Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

EmirTM87
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2011, 03:20

prije utakmice je dobio aplauz, a kad se poceo ponasati bezobrazno dobio je sta je zasluzio !!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 29 jul 2011, 03:24

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ljudi koliko mozete sra.ti to nije normalno...
psovali su mu na pocetku utakmice bez razloga...cinjenica..
a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...

s hebo ovo momak igra strasno...svaka mu cast....
Nemoj da lazes za ovo!!! Dok je spiker citao sastave **** kad je procitao njega,gromoglasan aplauz je bio sa juga ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2011, 03:29

a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...

ne lupetaj bgt, na pocetku je dobio aplauz ... a psovke tek kad ih je zasluzio..ako si bio na utakmici znas i zasto ih je dobio al ocito nisi :!:

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 29 jul 2011, 04:33

EmirTM87 je napisao/la:

ne lupetaj bgt, na pocetku je dobio aplauz ... a psovke tek kad ih je zasluzio..ako si bio na utakmici znas i zasto ih je dobio al ocito nisi :!:
Svi nesto govore jedni drugima "znas zasto je zasluzio psovke", ali izgleda da vi koji ste mu psovali, ustvari ne znate zasto ste to radili i ne mozete da se slozite sta je bio razlog!!!ja ovdje veceras vidjeh 10 razlicitih razloga, na kraju se sve svelo na 1, a niko se ni sa kim ne slaze ni oko tog jednog
FKS❤️1946

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2011, 04:49

djokica je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

Svi nesto govore jedni drugima "znas zasto je zasluzio psovke", ali izgleda da vi koji ste mu psovali, ustvari ne znate zasto ste to radili i ne mozete da se slozite sta je bio razlog!!!ja ovdje veceras vidjeh 10 razlicitih razloga, na kraju se sve svelo na 1, a niko se ni sa kim ne slaze ni oko tog jednog
simulirao faul, i kada je sudija svirao i pokazao zuti karton nasem igracu on se bunio i trazio jos vise, crveni karton za simulaciju :shock:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2011, 08:30

Iker C je napisao/la:Haris nije ništa uradio loše samo je bio najveći Židov među Židovima.(ima li šta gore? :mrgreen: )
Evo ovo je jedini razlog sto je dobio psovke, dakle niko mu nije zamjerio niti ima pravo, sto je odigro odlicno, i da je dao 3 gola, niko mu ne bi psovao. Fol je u tome sto se pravi veci katolik od pape, cijeli Makabi kulira kod faula, ok bio je faul, Markovic dobio zuti, ljudi profesionalci spremaju se za izvodjenje, samo Haris nesto glumata, sere sudiji, trazi crveni ?! Valjda se htio dokazati pred 'domacom' publikom, sto je igrom i asistencijom uspio i da se ogranicio samo na to, bilo bi OK, ali je decko izgleda malo nevaspitan pa se okrenuo i drugim stvarima.

Ne kontam ove likove koji nisu bili na tekmi pa palamude ovdje po forumu i izmisljaju da se psovalo sto igra protiv nas. Svakako kompleksasi ciji je klub fasovo petardu, pa se negdje moraju ispuhati.
Cuva Bog Zelju svog!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2011, 08:36

Zgembo Adislić je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:klosar pravi,dobio je malo koliko je zasluzio.
svi koji ga branite il ste mu familija ili ste **** ko i on !!

a sto se tice igre,imao je par finih driblinga i nista specijalno,dok je bio na kvesicevoj strani nisu mu se ni pertle vidjele

nek zapusti solufe,ionako se mentalno stopio s njima.

razocarenje veliko!!!
momak ti imas problem... šta si ocekivo da se okrene ka svom golu i da zabije sebi autogol?!Igras ti termin npr i u drugoj ekipi sve tvoja raja iz osnovne, a ovamo igras s rajom s faxa novom sad si stalno s njima, i asistiras il das go i šta trebaš se izvinut sto si to uradio :S nejasni su mi ovi navijaci koji traze izgovore za nepovoljan rezultat... izgubili smo pa sta, nije kraj svijeta.... za mjesec dana ce svi ovi doticni medunjanina dizat u zvijezde kad zabije bjelorusima go... se*em se ja u mentalitet bošnjaku, tamo na nasem forumu se kaki po osimu i nyemi i sta ja znam a svaki od njih je dizan u zvijezde, tamo pitari sve redom razapinju... nigdje bolan vise papanluka i gluposti nema nego u bosni...
Ne momak, TI IMAS PROBLEM, nisi bio na tekmi i pojma nemas sta se desilo, dosao si ovdje i seres na nevidjeno. Glumis pametnjakovica a pojma nemas. Podsjeti se malo one dobre stare poslovice ispeci pa reci i nemoj pricati o stvarima o kojima nemas pojma.

Evo ti samo primjer sa tekme koju si daj Boze i na tv-u pregledao, nakon drugog gola, kada je Haris okreno 2,3 igraca Zelje, i dao asistenciju NIKO MU NIJE PSOVAO NITI ZVIZDAO.

Ako ga zabije Bjelorusima ja cu ga prvi dizati u nebesa, pogledaj malo temu i procitaj sta sam sve pisao za ovog momka i iza toga stojim i danas, strasan igrac, davno imao mjesta u prvih 11, psovao sam Ciru sto ga je izofiro u Zenici gdje je bio jedini vezni igrac koji je odigrao prvo poluvrijeme protiv Portugala kako treba, po onom grbavom terenu.

Sto se samog Harisa tice, i svih vas koji bi se peli na precku pogledajte malo Benzemu, Elbera kako kada daju golove ex klubovima iskuliraju, dobro rekoste, nigdje vise papanluka nema nego u BiH.
Cuva Bog Zelju svog!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 29 jul 2011, 08:53

Hoces sad da ti nadjem go kad je hasan zabio gol HSV-u i to u Hamburgu? Sjecam se kristalno jasno kako se radovao kao malo dijete, obilazio krugove po stadionu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jul 2011, 09:25

Moguće je da nisam u toku, al' Medunjanin nije nikada igr'o za Želju. Dakle, ova priča o "bivšem i sadašnjem klubu" ne pije vodu. Sinoć je pokaz'o kako bi vezni igrač treb'o izgledati na terenu. Jednostavno je jeo koševski teren, odlično razigrav'o suigrače, dominir'o u veznom redu...

Također, pojedinci bi trebali pogledati značenje riječi "profesionalac". Medunjanin to jeste, u svakom slučaju. Sasvim sam siguran da psovki ne bi bilo da je Željo dobio na kraju sa 2:0 ili 2:1, tako da i ove zvižduke mogu razumjeti s te strane. Mogu razumjeti, al' ne i opravdati.

Mislim da smo se sinoć mogli uvjeriti da Medo ne bi treb'o biti izostavljen sa spiska zbog Zebe, te Pandža zbog Torlaka (kako su mnogi to pisali). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 09:34

biskitt je napisao/la:Hoces sad da ti nadjem go kad je hasan zabio gol HSV-u i to u Hamburgu? Sjecam se kristalno jasno kako se radovao kao malo dijete, obilazio krugove po stadionu.
:lol: Braco je stovao Felixa licno a HSV mu je je bila ko' radna oganizacija.Yebe se njemu za tim i navijacima ko' i Mudonji.
Kako rekoh definitivno su mi smjesni tipovi koji su prije oci vadili kad se vec odavno napisalo za Mudonju u vezi njegovog sjedenja na dvije stolice,dvolicnog ponasanja itd.Medjutim kad je lokalni tim u pitanju prica se okrene za 180 stepeni i ko' fol im se upali lampica.
Prvo sto su ti tipovi na pogresnoj stranici,klubovi,timovi su na drugim temama.
A drugo kad me neko razvali pametnom igrom (dok jedni skacu drugi zabijaju)ima da sutim i masem usima a ne da zvizdim ili psujem nekom familiju.
Trebalo bi vas radovati sto je Mudonja u formi pred prestojece meceve repke:mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2011, 09:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jul 2011, 09:36

Monolog je napisao/la:te Pandža zbog Torlaka (kako su mnogi to pisali). :mrgreen:
Pandža sigurno ne i ja nisam za to,mada bih ga izbacio a pozvao Terzića i(li) Bičakčića.Al' Mravac bi mog'o komotno. ;)

ps.Ne očekuj odgovor, tipkamo se iz Bosne. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 jul 2011, 10:00

Pojedini poceli trpati Zebu, Viscu i slicne zvijezde nasega Premiershipa trpatu u repku.. Sinoc ih Mudonja izlevati ko krave. I, kao sto je neko rekao, zamislite da se reprezentativac BiH patio protiv igraca iz nase lige. Tek tad bi se morali zapitati gdje smo mi to. Sto se tice njgovih reakcija i ponasanja, ne znam. Da li je los covjek i karakter. Ili je samo ladan ko spricer ... Tesko je reci. Ali, kod ovakvih slucajeva primjetis kako je bosnjo osjetljiv kad ga stabanaju, posebno kad ga sam bosnjo stabana. A Mudonja? Cini mi se, da je bio energican jer je opet igrao kod kuce, kao i kada repka igra, sve ostalo su nebuloze ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2011, 10:17

a sto se tice igre,imao je par finih driblinga i nista specijalno,dok je bio na kvesicevoj strani nisu mu se ni pertle vidjele

razocarenje veliko!!!
momak ti imas problem... šta si ocekivo da se okrene ka svom golu i da zabije sebi autogol?!Igras ti termin npr i u drugoj ekipi sve tvoja raja iz osnovne, a ovamo igras s rajom s faxa novom sad si stalno s njima, i asistiras il das go i šta trebaš se izvinut sto si to uradio :S nejasni su mi ovi navijaci koji traze izgovore za nepovoljan rezultat... izgubili smo pa sta, nije kraj svijeta.... za mjesec dana ce svi ovi doticni medunjanina dizat u zvijezde kad zabije bjelorusima go... se*em se ja u mentalitet bošnjaku, tamo na nasem forumu se kaki po osimu i nyemi i sta ja znam a svaki od njih je dizan u zvijezde, tamo pitari sve redom razapinju... nigdje bolan vise papanluka i gluposti nema nego u bosni...
nemam ja nikakvih problema,naprotiv,realno pricam svidjelo se to kome ili ne boli me k.
a sto se tice harisa,njemu ne bi nista falilo da nije mahao rukama i trazio crveni za markovica koji mu se btw odmah izvinuo.drugo komotno je mogao da ne proslavlja go,znaci niko mu nista ne bi rekao od njegove ekipe,a navijacima bi to puno znacilo,a njemu jako malo
prema tome samim tim sto nije pokazao dozu ljudskosti,jer svak zna koliko u ovom gradu ljudima znace zeljo i sarajevo dobio je upravo to sto je zasluzio
sjecas li se da li su npr.cenan i pelak proslavljali golove koje su dali pitarima u dresu zelje ili alen mesanovic koji je dosao sa slobodom na grbavicu,pruzio solidnu partiju i dobio aplauz od navijaca kad je izlazio

znaci jos jednom ti kazem,tako malo mu je falilo da ispadne covjek i "raja" da odigra svoju igru "bez emocija",a nije to uradio i dobio je sto je zasluzio

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2011, 10:18

biskitt je napisao/la:Hoces sad da ti nadjem go kad je hasan zabio gol HSV-u i to u Hamburgu? Sjecam se kristalno jasno kako se radovao kao malo dijete, obilazio krugove po stadionu.
Jesam mozda rekao da je to u redu?
Cuva Bog Zelju svog!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jul 2011, 10:22

@SarajlijaTM i mirzza

Ne vrijedi, sad ce opet neki delegat napisati:" Jel trebao autogolove zabijati?" :lol: :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 29 jul 2011, 10:43

mirzza je napisao/la:
Jesam mozda rekao da je to u redu?
pa sad si rekao da je to uobicajeno (da igraci ne slave golove protiv bivsih ekipa - iako ne znam kakve veze ima zeljo i medo, da nije rekao da je kao petogodisni djecak simpatisao zelju ne bi ni znali :mrgreen: ), a eto igrac sa tvog avatara ne smatra tako. Nemoj da se presaltavamo na Hasana, samo sam htio reci da je Medo nekad igrao u Zelji i da mu je nesto zeljo valjao u zivotu prica bi pila vode, a ovako nema smisla covjeka napadati sto je dao gas do daske igrajuci za svoj klub. Sta ima veze sto je trazio crveni karton, boli ga dupe je li to moralno ako to moze pomoci njegovom klubu.
Inace su igraci u PL BiH kao i u ostalim ligama Evrope poznati kao visokomoralni i nikada ne pokusavaju prevariti sudiju kako bi pomogli svom timu. Licemjerno je tako nesto traziti od Medunjanina, pogotovo sto je on vjerovatno imao dodatnu motivaciju da pred svojom publikom pokaze da je daleko bolji od blata i kaljuze nase lige (jer bas i nije izgledalo tako na terenu).
Ove reakcije cu pripisati nervozi nakon utakmice, ali mislim da je vrijeme da se prestane sa napadima na naseg reprezentativca, jer nakon (ne)prospavane noci jasno je da su Izraelci daleko mocniji tim, s Medom ili bez njega.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 29 jul 2011, 10:47, ukupno mijenjano 4 puta.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2011, 10:43

ma jasta buraz,trebamo i mi reci "trebao je zabiti autogol" i razguliti s teme,neda mi se sa ovom kvazi BHF dijasporom naglabati

Samo jednu stvar da svi znaju i oni koji se pitaju sto mi toliko pljujemo po mudonji,nije zbog utakmice,jer smo bili bolji veci dio tekme i i sad raduje cinjenica da dolaze bolji dani za zelju,nije ni zbog rezultata jer on nije pokazatelj odnosa kvaliteta,vec nase dvije glupe greske,a ne njihova pamet i igra

po mudonji se pljuje zato sto je ispao pakas i to pravi,objasnio sam u postovima gore i zasto da se ne ponavljam!!!

i samo jos nesto za ovog harishp ,mozda si se osjetio prozvan,mozda smo i tebi ono sa tribina porucivali,vjrovatno si kompleksas i manje vrijedan sam sebi i zapamti kad god cujes to opet sa tribina a cuces znaj da ce se odsad s nase strane to tebi odnositi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pusite se svi ja odoh i ne vracam se na ovu dijasporsko gastarbajtersko *ifutsku temu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 jul 2011, 10:49

Covjek je odigrao dobro,kod citanja imena igraca makabija dobio aplauz pa se nastavilo sa zvizducima,sa istoka dobio aplauz pred utakmicu.Mislim da mu nije trebalo ono ponasanje,na svaku se bunio ne samo kada ga je markovic oborio i mislim da mu je to grijeh,jer nije on morao biti najbucniji,i ratoborniji sa protestima.Sto se mene tice to mu je smrtni grijeh za mene mada ga nikada nisam gotivio zbog glumatanja oko repke.O njemu kao igracu,profesionalcu sve naj,a kao covjeku...nakon okoga sinoc=sljam,ipak smo mi njemu rezervna drzava,bas kao i repka!
AMAR OSIM!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jul 2011, 11:05

mirzza je napisao/la:

razocarenje veliko!!!
Ne momak, TI IMAS PROBLEM, nisi bio na tekmi i pojma nemas sta se desilo, dosao si ovdje i seres na nevidjeno. Glumis pametnjakovica a pojma nemas. Podsjeti se malo one dobre stare poslovice ispeci pa reci i nemoj pricati o stvarima o kojima nemas pojma.

Evo ti samo primjer sa tekme koju si daj Boze i na tv-u pregledao, nakon drugog gola, kada je Haris okreno 2,3 igraca Zelje, i dao asistenciju NIKO MU NIJE PSOVAO NITI ZVIZDAO.

Ako ga zabije Bjelorusima ja cu ga prvi dizati u nebesa, pogledaj malo temu i procitaj sta sam sve pisao za ovog momka i iza toga stojim i danas, strasan igrac, davno imao mjesta u prvih 11, psovao sam Ciru sto ga je izofiro u Zenici gdje je bio jedini vezni igrac koji je odigrao prvo poluvrijeme protiv Portugala kako treba, po onom grbavom terenu.

Sto se samog Harisa tice, i svih vas koji bi se peli na precku pogledajte malo Benzemu, Elbera kako kada daju golove ex klubovima iskuliraju, dobro rekoste, nigdje vise papanluka nema nego u BiH.
Svako ima svoje misljenje - ja osudjujem psovanje Harisu, ali zar je Zeljeznicar njegov bivsi klub? Kada se vec poredimo sa svijetom, mislis li da se ne bi jedan Messi radovao ili trazio crveni karton kad bi igrali protiv nekog argentinskog tima, nebitno simpatise li ga ili ne? Pritom uzmi u obzir da Medunjanin nije ni trenirao fudbal u Bosni.
Kod nas se previse sve gleda na licnoj bazi. Covjek od toga zivi, on se mora vise dokazati poslodavcima i to nema nikakve veze sa njegovim osjecajem patriotizma prema BiH, niti s tim sto simpatise Zeljeznicar.
Sve najbolje. :)
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 29 jul 2011, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 11:08

Većina forumaša koji podržavaju Harisa žive u inostranstvu ili se poistovjećuju sa Manchesterom,Barcom, Realom itd. Ti forumaši ne znaju šta je ljubav prema klubu ili državi i to na njihovu žalost nikada neće znati.Podržavati momka kome je Holandija prvi izbor je suludo.Pjanić treba biti primjer patriote koji je odbio Francusku a danas može se reći zbog toga ispašta u svome klubu.
FEDERER= KLOC

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Rimes87, Shogun i 61 gost.