ce profitirati na njemu, a za par godina ce biti veliko ime i onda ce svi u glas ajoj mogli smo ga dovesti za sicu...
Odkud znas da vise nema para za transfere,radis li u klubu ili ?

Isto tako samo da ti kazem da se ni taj Lucas nemoze dovesti za sicu,kako mislis jer i u Santosu traze neke sulude cifre za svoje igrace(Neymar-45 mil.),a vjerujem da se drze te politike i za svoje druge mlade igrace.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 29 jul 2011, 17:13

Red Assassin je napisao/la:Za 2-3 godine, a mi sada imamo previse igraca u veznom redu da bi dovodili nove koji nece imati mjesta.. Da je rjec o krilnom pa ajde a ovako tesko da je istina..
Pa on i jeste krilo, da si malo bolje pogledao znao bi, vazno da smo mi lupili 20M za Hendersona pa sad se nema ni za ono glavno a to je LB, ali zato je nama tu Aurelio koji igra svake prestupne a sta reci tek za Insu-u kad je on na terenu na levoj strani duvaju vetrovi... 8-)

Gledao sam covjeka na djelu vise puta nego ti i on je attacking midfielder a moze igrati i na RW isto kao sto je kuyt CF a igra kod nas na RW.. Znam njegove kvalitete i jeste dobar igrac ali kazem da vec imamo previse veznjaka i da bi bila glupost da ga dovedemo, i da mogu da biram izmedju ovog Lucasa i Hendersona izabrao bih Jordana. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jul 2011, 17:17

Dalgliš posle poraza od Galate: Moramo da mislimo brže

Fudbaleri Liverpula se nisu dobro proveli u Istanbulu i u režiji svog bivšeg igrača, dvostrukog strelca, Milana Baroša izgubili su od Galatasaraja rezultatom 3:0, ali trener "crvenih" Keni Dalgliš ne brine previše zbog lošeg rezultata.

Liverpul je u gradu u kom je poslednji put osvojio titulu prvaka Evrope odigrao prilično bledih 90 minuta koji su pokazali da je "revoluciji kralja Kenija" potrebno još vremena da donese željene rezultate.

"Žustrije su ušli u utakmicu od nas, a mi smo ponovo odigrali bolje drugo nego prvo poluvreme. Moji igrači su se trudili i to će im se definitivno isplatiti, ali ceo tim mora da bude mnogo oštriji, življi i moramo da imamo više ideja kada lopta nije u našem posedu. Definitvno je potrebno da igrači brže misle na terenu. Ipak, početak sezone je blizu i verujem da će nam sve ovo poslužiti da na pravi način uđemo u veoma važne mečeve", rekao je Dalgliš.

Uostalom ne znam zbog čega toliko frka oko novog poraza ? :roll:

Istina i meni ide na živce i krivo mi je što ne igramo u najjačem sastavu da se ekipa malo uigra i da se ostvare pobjede ali valjda Kenny zna najbolje. 8-)
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 jul 2011, 17:40

Kako ce misliti kada je Poulsen u igri, kada ga vidis blokira ti svaka mozdana vijuga.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 29 jul 2011, 17:45

Misle oni samo ne o nogometu.Ajd valjda ce protiv Valencije biti sastav koji ce igrat u EPL
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 17:48

Odkud znas da vise nema para za transfere,radis li u klubu ili ?

Isto tako samo da ti kazem da se ni taj Lucas nemoze dovesti za sicu,kako mislis jer i u Santosu traze neke sulude cifre za svoje igrace(Neymar-45 mil.),a vjerujem da se drze te politike i za svoje druge mlade igrace.
Pa ne treba ti puno da skontas da se nema para vidis i sam da se tim pati bez LB a nema ni znaka da ce ga dovesti a pritom mozda nisi cuo pa da te obavestim rece jednom Dalglish da ce dolazak novih igraca biti moguc jedino ako se klub oslobodi nekoliko igraca koji su trenutno u Lpoolu eto sad znas 8-)

a sto se tice Lucasa Rodriguesa normalno da se moze dovesti za male pare kao prvo nisu svi zinuli za njega kao za ovog sto ti spomenu zato mu i cena i jest tolika kad za njegov potpis trci pola ovrope :roll:
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 29 jul 2011, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 17:59

Gledao sam covjeka na djelu vise puta nego ti i on je attacking midfielder a moze igrati i na RW isto kao sto je kuyt CF a igra kod nas na RW.. Znam njegove kvalitete i jeste dobar igrac ali kazem da vec imamo previse veznjaka i da bi bila glupost da ga dovedemo, i da mogu da biram izmedju ovog Lucasa i Hendersona izabrao bih Jordana.
Cudno je to sto kazes da si ga gledao onda si sigurno mogao videti da u Sao Paulo-u i reprezentaciji Brazila igra Wingera, 8-) a ovo su tvoje reci: ''Da je rjec o krilnom pa ajde'' :?

I samo ti biraj Jordana niko ti ne brani i onda ga stavi na klupu pojacanje koje vredi 20M :roll:

i Kazes attacking midfielder samo da znas ta pozicija se moze igrati na levom krilu desnom krilu kao i odma iza napadaca ;)

slika
slika
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 29 jul 2011, 18:18

Pa ne treba ti puno da skontas da se nema para vidis i sam da se tim pati bez LB a nema ni znaka da ce ga dovesti a pritom mozda nisi cuo pa da te obavestim rece jednom Dalglish da ce dolazak novih igraca biti moguc jedino ako se klub oslobodi nekoliko igraca koji su trenutno u Lpoolu eto sad znas 8-)

a sto se tice Lucasa Rodriguesa normalno da se moze dovesti za male pare kao prvo nisu svi zinuli za njega kao za ovog sto ti spomenu zato mu i cena i jest tolika kad za njegov potpis trci pola ovrope :roll:
Nikada u vezi nasih transfera nije bilo nikakvih znakova(osim onih medijskih :lol: ,a njih je bilo i prije,ima ih i sad i bice ih i poslje) jedna od karakteristika Liverpool waya.
Za ovu Dalglishevu izjavu(mislim na sluzbenu) uopste nemam pojma(moguce je da si upravu jer nisam tokom ljeta uvjek imao pristup net-u pa je vrlo lako moguce da sam to propustio),pa ako i ima takva molio bi da je postavis.
Uostalom ima i drugi izvor nalazenja novca jer imamo visak igraca,a neki od njih cak i vrjede tako da bi se i mogle namac pare za ljevog beka za kojeg sam siguran da ce biti doveden do kraja roka.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 18:38

Nikada u vezi nasih transfera nije bilo nikakvih znakova(osim onih medijskih ,a njih je bilo i prije,ima ih i sad i bice ih i poslje) jedna od karakteristika Liverpool waya.
Za ovu Dalglishevu izjavu(mislim na sluzbenu) uopste nemam pojma(moguce je da si upravu jer nisam tokom ljeta uvjek imao pristup net-u pa je vrlo lako moguce da sam to propustio),pa ako i ima takva molio bi da je postavis.
Uostalom ima i drugi izvor nalazenja novca jer imamo visak igraca,a neki od njih cak i vrjede tako da bi se i mogle namac pare za ljevog beka za kojeg sam siguran da ce biti doveden do kraja roka.
Jel si siguran??? vidim da si vec zaboravio na Suareza, mesec dana se vuklo po medijima da je on moguce pojacanje Lpoola i dosta njih su to i postavljali(raznorazne linkove) ovde na temi i ono cik pogodi sta se desilo Suarez potpisa za Lpool, tako se sad desava i sa Pereirom,Enriquem neko ce sigurno od njih potpisati zar nije to pravi znak gde ima dima ima i vatre, i da normalno je da nece uprava Lpoola reci ko ce da potpise a ko ne ;)

A sto se tice ove izjave Dalglisha rado bih ti je postavio ali bilo je odavno pa me mrzi sad kopati da bi je nasao u svakom slucaju ako je nadjem imaces priliku da vidis i sam.
I sad ja tebe da upitam nesto zar nisi sad prerano ti krenuo u raspravu samnom a pritom nisi ni znao sta je Dalglish rekao znaci kod tebe se sve svodi na nagadjanje i brzopletost zar ne?
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 18:49

@lfc.tz

Kao sto sam ti i obecao a ja obecanja ispunjavam ;)

Liverpool owners Fenway Sports Group (FSG) want manager Kenny Dalglish to sell members of his squad before they will allow him to spend the cash again.
The Reds have already embarked in a £40million recruitment drive this summer, resulting in Stewart Downing, Jordan Henderson, Charlie Adam and Alexander Doni being signed.
FSG is now keen for the club to recoup at least some of the outlay through sales despite the boss still wanting to bring in fresh faces.
Dalglish wants a central defender and a left-back, but his pursuit of reinforcements is only likely to come to fruition once the fringe players have been offloaded.

“We’re delighted with the work we’ve done,” Dalglish said. “Whether there’s more remains to be seen and depends on players going out.”
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 29 jul 2011, 18:52

Jel si siguran??? vidim da si vec zaboravio na Suareza, mesec dana se vuklo po medijima da je on moguce pojacanje Lpoola i dosta njih su to i postavljali(raznorazne linkove) ovde na temi i ono cik pogodi sta se desilo Suarez potpisa za Lpool, tako se sad desava i sa Pereirom,Enriquem neko ce sigurno od njih potpisati zar nije to pravi znak gde ima dima ima i vatre, i da normalno je da nece uprava Lpoola reci ko ce da potpise a ko ne ;)

A sto se tice ove izjave Dalglisha rado bih ti je postavio ali bilo je odavno pa me mrzi sad kopati da bi je nasao u svakom slucaju ako je nadjem imaces priliku da vidis i sam.
I sad ja tebe da upitam nesto zar nisi sad prerano ti krenuo u raspravu samnom a pritom nisi ni znao sta je Dalglish rekao znaci kod tebe se sve svodi na nagadjanje i brzopletost zar ne?
Ah mediji,svasta pisali svasta pogodili(tako da o tome necu nit mi se da,a necu ni sto je off topic).

Nevodim se pogadanjem nego po nekoj mojoj logici,Dalglish je dugo u Liverpoolu jedan je u nizu managera koji su nastavili sljediti temelje(i to vrlo uspjesno) koje je udario Shankly i koje vrlo dobro razumije,pa mi glupo zvuci Dalglish izjavio da nemamo para za transfere(mislim da to nije njegov stil i uopste stil kluba)-i dalje nevjerujem da je ovo izjavljeno na sluzbenoj(iako kao sto sam rekao mozda i grjesim).

EDIT:Ovo ti nije tekst sa sluzbene nego su to prenjeli mediji(vole oni samostalno i citirati raznorazne osobe-tako da ja u to NEVJERUJEM!)-naravno da tebi nebranim da vjerujes u to.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 jul 2011, 18:58

EDIT:Ovo ti nije tekst sa sluzbene nego su to prenjeli mediji(vole oni samostalno i citirati raznorazne osobe-tako da ja u to NEVJERUJEM!)-naravno da tebi nebranim da vjerujes u to.
bilo i na sluzbenoj cini mi se ali naravno sad nema ima i drugih vesti, nece drzati jednu vest koja je bila odavno.

Dobro ali ja cu tebe samo lepo zamoliti pre nego sto krenes da me citiras i da govoris kako gresim prvo nadji neki dokaz za to a ne ovako, usao si u raspravu samnom brzopleto a ne pratis sta se dogadja, pozdrav ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 29 jul 2011, 19:17

Sasha L.F.C. je napisao/la: bilo i na sluzbenoj cini mi se ali naravno sad nema ima i drugih vesti, nece drzati jednu vest koja je bila odavno.

Dobro ali ja cu tebe samo lepo zamoliti pre nego sto krenes da me citiras i da govoris kako gresim prvo nadji neki dokaz za to a ne ovako, usao si u raspravu samnom brzopleto a ne pratis sta se dogadja, pozdrav ;)
Zato postoji arhiva i mozes nac tu kao i svaku drugu vjest ili izjavu(naravno ako uopste postoji) taman da je prva koja je objavljena na sluzbenoj stranici(kopirao sam tvoj tekst i pokusao ga pronaci na googlu al posto su u prvom redu izvori koji su to prenjeli caughoffside(il kako se ime tog smeca vec pise) normalno je da necu povjerovat,a zanimljivo ni da L od liverpoolfc.tv/news/latest-news NEMA tako da se nesto nisam uvjerio u pravu istinitost te price iako kao sto sam ti rekao mozda grjesim pa sam zbog toga i trazio potvrdenu vjest-ako se tako ispostavi ja cu ti se izvinut,ljudski je grjesit).

To za argumente(istina sada ih nemam) sam ti rekao drzim se svoje logike i svog znanja o Liverpoolu,a inace si ti poznat za neargumentiranu raspravu tako da kao sto kazes:"veliki pozdrav".
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 29 jul 2011, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jul 2011, 19:18

Siguran sam da Dalglish nije izjavio da nemamo para. Nikada ne govori o tome, kao i o transferima. Takva je politika kluba.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.