Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mone
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 19:21

što je veselo u Armeniji :D

slika

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jul 2009, 19:23

Odakle ti je ova slika?

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 19:34

Foto: Ćiro i Mamić nadgledali vrući trening Modrih u Erevanu

ima na --- SPAM --- vijest

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 13 jul 2009, 21:35

evo još jedne Ćirine ćarolije iz Armenije :D

Ćiro poručio Sammiru: Pozvat ću te u reprezentaciju, imaš bosansko ime

Treningu Modrih prisustvovao je i Ivo Šušak, koji je još jednom ponovio sve što zna o Pjuniku, s tim što je kazao da se radi o zaista opasnom suparniku koji će biti 'napaljen'

Sat vremena trajao je sinoćnji trening Modrih na stadionu Hanrapetakan koji prima 13.800 gledatelja. Jasno da je prava ljepotica prema maksimirskom zdanju, potpuno je natkriven, a travnjak je vrhunski.
- Ne može biti bolji - kazao je Dejan Lovren nakon treninga.

Uistinu travnjak erevanskog zdanja je fenomenalan, Modri se sigurno u slučaju nekog “nezgodnog” rezultata neće moći žaliti na uvjete. Zanimljivo je bilo i na tribinama, za vrijeme vježbanja Modrih skupa su sjedili Zdravko Mamić i Miroslav Blažević, nisu se odvajali jedan od drugog, bili su upravo nerazdvojni.
Nakon treninga Blažević je bio po običaju u dobroj formi, pozvao je sa strane Sammira te mu kazao:
- Sammire, ti imaš bosansko ime, pozvat ću te u svoju reprezentaciju, igrat ćeš prednjeg veznog.

Treningu Modrih prisustvovao je i Ivo Šušak, koji je još jednom ponovio sve što zna o Pjuniku, s tim što je kazao da se radi o zaista iznimno opasnom suparniku koji će biti “napaljen” tražeći senzaciju. Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić nakon treninga ponovno je oživio staru tradiciju koja je zamrla prije nekoliko godina. Pozvao je sve hrvatske novinare na zajedničku večeru s Dinamom. Izgleda da se vremena opet mijenjaju, vidjet ćemo dokle će trajati.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jul 2009, 23:44

„Sammire, ti imaš bosansko ime, pozvat ću te u svoju reprezentaciju, igrat ćeš prednjeg veznog.“

Ha, mislim stvarno... :mrgreen:
Ronaldo, ti nemas ni ime ni prezime Bosansko, ali mi licis na jednog Bosanca, pozvacu te u reprezentaciju, igrat ces mi u odbrani :roll:
100% sportski i krajnje opušten potpis

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 jul 2009, 00:06

RiNo je napisao/la:„Sammire, ti imaš bosansko ime, pozvat ću te u svoju reprezentaciju, igrat ćeš prednjeg veznog.“

Ha, mislim stvarno... :mrgreen:
Ronaldo, ti nemas ni ime ni prezime Bosansko, ali mi licis na jednog Bosanca, pozvacu te u reprezentaciju, igrat ces mi u odbrani :roll:
Joj ljudi kako vi pretjeravate, pa zar nemoze se Ciro salit? Sta god on kaze vi to odmah neki cirkus od toga pravite.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 14 jul 2009, 00:09

iz ovog tekstaa najvažnija vijest je da je teren u odličnom stanju :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2009, 05:41

vfc1922 je napisao/la:Vidi opet ovog ****. Ćiro ****, jesi li više skinuo savez ili im još ližeš pakšu? Otišao si ti u Armeniju da ispitaš protivnika. Ahahahah. Mogao si povesti i ove naše neke "vlakiće" forumaše sa sobom, pa svi pjevajte u boj u boj...
Ja i sta onda. :roll:
Mi igramo za 50 dana na tom istom stadionu.To kao tebi nesto nejasno.
Povesce tada cijelu repku,hoceli i onda pijevati u boj,u boj :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 20:58

Ćiro: J.... mater Europskoj uniji!

Miroslav Blažević još jednom je zauzeo naslovnice. Ovoga puta je 'trener svih trenera' opsovao majku Europskoj uniji koja je svim zemljama bivše Jugoslavije odlučila ukinuti potrebu za vizama, ali ne i BiH
Bivši izbornik Hrvatske i Irana Miroslav Blažević oštro je napao Europsku uniju koja je jedino BiH od zemalja bivše Jugoslavije zaobišla kod ukidanja viza. Građanima Srbije, Makedonije i Crne Gore će se od iduće godine ukinuti vizni režim za zemlje Europske unije, dok je BiH na čekanju.

'To je nepravda, razlog jednog revolta dostojanstvenog naroda', izjavio je za biznis.ba izbornik BiH Ćiro Blažević te dodao:

'Ma je... im ja mater, to je jedna nepravda, razlog da ja još više motiviram svoje mladiće (reprezentativce op. a.) da mi nađemo mjesto pod suncem, jer vidite da nas udaraju sa svih strana.'

Haha, tako je majstore, počinješ mi se sviđati ..... 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 21:03

Rz88 je napisao/la:Ćiro: J.... mater Europskoj uniji!

Miroslav Blažević još jednom je zauzeo naslovnice. Ovoga puta je 'trener svih trenera' opsovao majku Europskoj uniji koja je svim zemljama bivše Jugoslavije odlučila ukinuti potrebu za vizama, ali ne i BiH
Bivši izbornik Hrvatske i Irana Miroslav Blažević oštro je napao Europsku uniju koja je jedino BiH od zemalja bivše Jugoslavije zaobišla kod ukidanja viza. Građanima Srbije, Makedonije i Crne Gore će se od iduće godine ukinuti vizni režim za zemlje Europske unije, dok je BiH na čekanju.

'To je nepravda, razlog jednog revolta dostojanstvenog naroda', izjavio je za biznis.ba izbornik BiH Ćiro Blažević te dodao:

'Ma je... im ja mater, to je jedna nepravda, razlog da ja još više motiviram svoje mladiće (reprezentativce op. a.) da mi nađemo mjesto pod suncem, jer vidite da nas udaraju sa svih strana.'

Too Ćiro Travnički siru :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 18 jul 2009, 21:05

Ćiro je pravi maestro.Kako diriguje narodom,to je nevjerovatno !
Zar je moguće da je on toliko sposoban a da smo mi toliko glupi ?! :oops:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jul 2009, 21:06

Ciro kraljuuu reci im. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 22:26

Stone Island je napisao/la:Ćiro je pravi maestro.Kako diriguje narodom,to je nevjerovatno !

Da, jest i to je tako. Koga briga šta je prije izjavljivao. Ja sam uvijek protiv njega bio i biti ću, samo nekada ga i trebaš pohvaliti za otvorenost i realnost. Šta nama čini Europa ko da nismo ljudi....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 18 jul 2009, 22:41

To očekuješ da će neko s takvom funkcijom biti iskren ?!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 22:49

Nema veze jel iskren ili ne. Važno je da je to rekao. LKoga briga šta neko misli, ostaje ono što je zapisano, pa tako i njegova izjava. Uvijek nas j.... u mozak sa svih strana , nedaju nam nigdje ići. Odbiju vize ono laganini , samo s...., a njegova izjava je sljed tih stvari. Zna čovjek kako će se ulizati naciji, asslicking style. Ako je licemjeran, njegova stvar , sebi je nije nama.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jul 2009, 22:58

Rz88 je napisao/la:Ćiro: J.... mater Europskoj uniji!

hahaha :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 jul 2009, 01:30

Stone Island je napisao/la:Ćiro je pravi maestro.Kako diriguje narodom,to je nevjerovatno !
Jesi li vidio kako stari mudrac zna potrefiti kad ce sta reci :lol:
Ali mora se priznati da je u toku, o njegovoj iskrenosti necemo puno, jbg, nikad ne znas kod njega da li se sali ili istinu govori. :D
Bitno je da je opet nesto bombasticno izjavio, ocekujem nekih 2,7% populacije da ce biti za njega...koji ga dosad nisu mirisali. :mrgreen: Lukav manevar :?
Vom Jäger zum Gejagten

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 19 jul 2009, 01:36

ma budala,jos kaze sad cu motivirati igrace jos vise..ccc

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jul 2009, 01:38

Motivacija će mu biti , igrajte loše jer ko će čekati da dadnu vize nekima.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 19 jul 2009, 02:09

Ma Ciro je legenda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.