Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Goalgetter » 29 jul 2011, 15:19

Odmah ga suspendirati iz reprezentacije BiH zbog ovoga :lol: :lol: :lol:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 jul 2011, 15:34

RKO je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Švabo je napisao/la:Pičić profesionalac.Poštujem.I mi profesionalci yebali mu sve,igrao protiv našeg tima.Šta je tu problem? :roll:
Neka neko odgovori na pitanje covjeka...baš i mene zanima kakvi ce biti odgovori.

Hoces odgovor jel?
On jest profesionalac igra za pare i u opisu posla mu stoji da se bori za svoj tim. Vi profesionalci :lol: :lol: dobijate pare sto navijate i u opisu je j ebavanje matere nekom zato sto igra protiv vaseg tima.
I nakon ovake izjave ti si nasao nekom govori o njegovim postupcima :shock:
To znaci da kad Zeljo igra protiv Slobode da ja j ebem mater i igracima i navijacima i svim sarajlijama jel?
I to je uredu jel?
Kultura na nivou nema sta.

PS: Ako je on picic vi ste kurcici :lol: :lol:
Upravo tako i ne znam u cemu je problem...yebem mame svojim igracima kad seru i jedu **** na terenu, a da to ne radimo protivnickim :o :shock: :lol: :lol: pa ti nisi dobar nikako ili veze nemaš šta je navijacka furka.

@ mandrak Opravdano bi bilo da je i on vama j ebo mater ili dao gol pa dotrcao pred tribinu da proslavi ili dao izjavo kao Pamic iz Sparte protiv Sarajeva "Mi smo bolji ocekujem 3:0" ono podcjenjivacki.
Ovako momak igro,dodavo,bunio se...sve normala nista nije uradio nazao navijacima.
To sto si ti napisao je nekultura,neodgoj,krkanluk,seljaktluk......a ne navijacka furka ;)

@svabo i u Tuzli su "navijaci" isti kao i u Sarajevo nema razlike,ovo boldano vrijedi i za Fukare
RIP SALE VILENJAK

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 15:44

Sve za 10...eto mi smo nekulturna stoka i krkani ;) , ali nama dobro pravo :lol: ...ako ti smetamo, žali se visokom predstavniku ili Helsinškom komitetu za ljudska prava - ali Manijaci su svoje rekli šta su imali reci ,a govorit ce i dalje.
Možeš doci i pred Jug i to što pišeš sad ovdje po forumu direktno se obratiti Manijacima, bice saslušan sigurno :lol: :lol:

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 29 jul 2011, 15:45

Vi mješate kruške i jabuke.On je profesionalac na zadatku.Ok poštujem ja to.On profesionalac reče da je navijao za Želju.Ok poštujem i to.I kreće tekma on prefesionalac uzima loptu na 40.metra od gola i hoće da puca...halo ba ko si?! Kasnije ide napad poganaca Marković ga ruši i jedini on od 11. profesinalaca protvničke ekipe na terenu protestuje kod sudije i traži crveni :roll: .Znači niko drugi jedini on traži crveni,a lafo Željovac.
I šta onda treba da mu aplaudiramo ? Sam je pičić kriv što mu se skandiralo i kraj priče!

Što se tiče psovki reko ste da je to neodgoj i nekultura?! Dobro onda odgojeni,kulturni,što ne idete u pozorišta samo skupljaju prašinu,i zjape prazna :roll:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 15:49

Sve bolje i bolje,sad je kriv jer je zamisli ti to imao namjeru da opuca na gol Zeljeznicara,pa mislim stvarno kako ga nije stid :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2011, 15:49

Psovali ili ne nama Haris sad itekako treba u repci.
A ove gluposti za dijasporu i to, mozemo komotno izbaciti sve igrace iz repke jer sve i jedan je dijaspora.
Jbg sve i jedan otisao van jel za boljim zivotom ili zato sto je morao.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 jul 2011, 15:54

Mandrak je napisao/la:Sve za 10...eto mi smo nekulturna stoka i krkani ;) , ali nama dobro pravo :lol: ...ako ti smetamo, žali se visokom predstavniku ili Helsinškom komitetu za ljudska prava - ali Manijaci su svoje rekli šta su imali reci ,a govorit ce i dalje.
Možeš doci i pred Jug i to što pišeš sad ovdje po forumu direktno se obratiti Manijacima, bice saslušan sigurno :lol: :lol:

Naravno da cu doc :roll: .....to roditelji trebaju od malena da uce djecu ;)

Fazon je sad sto su dosle nove generacije fudbalskih "navijaca" koji su(nek se niko ne uvrijedi) klosari,narkomani,alkosi,seljacine(ne ljudi sa sela neko one gradske seljacine),lokalni kriminalci(oni nabildani sto im nikmo nista nesmije).....takvi cini preko 70% navijacke grupa. Na utakmicu se ide da se lupa,tuce,psuje,smrce,pije.... a ne da se pruzi podrska igracima

Necemo vise u offtopic. Dovoljno je samo reci sta nas balkance citav zapad vidi kao divljake. Sto li?

@ TM ne stavljaj me u kos sa stokom ;) ja ne pripadam nikom. U proslom postu sam napisao ista sranje samo drugo pakovanje (Tuzla,Sarajevo,Zenica,Mostar...)
RIP SALE VILENJAK

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2011, 16:02

RKO je napisao/la:Na utakmicu se ide da se lupa,tuce,psuje,smrce,pije.... a ne da se pruzi podrska igracima
Nisi čuo kako je sinoć grmilo sa juga? Jeli to podrška?
RKO je napisao/la:takvi cini preko 70% navijacke grupa.
Čudno, ja kad pogledam ko je oko mene na tribini, nigdje tih koje si opisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 jul 2011, 16:13

Haris je uradio svoje,asistirao kod gola, niko nije kriv sto je bas on Bosanac igrao protiv Bosanskog kluba Željezničara. I nema razloga za psovanje, igra za svoj klub Maccabi,odradio svoj posao zbog kojeg i jeste u tom klubu, i jos da dodam da on nema nikakve veze s vama .
1947!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 jul 2011, 16:27

Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:

1. Kakav je to igrac ako se raduje sa saigracima kada postignu pogodak
2. Kakav je to igrac ako prigovara sudcu za karton vise
3. Kakav je to igrac koji baci igraca i asistira za pogodak

To nije igrac onda, sto bi se on uopste trebao baviti profesionalnim fudbalom :?:

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 jul 2011, 16:27

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 16:30

Ibizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:

To nije igrac onda, sto bi se on uopste trebao baviti profesionalnim fudbalom :?:
mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveni :shock:

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 jul 2011, 16:33

TMovac990 je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:

mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveni :shock:
Nije prvi put niti ce biti zadnji put da to neko cini. Jel se pravis blesav da nikad nisi vidio to ili sta ?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2011, 16:34

Jel moguce da smo ovakav narod,Bog te vidio koja smo mi bruka. Osudjuju Medunjanina zato sto je igro protiv Zelje,zato sto je htio da puca sa udaljenosti na gol Zelje,zato sto je okreto igrace Zelje. Pa nije Medunjanin kriv sto je morao igrati protiv BH kluba,a ako je vec dobio da igra protiv kluba iz svoje zemlje,onda mora se i potruditi da igra dobro(kao i u svakoj drugoj utakmici).Koliko od vas bi igralo drugacije? Koliko od vas bi simuliralo,ako znate da vam je klub hljeb i buducnost. Svi mi ,koji bi igrali za neki strani klub,a izvukli bosanski za protivnika,ponasali bi se isto,ali apsolutno svi,zato NE SERITE!

I meni je krivo sto su nam obadva kluba ispala,ali zato nam nisu krivi drugi,nego mi sami sebi!
Kad nam treneri pocnu raditi profesionalno svoj posao,kad upregnu igrace da punom parom trce uz Bjelasnicu ,Igman,Treskavicu da bi mogli piciti 90 minuta,pa i vise,a ne gajiti fudbal iz 80-tih,mozda nam onda i bude bolje.
Danas je fudbal kondicija i trka,a nasi to haman pa jos nisu skontali!
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 29 jul 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 16:37

TMovac990 je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:sve bi ja ove majmuncice, sto ne znaju nista pametno reci vec samo psuju po bilo kome ko im nije po volji, na goli otok :D il na radnu akciju pa nek kopa i nek bogara svaki duduk neobrazovani...
obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !! ;)
ma zaboli me za tebe :D to je dokaz tvoje nekulture :D imas pozdrav s master studija Filozofskog fakulteta UNSA al tebe svejedno boli racku za moju godinu studija i prosjek naravno :D odmori malo :) Oprostite mi Vi školovani gospodine ;) nije tebi bilo namjenjeno nego svima takvima, to što si se ti prepozno' je opet tvoj problem nedostatka neke substance u moždanim ćelijama :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 jul 2011, 16:45

Ibizevic je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:

Nije prvi put niti ce biti zadnji put da to neko cini. Jel se pravis blesav da nikad nisi vidio to ili sta ?
I evo ti odgovor na post koji si napisao pa obrisao (pa sto se ti pravis budala...ako je on izjavio da je "navijac Zeljeznicara" a ponasa se ko da mrzi zelju najvise na svijetu...tako je reagovao u toj situaciji kada je trazio crveni karton...uostalom boli me racku za njega...njemu je svakako BiH bila drugi izbor !!!)

Da te tek tako boli racku ne bi se ovako napalio na sve ovo... Momak je imao motiv da igra dobro i mozda je ocekivao da ce ga Susic gledati kako bi osigurao svoje mjesto u reprezentaciji tako da sve sto kazes propada. Sramota je osudjivati ga jer je ambiciozan i entuzijastican i sto cilja visoko ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jul 2011, 16:46

hajmo bez vrijeđanja i prepucavanja na ličnom nivou.

diskusija je svakako smiješna. normalno da igrač treba da se do zadnje kapi krvi bori za svoj klub, takve igrače vjerovatno volite i u svom timu, a ne one koji bi puštali ekipi iz grada u kojem su se rodili. s druge strane, normalno je i da navijači psuju i vrše pritisak na protivničke igrače... pa neće valjda željina tribina davati podršku igraču maccabija.

mislim da se ovdje prepucavaju dvanaestogodišnjaci koji to ne mogu shvatiti. molim vas, popustite malo, nije red da djeca prave toliku buku.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jul 2011, 16:48

naš admin je najbolji admin :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 16:48

admin je napisao/la:hajmo bez vrijeđanja i prepucavanja na ličnom nivou.

diskusija je svakako smiješna. normalno da igrač treba da se do zadnje kapi krvi bori za svoj klub, takve igrače vjerovatno volite i u svom timu, a ne one koji bi puštali ekipi iz grada u kojem su se rodili. s druge strane, normalno je i da navijači psuju i vrše pritisak na protivničke igrače... pa neće valjda željina tribina davati podršku igraču maccabija.

mislim da se ovdje prepucavaju dvanaestogodišnjaci koji to ne mogu shvatiti. molim vas, popustite malo, nije red da djeca prave toliku buku.
pa ti si admin, zavedi red, imas banove valjda. hvala :D
je li ravno ovo? je li ravno?

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 16:51

Zgembo Adislić je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:sve bi ja ove majmuncice, sto ne znaju nista pametno reci vec samo psuju po bilo kome ko im nije po volji, na goli otok :D il na radnu akciju pa nek kopa i nek bogara svaki duduk neobrazovani...
obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !! ;)
ma zaboli me za tebe :D to je dokaz tvoje nekulture :D imas pozdrav s master studija Filozofskog fakulteta UNSA al tebe svejedno boli racku za moju godinu studija i prosjek naravno :D odmori malo :) Oprostite mi Vi školovani gospodine ;) nije tebi bilo namjenjeno nego svima takvima, to što si se ti prepozno' je opet tvoj problem nedostatka neke substance u moždanim ćelijama :D
pa sta tek tvoje napisane recenice govore...mislis ako smo psovali medunjaninu da smo svi neobrazovani, neskolovani..sta ti nikad ne psujes Filozofe ?? :D svaka ti cast ako je tako, ali nemamo svi takve zivce, i ne mozemo svi podnositi bezobrazluk od nekog igraca ma ko on bio...sad ste svi protiv nas manijaka, iskreno zaboli me neka stvar, ali volio bih samo da je ovo bilo protiv nekog drugog kluba, pa da vidim reakciju vas "Svetih" navijaca...ne znam za koji klub ti navijas i ne interesuje me...ali u svakom slucaju, medunjanin nije dobio nezasluzene psovke :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.