Moderator/ica: vlakanje
pa jeste u pravu si ali to netreba shvatati kroz nacionalizam u istoj smo položaju (medijskoj blokadi i ignorisanju sarajevskih medija) bez obzira što smo u istom entitetu, dakle nema veze sa onim što si ti pokušao navesti kao razlogSrdjanBL je napisao/la:Pa to je ono sto sam ja i tvrdio odavno, smo sto mi je zapreceno banom, jer naravno nisam upravu![]()
![]()
![]()
Pa portal treba u neku ruku educirati čitatelje ili realno gledati na stvari a ne svoje konzumente idiotima praviti. Nije portal veš mašina pa koji se prašak više prodaje taj je boljiseven je napisao/la:ma to je u neku ruku i razumljivo, ipak najveći broj konzumenata vijesti sa ovog portala dolazi iz glavnog grada, a roba se prodaje tamo gdje ima kupaca, ne treba oko toga tragikomičit (ili kako se već kaže)
miki917 je napisao/la:Pa portal treba u neku ruku educirati čitatelje ili realno gledati na stvari a ne svoje konzumente idiotima praviti. Nije portal veš mašina pa koji se prašak više prodaje taj je boljiseven je napisao/la:ma to je u neku ruku i razumljivo, ipak najveći broj konzumenata vijesti sa ovog portala dolazi iz glavnog grada, a roba se prodaje tamo gdje ima kupaca, ne treba oko toga tragikomičit (ili kako se već kaže)![]()
Odavn normalni ljudi ne čitaju naslovnice sa ovog portala nego teme o svojim klubovima.
Uzgred još jednom čestitke banjalučkom borcu koji je ove godine na žalost ovog portala jedini osvjetlao obraz svog grada.
Ma jok, slijedi ban (nadam se) za levate poput tebe, makar zivjeli pored Sebilja na Bascarsiji.miki917 je napisao/la:Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada
opet bespotrebno iskrivljivanje stvari. ne shvatam zašto?miki917 je napisao/la:Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada
Admine nije tacno sto kazes jer sam ja dobio ban zato sto sam ovo isto napisao na temi komentari,sugestije,kritike i pri tom nisam pomenuo nista sto si ti sad napisaoadmin je napisao/la:opet bespotrebno iskrivljivanje stvari. ne shvatam zašto?miki917 je napisao/la:Ne valja ništa napisati jer slijedi ban za neistomišljenike koji ne potiču iz šehergrada
zar je neki neistomišljenik banovan nekad sa ovog foruma? uostalom, o kojem mišljenju govorimo?
jedini neistomišljenici koje banujemo su oni koji se ne slažu sa našim mišljenjem da se na forumu ne treba vrijeđati, psovati, baviti politikom...
ako misliš na članak :"Nerealni rezultati u Pragu i na Koševu"SrdjanBL je napisao/la:Ja sam ovo pokrenuo i izvinjavam se na offtopic-u. Nije problem sto se vise pise o SA i Zelj. nego sto se pisu hvalospjevi poslije debakla, a poslije debakla Borca se pise onako kako je, nije isto, to je ono sto ja tvrdim i sto je tako. Ovakav hvalospjev nije pisan ni kada je Borac rasturio tog istog Makabija, ali nisam ni ocekivao da ce se pisati, ali ovo jutros je u najmanju ruku smijesno.
Mislim da ovaj clanak je vrh amaterizma i neobjektivnosti, po ovom clanku SA. je izgubilo slucajno 5:0, i to nije rezultat kojeg se treba stidjeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. admin, mene su htjeli banovati zbog kritike portalu.A nisam nigdje psovao, nego samo pisao normalno, kao sada.
i šta bi? nestalo struje, pa nisu uspjeli? ili se dugme na mišu zaglavilo?SrdjanBL je napisao/la: P.S. admin, mene su htjeli banovati zbog kritike portalu.A nisam nigdje psovao, nego samo pisao normalno, kao sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.