FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Pa normalno da prenosi Partizan,kad je onaj ustogljeni navijac PFC-a.A sto se tice Kaludjerovica,mislim da je najtanji u duel igri,ono je strasno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Citam kako su ljudi razocarani i zabrinuti igrom, ovo ono...Ja jesam malo razocaran, ali zabrinut nikako!
Nama je ovo prva takmicarska utakmica posle teskih priprema, sjetite se samo utakmice sa Borcem BL ili Smederevom u prvom kolu, na sta smo licili...+ pritisak koji su igraci imali od prevelikog ocekivanja.
Ljudi su 'malo' podcijenili taj Ventspils, koji za razliku od nas uveliko igra u takmicarskoj formi, kako u domacem prvenstvu, tako i u evropi! Taj Ventspils je prije 2 sezone igrao grupnu fazu LE...
Tacno je da su Evandro, Borha, Lazovic...podbacili, ali opet kazem, ovo nam je prva takmicarska utakmica i nema sanse da navedeni u kratkom roku pruze 2 ovako lose partije!
Jos nesto, mi smo fakticki juce igrali bez stopera, a zna se koliko stoperi ulijevaju sigrunost i samopouzdanje citavom timu!
Kad se na kraju podvuce crta, mi smo u evropi dobili utakmicu u gostima, u istoj toj evropi, gdje smo prethodnih god. u ovo vrijeme iz prvih utakmica imali sve, samo ne pozitivan rezultat...
Nama je ovo prva takmicarska utakmica posle teskih priprema, sjetite se samo utakmice sa Borcem BL ili Smederevom u prvom kolu, na sta smo licili...+ pritisak koji su igraci imali od prevelikog ocekivanja.
Ljudi su 'malo' podcijenili taj Ventspils, koji za razliku od nas uveliko igra u takmicarskoj formi, kako u domacem prvenstvu, tako i u evropi! Taj Ventspils je prije 2 sezone igrao grupnu fazu LE...
Tacno je da su Evandro, Borha, Lazovic...podbacili, ali opet kazem, ovo nam je prva takmicarska utakmica i nema sanse da navedeni u kratkom roku pruze 2 ovako lose partije!
Jos nesto, mi smo fakticki juce igrali bez stopera, a zna se koliko stoperi ulijevaju sigrunost i samopouzdanje citavom timu!
Kad se na kraju podvuce crta, mi smo u evropi dobili utakmicu u gostima, u istoj toj evropi, gdje smo prethodnih god. u ovo vrijeme iz prvih utakmica imali sve, samo ne pozitivan rezultat...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odgledah ja opet i snimak i kao sto rekoh danas opet jedan komentar.
Moram ponovo istaci da je dosta lakse gledati snimak i onda ocenjivati situaciju nego "na prvu" u direktnom prenosu gde se i neke naocit male greske kada je u pitanju Zvezda preuvelicavaju do katastrofalnih razmera,ipak....
I dalje stojim da je ovu utakmicu izgubio Robi,iako on ima moje puno poverenje,iako ce i nakon ove utakmice imati istu dozu koliku je imao i nakon pobeda protiv Slobode,Smedereva,Indjija,Cukarickog,treba biti realan pa reci da je on verovatno i najveci razlog ovoga poraza,no ne treba coveka napadati sve lezi.Na cemu temeljim ovo,temeljim na tome da je uporan i tvrdoglav u nekim stvarima,prvo on je vec na pocetku priprema trebao da stavi doznanja Adzicu da hoce novog stopera,bas kao sto je hteo levo krilo,dobio ga je u Viniciusu,bas kao sto je hteo novog napadaca,dobio ga je u Brunu,i bas kao sto je hteo jednu vezu izmedju napada i odbrane,dobio je Dimitrijevica,njegovu najvecu zelju u prelaznome roku.Naravno,Adzic ima velike krivice u tome,jer je morao da REAGUJE kao sto to obicno radi za nebitne stvati,ali mu je izgleda partija pokera u Grand Casinu bila preca od toga.
Opet ako sam Robija podrzao kod slucaja Addy da mu se odredi kazna za palamudjenje,kod slucaja VIltoic ga ne podrzavam uopste.Alo bre Vilotic je napravio tek jedan veci prekrsaj,i to nije prekrsaj vec u najboljoj nameri i odmah ovakva kazna.Ako je imao neke prekrsaje ranije zasto ga nisi tada kaznio,zasto mu nisi skrenuo paznju,ovako kada je Vilotic ovo odradio odmah ovakva kazna,pa sto ne kaznis Reljica,Brigela,Kadua za lose igre.Izgleda da je zaboravio koliko nam VIlotic znaci,koliko smo ga cekali kao ozeblo sunce,koliko smo i mi patili zbog njegove bolesti,da bi ga on tek tako odstranio iz ekipe,momka koji zasigurno moze da bude primer svim igracima u ekipi.Robi mora da pogazi svoju rec,ako misli da sprovede u delo ono sto je rekao kada je dosao i prosao pored JNA "Dosao sam da bi vi bili drugi".
Dalje,nasa uloga bekova je izrazito losa.Ovaj levi indijanac,iako sam gledajuci pripreme stekao dojam da je napredovao pod Robijevom komandom,vec u zvanicnoj utakmici se vidi da on nije ni za sta.Prakticno on u ovoj nasoj ekipi sluzi samo da izvede aut sa leve strane,od njega ni u defanzivi,a ne daj boze u ofanzivi nema nista,ja nesto nisam video da je ijednom pruzio podrsku Borji po levoj strani.Eto zasto nam treba stoper kao ozeblo sunce.Treba nam jer onda Tosic ide na levu stranu,e onda ce to da bude dobro,do tada...
Mikic je profesionalac,izvrsava sve obaveze,nas O'Shea,borben,pozetvovan sve to stoji ali je fudbalski limitiran,nema on neko preterano fudbalsko znanje,ali to nadoknadjuje borbenosti,rekao sam pred pocetak priprema,Mikica ni slucajno prodavati treba nam takav igrac ali kao backup kao prvo resenje nikako,voleo bih da probamo sa Stojkovicem na Marakani,ali samo pod uslovom da u odbrani budu ili Vilotic ili Ady,ako bude ovakva postavka radije bih ostavio Mikica tamo.
VEzni red juce karikatura prava.
Kovacevic je imao gresaka to ostaje,ali gledajuci snimak primetih da nas je on itekako drzao da se ne raspadnemo,mnogo ce znaciti ovoj ekipi,prvo sto je i dalje jedini koji ima muda da pridje da se unese igracu u lice,ovi ostali samo gledaju,pa pridjite i vi malo jbt.
Kao sto rekoh sinoc problem je nastajao kada Lazovic i Borja ostaju na krilima,vrlo malo,da ne kazem nikako su ulazili u sredinu i pomagali Evandru I Chavi u kreiranju akcija u prvom poluvremenu.Time su ostavljali njih dvojicu da sami manevrsi protiv 4 izrazito napasna veznjaka Ventspilsa dok su ovi cekali loptu na strani i cekali da driblingom rese cuvara.I dok je Lazovic donekle imao podrsku Mikica,Borja je bio prepusten sam sebi.To je jedan od osnovnih razloga zasto Borja ne moze igrati levo krilo sada.Na pripremama je i moglo jer je Tosic igrao beka i pomagao mu jer Tosic kada prodje on vuce za sobom jednog i ostavlja Borju 1na1 sa drugim cuvarom,ili u najgorem slucaju Tosic se sam izvuce na centarsut.Toga kod Reljica nema njemu je najveci domet izvesti aut.Zbog toga Borja bi trebao da ide desno,jer Mikic koliko toliko obavlja funkciju u napadu,ono sto treba Borji,a Lazovica koji je ipak brzi i laksi na koraku gurnuti levo jer on moze i sam ne zavisi toliko od beka.
Evandra i Chavu ne treba dirati,treba ostati sa njima,ali malo poraditi na njihovoj psihi i uigranosti nije to jos uvek na visokom nivou.
E dolazimo do Kaludjerovica,mnogi se pitaju zasto sam toliko za njegov odlazak...
Nema sta on je prosle sezone najbolji strelac,i juce je dao gol,ali...
Prva i osnovna stvar,promasi milion zicera koje bi i Borja i dao.
Druga stvar,taj covek nema fudbalske tehnike sekunde,Kaludjerovic van 16 je koristan koliko i ja dok gledam utakmicu iz fotelje,a sa takvim igracem bekovi i zadnji vezni mogu izaci daleko na nasu polovicu i opaliti presing da ti se zamanta,sto je sinoc Ventspils uradio,jer ne moraju toliko da obracaju paznju na njega posto su dva stopera tu,a on ne moze dva stopera okrenuti pa da se posadis na glavu.
Treca stvar,ne zna otvoriti prostor pa da je jos onoliki,mi smo juce imali 7-8 puta cisto "iznesen" presing,dakle izbacis sve njihove veznjake,i ostanes 3vs3 sa njima,ali Kaludjerovic nema teorijske sanse da otvori prostor za pas i onda veznjaci moraju usporavati akcije,fakticki covek nema apsolutno nista kada se nadje van 16,pa jel' se secate derbija na JNA kada umesto da izadje 1vs1 sa Stojkovicem prvo prima loptu i okrece se ledjima,a onda i umesto da je pusti u for pa je stize sto bi uspeo hoce da je primi petom i pokloni je njihovom igracu.
JEdnostavno koliko god on dao golova u sezoni,on u mnogome kvari koncepciju igre i kvari nase akcije.
Mnogi kazu da je transfer Kojica vec zavrsen,ne znam to mi se ne svidja nikako zbog Stojica i njegovih klauzula,samo se jos bojim da sada kada provali da smo tanki sa stoperima da nam ne uvalja nekoga sa klauzolom kao kod Kaludjerovica gde su nasi ispali potpune budale.Nema sumnje da je Kojic odlican spic,ako se neko seca ja sam uvek govorio da je Kojic bolji napadac od Jovancica koga su opet svi forsirali,ali ja bih ipak ako Kaludjerovic ode pokusao dovesti ili Mirica ili Milica iz nase lige,sad se tek vidi kolika je steta ono sto sam ja govorio da bi trebalo ostaviti Reljica kao backupa jer znam da bi on mogao da kaze neke stvari,a nebi bilo lose,no sada je to fakticki nemoguce i ocekivati da Ozegovica prebaci u prvi tim,bas kao tog backa cisto da oseti kako je igrati,ali mislim da to do zime i nije realno za ocekivati.
Moram ponovo istaci da je dosta lakse gledati snimak i onda ocenjivati situaciju nego "na prvu" u direktnom prenosu gde se i neke naocit male greske kada je u pitanju Zvezda preuvelicavaju do katastrofalnih razmera,ipak....
I dalje stojim da je ovu utakmicu izgubio Robi,iako on ima moje puno poverenje,iako ce i nakon ove utakmice imati istu dozu koliku je imao i nakon pobeda protiv Slobode,Smedereva,Indjija,Cukarickog,treba biti realan pa reci da je on verovatno i najveci razlog ovoga poraza,no ne treba coveka napadati sve lezi.Na cemu temeljim ovo,temeljim na tome da je uporan i tvrdoglav u nekim stvarima,prvo on je vec na pocetku priprema trebao da stavi doznanja Adzicu da hoce novog stopera,bas kao sto je hteo levo krilo,dobio ga je u Viniciusu,bas kao sto je hteo novog napadaca,dobio ga je u Brunu,i bas kao sto je hteo jednu vezu izmedju napada i odbrane,dobio je Dimitrijevica,njegovu najvecu zelju u prelaznome roku.Naravno,Adzic ima velike krivice u tome,jer je morao da REAGUJE kao sto to obicno radi za nebitne stvati,ali mu je izgleda partija pokera u Grand Casinu bila preca od toga.

Opet ako sam Robija podrzao kod slucaja Addy da mu se odredi kazna za palamudjenje,kod slucaja VIltoic ga ne podrzavam uopste.Alo bre Vilotic je napravio tek jedan veci prekrsaj,i to nije prekrsaj vec u najboljoj nameri i odmah ovakva kazna.Ako je imao neke prekrsaje ranije zasto ga nisi tada kaznio,zasto mu nisi skrenuo paznju,ovako kada je Vilotic ovo odradio odmah ovakva kazna,pa sto ne kaznis Reljica,Brigela,Kadua za lose igre.Izgleda da je zaboravio koliko nam VIlotic znaci,koliko smo ga cekali kao ozeblo sunce,koliko smo i mi patili zbog njegove bolesti,da bi ga on tek tako odstranio iz ekipe,momka koji zasigurno moze da bude primer svim igracima u ekipi.Robi mora da pogazi svoju rec,ako misli da sprovede u delo ono sto je rekao kada je dosao i prosao pored JNA "Dosao sam da bi vi bili drugi".
Dalje,nasa uloga bekova je izrazito losa.Ovaj levi indijanac,iako sam gledajuci pripreme stekao dojam da je napredovao pod Robijevom komandom,vec u zvanicnoj utakmici se vidi da on nije ni za sta.Prakticno on u ovoj nasoj ekipi sluzi samo da izvede aut sa leve strane,od njega ni u defanzivi,a ne daj boze u ofanzivi nema nista,ja nesto nisam video da je ijednom pruzio podrsku Borji po levoj strani.Eto zasto nam treba stoper kao ozeblo sunce.Treba nam jer onda Tosic ide na levu stranu,e onda ce to da bude dobro,do tada...
Mikic je profesionalac,izvrsava sve obaveze,nas O'Shea,borben,pozetvovan sve to stoji ali je fudbalski limitiran,nema on neko preterano fudbalsko znanje,ali to nadoknadjuje borbenosti,rekao sam pred pocetak priprema,Mikica ni slucajno prodavati treba nam takav igrac ali kao backup kao prvo resenje nikako,voleo bih da probamo sa Stojkovicem na Marakani,ali samo pod uslovom da u odbrani budu ili Vilotic ili Ady,ako bude ovakva postavka radije bih ostavio Mikica tamo.
VEzni red juce karikatura prava.
Kovacevic je imao gresaka to ostaje,ali gledajuci snimak primetih da nas je on itekako drzao da se ne raspadnemo,mnogo ce znaciti ovoj ekipi,prvo sto je i dalje jedini koji ima muda da pridje da se unese igracu u lice,ovi ostali samo gledaju,pa pridjite i vi malo jbt.
Kao sto rekoh sinoc problem je nastajao kada Lazovic i Borja ostaju na krilima,vrlo malo,da ne kazem nikako su ulazili u sredinu i pomagali Evandru I Chavi u kreiranju akcija u prvom poluvremenu.Time su ostavljali njih dvojicu da sami manevrsi protiv 4 izrazito napasna veznjaka Ventspilsa dok su ovi cekali loptu na strani i cekali da driblingom rese cuvara.I dok je Lazovic donekle imao podrsku Mikica,Borja je bio prepusten sam sebi.To je jedan od osnovnih razloga zasto Borja ne moze igrati levo krilo sada.Na pripremama je i moglo jer je Tosic igrao beka i pomagao mu jer Tosic kada prodje on vuce za sobom jednog i ostavlja Borju 1na1 sa drugim cuvarom,ili u najgorem slucaju Tosic se sam izvuce na centarsut.Toga kod Reljica nema njemu je najveci domet izvesti aut.Zbog toga Borja bi trebao da ide desno,jer Mikic koliko toliko obavlja funkciju u napadu,ono sto treba Borji,a Lazovica koji je ipak brzi i laksi na koraku gurnuti levo jer on moze i sam ne zavisi toliko od beka.
Evandra i Chavu ne treba dirati,treba ostati sa njima,ali malo poraditi na njihovoj psihi i uigranosti nije to jos uvek na visokom nivou.
E dolazimo do Kaludjerovica,mnogi se pitaju zasto sam toliko za njegov odlazak...
Nema sta on je prosle sezone najbolji strelac,i juce je dao gol,ali...

Druga stvar,taj covek nema fudbalske tehnike sekunde,Kaludjerovic van 16 je koristan koliko i ja dok gledam utakmicu iz fotelje,a sa takvim igracem bekovi i zadnji vezni mogu izaci daleko na nasu polovicu i opaliti presing da ti se zamanta,sto je sinoc Ventspils uradio,jer ne moraju toliko da obracaju paznju na njega posto su dva stopera tu,a on ne moze dva stopera okrenuti pa da se posadis na glavu.
Treca stvar,ne zna otvoriti prostor pa da je jos onoliki,mi smo juce imali 7-8 puta cisto "iznesen" presing,dakle izbacis sve njihove veznjake,i ostanes 3vs3 sa njima,ali Kaludjerovic nema teorijske sanse da otvori prostor za pas i onda veznjaci moraju usporavati akcije,fakticki covek nema apsolutno nista kada se nadje van 16,pa jel' se secate derbija na JNA kada umesto da izadje 1vs1 sa Stojkovicem prvo prima loptu i okrece se ledjima,a onda i umesto da je pusti u for pa je stize sto bi uspeo hoce da je primi petom i pokloni je njihovom igracu.
JEdnostavno koliko god on dao golova u sezoni,on u mnogome kvari koncepciju igre i kvari nase akcije.
Mnogi kazu da je transfer Kojica vec zavrsen,ne znam to mi se ne svidja nikako zbog Stojica i njegovih klauzula,samo se jos bojim da sada kada provali da smo tanki sa stoperima da nam ne uvalja nekoga sa klauzolom kao kod Kaludjerovica gde su nasi ispali potpune budale.Nema sumnje da je Kojic odlican spic,ako se neko seca ja sam uvek govorio da je Kojic bolji napadac od Jovancica koga su opet svi forsirali,ali ja bih ipak ako Kaludjerovic ode pokusao dovesti ili Mirica ili Milica iz nase lige,sad se tek vidi kolika je steta ono sto sam ja govorio da bi trebalo ostaviti Reljica kao backupa jer znam da bi on mogao da kaze neke stvari,a nebi bilo lose,no sada je to fakticki nemoguce i ocekivati da Ozegovica prebaci u prvi tim,bas kao tog backa cisto da oseti kako je igrati,ali mislim da to do zime i nije realno za ocekivati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Robi nije izgubio ovu utakmicu, nije najveci razlog ovog poraza iz prostog razloga sto smo mi ovu utakmicu dobili. Ako mislis na igru, ni tu nismo bili porazeni vec ravnopravni.
Kako znas da je Vilota napravio samo jedan prekrsaj? Kako znas koji je to prekrsaj uopste? Kako znas da ga Robi nije opominjao za ranije "manje" prekrsaje? Ja jos uvijek nisam nigdje procitao da iko zna tacno sta se desilo izmedju njih dvojice, tako da ne mozes komentarisati da li je Robi postupio tacno, ukoliko uostalom nemas neke 100% provjerene informacije.
Za stopera Robi nije kriv ni jedne sekunde. On cim je dosao u klub jasno je rekao da mu treba jedan iskusan i provjeren stoper. Sta je dobio? Cosica, koji nije ni iskusan ni provjeren. Dakle, od decembra (ako se dobro sjecam da je tad dosao) do sada nas cijenjeni SD Ivan Adzic nije pronasao ni jednog dostojnog stopera (malo li je 7-8 mjeseci?!) iako se zna kakav je Addy, iako se zna da Mihajlovic nece biti spreman, iako se zna da ce Cosic biti na EP. Robi jedino moze biti odgovoran zato sto je rekao da ce cekati Dragutinovica koliko god je potrebno, ali SD je morao imati makar jednu rezervnu opciju.
Sa ostatkom analize utakmice se slazem potpuno.
Kako znas da je Vilota napravio samo jedan prekrsaj? Kako znas koji je to prekrsaj uopste? Kako znas da ga Robi nije opominjao za ranije "manje" prekrsaje? Ja jos uvijek nisam nigdje procitao da iko zna tacno sta se desilo izmedju njih dvojice, tako da ne mozes komentarisati da li je Robi postupio tacno, ukoliko uostalom nemas neke 100% provjerene informacije.
Za stopera Robi nije kriv ni jedne sekunde. On cim je dosao u klub jasno je rekao da mu treba jedan iskusan i provjeren stoper. Sta je dobio? Cosica, koji nije ni iskusan ni provjeren. Dakle, od decembra (ako se dobro sjecam da je tad dosao) do sada nas cijenjeni SD Ivan Adzic nije pronasao ni jednog dostojnog stopera (malo li je 7-8 mjeseci?!) iako se zna kakav je Addy, iako se zna da Mihajlovic nece biti spreman, iako se zna da ce Cosic biti na EP. Robi jedino moze biti odgovoran zato sto je rekao da ce cekati Dragutinovica koliko god je potrebno, ali SD je morao imati makar jednu rezervnu opciju.

Nesto cesto u postu pominjes rijec PORAZ, pa sam malo zbunjen...
Sto se Vilotica tice, otkud ti znas sta se stvarno desilo, pa da ovaj popi.di ?! Mislis da je saranje po tabli pravi razlog, ma daaaj...
Kako god, mislim da ce on Vilotica vratiti u ekipu, ako ne sad u revansu, onda sigurno sledece kolo (ako ga do tada ne prodaju)...
Jos jednom, samo opusteno, mojne se nervirat! Ja vec na Marakani ocekujem ubjedljiviju i sigurniju pobjedu...

Sto se Vilotica tice, otkud ti znas sta se stvarno desilo, pa da ovaj popi.di ?! Mislis da je saranje po tabli pravi razlog, ma daaaj...
Kako god, mislim da ce on Vilotica vratiti u ekipu, ako ne sad u revansu, onda sigurno sledece kolo (ako ga do tada ne prodaju)...
Jos jednom, samo opusteno, mojne se nervirat! Ja vec na Marakani ocekujem ubjedljiviju i sigurniju pobjedu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zar to nije sramota ?braoolyo je napisao/la:Robi nije izgubio ovu utakmicu, nije najveci razlog ovog poraza iz prostog razloga sto smo mi ovu utakmicu dobili. Ako mislis na igru, ni tu nismo bili porazeni vec ravnopravni.
Protiv jednog Ventspilsa koja je klasicna bunar ekipa koja smo i bili pre dolaska Robija igrati onakvu postavku i onako odigrati je nedopustivo i samim tim za mene je igra na ovoj utakmici ravna izgubljenoj,jesmo pobedili ali ovo je Ventpsils,alo Ventspils,jeste da dolazi iz Balticke zemlje,fudbala koji nama nikako ne odgovara ali moralo se mnogo bolje,mnogo ozbiljni pristup.
Dalje upoznat sam sa situacijom oko Vilotica i znam sta se ovamo desava na treninzima,sad ako je imao u Austriji nekih situacija,a ne verujem da je za dve sedmice mogao imati nekoliko grubih gresaka to je druga prica,ali kazem kakvih je sve situacija bilo po treninzima,Robi je itekako prenaglio sa tom odlukom,i sada ce ili morati da pogazi svoju rec ili da se suoci sa posledicama losih rezultata,kojih ce zasigurno biti ako ostanemo na ovome + Cosic.
Dalje,Robi je itekako mogao da uradi vise po pitanju stopera,ponavljao je on to stalno da mu treba ali je morao veci pritisak da izvrsi na upravu,kao u slucaju Dimitrijevic,uostalom zar Robi nije otisao ranije sa priprema upravo da bi doveo toga stopera.

Ma ja se uopste ne brinem za tog hebenog stopera! Ti izgleda uporno (slucajno ili ne) zaboravljas Addya kojeg Robi nije otpisao i koji ce biti spreman za 15-ak dana, Cosic se vraca sa EP-a + Mihajlovic, koji bi trebao biti spreman za utakmice u dogledno vrijeme...
Kazem, ili vraca Vilotica u tim, ili ga prodaje, pa za te pare dovodi stopera! Treceg nema...
Kazem, ili vraca Vilotica u tim, ili ga prodaje, pa za te pare dovodi stopera! Treceg nema...

Ja Addyu vise ne verujem sekunde,moze on biti spreman ali on vise nece biti onaj Ady iz dolaska u Zvezdu,ovo mu je zadnja godina ugovora,boli ga prima platu,nece produziti ugovor i onda na leto ode.
Cosic se vraca to je dobro,ali Mihajlovic ne moze biti startni stoper ove polusezone,nece moci izdrzati teska je to povreda,a opet Cosica i Mijailovica drzati u tandemu je put u samoubistvo,bas kao i Cosica i Tosica jer onda ostajemo bez leve strane.
Stoper je prioritet sezona je duga,bice tu povreda cak i ako se vrate i Addy i Vilotic mi moramo imati jos jednog,nadam se da ce doci neki iskusni ispusismo za dragu,Rendulic ode u inostranstvo,vrlo malo je opcija ostalo,na kraju krajeva ima Krnetu u Sopotu neka njega ubaci kao jednog backa.

Cosic se vraca to je dobro,ali Mihajlovic ne moze biti startni stoper ove polusezone,nece moci izdrzati teska je to povreda,a opet Cosica i Mijailovica drzati u tandemu je put u samoubistvo,bas kao i Cosica i Tosica jer onda ostajemo bez leve strane.
Stoper je prioritet sezona je duga,bice tu povreda cak i ako se vrate i Addy i Vilotic mi moramo imati jos jednog,nadam se da ce doci neki iskusni ispusismo za dragu,Rendulic ode u inostranstvo,vrlo malo je opcija ostalo,na kraju krajeva ima Krnetu u Sopotu neka njega ubaci kao jednog backa.
Pa otisao je da dovede Dragutinovica, koji ga je odbio. Ne moze on traziti,skautirati i pregovarati sa igracima. Pitanje je bi li i Dimitrijevica doveo, sreca pa je Adza bio u Brazilu pa nije on pregovarao.Devil je napisao/la: Dalje,Robi je itekako mogao da uradi vise po pitanju stopera,ponavljao je on to stalno da mu treba ali je morao veci pritisak da izvrsi na upravu,kao u slucaju Dimitrijevic,uostalom zar Robi nije otisao ranije sa priprema upravo da bi doveo toga stopera.
Uprava ocigledno ne stoji iza Robija koliko to govore. Dovoljno je procitati Lukiceve izjave da "imamo tim za LE", "imamo 4 najbolja stopera u zemlji", "bice prodaje, pogotovo ako se plasiramo u LE" i vrhunac da su mu "neshvatljive greske u odbrani" a ostavio je Robija bez i jednog stopera da pocinje sezonu.
- alan_kardec
- Kontakt:
@devil
Slažem se za vilotića da ga je robi prestrogo kaznio, bilo bi dovoljno da mu je uzeo traku, ipak je vilotić kapiten ekipe i naš glavni igrač odbrane. Mada je i Vilotić baš pretjerao. Prvo je navodno zakasnio na autobus koji je išao na Zlatibor, svi su samo njega čekali jer je on navodno zaboravio dokumente. Bilo je i nekih verbalnih okršaja u austriji, a sve je kulminiralo time što objašnjavao taktiku umjesto robija.
Što se tiče veznog reda, ti spominješ samo Evandra i Čavu, a Kovačevića ti nema nigdje. Upravo on je taj koji bi trebao da kvari svaki i najmanji pokušaj napada protivničke ekipe, a on to očigledno nije radio. Kažeš nisu se krila vraćala, to jednostavno nije tačno. Borja se nerjetko vraćao i ispod centra po loptu, a i lazović je visio u veznom redu. Da Borja pomaže Evandru i da manevriše na sredini?
Uostalom šta će se krila vraćati i pomagati veznjacima, ako je formacija 4-3-3 onda su trojica na sredini sasvim dovoljna. Pa ne igramo protiv totenhema ili atletika, ako se naši veznjaci ne mogu nositi sa igračima ventspilsa i ako protiv ventspilsa moramo gore ostavljati samo jednog igrača u fazi napada a krila se vraćati da pomažu nazad, yebi ga onda. Slažem se da je robi mogao i mnogo bolju taktiku sastaviti.
Ne znam što ovo uopšte i komentarišem.
Jesi ti gledao one derbije u polufinalu kupa i sjećaš li se šta je Borja tad fulao? Kakav je imao učinak u prvenstvu? Uostalom ne znam odakle ti to da porediš Andriju i Borju, prvi je centarfor, a drugi je krilo (ili bar sticajem okolnosti igra na krilu). Ustvari Borja po svom načinu igre i konstituciji i podsjeća na centarfora, a što stalno igra na krilu treba pitati robija. Kažeš Borja na lijevoj strani nema podršku Reljića (koji jeste limitiran, kao uostalom i Mikić ali mikića izvlači to što je univerzalac). Dobro, a sjeti se da je u prvenstvu Borja igrao i desno kad su iza njega bili Evandro i Ninkov, a učinak mu je ipak bio slab.
Još jedna stvar za Andriju. I ti a i mi svi smo na ovoj temi prošle godine u ovo vrijeme molili Boga da Kaluđerović potpiše za nas, momak potpisao, bio najbolji strijelac ekipe i jedan od najboljih igrača i sad odjednom ne valja. Svašta. Jel se meni čini ili ti Andriju kriviš za lošu igru veznog reda u jučerašnjoj utakmici?
Slažem se za vilotića da ga je robi prestrogo kaznio, bilo bi dovoljno da mu je uzeo traku, ipak je vilotić kapiten ekipe i naš glavni igrač odbrane. Mada je i Vilotić baš pretjerao. Prvo je navodno zakasnio na autobus koji je išao na Zlatibor, svi su samo njega čekali jer je on navodno zaboravio dokumente. Bilo je i nekih verbalnih okršaja u austriji, a sve je kulminiralo time što objašnjavao taktiku umjesto robija.
Što se tiče veznog reda, ti spominješ samo Evandra i Čavu, a Kovačevića ti nema nigdje. Upravo on je taj koji bi trebao da kvari svaki i najmanji pokušaj napada protivničke ekipe, a on to očigledno nije radio. Kažeš nisu se krila vraćala, to jednostavno nije tačno. Borja se nerjetko vraćao i ispod centra po loptu, a i lazović je visio u veznom redu. Da Borja pomaže Evandru i da manevriše na sredini?

Jesi ti gledao one derbije u polufinalu kupa i sjećaš li se šta je Borja tad fulao? Kakav je imao učinak u prvenstvu? Uostalom ne znam odakle ti to da porediš Andriju i Borju, prvi je centarfor, a drugi je krilo (ili bar sticajem okolnosti igra na krilu). Ustvari Borja po svom načinu igre i konstituciji i podsjeća na centarfora, a što stalno igra na krilu treba pitati robija. Kažeš Borja na lijevoj strani nema podršku Reljića (koji jeste limitiran, kao uostalom i Mikić ali mikića izvlači to što je univerzalac). Dobro, a sjeti se da je u prvenstvu Borja igrao i desno kad su iza njega bili Evandro i Ninkov, a učinak mu je ipak bio slab.
Još jedna stvar za Andriju. I ti a i mi svi smo na ovoj temi prošle godine u ovo vrijeme molili Boga da Kaluđerović potpiše za nas, momak potpisao, bio najbolji strijelac ekipe i jedan od najboljih igrača i sad odjednom ne valja. Svašta. Jel se meni čini ili ti Andriju kriviš za lošu igru veznog reda u jučerašnjoj utakmici?
Mirić ni na koji način ne može biti zamjena za Kaluđerovića, jer je Mirić krilo. Milić vječiti talenat, nije se nadavao golova u ofk-u, ko može garantovati da će u Zvezdi proraditi? Kojić bi bio dobro rješenje ne ulazeći u to čiji je igrač. Sviđa mi se kako igra, korpulentan je, jak je na lopti, centarfor klasični.ako Kaludjerovic ode pokusao dovesti ili Mirica ili Milica iz nase lige
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Otisao je i po jos jednog stopera koji igra na podrucju Beograda,ime jos necu reci mozda i bude nesta od toga.braoolyo je napisao/la:Pa otisao je da dovede Dragutinovica, koji ga je odbio. Ne moze on traziti,skautirati i pregovarati sa igracima. Pitanje je bi li i Dimitrijevica doveo, sreca pa je Adza bio u Brazilu pa nije on pregovarao.Devil je napisao/la: Dalje,Robi je itekako mogao da uradi vise po pitanju stopera,ponavljao je on to stalno da mu treba ali je morao veci pritisak da izvrsi na upravu,kao u slucaju Dimitrijevic,uostalom zar Robi nije otisao ranije sa priprema upravo da bi doveo toga stopera.
Uprava ocigledno ne stoji iza Robija koliko to govore. Dovoljno je procitati Lukiceve izjave da "imamo tim za LE", "imamo 4 najbolja stopera u zemlji", "bice prodaje, pogotovo ako se plasiramo u LE" i vrhunac da su mu "neshvatljive greske u odbrani" a ostavio je Robija bez i jednog stopera da pocinje sezonu.

@alan
Napisao sam i za Nenada.Što se tiče veznog reda, ti spominješ samo Evandra i Čavu, a Kovačevića ti nema nigdje
NAravno da nije tacno,uostalom nisam to ni napisao,napisao sam da nisu ulazila u sredinu,pogotovo se Borja vracao,bio je korisni na beku nego Reljic.Kažeš nisu se krila vraćala, to jednostavno nije tačno

Da to je osnovna stvar u modernom fudbalu krila,da kada vuku loptu u postavljenom napadu ulaze u sredinu i stvaraju visak,pogotovo se to radi protiv ekipa koje igraju visoki presing sa izrazito pokretljivim zadnjim delom tima,kao sto to radi VEntspils i vecina "istocnih ekipa",koje se baziraju na "SSSR skoli fudbala".I da mi ne igramo 4-3-3 vec 4-5-1 ili 4-1-4-1 formaciju,da igramo 4-3-3 Borja i Lazovic bi bili mnogo mnogo visocije napred.Da Borja pomaže Evandru i da manevriše na sredini? Uostalom šta će se krila vraćati i pomagati veznjacima, ako je formacija 4-3-3 onda su trojica na sredini sasvim dovoljna.
Pa Borja i jeste dosao kao napadac u Zvezdu,kakva mu je realizacija bila u Brazilu u to necemo ulaziti,ali Robiju je nedostajalo desno krilo,napred bila guzva i odlucio se za Borju tamo.Ustvari Borja po svom načinu igre i konstituciji i podsjeća na centarfora, a što stalno igra na krilu treba pitati robija
Sa ovim nikako ne mogu da se slozim,Borja je prosle sezone bio nas ponajbolji igrac,narocito nakon odlaska Evandra,necemo ulaziti sada u njegove golgeterske sposobnosti ovde,igrao je krilo,a igra za krilo mu je bila i vise nego dobra,konstantno dva igraca na njemu,konstantno ostavljanje prostora Ninkovu ili nekome drugom desno i odlicna saradnja sa desnim bekom,od njega i vise nego dovoljno,kada bi sada odigrao tako na levom ja bih bio prezadovoljan,ali nece zbog Reljica,kada Dusko bude tu mozda i nesta mogne.Dobro, a sjeti se da je u prvenstvu Borja igrao i desno kad su iza njega bili Evandro i Ninkov, a učinak mu je ipak bio slab.
Jesam,ali tada su bila neka druga vremena,ne zaboravi da smo mi igrali sistem sa 2 napadaca,sistem na kome se i Kaludjerovic u Radu nadavao golova,jer konstantno ima nekoga pored sebe ko otvara prostor,ipak su 2 glave pametnije od jedne zar ne,u takvom sistemu mu je bilo lakse igrati.Odgledaj utakmice od dolaska Robija na celo,dakle svaku gde je Andrija igrao,osim postignutih golova od kojih je vecina iz 7-8 metara na fantasticne asistencije on nije nista uradio.Da je sistem sa 2 napadaca gde bi on bio najistureni ja bih ga podrzao da ostane a onda bi trazili novog napadaca,ali ovako kada samo jedan ima mesta u ekipi Kaludjerovic je apsolutni visak.Još jedna stvar za Andriju. I ti a i mi svi smo na ovoj temi prošle godine u ovo vrijeme molili Boga da Kaluđerović potpiše za nas, momak potpisao, bio najbolji strijelac ekipe i jedan od najboljih igrača i sad odjednom ne valja
Ne krivim ga direktno za losu igru protivnika,ali svakako da je i on tome kumovao,vec sam gore napisao zasto.Uostalom potvrda za moje reci se moze videti i u poslednjih 10 minuta.Zasto Ventspils tada nije igrao presing.Jel se meni čini ili ti Andriju kriviš za lošu igru veznog reda u jučerašnjoj utakmici?

Krilo sa izuzetno sposobnim mogucnostima za napadaca,uostalom on nama samo treba za polusezonu dok Mezenga ne udje potpuno u sistem.Ako si gledao Spartak detaljno ove sezone video bi koliko se on cesto ubacuje na Adamovicevu poziciju i ceka pas Torbice u prilici za gol ili otvaranje kontre.Ima sve ono sto je nama potrebno sa veznim redom Evandro-Chava.Mirić ni na koji način ne može biti zamjena za Kaluđerovića, jer je Mirić krilo
Milic je kvalitetan spic,gledao sam ga i u mladjim kategorijama uvek je odudarao od ostalih.Istina nije imao neki preterani golgeterski niz u OFK-a,ali je to posledice i sto on uvek ima neku laksu povredu,jbt ne pamtim utakmice da nije bar 2-3 puta izasao napolje,da nije igrao pod inekcijama,da se nije tek vratio sa povrede,ali i on ima ono sto nama treba.Milić vječiti talenat, nije se nadavao golova u ofk-u, ko može garantovati da će u Zvezdi proraditi?
Pazi sve to stoji,Kojic bi od svih domacih spiceva bio i najbolje resenje,ali opet kazem ne zelim da dolazi pod nekom ludjackom klauzulom,ne zelim da se ponovi Kaludjerovic pa da mi razigravamo igraca i nabijamo mu cenu da bi kasnije dobili nekih 10-20% transfera.Kojić bi bio dobro rješenje ne ulazeći u to čiji je igrač. Sviđa mi se kako igra, korpulentan je, jak je na lopti, centarfor klasični.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
vama je sad dzaba dovoditi stopere jer u play offu vam nece biti lako sa onima koji su jucer igrali
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Imamo mi Li Adija,Vilotica,Cosica...nego nisu igrali juceSarajlijc@ je napisao/la:vama je sad dzaba dovoditi stopere jer u play offu vam nece biti lako sa onima koji su jucer igrali

A da ne zaboravim

Ma oterali ga ovi nasi indijanci na celu sa Stevom u Spartak ZV.Tribalian je napisao/la:Imamo mi Li Adija,Vilotica,Cosica...nego nisu igrali juceSarajlijc@ je napisao/la:vama je sad dzaba dovoditi stopere jer u play offu vam nece biti lako sa onima koji su jucer igraliCosica mozes da vidis ovog momenta na Euro sportu live,igramo sa Cesima polufinale U19 .
A da ne zaboravim@ Kolega rodjace,gde igra ovaj Djordje Despotovic?

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Markijoni jesu prijavljeni oni za nastupe ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pa normalno brateSarajlijc@ je napisao/la:Markijoni jesu prijavljeni oni za nastupe ?

@Kolega,tacno onog majmuna treba motkom po ledjima,svu nam decu odvede

@Sarajlijc@ idi gledaj slike sto sam postavio na "Navijaci..."-Medjunarodni fudbal

Razvlacilo se po novinama i portalima da ne zeli da potpise ugovor jer ce ostati u Sopotu i da je htio garancije da ce igrati za prvi tim. Ako se dobro sjecam citao sam i izjavu njegovog oca koji je to potvrdio, kao misli nece napredovati bla bla bla...?Devil je napisao/la: Ma oterali ga ovi nasi indijanci na celu sa Stevom u Spartak ZV.
Ili je ona prica da nije htio da potpise ugovor sa Stevom koji svi potpisuju kad prelaze u prvi tim?

Loše odigrano sa Ventspilsom ali najvažnija je pobjeda.
Da je ostalo 1:1 odma je trebala jedna glava da padne, Adžićeva, a onda i Lukićeva.
Ovo moramo proći, pa nam onda treba dosta sreće u žrijebu.
Šteta za Despotovića, mali ima da bude...
SREĆNO ZVEZDO
Da je ostalo 1:1 odma je trebala jedna glava da padne, Adžićeva, a onda i Lukićeva.
Ovo moramo proći, pa nam onda treba dosta sreće u žrijebu.
Šteta za Despotovića, mali ima da bude...
SREĆNO ZVEZDO
- " $...
To drugo.braoolyo je napisao/la:Razvlacilo se po novinama i portalima da ne zeli da potpise ugovor jer ce ostati u Sopotu i da je htio garancije da ce igrati za prvi tim. Ako se dobro sjecam citao sam i izjavu njegovog oca koji je to potvrdio, kao misli nece napredovati bla bla bla...?Devil je napisao/la: Ma oterali ga ovi nasi indijanci na celu sa Stevom u Spartak ZV.
Ili je ona prica da nije htio da potpise ugovor sa Stevom koji svi potpisuju kad prelaze u prvi tim?

Pao zove Tosica,Adzicu i tebe cu odrobijati pristanes li na ovo,taman da mi ne sude samo za Stevicu.
A u isto vreme Zurnal(koji ne prenosi cesto neproverene informacije)navodi da je Lukovic blizu Zvezde samo se ceka Spaletti,a ovaj je tek treci izbor kod ITalijana.

A u isto vreme Zurnal(koji ne prenosi cesto neproverene informacije)navodi da je Lukovic blizu Zvezde samo se ceka Spaletti,a ovaj je tek treci izbor kod ITalijana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.