Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo tako i ne znam u cemu je problem...yebem mame svojim igracima kad seru i jedu **** na terenu, a da to ne radimo protivnickimRKO je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Neka neko odgovori na pitanje covjeka...baš i mene zanima kakvi ce biti odgovori.Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem?
Hoces odgovor jel?
On jest profesionalac igra za pare i u opisu posla mu stoji da se bori za svoj tim. Vi profesionalci![]()
dobijate pare sto navijate i u opisu je j ebavanje matere nekom zato sto igra protiv vaseg tima.
I nakon ovake izjave ti si nasao nekom govori o njegovim postupcima![]()
To znaci da kad Zeljo igra protiv Slobode da ja j ebem mater i igracima i navijacima i svim sarajlijama jel?
I to je uredu jel?
Kultura na nivou nema sta.
PS: Ako je on picic vi ste kurcici![]()
Mandrak je napisao/la:Sve za 10...eto mi smo nekulturna stoka i krkani, ali nama dobro pravo
...ako ti smetamo, žali se visokom predstavniku ili Helsinškom komitetu za ljudska prava - ali Manijaci su svoje rekli šta su imali reci ,a govorit ce i dalje.
Možeš doci i pred Jug i to što pišeš sad ovdje po forumu direktno se obratiti Manijacima, bice saslušan sigurno![]()
Nisi čuo kako je sinoć grmilo sa juga? Jeli to podrška?RKO je napisao/la:Na utakmicu se ide da se lupa,tuce,psuje,smrce,pije.... a ne da se pruzi podrska igracima
Čudno, ja kad pogledam ko je oko mene na tribini, nigdje tih koje si opisao.RKO je napisao/la:takvi cini preko 70% navijacke grupa.
mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveniIbizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:
1. Kakav je to igrac ako se raduje sa saigracima kada postignu pogodak
2. Kakav je to igrac ako prigovara sudcu za karton vise
3. Kakav je to igrac koji baci igraca i asistira za pogodak
To nije igrac onda, sto bi se on uopste trebao baviti profesionalnim fudbalom
Nije prvi put niti ce biti zadnji put da to neko cini. Jel se pravis blesav da nikad nisi vidio to ili sta ?TMovac990 je napisao/la:mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveniIbizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:
ma zaboli me za tebeTMovac990 je napisao/la:obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !!Zgembo Adislić je napisao/la:sve bi ja ove majmuncice, sto ne znaju nista pametno reci vec samo psuju po bilo kome ko im nije po volji, na goli otokil na radnu akciju pa nek kopa i nek bogara svaki duduk neobrazovani...
I evo ti odgovor na post koji si napisao pa obrisao (pa sto se ti pravis budala...ako je on izjavio da je "navijac Zeljeznicara" a ponasa se ko da mrzi zelju najvise na svijetu...tako je reagovao u toj situaciji kada je trazio crveni karton...uostalom boli me racku za njega...njemu je svakako BiH bila drugi izbor !!!)Ibizevic je napisao/la:Nije prvi put niti ce biti zadnji put da to neko cini. Jel se pravis blesav da nikad nisi vidio to ili sta ?TMovac990 je napisao/la:mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveniIbizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:
pa ti si admin, zavedi red, imas banove valjda. hvalaadmin je napisao/la:hajmo bez vrijeđanja i prepucavanja na ličnom nivou.
diskusija je svakako smiješna. normalno da igrač treba da se do zadnje kapi krvi bori za svoj klub, takve igrače vjerovatno volite i u svom timu, a ne one koji bi puštali ekipi iz grada u kojem su se rodili. s druge strane, normalno je i da navijači psuju i vrše pritisak na protivničke igrače... pa neće valjda željina tribina davati podršku igraču maccabija.
mislim da se ovdje prepucavaju dvanaestogodišnjaci koji to ne mogu shvatiti. molim vas, popustite malo, nije red da djeca prave toliku buku.
pa sta tek tvoje napisane recenice govore...mislis ako smo psovali medunjaninu da smo svi neobrazovani, neskolovani..sta ti nikad ne psujes Filozofe ??Zgembo Adislić je napisao/la:ma zaboli me za tebeTMovac990 je napisao/la:obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !!Zgembo Adislić je napisao/la:sve bi ja ove majmuncice, sto ne znaju nista pametno reci vec samo psuju po bilo kome ko im nije po volji, na goli otokil na radnu akciju pa nek kopa i nek bogara svaki duduk neobrazovani...
to je dokaz tvoje nekulture
imas pozdrav s master studija Filozofskog fakulteta UNSA al tebe svejedno boli racku za moju godinu studija i prosjek naravno
odmori malo
Oprostite mi Vi školovani gospodine
nije tebi bilo namjenjeno nego svima takvima, to što si se ti prepozno' je opet tvoj problem nedostatka neke substance u moždanim ćelijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.