FCS-FCS je napisao/la:radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !
p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
klocko ti zaboravljas da tek idete i izrael...a odlicno znas kako se dole provedete
i ja da te pozdravim sa lijepim muslimanskim pozdravom...SEDAM ALEJKUM
Da tacno je da idemo u izrael....al realno sagledavsi stvari zeljo je primio pacerske golove iz dvije akcije nakon nasih 5 promasaja gdje se trebalo zabiti barem 1 go kada bi se tok utakmice totalno preokrenu u sta sam uvjeren i 100% siguran,nafaka je druga stvar,sreca koja nam redovno okrece ledja ali izgleda da za srecu treba i para jer izgleda idu jedno s drugim kad je u pitanju nogomet,fudbal...skoro pa cijelu utakmicu je dominirao nad maccabijem a u prvom poluvremenu nisu znali gdje im je glava a gdje g.zica i toga si svjestan samo sto vjerovatno to nikad nebi priznao...otom potom revans je za 7 dana i sve ce biti jasnije nakon toga mada je i nakon sinocnjih utakmica sve vise manje receno i zavrseno...i kako ce Sarajevo da zavrsi a bogam i Željo...cisto sumnjam da se i jedni i drugi mozemo oprostiti pobjedama jer jednostavno pored toga sto smo limitirani s novcem,igrackim kadrom,manjkom srece pored svega nabrojanog nemamo ni pobjednicki mentalitet...to ce biti veoma tesko usaditi u glave sportsta i sporetski radnika generalno..
Otvorno najavljujem castan poraz Sarajeva sa nekom nadam se minimalnom razlikom,jer Sparta je maksimalno motivirana proti vas jer na klupi sjedi covjek koji nije u dobrim odnosima sa spartom (ne pricam napamet,),pored toga to je covijek htjeli vi to priznati ili ne sa minimalnim trenerskim iskustvom koji kao takav nije napravio apsolutno nista,na tom polju je apsolutna 0...ne gledam ga kroz rezultate dok je sjedio na klupi želje..nego inace jer sam siguran da sam malo bolje upucen od vas 80% u njegov rad i njegova postignuca...kao sportski direktor se pokazao o.k,kao menager u nekim situacijama isto,ali kao trener..hmm nadasve smijesno...nadam se samo da uskoro necete dozivjeti jedno veliko razocarenje jer sve novosti u Sarajevu poput trenera nekih od clanova uprave su vezana za licne interese koji ce izaci na vidjelo vrlo brzo,opzicija je jos uvijek prisutna u klubu i samo ceka svoj pravi momenat da se aktivira,tesko da ce Carsija prepustiti Sandzaklijama da im vode svetinju a to se upravo desava i nece trajati jos dugo,ne bih da prognoziram kraj ove epizode F.K Sarajeva ali znam da sve ovo zajedno nece izaci na dobro....mozete me sad napadat koliko hocete i govoriti to je ovako to je onako,ovo nije licno zapazanje i misljenje nego realno stanje koje masa vas ne zeli da prihvati ili jednostavno nece da vidi al kod nekih je vise bitno da se "nesto" desava nego da realno sagleda situaciju...
Lijep pozdrav za sve vas realne