NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Makedonac nestao bestraga.
Makedonac je negde pronasao FILOVANE KIFLE a vi mu ponudili OBIČNE KIFLE i zato vas napustio,,,,,,Jarani moji,problem je LOVA kod vas u klubu a vi i dalje gurate priču PLATA,PLATA i samo plata i premije.E to ne pije vodu a vi me shvatite kako želite,,,,zvjezdas je napisao/la:Makedonac nestao bestraga.
Pabizo, ohladi malo. Brini se za Olimpic, znaš i sam da je dosta problema unutar kluba sa Otoke (ako želiš detalje, javi se na pp).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sve hoću da napisem pa nikad,gledajući pripremne utakmice Zvijezde može se uočiti da imamo lošu odbranu zajedno sa golmanima i nedostatak rasnog napadača.Imam osjećaj da sve one ekipe koliko puta su prešle na našu polovinu toliko su golova i dali.Dosta su nazad panični i nespretni nekako.KADA JE SLJEDEĆA UTAKMICA I GDJE
Pa valjda u Modriči sutra, jel neko bio na stadionu juče , kako napreduje tribina
jesul krenuli postavljat stolice na tribini???
i imal veceras trening i ukolko je
Sve je pod kontrolom moj paša i ne brini za budućeg šampiona,,,,,MinistaR je napisao/la:Pabizo, ohladi malo. Brini se za Olimpic, znaš i sam da je dosta problema unutar kluba sa Otoke (ako želiš detalje, javi se na pp).
-
- Kontakt:
pabizio od..je..bi s nase teme vec jednem nisam vidio veceg glu.pana od tebe ti govoris da nemamo para da nemamo para nasi igraci bi strajkovali nebi igrali zato bolje suti
-
- Kontakt:
dobar je PABIZO malo bolji od DzINAzmaj gradacac je napisao/la:pabizio od..je..bi s nase teme vec jednem nisam vidio veceg glu.pana od tebe ti govoris da nemamo para da nemamo para nasi igraci bi strajkovali nebi igrali zato bolje suti

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
ima trening u pola 7 danas nez za stolice nistamirza_rd je napisao/la:jesul krenuli postavljat stolice na tribini???
nafilujemo ti mi iz Gradacca nesto zenskog roda mater sestru ili sta vise volis i skini se jednom vise sa ove teme...pabizo je napisao/la:Makedonac je negde pronasao FILOVANE KIFLE a vi mu ponudili OBIČNE KIFLE i zato vas napustio,,,,,,Jarani moji,problem je LOVA kod vas u klubu a vi i dalje gurate priču PLATA,PLATA i samo plata i premije.E to ne pije vodu a vi me shvatite kako želite,,,,zvjezdas je napisao/la:Makedonac nestao bestraga.
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
nisu poceli sa stolicama ali jesu sa emulzijom , prefarbana je trecina tribine. sad ce ova kisa vjerovatno sve odlozit za nekoliko dana
pitajte pabiza on sve zna ko cak noris
Eto kada si me vec prozvao,nece ti se svidjeti vijesti da vam je gsn. JOVIC dosao po zadatku,he henecko_gradacac je napisao/la:dobar je PABIZO malo bolji od DzINAzmaj gradacac je napisao/la:pabizio od..je..bi s nase teme vec jednem nisam vidio veceg glu.pana od tebe ti govoris da nemamo para da nemamo para nasi igraci bi strajkovali nebi igrali zato bolje suti
negativnom,naravno,slabi su ti obzori ne gledas siroko Dzin je uvijek bio u pravu,

Moze li neko napisati tačno vrijeme,datum i mjesto odigravanja utakmice sa Modričom
Danas 30.7.2011 igra se utakmica protiv modrice u modrici sa pocetkom u 18:00hzvjezdas je napisao/la:Moze li neko napisati tačno vrijeme,datum i mjesto odigravanja utakmice sa Modričom
-
- Kontakt:
dzin je uvijek u pravu... a ko je u pravu dobije k.a.r.u.Dzin je napisao/la:Eto kada si me vec prozvao,nece ti se svidjeti vijesti da vam je gsn. JOVIC dosao po zadatku,he henecko_gradacac je napisao/la:dobar je PABIZO malo bolji od DzINAzmaj gradacac je napisao/la:pabizio od..je..bi s nase teme vec jednem nisam vidio veceg glu.pana od tebe ti govoris da nemamo para da nemamo para nasi igraci bi strajkovali nebi igrali zato bolje suti
negativnom,naravno,slabi su ti obzori ne gledas siroko Dzin je uvijek bio u pravu,
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
INFO,utakmica se treba igrat danas u 17.30 u Modriči,tako sam bar čuo od izvora bliskim upravi.
dzin je uvijek u pravu... a ko je u pravu dobije k.a.r.u.[/quote]necko_gradacac je napisao/la:Eto kada si me vec prozvao,nece ti se svidjeti vijesti da vam je gsn. JOVIC dosao po zadatku,he heDzin je napisao/la:dobar je PABIZO malo bolji od DzINAzmaj gradacac je napisao/la:pabizio od..je..bi s nase teme vec jednem nisam vidio veceg glu.pana od tebe ti govoris da nemamo para da nemamo para nasi igraci bi strajkovali nebi igrali zato bolje suti
U pravu si ,hi hi
zna li neko kako je zavrsila tekma sa Modricom jbg nisam mogao doci... kakva je igra bila
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.