Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Moggiano
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Moggiano » 28 jul 2011, 14:32

Omerbavarac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Vucicnic ce potpisati ili za Tottenham ili Arsenal....

SREDINA JE NAS NAVECI PROBLEM!!!

s obrozirom koliko sredina terena grijesi,odbrana ima trodupli posao i zato i djeluje onako lose :cry:
Pa sto ste onda svi navaljivali da se proda Melo a evo sad i Sissoko? :?
zato što su puno pokazali prošle sezone ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2011, 15:04

Omerbavarac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Vucicnic ce potpisati ili za Tottenham ili Arsenal....

SREDINA JE NAS NAVECI PROBLEM!!!

s obrozirom koliko sredina terena grijesi,odbrana ima trodupli posao i zato i djeluje onako lose :cry:
Pa sto ste onda svi navaljivali da se proda Melo a evo sad i Sissoko? :?
Nadji gdje sam napisao da se proda Melo i Sissoko?? :lol: ja njih dvojicu nebi dao nizasta ali kako stoje stvari obojica su out,ja bi vise volio da je ostao i Melo i Sissoko,a da nije dosao Prilo ali sta je tu je....Greska Juventusa prosle sezone je Trener i dovodjenje Aqvilanija na posudbu,zato Sissoko nije imao prostora i Melo je lose igrao pod uticajem Dell Seronje,Melo je jedini igrac koji dusu sam sebi vadio svojim zalaganjem u prosloj sezoni,ali nazalost psilogija Del Seronje je unistio dosta igraca ne samo Mela.....

Evo kako bi bilo,al na zalost nece biti....

-------------------------------------------------Buffon----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----Lihtštajner--------------Bonuči------------------------Chiellini--------------De Ceglie--------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Mello------------------------Sissoko-----------------------------------
---------------------------------------------------Pirlo-----------------------------------------------------
---------------------------Qaugliarella--------Matri---------Del Piero----------------------------------

De Ceglie i Lihstajner mogu naprijed i nazad igrati...........

-------------------------------------------------Buffon----------------------------------------------------
-----Lihtštajner--------------Bonuči------------------------Chiellini--------------De Ceglie--------
---------------------------------Marchisio----------------Pirlo-------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------Krasic-------------------------------Del piero------------------------------Quagliarella-------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------Matri------------------------------------------------------

Sad bi volio da ovako igramo ali tesk oda ce se to ostvariti......

Da je Rossi-ja dovest,jednog dobrog veznog(Guarin) i jednog stopera(Kaseresa bi vratio,razlog je sto covjek gine na terenu jede zemlju nebi li spasio Aut;)) bio bi zadovoljan........
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 15:09

Moggiano je napisao/la:
zato što su puno pokazali prošle sezone ;)
Eh pa vidis, u tome i jeste problem nas navijaca. Vecina bi osudila igraca nakon jedne lose sezone, iako je on smatran velikim pojacanjem.
Juve ako ne planira dovoditi nove igrace na toj poziciji, mogu se grdno prevariti ovim prodajama, jer trenutno 3 vrhunska veznjaka nisu dovoljna, jos ako se zna da se ce se u igru ubaciti sva trojica, tu nastaje problem.

Misljenja sam da su trebali zadrzati jednog od ove dvojice, sezona je preduga i nikad ne znas sta te moze snaci u toku iste.

@ponos torina: nisam mislio iskljucivo na tebe, vec opcenito. Dosta je Juventina bilo za njihovu prodaju, a imam i nekoliko poznanika koji su bili zagrijani za tu ideju. Zelje su im ispunjene, nazalost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jul 2011, 15:21

Ne znam @omere druze mozda si pogrešno shvatio, većina nije bila za prodaju Mela prvi ja nisam, ali od kako je Conte došao, on je izjavio da Melo nije potreban i onda su svi pričali o njegovoj prodaji, pa ti se možda učinili zbog toga da želimo da odem, ali vjerujem da ja znam po komentarima da 90% Juventina nije bilo za prodaju Mela (sli smo mišljenja ako je to odluka Contea onda uredu). I ja isto mislim da bi mogli zažaliti zbog ovog poteza, imamo mi tu Marchisia i Vidala, ali ipak je Melo ona prava "životinja" koja razara protivničke napade!

Pak što se tiče Sissoko, svaka njemu čast za onu prvu sezonu kada je odigrao maestralno, ali njega su povrede ukopale prošle sezone, i da nije bilo Aquilania ne bi on igrao, i zbog toga će najviše i da ode, jer je previše po bolnicama u zadnje vrijeme!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2011, 15:21

ma i ovu sezonu ocekujem Scenario prethodne sezone :( :( kako je krenulo formiranje novog Juventusa boga pitaj kako ce mo ovu sezonu odigrati....pa nisu mogli Izdvojiti 38 j.ebenih milion za Aguera,Mogli su Sanceza kupiti ali nesto masu usima konjine obicne....

Za neke je ovde Marrota kralj... :roll: :( :(
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jul 2011, 16:05

Ponos Torina je napisao/la:ma i ovu sezonu ocekujem Scenario prethodne sezone :( :( kako je krenulo formiranje novog Juventusa boga pitaj kako ce mo ovu sezonu odigrati....pa nisu mogli Izdvojiti 38 j.ebenih milion za Aguera,Mogli su Sanceza kupiti ali nesto masu usima konjine obicne....

Za neke je ovde Marrota kralj... :roll: :( :(
Otkud sad to da je Aguero otišao za 38 miliona, ja koliko sam čuo da je plaćena klauzula a ona je 45 milki! Dalje on je kod nas imao ponudu oko 38 milki + Tiago i platu od 7,5 miliona! Ja ne žalim jer je dječak poletio za parama i otišao u City gdje će primati blizo 12 miliona godišnje! Da ga je Marotta doveo i dao mu toliku platu prvo bi mu ja hebo sve po spisku, daj bježi kakvi 12 miliona godišnje, prvo je pričao kako neće u Englesku, a sad kad je vidio silne milione može i Engleska pusti te plaćenike dalje od Juventusa, imamo ih dosta!

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 jul 2011, 16:08

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57722" onclick="window.open(this.href);return false;
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jul 2011, 16:16

Hajde Marotta završi to na tri rate po miliona :D!

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 jul 2011, 16:19

Pred ovu sezonu dovodimo ciljana pojačanja, i to ona koja trener hoće, a ne ona koja žele mediji i navijači...

Conte ima neku svoju zamisao i plan i da bi to nešto sproveo zna koji i kakvi igrači mu trebaju, zato će takvi i biti dovedeni...

I meni lično je drago što Aguero nije došao kod nas, latino amerikanci nikad u Juventusu nisu igrali...zato neka se tradicija i nastavi... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 28 jul 2011, 18:38

Jednostavnost u davanju golova, Juve je to okusio na svojoj kozi...Forza Vucinic!

[youtube][/youtube]

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2011, 22:35

ma Vucinic, Lass i Lugano i dosta pojacanja, a uklapaju se i u onih 30-35 miliona koje imamo od Aguera. Realno bolje njih 3 nego Aguero... ova 3 pojacanja i onda obavezno rastjerivanje igraca "posto-po to". Na pocetku prelaznog roka sam rekao ,a evo i sad je to aktuelno jos- ne znam ko da dodje, ali ako se ne rijesimo otpada nismo nista uradili.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 jul 2011, 00:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Vucinic, Lass i Lugano i dosta pojacanja, a uklapaju se i u onih 30-35 miliona koje imamo od Aguera. Realno bolje njih 3 nego Aguero... ova 3 pojacanja i onda obavezno rastjerivanje igraca "posto-po to".
Potpis, sa ovim igračima bi imali solidnu ekipicu koja bi mogla izboriti LP . ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:19

Mommo, hvala za sve!
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 jul 2011, 01:41

Slika stadiona...
Taman bih bio zadovoljan ovim mjestom, odakle je fotografija uslikana:)...

slika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:44

Raja, ja odoh na spavanje, fasofo sam temperaturu na onom Koševu, vjetar ubi u glavu...

Sretno našim igračim i da unaprijede igru koliko-toliko...

Sutra kad se probudim očekujem da pogledam neku majstoriju Ete Bete...
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 jul 2011, 01:45

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 jul 2011, 01:47

Bianconeri1988 je napisao/la:Raja, ja odoh na spavanje, fasofo sam temperaturu na onom Koševu, vjetar ubi u glavu...

Sretno našim igračim i da unaprijede igru koliko-toliko...

Sutra kad se probudim očekujem da pogledam neku majstoriju Ete Bete...
Ugodna noc, aBd...

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 jul 2011, 01:53

Pocetni sastavi za veceras:

JUVENTUS (4-2-4): Storari; Motta, Sorensen, Barzagli, Ziegler; Pazienza, Giandonato; Immobile, Toni, Quagliarella, Martinez.

CHIVAS (4-3-3): Michel; Reynoso, Mejisa, Ponce, Esparanza; Bez, De Luna, Arajuio; Arellano, Medina, Fabian.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 jul 2011, 01:56

Da vidim večeras malo ovog Zieglera, da li će moći meda.
Kvalja napokon u prvom sastavu :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 29 jul 2011, 02:02

http://www.goltv-vivo.****/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.