Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mandrak
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 12:55

Cartman je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Šta pricate gluposti više??
Jel se Medunjanin ponašao kao igrac Maccabija?? što je i normalno jer je profesionalac - JESTE.
Jesu li se željovci ponašali prema Medunjaninu kao prema igracu Maccabija?' - JESU....što je i normalno.
Pa šta sad serete i morališete oko toga?? :o :shock: da su yebavali mamu nekom drugom jevreju boli bi vas qurac i rekli bi "pa i treba tako jevreju".
Ma da mi rođeni brat igra protiv Želje mog kluba (a ne yebeni Medunjanin), ja bi mu psovao sve redom....ali hajd ti to objasni nekom dijasporcu koji veze nema s mozgom.
Jedno je psovat na stadionu, a drugo je doc na forum nakon tekme i napisat dug tekst o tome kakav je on covjek i psovat mu sve redom. Kao da se od prije nije znalo da je htio igrat za Holandiju itd.
Ja mu ne psujem po forumu, niti to želim...covjek je igracina i reprezentativac.
Samo cu reci cinjenice i to bi tako bilo na svakom stadionu, pa cak i u engleskoj koljevci fudbala:

Najnormalnija reakcije Medunjanina, gdje Želju vidi kao bilo kog protivnika, gdje se raduje golovima svog tima i gdje daje sve za pobjedu svog tima - profesionalac.
ALI isto tako Najnormalnija reakcija Manijaka, gdje Medunjanina vide kao bilo kog protivničkog igrača koji daje sve od sebe protiv njihovog kluba.
Šta pravimo problem tamo gdje ga nema :o :shock: :?: :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 12:57

Mandrak je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Šta pricate gluposti više??
Jel se Medunjanin ponašao kao igrac Maccabija?? što je i normalno jer je profesionalac - JESTE.
Jesu li se željovci ponašali prema Medunjaninu kao prema igracu Maccabija?' - JESU....što je i normalno.
Pa šta sad serete i morališete oko toga?? :o :shock: da su yebavali mamu nekom drugom jevreju boli bi vas qurac i rekli bi "pa i treba tako jevreju".
Ma da mi rođeni brat igra protiv Želje mog kluba (a ne yebeni Medunjanin), ja bi mu psovao sve redom....ali hajd ti to objasni nekom dijasporcu koji veze nema s mozgom.
Jedno je psovat na stadionu, a drugo je doc na forum nakon tekme i napisat dug tekst o tome kakav je on covjek i psovat mu sve redom. Kao da se od prije nije znalo da je htio igrat za Holandiju itd.
Ja mu ne psujem po forumu, niti to želim...covjek je igracina i reprezentativac.
Samo cu reci cinjenice i to bi tako bilo na svakom stadionu, pa cak i u engleskoj koljevci fudbala:

Najnormalnija reakcije Medunjanina, gdje Želju vidi kao bilo kog protivnika, gdje se raduje golovima svog tima i gdje daje sve za pobjedu svog tima - profesionalac.
ALI isto tako Najnormalnija reakcija Manijaka, gdje Medunjanina vide kao bilo kog protivničkog igrača koji daje sve od sebe protiv njihovog kluba.
Slazem se 100%. I nije mi jasno zasto on mora komentirat te psovke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 29 jul 2011, 13:48

Cartman je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Jedno je psovat na stadionu, a drugo je doc na forum nakon tekme i napisat dug tekst o tome kakav je on covjek i psovat mu sve redom. Kao da se od prije nije znalo da je htio igrat za Holandiju itd.

Slazem se 100%. I nije mi jasno zasto on mora komentirat te psovke.
....bo tu normalnost kad je normalno covjeku psovati jer radi svoj posao. Daleko je to od civilizacije. Bili i Dzeki psovali da igraju City i Zeljo.

Medo je inace sinoc odlicno igrao. Glava i gazda svog tima, asistirao kod drugog gola sa lucidnim potezom.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 jul 2011, 13:49

svi smo mi haris medunjanin

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2011, 14:07

KenoRob je napisao/la:svi smo mi haris medunjanin
Bravo momak, upravu si.

A ove navijace Zelje nikad nisam volio, bas radi ovakvog ponasanja. Svoje uvelicavaju, druge vrijedjaju. Cast izuzecima.

Svi bi mi radili isto kao Medunjanin, svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju da mozemo, jer ova drzava ne funkcionise normalno a i narod smo gadan.
Mene dusa dan danas boli radi onih zvizduka Ibisevicu i Spahicu.
Ja sam primjatio da se ovi zvizduci inace desavaju u Sarajevu, znaci lijepa Zenica. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 jul 2011, 14:14

ma zvizdalo bih se i u zenici..."taki" smo

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:17

BIHfan je napisao/la:
Bravo momak, upravu si.

A ove navijace Zelje nikad nisam volio, bas radi ovakvog ponasanja. Svoje uvelicavaju, druge vrijedjaju. Cast izuzecima.

Svi bi mi radili isto kao Medunjanin, svi bi mi igrali za Njemacku ili Holandiju da mozemo, jer ova drzava ne funkcionise normalno a i narod smo gadan.
Ja sam primjatio da se ovi zvizduci inace desavaju u Sarajevu, znaci lijepa Zenica. 8-)
e pa zato ga i podrzavas, isti si kao on...ja na primjer ne bih igrao za drugu drzavu za sve pare svijeta kunem ti se, on je igrao za holandiju i igrao bi i za njihovu A reprezentaciju sigurno samo da je imao ikakve sanse ali kada je vidio da od tog nema nista okrenuo se BiH...svaka cast Pjanicu koji je odbio jednu Francusku, Haris ne bi sigurno odbio Holandiju da je dobio poziv !!

al eto vama Zenice pa idite tamo, mi hvala Bogu imamo nase Sarajevo, imamo naseg Zelju i imamo Grbavicu...i imam TV i tu cu i gledat repku dok ne dodju u Sarajevo !!!

ii brate ne mozes da vjerujes koliko me pogodilo to sto nas ti ne volis...znaci placem :cry:
Zadnja izmjena: TMovac990, dana/u 29 jul 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jul 2011, 14:22

BIHfan je napisao/la:
Bravo momak, upravu si.

Idi i prati tu njemacku i holandiju,ne znam sta radis ovdje..
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 14:25

EmirTM87 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ljudi koliko mozete sra.ti to nije normalno...
psovali su mu na pocetku utakmice bez razloga...cinjenica..
a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...

s hebo ovo momak igra strasno...svaka mu cast....
ne lupetaj bgt, na pocetku je dobio aplauz ... a psovke tek kad ih je zasluzio..ako si bio na utakmici znas i zasto ih je dobio al ocito nisi :!:
dobro na pocetku je dobio aplauz, al zvizdali su mu sredinom prvog poluvremena, a koliko ja znam golovi su pali u drugom poluvremenu...
a to da je simuliro i trazio faul...glupost da mu se za to zvizdi, iskreno da kazem nisam to vidio...neznam jel bio faul, mozda je covjek samo trazio pravdu...
uglavnom psovat momku moze samo stoka...covjek je bio skroz korektan...

Iker C je napisao/la:Većina forumaša koji podržavaju Harisa žive u inostranstvu ili se poistovjećuju sa Manchesterom,Barcom, Realom itd. Ti forumaši ne znaju šta je ljubav prema klubu ili državi i to na njihovu žalost nikada neće znati.Podržavati momka kome je Holandija prvi izbor je suludo.Pjanić treba biti primjer patriote koji je odbio Francusku a danas može se reći zbog toga ispašta u svome klubu.
pa dobro znaci ja u Pofalicima sam u inostranstvu...nije lose...
ma garant su Pofalici negdje u SAD...

a to ko za koga navija i o ljubavi prema klubu mozes govoriti samo za sebe...
to sto neko navija za Barcu, Real, Manchester je njegova licna stvar...
mozel negdje bez nekog iskljucivanja i nekih sranj.a
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:28

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ljudi koliko mozete sra.ti to nije normalno...
psovali su mu na pocetku utakmice bez razloga...cinjenica..
a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...

s hebo ovo momak igra strasno...svaka mu cast....
ne lupetaj bgt, na pocetku je dobio aplauz ... a psovke tek kad ih je zasluzio..ako si bio na utakmici znas i zasto ih je dobio al ocito nisi :!:
dobro na pocetku je dobio aplauz, al zvizdali su mu sredinom prvog poluvremena, a koliko ja znam golovi su pali u drugom poluvremenu...
a to da je simuliro i trazio faul...glupost da mu se za to zvizdi, iskreno da kazem nisam to vidio...neznam jel bio faul, mozda je covjek samo trazio pravdu...
uglavnom psovat momku moze samo stoka...covjek je bio skroz korektan...
eto kao sto si i sam napisao, nisi vidio i ne komentarisi onda bezveze molim te..a to da mu je neko zvizdao sredinom prvog poluvremena je jos jedna tvoja glupost :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2011, 14:30

TMovac990 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Bravo momak, upravu si.

e pa zato ga i podrzavas, isti si kao on...ja na primjer ne bih igrao za drugu drzavu za sve pare svijeta kunem ti se, on je igrao za holandiju i igrao bi i za njihovu A reprezentaciju sigurno samo da je imao ikakve sanse ali kada je vidio da od tog nema nista okrenuo se BiH...svaka cast Pjanicu koji je odbio jednu Francusku, Haris ne bi sigurno odbio Holandiju da je dobio poziv !!

al eto vama Zenice pa idite tamo, mi hvala Bogu imamo nase Sarajevo, imamo naseg Zelju i imamo Grbavicu...i imam TV i tu cu i gledat repku dok ne dodju u Sarajevo !!!
Bold: Problem je sto u takvoj situaciji nisi bio. Evo dal bi ti odbio posao u Sloveniji (dobio bi od drzave stan, osiguranje itd.) ili bi ostao u BIH i vuckarao se po birou? ;)
Harisu Bosna skontaj nista nije dala, od njega je Holandija napravila fudbalera. Plus nije ni cisti Bosanac, vec je iz Sandzaka.
Pjanic nikad nije dobio poziv Francuske, to je bila patka. Jest al u19 reprezentacije. A veca mu je reklama A reprezentacija jedne Evropske zemlje nego U19 bilo koje druge zemlje.
Svi bi se isto ponasali kao Haris sinoc u njegovom slucaju. Po tebi onda ispade da se Zeba ne smije radovat kad dadne gol Sarajevu jer je to klub iz BIH, jer je to klub iz istog grada. Nelogicni ste i smijesni, ili ste samo ustvari djeca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 jul 2011, 14:31

joj moraš im objasnit praktično
medunjanin je profesionalac ;) prvo to...drugo sta se navalili,hajd psovalo se i eto..zavrsena prica

znaci po tom vasem...nije trebo se radovat itd itd... znaci sad pređe Dani alves u zelju...i raduje se kad zabije barci..to bi bilo uredu za vas?

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 14:32

I ja sam na ilidži i navijam za Želju, pa stojim iza medunjanina... možda je razlika u tome što većina ovih kvaziforumasa ima ne vise od 18 godina, djeca srednjoskolci pubertetlije zeljne dokazivanja... pa se iskaljuju na prvom ko im padne pod ruku... i trebalo bi fkt uvest da se ne moze prijavit na forum ako nema vise od 18... djeco fatajte se knjige nemate nista od toga sto cete nekome psovati majku i slicno... on uzima pare a vi se nervirate oko toga... živjela nam nasa lijepa BiH
je li ravno ovo? je li ravno?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2011, 14:34

Moggiano je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Bravo momak, upravu si.

Idi i prati tu njemacku i holandiju,ne znam sta radis ovdje..
Ne volim te drzave, nisu mi nista dale, dok je Harisu Holadnija dala sve, a BIH nista. Po tebi covjek ne smije se radovat pobjedi svog tima i odigrati dobro protiv nekog tam Zelje za koji nikad nije igrao, niti ima neku vezu sa istim. Smijesan si.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 14:34

@TMovac
nisu mu zvizdali nego psovali...moja greska...
a jel bilo simuliranja ili nije...

a i da jeste nema mu se sta psovati...jer covjek je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje...

jedino da je dao jedan autogol i da je dodo nekom nasem igracu pa da on zabije gol...mozda bi tad bio vise postovan...

MI SMO STOKA
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2011, 14:36

Kako vas nije stid palamudit bazeveze covjek sam kaze da navija za Želju, a toliko se radovao golovima Makabija
neznam kako ga nije stid da se javi nakon onoga.
Onoliko se golovima makabija nebi radovao niti pitar a kamoli navijac Zelje sto dovoljno govori o karakteru istog tog Medunjanina.
Ok da je i on sam dao gol, profesionalac je al brate bez radovanja i skakanja jos samo da je dosao pred navijace :evil: :evil: sramota u svakom slucaju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 14:38

propuh je napisao/la:Kako vas nije stid palamudit bazeveze covjek sam kaze da navija za Želju, a toliko se radovao golovima Makabija
Onoliko se golovima makabija nebi radovao niti pitar a kamoli navijac Zelje sto dovoljno govori o karakteru istog tog Medunjanina.
Ok da je i on sam dao gol, profesionalac je al brate bez radovanja i skakanja jos samo da je dosao pred navijace :evil: :evil: sramota u svakom slucaju.
Nick sve govori :D
je li ravno ovo? je li ravno?

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 14:39

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@TMovac
nisu mu zvizdali nego psovali...moja greska...
a jel bilo simuliranja ili nije...

a i da jeste nema mu se sta psovati...jer covjek je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje...

jedino da je dao jedan autogol i da je dodo nekom nasem igracu pa da on zabije gol...mozda bi tad bio vise postovan...

MI SMO STOKA
haj mi samo objasni to sto si napisao da je svojim ponasanjem prije utakmice zasluzio postovanje ? pa svi smo mu aplaudirali na pocetku, to sto govoris da mu je neko psovao u prvom poluvremenu to lazes bgm..mozda si bio na istoku pa mu je neko od onih penzionera ili sabana psovao, al to je 1 ili 2 covjeka..sa juga nije niko 100%
simulirao je i nakon sto je nas igrac dobio zuti karton ...on se jos buni i trazi crveni...smijesno bgm..Haris je veliki "navijac zelje"..cccc

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 14:42

propuh je napisao/la:Kako vas nije stid palamudit bazeveze covjek sam kaze da navija za Želju, a toliko se radovao golovima Makabija
Ma nek skace, nek se raduje za svoje golove i asistencije, nek traži od sudije crveni za igraca Želje - nikakav problem.
Ali nemojte srati i moralisati (ne mislim na tebe sad konkretno vec opcenito na ove moraliste iz dijaspore) kad mu manijaci skandiraju....tome se nema šta koji **** tamo odnekle iz Manhajma cuditi :!: :!:
Manijaci jebu maj.ke svojim jaranima pitarima kad je derbi, najgore psovke i pjesmice - i obratno...i sad neki mudrac forumaš dođe pa se cudi tome...zgraža se ko fol :lol: :lol: jer ne zna šta su navijaci i kako to ide... ma ne serite više , kako vas nije stid.
Pa jesu li zenicani na B.Polju pljuvali i bacali svoja gov.na po Škori i Biščeviću kad su igrali u dresu repke?? jesu, a znamo i zašto...necemo se sad praviti budele i naivni ;) ne ide jbg.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jul 2011, 14:43

Iker C je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dobro je. Sazn'o sam da je Tuzla u inostranstvu time što podržavam Medunjanina. Ah, kako divan dan. :mrgreen:
Nisi skontao šta sam htio reći ali nema veze. Samo da te pitam da li redovno pratiš Slobodu?
Skont'o sam, ne brini. Nisi se dobro izrazio. Generalizovanje ničemu ne vodi, vjeruj mi. Što se tiče Slobode, nekad sam pratio i Sloboda Ditu i FK Slobodu. No, slag'o bih kada bih rek'o da je to slučaj i dan danas. No, to ne mijenja činjenicu da ovi što psuju Medunjaninu preko foruma nisu u pravu. Ok, na tekmi ti je adrenalin otiš'o u tačku, nervozan si jer je Željo promašio 2 prilike u 1. poluvremenu, a poslije primio nikakav gol, te je i razumljivo da se otme pokoje "j*bem ti". Apsolutno razumijem to. Al' hladne glave doći na forum i nastaviti s tom spikom, nipodaštavati Medunjanina samo zato što se radov'o postignutim golovima klubu za koji nikada nije igr'o, je van svake pameti. Onda ide ono "što se on ima buniti sucu"? Pa jedan je od onih koji i govore bosanski jezik, te je "na svom terenu", pa je sasvim logično da će on biti taj koji će dizati glas. Al' haj', on je jedini koji je ikada želio isprovocirati karton protivničkog igrača; nikad to niko nije uradio prije njega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 73 gosta.