ali pile mene je strah da ovi igraci ne umisle sebi u glavu da su vec prekucali ovu ligu,mislim budimo realni ako bi u svakoj utakmici bio pristup ovakav protivnicke ekipe bi primali minimalno 2 ali....pile87 je napisao/la:Cekao tvoj komentar, i naravno opet se slazem sa svim sto pises!boccaccio je napisao/la:Sve u svemu,po meni odlicna nasa predstava,da smo imali bolji zadnji vezni red,zbog kojeg smo po meni izgubili utakmicu,i da smo imali lucidniju zavrsnicu,moglo je biti svasta..takav je fudbal...hrabro nastaviti gdje smo stali,i nadam se da mozemo samo jacati...Damjanovic je slobodan igrac,zadnji vezni,iskusan,bivsi reprezentativac,ja bi ga bogami potrazio
...naprijed ZELJO !
Ja sam generalno zadovoljan, uradjenim.
Slazem se i da je vezni red taj koji je izgubio utakmicu, jer tu je neko falio da pomogne i Zebi i da vrsi pritisak na njihove igrace a toga nije bilo ( ovo pisem za drugo poluvrijeme ).E pa gledali smo dva razlicita poluvremena trebali smo voditi 2-0 a izgubili smo 2-0, ono sto moze radovati je igra i to da smo jedan od rijetkih klubova u nasoj ligi koji napreduje u zadnjih par godina...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi smo svoje prokockali u prvom poluvremenu, ne mogu se pomirit da ni jedna nije usla. Maccabi nas je uzeo na "kondiciju" ipak treba biti iskren i reci da su iskusniji daleko su vise puta igrali EU utakmice + vecina tih Izraelaca igra za reprezentaciju.
(Medunja
)
(Medunja

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 29 jul 2011, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne znam sta svi napdate karica, momak uopće nije kriv za drugi gol,
golman treba da bude postavljen na 5 m od svog gola, i u onoj situaciji mislim da malo koji golman mogao odbranit.
sto se tice adilovica, mislim da i amar sam znao da nista nije postigao sto ga je doveo, ustvari isti tip igraca kao i lazar, samo je i on vidjeo da se lazar proziva zbog toga sto ne daje golove, pa je isti tip igraca doveden,
golman treba da bude postavljen na 5 m od svog gola, i u onoj situaciji mislim da malo koji golman mogao odbranit.
sto se tice adilovica, mislim da i amar sam znao da nista nije postigao sto ga je doveo, ustvari isti tip igraca kao i lazar, samo je i on vidjeo da se lazar proziva zbog toga sto ne daje golove, pa je isti tip igraca doveden,
[youtube][/youtube]Elegant je napisao/la:Mi smo svoje prokockali u prvom poluvremenu, ne mogu se pomirit da ni jedna nije usla. Maccabi nas je uzeo na "kondiciju" ipak treba biti iskren i reci da su iskusniji daleko su vise puta igrali EU utakmice + vecina tih Izraelaca igra za reprezentaciju.
(Medunja)
P.S. Imaju li negdje snimke golova, posto sam bio na jugu da malo bolje pogledam.
Za onaj Skenderbeg ili kako vec, u Albaniji.jasko_juve je napisao/la:a gdje je sad Lazar??gdje igra?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nismo sreće imali to je to,a ovaj Maccabi njima Collauti rezerva ****.
@jasko_juve Lazo je u Skenderbeu
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- SarajlijaTM
Ispravka,nije vise Lazar,sad je LJazar,a igra u skenderbeu,albanskom prvakujasko_juve je napisao/la:a gdje je sad Lazar??gdje igra?

hebali su jeza u ledja s ljazom

nema to veze sa srećom, našim ekipama treba 5-6 100% prilika da daju gol, dok velike ekipe poput Sparte i Makabija svaku grešku odbrane (što se prečesto dešava našim ekipama) kažnjavaju sa golom,. da NE PRIČAMO O TOME KOLKO SU OVE EKIPE FIZIČKI SUPERIORNIJE U ODNOSU NA NAŠEColo Colo je napisao/la:Nismo sreće imali to je to,a ovaj Maccabi njima Collauti rezerva ****.
E ja ne znam da je Maccabi jucer nadtrcao Zelju. Ili Sheriff.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
nije nadtrčao, ali su u duelu uvijek izlazili kao pobjednici, što je još više dolazilo do izražja između Spartinih i igrača Sarajeva gdje su im ovi još dobijali i u skoku, što je po meni i donijelo prednost od 5:0tanzla je napisao/la:E ja ne znam da je Maccabi jucer nadtrcao Zelju. Ili Sheriff.
- SarajlijaTM
Tek sad na miru pogledah video,sta reci osim dva jeftina gola. prvi losa intervencija bogija,koji je btw inace bio solidan,ne odlican,solidan.a drugi 50:50 odbrana i karic. vidio sam malo i sa tribina,al sad bolje,spasio nas je jos par golova sigurno
Nisam sretan zbog rezultata,ali sam zadovoljan igrom naseg zelje.svi znamo,svi vidimo,da su bolji dani na vidiku!!!!
100% podrzavam sve sto osim radi,ali jamak... brko vjerovatno zna bolje od svih nas,al se ipak nadam da ce stanceski dobiti priliku da pokaze sto zna
Nisam sretan zbog rezultata,ali sam zadovoljan igrom naseg zelje.svi znamo,svi vidimo,da su bolji dani na vidiku!!!!
100% podrzavam sve sto osim radi,ali jamak... brko vjerovatno zna bolje od svih nas,al se ipak nadam da ce stanceski dobiti priliku da pokaze sto zna
Ono sinoc je bilo odlicno, jbga ne pobjedjuje uvijek bolji,
samo je bitno da igraci sad ne klonu duhom.. glave gore i idemo dalje!!

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
seven je napisao/la: nema to veze sa srećom, našim ekipama treba 5-6 100% prilika da daju gol, dok velike ekipe poput Sparte i Makabija svaku grešku odbrane (što se prečesto dešava našim ekipama) kažnjavaju sa golom,. da NE PRIČAMO O TOME KOLKO SU OVE EKIPE FIZIČKI SUPERIORNIJE U ODNOSU NA NAŠE
Drug sve je sreća , u životu trebaš imati Ludu sreću i dobar racKU i ništa više

Sjećaš se protiv Šerifa kad je karić pogriješio i kad je nyema spasio na gol liniji, da je tada šerif poveo završila bi se utakmica kao sinoć sigurno.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Idemo dalje...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sreća nikada ne dolazi slučajno, za nju se moraš izboriti, tj. stvoriti uslove za sreću ,a to može svako i traje duuuuuugo, a drugo je sretna okolnost to il ti se desi ili ne a ikad se desi ne traje dugoColo Colo je napisao/la:seven je napisao/la: nema to veze sa srećom, našim ekipama treba 5-6 100% prilika da daju gol, dok velike ekipe poput Sparte i Makabija svaku grešku odbrane (što se prečesto dešava našim ekipama) kažnjavaju sa golom,. da NE PRIČAMO O TOME KOLKO SU OVE EKIPE FIZIČKI SUPERIORNIJE U ODNOSU NA NAŠE
Drug sve je sreća , u životu trebaš imati Ludu sreću i dobar racKU i ništa više![]()
Sjećaš se protiv Šerifa kad je karić pogriješio i kad je nyema spasio na gol liniji, da je tada šerif poveo završila bi se utakmica kao sinoć sigurno.
Ja sam zadovoljan,rezultatom ne,ali nije sve u rezultatu vazno je da su se oni trudili.Dobro su igrali pa one nolike sanse sve govore(smajic 2x,Adilovic 2,3x,Savic itd.)ovakvu igru,zalaganje,trud sam cekao godinama
i mozemo biti zadovoljni sjetite se rezultata do prije 4-5 godina kada smo bili ispod sredine tabele a sada dolazimo do 3. pretkola.Polako dolazi sve na svoje ne moze sve preko noci.Maccabi na iskustvo iskoristio sanse i treba napomenuti da su im sudije mnogo pomogle
samo ja ne znam zasto amar forsira jamaka pa lik pojma nema unisti sve :/ i ne svidja mi se sto je amar izjavio da idemo na izčlet u izrael ne treba se nikada predati
i nikad ne recite nikad,nista nije gotovo pogotovo ako sudije budu postene i mi imali vise srece.Uvijek ima tracak nade

i nikad ne recite nikad,nista nije gotovo pogotovo ako sudije budu postene i mi imali vise srece.Uvijek ima tracak nade

Željezničar za život cijeli.
Koliko god bilo čudno, iz naše dominacije i onolikih šansi, kornera...Mi smo još dobro i prošli s ovih 0-2! Mogla je lako petarda puknut, zato oni što napadaju Karića neka šute, ja sam njemu zahvalan. Ne kontam više, da li je stvar u našem mentalitetu, naivnosti, neiskustvu..čemu već..ali stvarno je nevjerovatno kako mi gubimo utakmice. Ovo nije stvar samo s nama, nego s bilo kojom ekipom iz BiH. Niko ne prima onakve golove kao mi, niko nema onakav pad od 10 minuta..Neko spomenu da fali psiholog, ja se definitivno slažem..jer ne mogu se oteti dojmu da smo bili psihički jači i samouvjereniji da bi pobijedili ovaj Makabi. A ništa, glavu goru, šta nam drugo preostaje. Ako izvučemo bar neko iskustvo iz ovoga, onda će nam ovaj poraz bar u nečemu koristiti.
'Falila je samo iskrica da se sve zapali'', rekao je glavni manager Željezničara.
KRAJ PRIČE!
KRAJ PRIČE!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 21 gost.