Nazalost nemozeLBJ MVP je napisao/la:Može li se obrisat grupa ili stranica sa facea

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nazalost nemozeLBJ MVP je napisao/la:Može li se obrisat grupa ili stranica sa facea
Nije tacnoMartex je napisao/la:Nazalost nemozeLBJ MVP je napisao/la:Može li se obrisat grupa ili stranica sa facea
Ma ja mislio za ovaj program sto je stavio @vm22 inace se moze izbrisatiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nije tacnoMartex je napisao/la:Nazalost nemozeLBJ MVP je napisao/la:Može li se obrisat grupa ili stranica sa facea
Odes na stranicu koju hoces obrisatii onda u desnom cosku uredi stranicu i vidjeces pri kraju pise isbrisati stranicu
Bianconeri1988 je napisao/la:
sreca nije photoshopBianconeri1988 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
Sačekaj da jedemLudLo 4 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Idi po karte![]()
Nezz, meni program radiMa ja mislio za ovaj program sto je stavio @vm22 inace se moze izbrisati
Treba mu i bh pasoš oduzet. Mučko đubre.Admir_Sa je napisao/la:Treba napraviti grupu "izbacimo Medunjanina iz reprezentacije jer se radovao golovima svog Makabija protiv Zelje"
Franco $ je napisao/la:Posto je tema Facebook.
Moze li mi ko napraviti profil na Facebook ? na pp da mi javi, za podatke itd..
Zelim biti clan, hvala
Sta je smijesno ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Franco $ je napisao/la:Posto je tema Facebook.
Zelim biti clan, hvalajel matere ti tvoje
![]()
Šta je Gilermo Franco ,odkle tebe ,što te nešta admin zamrzio pa te stalnoFranco $ je napisao/la:Sta je smijesno ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Franco $ je napisao/la:Posto je tema Facebook.
Zelim biti clan, hvalajel matere ti tvoje
![]()
Momce o cemu zboris ?Šta je Gilermo Franco ,odkle tebe ,što te nešta admin zamrzio pa te stalno
Ma ja sad se ko ne znamo jelFranco $ je napisao/la:Momce o cemu zboris ?Šta je Gilermo Franco ,odkle tebe ,što te nešta admin zamrzio pa te stalno
Upravu silegenda reala je napisao/la:Ma ja sad se ko ne znamo jelFranco $ je napisao/la:Momce o cemu zboris ?Šta je Gilermo Franco ,odkle tebe ,što te nešta admin zamrzio pa te stalnopa tvoj stil pisanja bi pozno da ne pišeš nikako a, i avatar kao i papetoljubac .
Nego šta bi sa onim Pepeom 1,2,3,4 i dr.![]()
![]()
Hej i meni se to znalo dešavati na ovom profilu na Mozili kad hoću da se prijavim ukucam ime i šifru enter ono me izbaci ,i sve tako ,i pređem na Chrom i sad je sve ureduFranco $ je napisao/la: Pepe $ nece nesto da mi udje na profil - udjem izbaci me nezad, pisao sam adminu ali nece da odg..
Inace sad pisem perom
Ja sam odavno na "Chromu"legenda reala je napisao/la:Hej i meni se to znalo dešavati na ovom profilu na Mozili kad hoću da se prijavim ukucam ime i šifru enter ono me izbaci ,i sve tako ,i pređem na Chrom i sad je sve ureduFranco $ je napisao/la: Pepe $ nece nesto da mi udje na profil - udjem izbaci me nezad, pisao sam adminu ali nece da odg..
Inace sad pisem perom