Pa priatelju moj ako je tebi vrhunac dupla kruna u BIH onda to sve stoji. Al sramota je da ni Zeljo ni Sarajevo nisu nista napravili a Varazdin odigra 2:2 sa Dinamom u Bukuresti ili RK Split 0:0 sa Fulhamaom ili su oni za klasu bolji od oba sarajevska kluba.tm87gigo je napisao/la:J se ne ponosim porazom ali ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti nasu igru i kako smo dobro lijepo odigrali, nismo imali srece da ga i zabijemo, ja sam ponosan na zelju i igru a rezultat i nije tako realan, nesretno smo primili golove, samo da oni nastave ovako igrati i dupla kruna je zegerentovana, a pitari o njima ne vrijedi raspravljati (oni su divovi hehehe, eh da je obuca zabio heheheheheheh)vendeta87 je napisao/la:tm87gigo je napisao/la:Nakon prespavane noci sta napisati da da vec neko nije napisao, ja sinoc bi na istoku, navijanje extra 0:2 nenasluzeno smo izgubili, ali ponosan sam na igrace kao da smo 5 : 0 pobjedili, Mirso je pravi kapiten, pravi vodja ekipe, i gine za svaku loptu vise nego ovi sto imaju po 20 godina, malo sam tuzan ali ponosan, Svaka cast momcima na trudu i zalaganju i ako Bog da dupla kruna ne bi smjela doci u pitanje.
Pa nezna se koji su gori ili Vi navijaci zelje koji ste ponosni na poraz od 2:0 ili navijaci sarajeva koji se ponose cak sa porazom od 5:0. Poceli ste kao srbi poslje kosovske bitke.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko smo bolan mi Ko, jedan klub i jedna drzava koja zivi na staroj slavi, pa shvatas li da smo izbacili klub koji ima vise para 20 puta od nas, nihov vlasnik ima pokrajinu kompletnu za sebe, a **** se zna ko su, Pustite vise staru slavu, ovo je nasa realnost.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
tm87gigo je napisao/la:Ko smo bolan mi Ko, jedan klub i jedna drzava koja zivi na staroj slavi, pa shvatas li da smo izbacili klub koji ima vise para 20 puta od nas, nihov vlasnik ima pokrajinu kompletnu za sebe, a **** se zna ko su, Pustite vise staru slavu, ovo je nasa realnost.
Pa ako je lovu najbitnija u fudbalu onda se u BIH nebi trebalo ni baviti fudbalom, al to nije tako. Kada bi nase ekipe pocele raditi ozbiljno, to jeste od uprave preko trenera do ekipe onda bi za 3 do 5 imali predstavnike u grupnoj fazi evropske lige i mozda cak i lige prvaka.
Vjerujem. Svi to gledamo iz godine u godinu, u svim timskim sportovima.barbarez je napisao/la: Ubi mene ovo druze majkemi,nisam nerealan,ne najavljujem neke pobjede,ali me boli kad vidim,kako sami sebe limitiramo,kako sami od sebe gubitnike pravimo,i onda jos povrh svega sva moguca sportska nesreca,udari po nama.Mi i kad imamo najbolje prilike da nesto napravimo,mi cemo to usrati.Pa kad vidim,da **** Maribor odigra 2-1 u Izraelu,pa Varazdin 2-2,split sa Fulhamom 0-0,kako ti nece biti krivo.Iste te ekipe razvalis ,kada igras protiv njih.Jedino me tjesi sto sam recimo kod nas,a i brine sto se tice vas,sto sam i kod jednih i kod drugih vidio da zaista igramo ljepse nego predhodnih godinai da to nije mucenje vise gledati.
Sasd me baš sjećanje prebaci na košarkašku reprezentaciju i ono evropsko prvrevsntvo kada smo u svakoj utakmici(Slovenija, Grčka, Italija) na poluvremenu otišli na odmor sa +10 razlike, i na kraju doživjeli ubjedljive poraze. Jednostavno nisu imali vjere u sebe, kao da je ta razlika bila slučajnost i da je jedino ispravno da izgube. Pa rukomet. Ja sam uvjeren da ove godine okosnicu tima nisu činili Hrvati da Bosna ne bi upisala one pobjede u zadnjim sekundama i plasirala se u završnicu. Nama u klubovima i reprezentaciji, sve sam uvjereniji, treba sportski psiholog koji će raditi s igračima još od kadeta.
helem nejse..
da se vratim na utakmicu, 2:0 kući jeste težak rezultat na prvi pogled. Ali treba pokušati tamo napraviti iznenađenje, neki rani gol, a vidjeli smo sinoć da Željo može napraviti dar mar Maccabiju, promjenio bi sve. Napasti ih, **** im mater, pokšati pa šta bude..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa normalno je da su pare bitne, da ti mozes zadrzati igraca kao sto je stilic jahic buba i dovesti igraca kao sto dinamo radi onda bi se nesto moglo ali ovako PARA NEMAvendeta87 je napisao/la:tm87gigo je napisao/la:Ko smo bolan mi Ko, jedan klub i jedna drzava koja zivi na staroj slavi, pa shvatas li da smo izbacili klub koji ima vise para 20 puta od nas, nihov vlasnik ima pokrajinu kompletnu za sebe, a **** se zna ko su, Pustite vise staru slavu, ovo je nasa realnost.
Pa ako je lovu najbitnija u fudbalu onda se u BIH nebi trebalo ni baviti fudbalom, al to nije tako. Kada bi nase ekipe pocele raditi ozbiljno, to jeste od uprave preko trenera do ekipe onda bi za 3 do 5 imali predstavnike u grupnoj fazi evropske lige i mozda cak i lige prvaka.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Zbog ti psihicki padova bi svaka ekipa trebala imati sportskog psihologa, klubovi sirom evrope to vec nekoliko godina primjenjuju u praksi.VanBasten je napisao/la: Vjerujem. Svi to gledamo iz godine u godinu, u svim timskim sportovima.
Sasd me baš sjećanje prebaci na košarkašku reprezentaciju i ono evropsko prvrevsntvo kada smo u svakoj utakmici(Slovenija, Grčka, Italija) na poluvremenu otišli na odmor sa +10 razlike, i na kraju doživjeli ubjedljive poraze. Jednostavno nisu imali vjere u sebe, kao da je ta razlika bila slučajnost i da je jedino ispravno da izgube. Pa rukomet. Ja sam uvjeren da ove godine okosnicu tima nisu činili Hrvati da Bosna ne bi upisala one pobjede u zadnjim sekundama i plasirala se u završnicu. Nama u klubovima i reprezentaciji, sve sam uvjereniji, treba sportski psiholog koji će raditi s igračima još od kadeta.
helem nejse..
da se vratim na utakmicu, 2:0 kući jeste težak rezultat na prvi pogled. Ali treba pokušati tamo napraviti iznenađenje, neki rani gol, a vidjeli smo sinoć da Željo može napraviti dar mar Maccabiju, promjenio bi sve. Napasti ih, **** im mater, pokšati pa šta bude..
Al i ti igraci su jako glupi od tih nabrojani jedino Stilic ima priliku da napravi kakvu takvu karijeru a ovim ostalim bi bilo bolje da su ostali u Zelji nego sto su poletljeli za lovom. A nasi klubovi imaju previse igraca u ekipama na na njih nepotrebno trose novac. Nasim ekipama nebi trebalo vise od 23 igraca i to 16 malo oybiljnijih a ono ostalo popuniti juniorima koji bi povremeno dobivali prilike da se nametnu.tm87gigo je napisao/la:Pa normalno je da su pare bitne, da ti mozes zadrzati igraca kao sto je stilic jahic buba i dovesti igraca kao sto dinamo radi onda bi se nesto moglo ali ovako PARA NEMAvendeta87 je napisao/la:tm87gigo je napisao/la:Ko smo bolan mi Ko, jedan klub i jedna drzava koja zivi na staroj slavi, pa shvatas li da smo izbacili klub koji ima vise para 20 puta od nas, nihov vlasnik ima pokrajinu kompletnu za sebe, a **** se zna ko su, Pustite vise staru slavu, ovo je nasa realnost.
Slazem se sa tobom.Bez obzira na rezultat vidjeli smo mnogo toga ,sto nam daje nadu da ce Zeljo biti mnogo boljii da ova ekipa ima kvalitet.Isto tako sinoc sam vec napisao,da je greska Markovica ta koja je uticala na ishod utakmice,a ne losa partija Nyeme ili nekog drugog.drugi gol,kao i ostale sanse su samo plod naseg bosanskog mentaliteta i sportske nestabilnosti.Zato smo mi mala sportska nacija,cim krene lose rusimo se kao kula od karata.pile87 je napisao/la:Ovi na s.c.sport nisu normalni vidi naslova:
Maccabi i Medunjanin bolji od plave mašine
Trećeplasirana ekipa iz proteklog izraelskog šampionata pokazala se kao prevelik zalogaj za aktuelnog prvaka BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko sve pise tekstove....
Sto se tice utakmice nije da nije bilo srece ljudi su jednostavno kvalitet cekali nasu gresku i docekali je...
Prvo poluvrijeme Zeljo mnogo bolji ali previse promasenih prilika i naravno to ti se i osveti, objektivno mozda smo i trebali postoci gol, ali nismo i to je fudbal.Koliko god smo imali srece protiv serifa ovdje je i nije bilo, jer ne mogu se oteti utisku da nije bilo greske Markovica i primljenog gola da bi ova utakmica isla nekim drugim tokom ali ...
Sve u svemu ja sam zadovoljan, odlicno smo se nosili sa makabijem jednim dijelom utakmice i dominirali ali treba dosta ovakvih utakmica i filtriranja ekipe da bi se napravio korak dalje, mi smo napravili uspjeh prosavsi serif.
Ono sto me raduje je igra, ako se moze reci da da smo nesto i dobili iz ove utakmice onda je to i Kvesic, konacno lijevak i centrasut iz trka sa lijeve strane i to precizan.Neko vec spomenu da nama fali zadnji vezni, tada bi ova ekipa izgledala i jos mocnije, nije gotov ni prelazni rok ko zna...ali bi sa jednim takvim igracem prosetali nasom ligom treba znaci igrac zadatka na sredini terena i iskreno se nadam da ce se poraditi na tome...Nakon greske i gola pala je i igra i igraci moze se reci da smo i dobro prosli, sto vise ovakvih utakmica i plasamana u evropu doci ce i korak dalje.Sad izlet u Palestinu i okrenuti se nasoj ligi iduce godine probati sta vise sto se ova tice ja sam zadovoljan.
Slazem se i za zadnjeg veznog,tj dvojicu tih igraca.Savic ,iako nije na nivou,opet je iole dobar.Kad vidim Svraku ,pa kad vidim da ga zamjeni Jamak,e onda stvarno nemam rijeci.Zanima me sta to Svraka doprinosi timu.Hoce mi neko reci da je dobar u defanzivi.Onda komotno staviti Pericu da igra ,jer Svraka je u defanzivi dobar i koristaan isto kao da ga nema.To mi je jedina zamjerka,ali zaista odavno mi Zeljo nije igrao bolje i raznovrsnije.Poslije rata jedino Amarova prva generacija i Odoviceva ekipa su igrale ovako lijepo .
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Djelim mišljenje.vendeta87 je napisao/la:Zbog ti psihicki padova bi svaka ekipa trebala imati sportskog psihologa, klubovi sirom evrope to vec nekoliko godina primjenjuju u praksi.VanBasten je napisao/la: Vjerujem. Svi to gledamo iz godine u godinu, u svim timskim sportovima.
helem nejse..
I to da se radi s igračima dok im još ni brada nij epočela rast.
Sad, tu je još jedan problem, osim dr. Jasne Bajraktarević ja ne znam za ijednog više psihologa tog profila, znači sportskog psihologa.
Kad već govorimo o tim segmentima profesionalnog sportskog razvoja, nama fali još ponešto. A to su, kondicioni trener i sportski nutricionista.
glupost za hrabre je sebičan lijek
U prvom trenerskom Amarovom mandatu na nasoj klupi, Jasna Bajraktarevic je bila psiholog nasim igracima. Kakva je sad situacija ne znam, ali se slazem da je svakoj ekipi potreban takav covjek. Prvenstveno da igrace ubijedi da ne skidaju gace. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
5oo Km predjenih , 90 min potroseno grlo i dlanovi , ali jedino sto je vazno je da nisam razocaran .
FORZA ZELJO
FORZA ZELJO
Da mi je samo naći taj post po kojem si ti zaključio da se neko ponosi porazom od 5:0. Gotovo svi su napisali ono što zaista jeste, a i ja ću da ti napišem. Ovo je naša realnost, koliko para toliko muzike. Dva igrača Sparte vrijede koliko Željo i Sarajevo zajedno zato opušteno, počinje naša fildžan liga , iskreno Sarajevo i Željo imaju ekstra igrače ove godine, ako se ne ponovi sr*nje iz ranijih sezona pa to neko ne raspiša, trebali bi voditi glavnu riječ u PL.vendeta87 je napisao/la:tm87gigo je napisao/la:Nakon prespavane noci sta napisati da da vec neko nije napisao, ja sinoc bi na istoku, navijanje extra 0:2 nenasluzeno smo izgubili, ali ponosan sam na igrace kao da smo 5 : 0 pobjedili, Mirso je pravi kapiten, pravi vodja ekipe, i gine za svaku loptu vise nego ovi sto imaju po 20 godina, malo sam tuzan ali ponosan, Svaka cast momcima na trudu i zalaganju i ako Bog da dupla kruna ne bi smjela doci u pitanje.
Pa nezna se koji su gori ili Vi navijaci zelje koji ste ponosni na poraz od 2:0 ili navijaci sarajeva koji se ponose cak sa porazom od 5:0. Poceli ste kao srbi poslje kosovske bitke.
U novi boj ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Falilo nam je sportske srece sinoc al' jbga nekako ove kvalitetne ekipe iz nicega daju gol,nama zabise sinoc dva komada tako.Nadam se da cemo sto prije igrati utakmice u Europi na svom stadionu jer ono groblje je grozno,da smo kojim slucajem ove dvije utakmice igrali kuci a ne na neutralnom terenu mogli smo vise napraviti.
Uz Borac imamo najjaci tim u ligi i idemo na duplu krunu!
Uz Borac imamo najjaci tim u ligi i idemo na duplu krunu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
evo sad pogledah onaj drugi gol fino i mogu reci da jednim dijelom karić i nije kriv zbog toga eto ko pogleda fino momak koji je primio loptu od medunjani i da nije osutio imao je 3 cista igraca koji su bili oci u oci s karićem a karić je krenuo da izadje jer je vidio da medunjanin ulazi na dupli i to bi bio sigurno gol,tako da toliko i ne krivim karića koliko igraca kojeg je medunjanin kod 2 gola ko budalu vrtio,brate ako ne mozes uzet loptu napravi faul i kraj price,dok su pravili faul sve extra bilo cim su stali sa tim stala je i igra ali eto nisam razocaran odigrali su extra,bili smo kratki u svakoj sansi ali eto bit ce bolje 

ma Medunjanin je kriv treba mu ebat matertwisttm87 je napisao/la:evo sad pogledah onaj drugi gol fino i mogu reci da jednim dijelom karić i nije kriv zbog toga eto ko pogleda fino momak koji je primio loptu od medunjani i da nije osutio imao je 3 cista igraca koji su bili oci u oci s karićem a karić je krenuo da izadje jer je vidio da medunjanin ulazi na dupli i to bi bio sigurno gol,tako da toliko i ne krivim karića koliko igraca kojeg je medunjanin kod 2 gola ko budalu vrtio,brate ako ne mozes uzet loptu napravi faul i kraj price,dok su pravili faul sve extra bilo cim su stali sa tim stala je i igra ali eto nisam razocaran odigrali su extra,bili smo kratki u svakoj sansi ali eto bit ce bolje
U fudbalu je to tako,zato i jeste najbolji i najgledaniji sport...kada ti realno jaci i mocniji protivnik,u ovom slucaju i zbunjeni protivnik dozvoli onakvo poluvrijeme,koje ne iskoristis,desi se da jaci i mocniji protivnik dodje sebi i iz zbunjenosti dobije sigurnost,gdje kvalitet ipak dodje do izrazaja...zato se i zovu bolji,jaci i kvalitetniji...
Ostaje zal.Kada analiziram utakmicu ne mogu da se otmem utisku da su momci dali ono sto su imali da daju.Opet su me ucinili ponosnim.U ovom trenutku meni je najvaznije da su dali sve od sebe.Stabilna ekipa je ona ekipa koja u kontinuitetu moze odigrati dobro i slicno nekoliko utakmica.Kod nasih igraca je to bio slucaj uz par izuzetaka.Tih par izuzetaka je i napravilo razliku.Dobro se znalo koliko Makabi nije naivna ekipa i koliko ozbiljno pristupaju analizi utakmica svojih protivnika,pa i to da od Zebe prijeti najveca opasnost u smislu razigravanja i ostalih igrackih kvaliteta.Ljudi su to pametno poklopili.I onda dodje ona nasa boljka zvana vezni red.Kada nema ko zatvorenog Zebu da zamijeni u samoj igri.Savic je odigrao solidno i bolje za razliku od proslih utakmica,ali je zato Svraka nadoknadio sve gluposti veznog reda.Mrsko mi se vise ponavljati ali kada neko nema mozga onda fakat nema mozga.Tacno se vidi kada ti dodje kvalitetan protivnik koliko jedan Svraka ne moze.Lako je trcati sa ovim nasim klubovima,pa se i bez mozga moze trcati,pa posto se u nasoj ligi ne trci puno,onda je lakse vidjeti i Svraku da se trudi,i navodno konstantno dobro igra.Nigdje veze.Propuh u zadnjoj veznoj liniji i defanzivno i na predaji lopte.Slijedi dalje,kada defanzivno vezni red ne moze,pravi se veci pritisak na odbranu i tu je najveci kiks naseg tima.Zadnja vezna linija nije dorasla za nesto vise od ove lige.U velikom pritisku na odbranu,Nijema je plivao nevidjeno i ovo je najlosija utakmica za njega otkad ga gledam,ali je ovo i najbolji protivnik protiv kojeg je Nijema igrao.Nastranu borbenost koju je imao,ali plivao je zestoko.
Nije htjela u gol,proklet je za nas onaj stadion i dzaba.Kruzila je oko stativa,njihov golman nesiguran,ali i kada smo imali ekstra sut( Selimovic),golman je izvadio predobro.Nije htjela,sta da se radi.Ohrabruje me to sto smo pokusavali i pokusavali.Dobili smo Josipa Kvesica,dobrog mladog igraca koji je izgledao rutinirano za svoje mlade godine.Ima osjecaj za prostor,dobru predaju,ok centarsut,i zna kada treba poci naprijed,ne filozofira,odradi zadatak.Smajic ce da razvali ovu nasu ligu.Adilovic pokretniji od Laze ali manje zna lopte,bar ovo sto sam do sada vidio,momak ima problem da smiri loptu,da primi loptu,ni blizu ne ostavlja povratne kao Lazo,a nie imao nesto prilika da zabije gol,vidjecemo kako ce to da fercera u prvenstvu,ali za sada osim vece pokretljivosti,svi aduti su na Lazinoj strani,vidjecemo samo po pitanju golova,ima vremena...Jamak nije za Zelju,Stanceski bi trebao dobiti priliku pa da konacno vidimo da li je za Zelju,bez veze je dovesti igraca koji je kotirao kao odlican u ovoj ligi a da ne dobija ni minut.To je neki inat i ne moze me ubijediti niko,jer Amar je takav.
Sve u svemu,po meni odlicna nasa predstava,da smo imali bolji zadnji vezni red,zbog kojeg smo po meni izgubili utakmicu,i da smo imali lucidniju zavrsnicu,moglo je biti svasta..takav je fudbal...hrabro nastaviti gdje smo stali,i nadam se da mozemo samo jacati...Damjanovic je slobodan igrac,zadnji vezni,iskusan,bivsi reprezentativac
,ja bi ga bogami potrazio
...naprijed ZELJO !
Ostaje zal.Kada analiziram utakmicu ne mogu da se otmem utisku da su momci dali ono sto su imali da daju.Opet su me ucinili ponosnim.U ovom trenutku meni je najvaznije da su dali sve od sebe.Stabilna ekipa je ona ekipa koja u kontinuitetu moze odigrati dobro i slicno nekoliko utakmica.Kod nasih igraca je to bio slucaj uz par izuzetaka.Tih par izuzetaka je i napravilo razliku.Dobro se znalo koliko Makabi nije naivna ekipa i koliko ozbiljno pristupaju analizi utakmica svojih protivnika,pa i to da od Zebe prijeti najveca opasnost u smislu razigravanja i ostalih igrackih kvaliteta.Ljudi su to pametno poklopili.I onda dodje ona nasa boljka zvana vezni red.Kada nema ko zatvorenog Zebu da zamijeni u samoj igri.Savic je odigrao solidno i bolje za razliku od proslih utakmica,ali je zato Svraka nadoknadio sve gluposti veznog reda.Mrsko mi se vise ponavljati ali kada neko nema mozga onda fakat nema mozga.Tacno se vidi kada ti dodje kvalitetan protivnik koliko jedan Svraka ne moze.Lako je trcati sa ovim nasim klubovima,pa se i bez mozga moze trcati,pa posto se u nasoj ligi ne trci puno,onda je lakse vidjeti i Svraku da se trudi,i navodno konstantno dobro igra.Nigdje veze.Propuh u zadnjoj veznoj liniji i defanzivno i na predaji lopte.Slijedi dalje,kada defanzivno vezni red ne moze,pravi se veci pritisak na odbranu i tu je najveci kiks naseg tima.Zadnja vezna linija nije dorasla za nesto vise od ove lige.U velikom pritisku na odbranu,Nijema je plivao nevidjeno i ovo je najlosija utakmica za njega otkad ga gledam,ali je ovo i najbolji protivnik protiv kojeg je Nijema igrao.Nastranu borbenost koju je imao,ali plivao je zestoko.
Nije htjela u gol,proklet je za nas onaj stadion i dzaba.Kruzila je oko stativa,njihov golman nesiguran,ali i kada smo imali ekstra sut( Selimovic),golman je izvadio predobro.Nije htjela,sta da se radi.Ohrabruje me to sto smo pokusavali i pokusavali.Dobili smo Josipa Kvesica,dobrog mladog igraca koji je izgledao rutinirano za svoje mlade godine.Ima osjecaj za prostor,dobru predaju,ok centarsut,i zna kada treba poci naprijed,ne filozofira,odradi zadatak.Smajic ce da razvali ovu nasu ligu.Adilovic pokretniji od Laze ali manje zna lopte,bar ovo sto sam do sada vidio,momak ima problem da smiri loptu,da primi loptu,ni blizu ne ostavlja povratne kao Lazo,a nie imao nesto prilika da zabije gol,vidjecemo kako ce to da fercera u prvenstvu,ali za sada osim vece pokretljivosti,svi aduti su na Lazinoj strani,vidjecemo samo po pitanju golova,ima vremena...Jamak nije za Zelju,Stanceski bi trebao dobiti priliku pa da konacno vidimo da li je za Zelju,bez veze je dovesti igraca koji je kotirao kao odlican u ovoj ligi a da ne dobija ni minut.To je neki inat i ne moze me ubijediti niko,jer Amar je takav.
Sve u svemu,po meni odlicna nasa predstava,da smo imali bolji zadnji vezni red,zbog kojeg smo po meni izgubili utakmicu,i da smo imali lucidniju zavrsnicu,moglo je biti svasta..takav je fudbal...hrabro nastaviti gdje smo stali,i nadam se da mozemo samo jacati...Damjanovic je slobodan igrac,zadnji vezni,iskusan,bivsi reprezentativac

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
ma brate on za mene nikako nije kriv,momak je igrao za svoj klub,borio se za svoj hljeb,desilo se da je to protiv naseg najdrazeg kluba i sta cemo sad,te suplje da je navijao za Zelju kao dijete i to ma to su djecije priceseven je napisao/la:ma Medunjanin je kriv treba mu ebat matertwisttm87 je napisao/la:evo sad pogledah onaj drugi gol fino i mogu reci da jednim dijelom karić i nije kriv zbog toga eto ko pogleda fino momak koji je primio loptu od medunjani i da nije osutio imao je 3 cista igraca koji su bili oci u oci s karićem a karić je krenuo da izadje jer je vidio da medunjanin ulazi na dupli i to bi bio sigurno gol,tako da toliko i ne krivim karića koliko igraca kojeg je medunjanin kod 2 gola ko budalu vrtio,brate ako ne mozes uzet loptu napravi faul i kraj price,dok su pravili faul sve extra bilo cim su stali sa tim stala je i igra ali eto nisam razocaran odigrali su extra,bili smo kratki u svakoj sansi ali eto bit ce bolje

Sinoć sam samo čitao komentare, a sad nakon prespavane noći da napišem i svoje viđenje sinoćnje utakmice.
Karić-Šta da kažem? Poslije Šehe nam se čini puno lošiji nego što zapravo jest. Koliko god šansi da odbrani, mene je opet strah svakog njegovog kontakta s loptom. Čovjek je pogriješio kod 2. gola, ali je kasnije vadio da ne bi doživjeli golijadu!
Nijema- Dobro odigrao, OPET! Frajer je konstantan, požrtvovan, i to mi se sviđa. Ne pametuje, kad može vadi je iz "avlije". Ipak, frajer je štoper, a nakon onakva dva gola jedan dio krivice mora ići i na njegovu stranu!
Bogičević- Bio odličan protiv Šerifa, a juče samo dobar. Kažem samo jer to protiv Makabija znači bar jedan go na našu stranu, što je samo po sebi značilo ispadanje!
Marković- Dok su svi kritikovali Stanića, lijevi bek ovo-ono...Ja nikad nisam bio zadovoljan ovim momkom na desnom beku. Jednostavno nema te brzine, snage da bi odupirao npr. Medunjaninu svih 90 minuta. Čolića gurati u vatru, a Markovića ostaviti na klupi! Ovo ne govorim radi sinoćnje utakmice, nego generalno kroz sezonu često najslabija karika! Pa eto nek se neko sjeti nekog njegovog centaršuta od kako igra u Želji, ja ne mogu!
Kvesić- Izgubili smo utakmicu, dobili smo Kvesića! Mali je britak, nema pametovanja, u odbrani je odličan, u napadu solidan! Vrijeme će pokazati svoje, ali mislim da imamo igrača na duge staze!
Savić- Teško se mogu sjetiti kad je odigrao bolje, ali ni ovo nije bilo dovoljno!
Svraka Prosto se zapitam, jel taj momak igrao sinoć, šta je napravio ?
Zeba- Zeba je imao "flastera" sve vrijeme. Nije imao prostora kao inače, ali opet je pokazao svoj kvalitet. Ako ga možemo zadržati, ja bih ga volio gledati u Želji i iduće sezone!
Smajić- Pojačanje sasvim sigurno. Ponekad pokušava da napravi i više nego što može, ali polahko. Sve će doći na svoje! Sinoć promašio dva puta glavom kod 0:0
Bešlija- Čovjek je opet bio na nivou. Neka njega nama u ekipi, nije on još za staro gvožđe!
Adilović- Bio sam ubjeđen da dobijamo pravo pojačanje, igrača koji će ulaziti u šanse, davati golove. Nije mnogo pokazao ni sinoć, ni protiv Šerifa. Liga počinje, Lazo je zabio 4 gola...Ovaj ako ne zabije bar duplo više, onda nismo napravili ništa!
Višća- U zadnje vrijeme, svaki put isto. Trči, trči, trči...NIŠTA! Još rada s njim da ga prodamo dok je još mlad!
Selimović- POJAČANJE! Pred njim je vrijeme, al ako ikako on može biti taj klasični špic, što je igrao nakon izlaska Adilovića, on bi trebao biti prvi izbor!
Jamak- Ovaj izbor Osima mi nije jasan, al nema veze!
Bili smo dobri, igrali bolje nego protiv Šerifa, napravili više šansi, ali realizacija kao mnogo puta prošle sezone je izostala! Ne bih tražio krivca, pojedini igrači nisu za utakmice na ovom nivou, ali su se svi borili i to mi je drago!
Odraditi revanš što bolje i jeftinije znamo i da se okrenemo domaćem prvenstvu! Ove godine i sa ovakvom ekipom imamo najveće šanse da kroz cilj prođemo prvi!
Karić-Šta da kažem? Poslije Šehe nam se čini puno lošiji nego što zapravo jest. Koliko god šansi da odbrani, mene je opet strah svakog njegovog kontakta s loptom. Čovjek je pogriješio kod 2. gola, ali je kasnije vadio da ne bi doživjeli golijadu!
Nijema- Dobro odigrao, OPET! Frajer je konstantan, požrtvovan, i to mi se sviđa. Ne pametuje, kad može vadi je iz "avlije". Ipak, frajer je štoper, a nakon onakva dva gola jedan dio krivice mora ići i na njegovu stranu!

Bogičević- Bio odličan protiv Šerifa, a juče samo dobar. Kažem samo jer to protiv Makabija znači bar jedan go na našu stranu, što je samo po sebi značilo ispadanje!
Marković- Dok su svi kritikovali Stanića, lijevi bek ovo-ono...Ja nikad nisam bio zadovoljan ovim momkom na desnom beku. Jednostavno nema te brzine, snage da bi odupirao npr. Medunjaninu svih 90 minuta. Čolića gurati u vatru, a Markovića ostaviti na klupi! Ovo ne govorim radi sinoćnje utakmice, nego generalno kroz sezonu često najslabija karika! Pa eto nek se neko sjeti nekog njegovog centaršuta od kako igra u Želji, ja ne mogu!

Kvesić- Izgubili smo utakmicu, dobili smo Kvesića! Mali je britak, nema pametovanja, u odbrani je odličan, u napadu solidan! Vrijeme će pokazati svoje, ali mislim da imamo igrača na duge staze!
Savić- Teško se mogu sjetiti kad je odigrao bolje, ali ni ovo nije bilo dovoljno!
Svraka Prosto se zapitam, jel taj momak igrao sinoć, šta je napravio ?
Zeba- Zeba je imao "flastera" sve vrijeme. Nije imao prostora kao inače, ali opet je pokazao svoj kvalitet. Ako ga možemo zadržati, ja bih ga volio gledati u Želji i iduće sezone!
Smajić- Pojačanje sasvim sigurno. Ponekad pokušava da napravi i više nego što može, ali polahko. Sve će doći na svoje! Sinoć promašio dva puta glavom kod 0:0

Bešlija- Čovjek je opet bio na nivou. Neka njega nama u ekipi, nije on još za staro gvožđe!
Adilović- Bio sam ubjeđen da dobijamo pravo pojačanje, igrača koji će ulaziti u šanse, davati golove. Nije mnogo pokazao ni sinoć, ni protiv Šerifa. Liga počinje, Lazo je zabio 4 gola...Ovaj ako ne zabije bar duplo više, onda nismo napravili ništa!

Višća- U zadnje vrijeme, svaki put isto. Trči, trči, trči...NIŠTA! Još rada s njim da ga prodamo dok je još mlad!
Selimović- POJAČANJE! Pred njim je vrijeme, al ako ikako on može biti taj klasični špic, što je igrao nakon izlaska Adilovića, on bi trebao biti prvi izbor!

Jamak- Ovaj izbor Osima mi nije jasan, al nema veze!
Bili smo dobri, igrali bolje nego protiv Šerifa, napravili više šansi, ali realizacija kao mnogo puta prošle sezone je izostala! Ne bih tražio krivca, pojedini igrači nisu za utakmice na ovom nivou, ali su se svi borili i to mi je drago!
Odraditi revanš što bolje i jeftinije znamo i da se okrenemo domaćem prvenstvu! Ove godine i sa ovakvom ekipom imamo najveće šanse da kroz cilj prođemo prvi!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Cekao tvoj komentar, i naravno opet se slazem sa svim sto pises!boccaccio je napisao/la:Sve u svemu,po meni odlicna nasa predstava,da smo imali bolji zadnji vezni red,zbog kojeg smo po meni izgubili utakmicu,i da smo imali lucidniju zavrsnicu,moglo je biti svasta..takav je fudbal...hrabro nastaviti gdje smo stali,i nadam se da mozemo samo jacati...Damjanovic je slobodan igrac,zadnji vezni,iskusan,bivsi reprezentativac,ja bi ga bogami potrazio
...naprijed ZELJO !
Ja sam generalno zadovoljan, uradjenim.
Slazem se i da je vezni red taj koji je izgubio utakmicu, jer tu je neko falio da pomogne i Zebi i da vrsi pritisak na njihove igrace a toga nije bilo ( ovo pisem za drugo poluvrijeme ).E pa gledali smo dva razlicita poluvremena trebali smo voditi 2-0 a izgubili smo 2-0, ono sto moze radovati je igra i to da smo jedan od rijetkih klubova u nasoj ligi koji napreduje u zadnjih par godina...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mavi, MoSaZeLjo1921 i 30 gostiju.