FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 29 jul 2011, 07:57

amertiger je napisao/la:Nista kontra vas, samo imam neke informacije da ono igranje sa Orebrom je bila namjestaljka, i da su velike pare uplacene iz x u keca (x/1) na kladionici, i da je obuca onaj penal radi toga osutao onako retardirano.

Nemoj da me ko pogresno shvati, ovo je informacija od profesionalnih kladionicara jel tacna ili ne vi procjenite. Ovo sam samo spomenuo radi postova iznad i price oko Obuce :D

lijeci se ..pod hitno

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 29 jul 2011, 07:59

FCS-FCS je napisao/la:
radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !

p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
klocko ti zaboravljas da tek idete i izrael...a odlicno znas kako se dole provedete
i ja da te pozdravim sa lijepim muslimanskim pozdravom...SEDAM ALEJKUM
Pa mogu mislit sta bi bilo da vi odete u Izrael ,kanonada ne da bi primili 5 nego 10 sa onakvom taktikom kakvu plisek preferira, pa dok je nas vodio jos protiv litexa primili smo 7 covjek u evropi samo dozivljava kanonade .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 08:48

FCS-FCS je napisao/la:
radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !

p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
klocko ti zaboravljas da tek idete i izrael...a odlicno znas kako se dole provedete
i ja da te pozdravim sa lijepim muslimanskim pozdravom...SEDAM ALEJKUM
Da tacno je da idemo u izrael....al realno sagledavsi stvari zeljo je primio pacerske golove iz dvije akcije nakon nasih 5 promasaja gdje se trebalo zabiti barem 1 go kada bi se tok utakmice totalno preokrenu u sta sam uvjeren i 100% siguran,nafaka je druga stvar,sreca koja nam redovno okrece ledja ali izgleda da za srecu treba i para jer izgleda idu jedno s drugim kad je u pitanju nogomet,fudbal...skoro pa cijelu utakmicu je dominirao nad maccabijem a u prvom poluvremenu nisu znali gdje im je glava a gdje g.zica i toga si svjestan samo sto vjerovatno to nikad nebi priznao...otom potom revans je za 7 dana i sve ce biti jasnije nakon toga mada je i nakon sinocnjih utakmica sve vise manje receno i zavrseno...i kako ce Sarajevo da zavrsi a bogam i Željo...cisto sumnjam da se i jedni i drugi mozemo oprostiti pobjedama jer jednostavno pored toga sto smo limitirani s novcem,igrackim kadrom,manjkom srece pored svega nabrojanog nemamo ni pobjednicki mentalitet...to ce biti veoma tesko usaditi u glave sportsta i sporetski radnika generalno..
Otvorno najavljujem castan poraz Sarajeva sa nekom nadam se minimalnom razlikom,jer Sparta je maksimalno motivirana proti vas jer na klupi sjedi covjek koji nije u dobrim odnosima sa spartom (ne pricam napamet,),pored toga to je covijek htjeli vi to priznati ili ne sa minimalnim trenerskim iskustvom koji kao takav nije napravio apsolutno nista,na tom polju je apsolutna 0...ne gledam ga kroz rezultate dok je sjedio na klupi želje..nego inace jer sam siguran da sam malo bolje upucen od vas 80% u njegov rad i njegova postignuca...kao sportski direktor se pokazao o.k,kao menager u nekim situacijama isto,ali kao trener..hmm nadasve smijesno...nadam se samo da uskoro necete dozivjeti jedno veliko razocarenje jer sve novosti u Sarajevu poput trenera nekih od clanova uprave su vezana za licne interese koji ce izaci na vidjelo vrlo brzo,opzicija je jos uvijek prisutna u klubu i samo ceka svoj pravi momenat da se aktivira,tesko da ce Carsija prepustiti Sandzaklijama da im vode svetinju a to se upravo desava i nece trajati jos dugo,ne bih da prognoziram kraj ove epizode F.K Sarajeva ali znam da sve ovo zajedno nece izaci na dobro....mozete me sad napadat koliko hocete i govoriti to je ovako to je onako,ovo nije licno zapazanje i misljenje nego realno stanje koje masa vas ne zeli da prihvati ili jednostavno nece da vidi al kod nekih je vise bitno da se "nesto" desava nego da realno sagleda situaciju...
Lijep pozdrav za sve vas realne

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 08:54

Ljudi nemoj te se ljutit al, ove obe utakmice sinoc su pokazale gdje je nas fudbal u odnosu na evropski prosjek. Ni Sarajevo ni Zeljo nisu nista pokazali a da ne govorim o Sirokom i Borcu. Nemoze se igrati u evropi sa ekipom u kojoj imaju 3 ili 4 igraca koji imaju neki kvalitet a ovi ostali neznaju ispravno hodati a kamoli sta drugo.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jul 2011, 08:56

Ovaj rezultat nije ništa spektakularno, jer smo izgubili od jako kvalitetne ekipe, i ko prati fudbal može po igračima koji igraju u Sparti vidjeti da je to odličan tim. Mi imamo mladu ekipu i normalne su ovakve utakmice, ali sa druge strani ovi mladići će nam dosta radosti donijeti u budućnosti.
Za ove dušebrižnike neka brinu o svojoj avliji, uz pjevanje partizanovih pjesama na svojoj tribiji fujj nisam sinoć mogao da vjerujem šta slušam.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2011, 08:58

vendeta87 je napisao/la:Ljudi nemoj te se ljutit al, ove obe utakmice sinoc su pokazale gdje je nas fudbal u odnosu na evropski prosjek. Ni Sarajevo ni Zeljo nisu nista pokazali a da ne govorim o Sirokom i Borcu. Nemoze se igrati u evropi sa ekipom u kojoj imaju 3 ili 4 igraca koji imaju neki kvalitet a ovi ostali neznaju ispravno hodati a kamoli sta drugo.
potpis..

i uvijek nešto sreća ovo ono..svake godine neki klub nema sreće da zabije gol..to nije sreća to je neznanje i slabost.

široki se obruko, ne zato što je izgubio nego način na koji je izgubio..borac počeo dobro i onda usrao, donekle se iskupio u uzvratu ali opet ispao..sarajevo proslo najlakseg protivnika, orebro.i naravno cim je sparta odmah ista prica ko i svake godine (za svaki bh klub)..zeljo ok, rijesio sheriffa, dobar posao..ali pitanje je koliko je dobar taj sheriff u odnosu na proslogodisnji jer svi uspoređujemo sa tim da je izbacio dinama..

gledao sam i hrv klubove, split nadigrao jednog fulhama, varazdin 2:2 u bukurestu, hajduk je najgore odradio posao ali opet je minimalno porazen i to realno mozda su svi oni imali teze protivnike nego bh klubovi, mislim na 2 pretkolo..

jednostavno nema kvalitete i gotovo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 08:58

Batistuta je napisao/la:Ovaj rezultat nije ništa spektakularno, jer smo izgubili od jako kvalitetne ekipe, i ko prati fudbal može po igračima koji igraju u Sparti vidjeti da je to odličan tim. Mi imamo mladu ekipu i normalne su ovakve utakmice, ali sa druge strani ovi mladići će nam dosta radosti donijeti u budućnosti.
Za ove dušebrižnike neka brinu o svojoj avliji, uz pjevanje partizanovih pjesama na svojoj tribiji fujj nisam sinoć mogao da vjerujem šta slušam.

De molim te prestanite sa tim da imate mladu ekipu, koliko je sinoc igraca u sastavu Sarajeva bilo koji imaju 21 ili manje godina.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:02

Kevin je napisao/la: i uvijek nešto sreća ovo ono..svake godine neki klub nema sreće da zabije gol..to nije sreća to je neznanje i slabost.

široki se obruko, ne zato što je izgubio nego način na koji je izgubio..borac počeo dobro i onda usrao, donekle se iskupio u uzvratu ali opet ispao..sarajevo proslo najlakseg protivnika, orebro.i naravno cim je sparta odmah ista prica ko i svake godine (za svaki bh klub)..zeljo ok, rijesio sheriffa, dobar posao..ali pitanje je koliko je dobar taj sheriff u odnosu na proslogodisnji jer svi uspoređujemo sa tim da je izbacio dinama..

gledao sam i hrv klubove, split nadigrao jednog fulhama, varazdin 2:2 u bukurestu, hajduk je najgore odradio posao ali opet je minimalno porazen i to realno mozda su svi oni imali teze protivnike nego bh klubovi, mislim na 2 pretkolo..

jednostavno nema kvalitete i gotovo
tako je, kod nasih klubova je uvijek u pitanju neka sreca, a ne nesposobnost igraca, pa bolje se ja krecem s loptom nego Obuca u napadu Sarajeva i Adilovic u napadu Zelje, nezna se ko je veci kloc od njih dvojice.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 09:07

Batistuta je napisao/la:Ovaj rezultat nije ništa spektakularno, jer smo izgubili od jako kvalitetne ekipe, i ko prati fudbal može po igračima koji igraju u Sparti vidjeti da je to odličan tim. Mi imamo mladu ekipu i normalne su ovakve utakmice, ali sa druge strani ovi mladići će nam dosta radosti donijeti u budućnosti.
J...bala te tribina jel to sve sto znas napisat,takvi kao ti ne prate fudbal nego furku raje,takvi kao ti najmanje vole svoj klub...(dusebriznici pojam koji ni sam ne znas sta znaci ali eto koristis ga zato sto mislis da ispadas pametan)....sa svim sto si napisao dokazao si da nemas pojma kao prvo o svom klubu pa onda dalje da ne nabrajam jer je rijec footbal za tebe engleski pojam koji ce tesko ikad shvatiti...pravac sjever i hordaj,to ti je maksimalan domet u zivotu..!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 09:13

vendeta87 je napisao/la:

De molim te prestanite sa tim da imate mladu ekipu, koliko je sinoc igraca u sastavu Sarajeva bilo koji imaju 21 ili manje godina.
Hamzić, Čomor, K. Handžić, Haskić, Suljić, Bajraktarević, svima j eovo bilo prvo igranje na međunarodnoj sceni. O snazi protivnikaa da ne govorim.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jul 2011, 09:13

vendeta87 je napisao/la:

Čomor, Keno, Hamzić,Haskić, Suljić, H.Handžić+ Dupovac koji nije igrao zbog kartona svi između 19-22, Kojašević, Bajraktarević 24, 23, i na klupi većina koja konkuriše za prvi tim isto tako. Potsjećam da je dosta ovih mladića prije 2 godine u juniorskoj konkurenciji ubjedljivo osvojila duplu krunu. Oni su naša budućnost i jedini pravi put preko kojeg naši timovi mogu egzistirati.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jul 2011, 09:15

legenda79 je napisao/la:
J...bala te tribina jel to sve sto znas napisat,takvi kao ti ne prate fudbal nego furku raje,takvi kao ti najmanje vole svoj klub...(dusebriznici pojam koji ni sam ne znas sta znaci ali eto koristis ga zato sto mislis da ispadas pametan)....sa svim sto si napisao dokazao si da nemas pojma kao prvo o svom klubu pa onda dalje da ne nabrajam jer je rijec footbal za tebe engleski pojam koji ce tesko ikad shvatiti...pravac sjever i hordaj,to ti je maksimalan domet u zivotu..!!
Tvoja ljutnja mi pokazuje da si svjestan te bruke u smislu copy-paste

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:17

Batistuta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Čomor, Keno, Hamzić,Haskić, Suljić, H.Handžić+ Dupovac koji nije igrao zbog kartona svi između 19-22, Kojašević, Bajraktarević 24, 23, i na klupi većina koja konkuriše za prvi tim isto tako. Potsjećam da je dosta ovih mladića prije 2 godine u juniorskoj konkurenciji ubjedljivo osvojila duplu krunu. Oni su naša budućnost i jedini pravi put preko kojeg naši timovi mogu egzistirati.
Pazi jednu stvar od nabrojani samo K.Handzic, Comor, Dupovac i Suljic ispunjavaju kriteriji jer su mladjii od 21 godine i standardni su a ostali su tu za grijanje klupe.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 29 jul 2011, 09:20

Vi nas zajebavate za Hapoel :lol: :lol: :lol: :lol:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jul 2011, 09:24

4 igrača u prvoj postavi je puno iznad prosjeka i pravi put a i Haskić sa 22, Hamzić 23, i ostali nabrojani( Šmigalović 21, Nuhić 19, Trebinjac...) su pokazatelj našeg određenja. Stariji igrači su bitni zbog iskustva u nekim utakmicama, ali u našoj ligi gdje je slab priliv novca samo omladinska škola može donositi pare.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 09:27

Batistuta je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Tvoja ljutnja mi pokazuje da si svjestan te bruke u smislu copy-paste

Ja nisam balavac da bi se osvrtao na stvari totalno nebitne u svoj ovoj prici(iskreno totalno sam iskljucen po pitanju navijanja,necujem i ne vidim nista osim onoga sto se desava na terenu jer ljubav je prevelika da bi me zamarale stvari koje ti navodis,bitna je igra mog kluba mojih ljubimaca na terenu,a ne cije se pjesme pjevaju,mislis da ja znam cije su i ko je prvi ili posljednji pjevao odredjene pjesme,vjeruj nemam pojma nit me zanima,ali to je tebi malo tesko shvatiti posto si ogranicen i vjerovatno vrlo mlad ) ali ako je to tebi slamka spasa u svom ovome nek ti bude i ako je to jedina mana koju si nasao Želji sinoc a vidim da jeste onda stvarno vidim da smo bili perfektni jer pricas o totalnim glupostima a kako i nebi kad nemas o cemu drugom...!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 29 jul 2011, 09:49, ukupno mijenjano 3 puta.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:28

Batistuta je napisao/la:4 igrača u prvoj postavi je puno iznad prosjeka i pravi put a i Haskić sa 22, Hamzić 23, i ostali nabrojani( Šmigalović 21, Nuhić 19, Trebinjac...) su pokazatelj našeg određenja. Stariji igrači su bitni zbog iskustva u nekim utakmicama, ali u našoj ligi gdje je slab priliv novca samo omladinska škola može donositi pare.

Naravno da omladinska skola treba donositi lovu. Al u Sarajevu su realno kvalitetni igraci: Hamzic, Torlak,Dupovac, K.Handzic i Suljic, koji bi mogli igrati i u jacim klubovima u Evropi a ovi ostali su blago receno propaliteti.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 jul 2011, 09:32

vendeta87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:4 igrača u prvoj postavi je puno iznad prosjeka i pravi put a i Haskić sa 22, Hamzić 23, i ostali nabrojani( Šmigalović 21, Nuhić 19, Trebinjac...) su pokazatelj našeg određenja. Stariji igrači su bitni zbog iskustva u nekim utakmicama, ali u našoj ligi gdje je slab priliv novca samo omladinska škola može donositi pare.

Naravno da omladinska skola treba donositi lovu. Al u Sarajevu su realno kvalitetni igraci: Hamzic, Torlak,Dupovac, K.Handzic i Suljic, koji bi mogli igrati i u jacim klubovima u Evropi a ovi ostali su blago receno propaliteti.
ti se zezaš ili? :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jul 2011, 09:34

Kevin je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

ti se zezaš ili? :roll:
pa mislio sam mogli bi igarati na primjer u Ceskoj, slovackoj ili poljskoj ligi.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 29 jul 2011, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 29 jul 2011, 09:34

Batistuta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Samo je zalosno sto se mladi igraci kod nas brzo prodaju i onda od njih imas neku sitnu lovu i to je to i dodju na kraju karijere da se oproste, tako ti je i u zelji i u sarajevu, da je njih zadrzati do 26 godine pa onda neka idu, bilo bi dobro ali ovako, jgr para vrzi gdje burgija nece
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee i 45 gostiju.