troškove putovanja u Izrael uvijek plaća UEFAIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- neko treći
- Kontakt:
Ne podnosim ljude koji poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazaru,kako ovo kako ono.
Ne trebaju nam takvi navijači,uz ekipu smo i kad pobjeđuje i kad gubi.

Zadnja izmjena: neko treći, dana/u 29 jul 2011, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
Nije nesto puno tesko otprilike to izracunati,dva pretkola po 90 000 eura,to je cirka 350 000 km,plus dva puta po nekih 100-120 000 km od publike to je oko 240 000 km,plus nesto sitno od tv prenosa i vjerovatno nekih sitnih sponzora...pa sigurno je da smo inkasirali nesto vise od 600 000 km,onako laicki gledano...vjerovatno od toga izuzeti poreze i putovanja koja su prilicno skupa...opet laicki,neka od troskova izbacis bar pola...ja bih rekao da smo od ove evrope jaci za nekih 300 000 km,otprilike...sto i nije neka lova,ali dobro dodje za plate i troskove nekih par mjeseci da se zivi od toga,a da se ne dira lova od dzeke i Sehica i sponzora...eto,uglavnom,prezivljavamo i moze seIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipinime_tm87 je napisao/la:slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem sta se nama desava, umjesto da vodimo 2, 3 razlike u prvom mi primamo onakav gol i sve se raspade, makabi je realno smjesna ekipa, jedan igrac me je posebno iznenadio a to je kvesic, napokon imamo dobrog lijevog beka, adilovica nebih odmah kritikovao ali ono sto pokazuje do sada je u skladu lazara, nazalost, obojica samo znaju trcati a u glavi fosna...navijanje bolje nego protiv serifa.... u izrael ici i ne primiti petaka 

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.boccaccio je napisao/la:Nije nesto puno tesko otprilike to izracunati,dva pretkola po 90 000 eura,to je cirka 350 000 km,plus dva puta po nekih 100-120 000 km od publike to je oko 240 000 km,plus nesto sitno od tv prenosa i vjerovatno nekih sitnih sponzora...pa sigurno je da smo inkasirali nesto vise od 600 000 km,onako laicki gledano...vjerovatno od toga izuzeti poreze i putovanja koja su prilicno skupa...opet laicki,neka od troskova izbacis bar pola...ja bih rekao da smo od ove evrope jaci za nekih 300 000 km,otprilike...sto i nije neka lova,ali dobro dodje za plate i troskove nekih par mjeseci da se zivi od toga,a da se ne dira lova od dzeke i Sehica i sponzora...eto,uglavnom,prezivljavamo i moze seIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji....ovo je cisto moje,amaterski gledano
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- neko treći
- Kontakt:
lisander je napisao/la:De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipinime_tm87 je napisao/la:slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
Samo se sjeti šta si na pripremnim utakmicama govorio kada je adilović zabijao,svraka u prvenstvu svaku utakmicu odigra na niovu,prava radilica.. Zbog toga i igra kod šefa
-
- Kontakt:
komentar smajica na fejsu.... OPROSTITE MI .... pa sta reci nego ljudina je....
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Racuna da smo prosli makabi.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.

Valjda se računa i 1.pretkolo koje nismo igrali.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
FEDERER= KLOC
Nije sve gotovo to je sigurno.Samo mi je krivo to sto je Amar odlucio da nema potrebe boriti se u slijedecoj utakmici te da u Izrael idemo samo na izlet.Bolja smo ekipa,ali jednostavno opet smo se prepali protivnika koji,realno govoreci nije nista bolji od nas.
btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu?
btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu?

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa dobijamo i za ono prekolo koje smo preskocili, tj prvo predkolo.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa logicno,ako se novcano nagradi recimo Siroki,zbog ucesca u 1 pretkolu,mi kao ucesnici 2 pretkola,necemo dobiti iste pare kao i Siroki,nego vise jer smo u sljedecem kolu.Pa ako se za svaki prolaz u naredno kolo dobija 90 hiljada,onda bi trebalo biti kako je boccacio napisao.Iker C je napisao/la:Valjda se računa i 1.pretkolo koje nismo igrali.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- spielführer_21
- Kontakt:
Sinoć smo odigrali mnogo bolje nego protiv Šerifa, napredak se vidi iz utakmice u utakmicu.. Izgubili smo zbog neiskustva, promašili smo mnogo prilika, počeli više misliti o napadu na njihov nego branjenju svog gola što su oni znali iskoristiti.. U najmanju ruku smo bili ravnopravan protivnik svih 90 min. i nema razloga za bilo kakvo nezadovoljstvo.
U uzvratu je Brko na mukama, da li da igra još jednu ozbiljnu utakmicu ili da odmori neke igrače.. Ja sam za ovu drugu opciju, jer nam je važan dobar start u prvenstvu.. Nadam se da će u izraelu Ramić i Zolotić dobiti priliku..
U uzvratu je Brko na mukama, da li da igra još jednu ozbiljnu utakmicu ili da odmori neke igrače.. Ja sam za ovu drugu opciju, jer nam je važan dobar start u prvenstvu.. Nadam se da će u izraelu Ramić i Zolotić dobiti priliku..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
pametan faul na 20 metara hahatwisttm87 je napisao/la:najveci krivac za 2 gol je saviclisander je napisao/la:I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10![]()
fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijerpogledajte na snimci koga medunjanin vrt ko budalu,a ovaj ne zna "pametan" faul napravit ccc
- KB-TM87
- Kontakt:
Gdje su oni koji su govorili da je levat kad ne može u bijednom Varaždinu da igra 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Steta...Nema veze,bice bolje sljedece godine.Ionako cemo opet podijeliti trofeje i mjesta za Evropu. 

Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.

Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.