Ja mu ne psujem po forumu, niti to želim...covjek je igracina i reprezentativac.Cartman je napisao/la:Jedno je psovat na stadionu, a drugo je doc na forum nakon tekme i napisat dug tekst o tome kakav je on covjek i psovat mu sve redom. Kao da se od prije nije znalo da je htio igrat za Holandiju itd.Mandrak je napisao/la:Šta pricate gluposti više??
Jel se Medunjanin ponašao kao igrac Maccabija?? što je i normalno jer je profesionalac - JESTE.
Jesu li se željovci ponašali prema Medunjaninu kao prema igracu Maccabija?' - JESU....što je i normalno.
Pa šta sad serete i morališete oko toga??![]()
da su yebavali mamu nekom drugom jevreju boli bi vas qurac i rekli bi "pa i treba tako jevreju".
Ma da mi rođeni brat igra protiv Želje mog kluba (a ne yebeni Medunjanin), ja bi mu psovao sve redom....ali hajd ti to objasni nekom dijasporcu koji veze nema s mozgom.
Samo cu reci cinjenice i to bi tako bilo na svakom stadionu, pa cak i u engleskoj koljevci fudbala:
Najnormalnija reakcije Medunjanina, gdje Želju vidi kao bilo kog protivnika, gdje se raduje golovima svog tima i gdje daje sve za pobjedu svog tima - profesionalac.
ALI isto tako Najnormalnija reakcija Manijaka, gdje Medunjanina vide kao bilo kog protivničkog igrača koji daje sve od sebe protiv njihovog kluba.
Šta pravimo problem tamo gdje ga nema