Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Speaking to 'Daily Star' the chairman of Arsenal was open to a deal with Barca for the permanent transfer of Cesc Fabregas provided the Catalan club to increase its bid for the player. "The ball is in your court. They made an offer of 30 million and higher one, but if you want to sign Cesc will have to pay the price for it," said the leader, who said that all the time Arsenal have asked a number " reasonable "and that, according to British press reports, would be located around 40 million euros.
eto vam vase moci, prodali bi ga za 40 miliona, al problem vam je sto rossel ne da toliko, jer nam je skoro pa i nepotreban. situacija ce vjerovatno zavrsiti tako sto ce arsenal i u narednu sezonu uci s nezadovoljnim kapitenom, zato ej bolje da ga prodaju bilo kome za dobre pare, imate vec dobrih igraca tog tipa, pa logico valjda da venger dovede igrace tamo gdje mu vise skripi, al ajd, vi znate najbolje
eto vam vase moci, prodali bi ga za 40 miliona, al problem vam je sto rossel ne da toliko, jer nam je skoro pa i nepotreban. situacija ce vjerovatno zavrsiti tako sto ce arsenal i u narednu sezonu uci s nezadovoljnim kapitenom, zato ej bolje da ga prodaju bilo kome za dobre pare, imate vec dobrih igraca tog tipa, pa logico valjda da venger dovede igrace tamo gdje mu vise skripi, al ajd, vi znate najbolje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
.... Opet ti ne postavi te ankete ?!. A ne brinem se ja na pisanje tih novina, tipa Marca, Goal.com, Sun i ostale trash novine
Nego ja očekujem ankete te da vidim, bar link
....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:.... Opet ti ne postavi te ankete ?!. A ne brinem se ja na pisanje tih novina, tipa Marca, Goal.com, Sun i ostale trash novineNego ja očekujem ankete te da vidim, bar link
....
bile su te ankete do prije nekoliko dana, u nekoliko caspopisa i na nekoliko portala, mrsko mi sad traziti, al nema sumnje u to da su koliko toliko odrazavale misljenje navijaca barce u cijelom svijetu, a vidi se i kod nas na temi da vecina nas ga ne zelimo zaista, a vi vjerujte u sta hocete
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
.... A vaša je kao pokazatelj šta navijači Barce misle ?! De ba romariooo vrati se u realnost. Ja sam ti rekao ako misliš nastaviti govoriti o tim anketama, postavi koju, link ovdje i onda udure, ja ću ti se prvi izvinut ako postaviš anketu iz Barcelone gdje 80% navijača govori da Cesca ne žele u Barceloni. Do tad, valjda ćeš naći ili napravit kakvu
....

mrsko mi traziti, danima se to vrtilo i ne znam zasto ne vjerujes u to, neki drugi ljudi ce ti potvriditi da ne izmisljam te stvari a i zasto bi izmisljaoGunnerS je napisao/la:.... A vaša je kao pokazatelj šta navijači Barce misle ?! De ba romariooo vrati se u realnost. Ja sam ti rekao ako misliš nastaviti govoriti o tim anketama, postavi koju, link ovdje i onda udure, ja ću ti se prvi izvinut ako postaviš anketu iz Barcelone gdje 80% navijača govori da Cesca ne žele u Barceloni. Do tad, valjda ćeš naći ili napravit kakvu....
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako se danima vrtilo, ti znaš otprilike gdje si čit'o pa samo ukucaj začas na google i eto ti ga.
Aj, radi nas se potrudi-nećeš ostaviti više od 10 sekundi, znam ja.

Aj, radi nas se potrudi-nećeš ostaviti više od 10 sekundi, znam ja.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
.... Ne treba meni rekla-kazala, nego link. Ako je tako, onda je to nikakav problem naći. Al ja nemam razloga tražit nego ti. Uostalom znamo i ti i ja šta navijači Barce želeRomariooo je napisao/la:mrsko mi traziti, danima se to vrtilo i ne znam zasto ne vjerujes u to, neki drugi ljudi ce ti potvriditi da ne izmisljam te stvari a i zasto bi izmisljaoGunnerS je napisao/la:.... A vaša je kao pokazatelj šta navijači Barce misle ?! De ba romariooo vrati se u realnost. Ja sam ti rekao ako misliš nastaviti govoriti o tim anketama, postavi koju, link ovdje i onda udure, ja ću ti se prvi izvinut ako postaviš anketu iz Barcelone gdje 80% navijača govori da Cesca ne žele u Barceloni. Do tad, valjda ćeš naći ili napravit kakvu....

bilo je na sport.es, mundodeportivo i goal. com, koga interesuje nek trazi, nisam mogao naci, kao sto kazem, danima je bilo to i danima smo o tome pricali i tek sad kad su skinute ankete trazite linkove, prije niste trazili, ne znam koji vam je heh, sto niste prije traziliGunnerS je napisao/la:.... Ne treba meni rekla-kazala, nego link. Ako je tako, onda je to nikakav problem naći. Al ja nemam razloga tražit nego ti. Uostalom znamo i ti i ja šta navijači Barce želeRomariooo je napisao/la:mrsko mi traziti, danima se to vrtilo i ne znam zasto ne vjerujes u to, neki drugi ljudi ce ti potvriditi da ne izmisljam te stvari a i zasto bi izmisljaoGunnerS je napisao/la:.... A vaša je kao pokazatelj šta navijači Barce misle ?! De ba romariooo vrati se u realnost. Ja sam ti rekao ako misliš nastaviti govoriti o tim anketama, postavi koju, link ovdje i onda udure, ja ću ti se prvi izvinut ako postaviš anketu iz Barcelone gdje 80% navijača govori da Cesca ne žele u Barceloni. Do tad, valjda ćeš naći ili napravit kakvu....
....
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Je li ovo prelazi Mata? Mišljenja sam da će se savršeno uklopiti u Arsenalov stil igre.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Izuzev Engleza niko u Španjolskoj nije potvrdio da je Valencia postigla dogovor sa ArsenalomToxicity je napisao/la:Je li ovo prelazi Mata? Mišljenja sam da će se savršeno uklopiti u Arsenalov stil igre.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da, navodno je Mata vrlo blizu Arsenala. Sačekajmo, pa ćemo vidjet...Takodje, govori/piše se da je Wenger već poslao ponudu za dotičnog- visina oko 20 mio eura(od novina do novina).
Zar Valencija nije dovela Canalesa?
On je KAO zamjena za Matu-ko će ga znat'.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Canales jos nije siguran,trebaju se dogovoriti Real i Valencia oko toga.no Emery (trener Valencije) tvrdi da dolazak Canalesa ne znaci da odlazi MataArnelinho je napisao/la:Da, navodno je Mata vrlo blizu Arsenala. Sačekajmo, pa ćemo vidjet...Takodje, govori/piše se da je Wenger već poslao ponudu za dotičnog- visina oko 20 mio eura(od novina do novina).![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- -Paja
- Kontakt:
Hahahaha pazi ti Rom Arijevog izvora Daily Star hahahahahahahahaha nece on nigdje cuj 40 miliona eura hahahahaha
Sto se tice ovog Mate, dobar je igrac a ako Vodja zeli da ga dovede a Valencia zeli da proda neka dodje onda mada ja nesto ne vjerujem u ovo.
Sto se tice ovog Mate, dobar je igrac a ako Vodja zeli da ga dovede a Valencia zeli da proda neka dodje onda mada ja nesto ne vjerujem u ovo.
Dio Arsenala
Kad bi se ovo ostvarilo da Mata i Vucinic postanu dio Arsenala naravno uz zadrzavanje cesc-a i nasria mislim da bi sledece godina titula kanula na Emirates a mozda i dvije

evo nam Pajuge, ne znam ja sta je istina, sta ne, tako ljudi pisu a ja bi najvise volio da uprava arsenala kaze ili 100 miliona ili nista, pa da nasa hegemonija se okrene lagano nekim drugim pojacanjima, prvenstveno u odbrani-Paja je napisao/la:Hahahaha pazi ti Rom Arijevog izvora Daily Star hahahahahahahahaha nece on nigdje cuj 40 miliona eura hahahahaha
Mata je solidan igrac al mislim da ne bi puno pomogao arsenalu, imate takvih igraca, i boljih vjerovatno, vengeru najmanje sto treba su kreativni igraci kojih ima na pretek, tu treba cvrstine, neki zadnji vezni i stoper, a napadac ako vam treba onda bi tu bolje dosao neki klasicni rutiner
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Možda Carling i FA kup,ali i to teško.Ako dođu Mata i Vučinić opet prenatprana sredina i napad,a odbrana srednja žalostmmirsad je napisao/la:Kad bi se ovo ostvarilo da Mata i Vucinic postanu dio Arsenala naravno uz zadrzavanje cesc-a i nasria mislim da bi sledece godina titula kanula na Emirates a mozda i dvije![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- -Paja
- Kontakt:
DA te odma razrijesim muka nigdje on nece ici, a uostalom Barcelona ni tih 40 miliona nema, cuo sam nesto su pokusavali sa nekakvim klocom Alcatrazom i lovom ali Wenger ne pusi antitalente i sicu.
Dio Arsenala
e taj vucinic, mrskorodni crnogorac bi sigurno vam valjao heh
Pajugo ima barca para, neki dan je iskesirala za jedog igracinu, alexis sanchez ako si kad cuo za njega, ako nisi upoznat ces ga kad vas opet budemo derali, kakve ste kurate srece opet cete barcu izvuci u ligi prvaka
a vi toliko dizete u nebo vase igrace, van persie babo, fabregas bolji od xavija, sto po automatizmu znaci i da je najbolji veznjak na svijetu, pa wilshit mlada junačina svjetska klasa, nenadjebivi klishi itd, i sva te sile i velesile dodju na kamp nou i za 90 minuta ne sutnu po golu, i sto je najsmjesnije ni pored gola nijedan sut
kakva je to vrsta urote bila, nije vam sudija dao sutate garant heh
Pajugo ima barca para, neki dan je iskesirala za jedog igracinu, alexis sanchez ako si kad cuo za njega, ako nisi upoznat ces ga kad vas opet budemo derali, kakve ste kurate srece opet cete barcu izvuci u ligi prvaka
a vi toliko dizete u nebo vase igrace, van persie babo, fabregas bolji od xavija, sto po automatizmu znaci i da je najbolji veznjak na svijetu, pa wilshit mlada junačina svjetska klasa, nenadjebivi klishi itd, i sva te sile i velesile dodju na kamp nou i za 90 minuta ne sutnu po golu, i sto je najsmjesnije ni pored gola nijedan sut
kakva je to vrsta urote bila, nije vam sudija dao sutate garant heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Ti osrednji igraci tipa Xavi i slicni klauni i njihovi nasljednici Alcantraz nisu dostojni da se spominju na ovoj temi, ti poluigraci dominaciju mogu pobjediti samo uz pomoc sudaca sto se i potvrdilo ove godine i stvarno sam uvrijedjen da vidim imena tih limitiranih igraca na ovoj temi. Koga na ovoj temi boli taki koga je smijesni politicki klub doveo, dokaz inferiornosti njihove je to sto dodju klauni ovdje i pricaju o kvazipojacanima politickog klubica 

Dio Arsenala
http://arsenal-mania.com/articles/31103 ... we-do.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv clanak
Zanimljiv clanak

Go Gunners!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.