Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Jos nista od novog dressa?
Vec je juli!
Mozda tek kad budemo igrali protiv Estonije?
Vec je juli!
Mozda tek kad budemo igrali protiv Estonije?
Kada smo svi mislili da ne može gore od ovoga ovih dana kruže informacije da cemo uskoro nositi erreu haaaa wtf????najbolji klub koji nosi ovo je Parma ,,,evo sad gledam njihove proizvode,,pa ovo je užas isto pidžameee daj Bože da nam ipak Legea ostane Amin..........na šta smo spali,,,...j....em TI SAVEZ!!!!!!!! 

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma neće ljudi da se bezze muče oko toga, to su njima (munibu i ostaloj kompaniji) gluposti, što bi se oni oko toga zamarali

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bolje imati dresove Borac Konfekcija Travnik nego errea 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Imaju toliko precih stvari,npr.ludovanje do jutra u restoranu Bosna itd. itd.Mirza_Hordas je napisao/la:ma neće ljudi da se bezze muče oko toga, to su njima (munibu i ostaloj kompaniji) gluposti, što bi se oni oko toga zamarali![]()
![]()
![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
zar su sarajevu LEGEA dresovi evo gledam na stranici LEGEA njihov znak ima u katalogu 

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
ma hajd nisu dresovi prioritet to je vec samo zbog nekog (ne)srama ja nisam za ove Legea gotov niko ih ne nosi
govorili su nike pa sad....

govorili su nike pa sad....
Ma nisu,Sarajevu su NIKE.Željoman je napisao/la:zar su sarajevu LEGEA dresovi evo gledam na stranici LEGEA njihov znak ima u katalogu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
mi trebamo izgradit svoj imidž i nositi dimije kada je nacionalna himna prije utakmice kako mogu škoti suknje mozemo i mi dimije

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
cujte sta kaze usko Svaki dan čujem se sa njegovim ocem koji je u Njemačkoj. Simbolično, Begoviću sam poslao i novi golmanski dres naše reprezentacije“, rekao je Ušanović za bosanskohercegovački sportski sedmični magazin Sport Centar.
kakvi li su ti novi dresovi??
kakvi li su ti novi dresovi??
-
- Kontakt:
Jedan je na sa=x napisao da cemo dobiti Umbro dress 99% sigurno.
I vec na utakmicu protiv Irana cemo ga nositi, bice zuto plavi
I vec na utakmicu protiv Irana cemo ga nositi, bice zuto plavi
haha, kako umbro, zar ta kompanija postoji, koliko znam da je Nike kupio cijelu firmu, ali ako griješim odna sorry, ali mi nikako neide čuj umbro, nidje veze
hej pa Englezi nose Umbro ooooo to bi bilo odlično najjednostavnjiji i meni naj dresoviNerim je napisao/la:haha, kako umbro, zar ta kompanija postoji, koliko znam da je Nike kupio cijelu firmu, ali ako griješim odna sorry, ali mi nikako neide čuj umbro, nidje veze
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
cuj zuto plavi..... fuj, prodane duse nam i boje dresova promjenise. to moze samo kod nas, sve je na prodaju. ponos, cast, tradicija... samo reci cijenu.
pa mi cemo dobiti ono sto nisu mogli prodati
- edo_malesak
kupijo je NIKE ali nije ju ugasio..kao i reebok...znaci marke kao ime jos postoje samo sto su vlasnistvo nike-aNerim je napisao/la:haha, kako umbro, zar ta kompanija postoji, koliko znam da je Nike kupio cijelu firmu, ali ako griješim odna sorry, ali mi nikako neide čuj umbro, nidje veze
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
nisu mogli bijelu uzeti zato što Englezi već nose toooo, ipak su oniiii.......
aha, ok hvala na objašnjenju, ali fkt da nam umbro daje neko smece koje oni nisu uspjeli od svog osnivanja da prodaju, ccc, a ako je tako one budale iz saveza ce na to pristati jer bolej je kupiti nešto jeftino i da im ostane da izmedju sebe pokradu, cccc, ali nadajmo se svi mi da ce biti bolje za sve u našoj lijepoj BiHedo_malesak je napisao/la:kupijo je NIKE ali nije ju ugasio..kao i reebok...znaci marke kao ime jos postoje samo sto su vlasnistvo nike-aNerim je napisao/la:haha, kako umbro, zar ta kompanija postoji, koliko znam da je Nike kupio cijelu firmu, ali ako griješim odna sorry, ali mi nikako neide čuj umbro, nidje veze

Arnelinho je napisao/la:mi trebamo izgradit svoj imidž i nositi dimije kada je nacionalna himna prije utakmice kako mogu škoti suknje mozemo i mi dimije![]()
![]()

Eto kad smo bili u Belgiji, vidiš da se radi na tome

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- bistrikboy
- Kontakt:
Bijeli Umbro dres je zasticen od strane Engleskog saveza
Zuti dres sa plavom prugom nesto slicno Svedskoj bi moglo biti

Zuti dres sa plavom prugom nesto slicno Svedskoj bi moglo biti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua