FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 29 jul 2011, 01:34

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Mirsad Bešlija , Zajko Zeba i Sulejman Smajić oni samo igraju SRCEM!
Samo Mirso i niko vise ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 jul 2011, 01:34

Hawking je napisao/la:Evo sad s utakmice, samo je jedan jedini zaključak što se tiče terena - JE-BEM TI SREĆU NAŠU! Prvo nemamo sreće sa žrijebom evo već tri put (računajući i Hapoel), i kad prođeš Šerif umjesto da budeš nagrađen što si prošo nosioca ti dobiješ težeg protivnika, takav baksuz nije niko. I onda znači doslovno uništiš tog jačeg protivnika i izgubiš sa 0:2, pa dođe ti da se ubiješ.
Što se tiče Medunjanina, sam je tražio ono što je dobio, prvo simulira faul, a onda leti kod sudije da traži žuti karton za našeg igrača, kasnije se smirio kad je vidio da to ne ide tako, nek kod matere traži karton, a ne pod Jugom!
Što se tiče Sarajeva, sam oficijelni spiker je provocirao onakvu reakciju čitanjem svakog gola za Spartu, a počeo je čitanje oko 7:05 kad je Sarajevo primilo prvi gol, tad je na stadionu bilo 50 ljudi koji su se već tad šprdali sa tako rano primljenim golom. Po meni je trebao pročitat samo konačni rezultat, pogotov kad je vidio da je tam sve otišlo u tri lijepa svemira.

Al opet, drago mi je što sam bio tamo, bilo je odlično, a posebno treba pohvalit ove iz donjih redova, oni nisu stajali sa navijanjem i skakanjem, vidi se da su u formi, ja sam znači umro, jedva gledam...

VOLIM TE ŽELJO
Upravu si, da ga je trazio pod sjeverom tad bi sigurno karton bio. Samo Haris simulira i trazi kartone za protivnice igrace, svi drugi su sjajni momci.

Sto se tice utakmice, slazem se da je Zeljo ubio Maccabi u prvom poluvremenu, i stvarno je nesreca sto niko nije bio na kraju onog pokusaja Adilovica, i sto Suljke nije zabio jednu od onih prilika. Kao sto Osim(1 i 2) kaze, u fudbalu treba dobra doza srece. Za Zelju veceras srece nije bilo.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 01:35

Ja bi onom Jamaku kupio kampion pun pive samo da nam ne igra :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 29 jul 2011, 01:35

Harise halili nam!
I da gubimo 10:0 s juga bi se pjesma cula!
Hvala ti sto si jedan od nas!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 01:37

ono nije bilo za crveni karton. mislite da ga ne bi pokazao nama protiv izraelaca da jeste?

i da si najrođeniji, navijačka tribina će te izviždati i ispsovati za ono, svugdje u svijetu.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 jul 2011, 01:39

KB-TM87 je napisao/la:Ja bi onom Jamaku kupio kampion pun pive samo da nam ne igra :lol:
HAHAHAHAHAHAHAH :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 jul 2011, 01:40

da koju i ja kazem..ocam mi smo ograisali,prvo poluvrijeme fenomenalno,dosta sansi za nas i lijepa igra..i onda pocetak drugog greska Markovica i naravno kazna za sve promasaje..poslije drugog primljenog gola sve bilo rijeseno ..hvala momcima na lijepoj predstavi i nadam se da ce sa onakvom igrom nastaviti u prvenstu..ovo je napredak za razliku od prosle godine

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 29 jul 2011, 01:40

„Atmosfera na stadionu bila je fenomenalna. Čuo sam da su navijači u Bosni odlični, ali da su briljantni to do večeras nisam znao. Zaista, navijači Željezničara su briljantni“, tvrdio je poslije sarajevskog duela zadovoljni Iwanir

Tebe volim,tebi pjevam za jedan gol....

Haris je pičić! 8-)
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:41

Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...

Ali ono što je meni najbitnije, pokazali smo da možemo...

Željino hrabro srce je opet došlo do izražaja...

Ne znam šta da kažem o samoj utakmici, jednostano nesreća to je sve, ništa drugo...

Marković se oklizne, onaj uzme loptu i tamo-vamo i gol...

To je prelomilo sve, ali meni je najvše žao zbog način na koji smo izgubili...samo to...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 jul 2011, 01:43

Bianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...

Ne znam šta da kažem o samoj utakmici, jednostano nesreća to je sve, ništa drugo...

To je prelomilo sve, ali meni je najvše žao zbog način na koji smo izgubili...samo to...
buraz nasi momci nisu igrali ko ckapi ..ovaj poraz nemjenja nista kod mene..svaka cast njima na lijepoj igri

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:46

O tome ti govorim...

Protiv Sheriffa kao nagradu smo dobili pobjedu, a protiv jevreja šarenu lažu, mislim jesu li ččiffutti ili ne... :D
Ž '21!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 01:47

Bianconeri1988 je napisao/la:O tome ti govorim...

Protiv Sheriffa kao nagradu smo dobili pobjedu, a protiv jevreja šarenu lažu, mislim jesu li ččiffutti ili ne... :D
protic **** možeš birati samo između dvije stvari : poraza ili poraza :lol: :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 01:48

TM87visnjik je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...

buraz nasi momci nisu igrali ko ckapi ..ovaj poraz nemjenja nista kod mene..svaka cast njima na lijepoj igri
Pa normalno da nisu, kad te poslije poraza navijači zovnu i pozdrave aplauzom, a pred kraj već izgubljene utakmice pjesmama kao što je "i da gubiš s 10:0", onda je sasvim logično da daješ sve od sebe. Ovakve navijače nema niko! Shvatili su da je čast igrati u Želji i nadam se da će se tako ponašati i u prvenstvu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jul 2011, 01:49

Malo mi je čudno, Bešlija uvijek prigovara kada ga Amar vadi u drugom poluvremenu, a svi znamo da ne može igrati svih 90 i da je već na izmaku snaga.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 01:50

ne možeš ti s tribine znati šta je on prigovarao, kome i je li uopšte. al' opet je fino odigrao.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:51

Nama je najbitnije da Amar Osim ostane što duže kod nas...

I da više napravimo našu Grbavicu i da na njoj igramo tekme, ono Koševo je tačno uklet stadion barem za nas...
MinistaR je napisao/la:Malo mi je čudno, Bešlija uvijek prigovara kada ga Amar vadi u drugom poluvremenu, a svi znamo da ne može igrati svih 90 i da je već na izmaku snaga.
Mi ne znamo uopšte što je Bešlije onako reagovao, možda mu je krivo zbog golova kakve smo primili pa se ljuti sam na sebe...

Osimu sigurno nije ništa prigovorio...
Ž '21!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 jul 2011, 01:52

Sigurno zbog naivnih golova..Mirso igra srcem za Zelju

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 01:55

nema šanse da će bešlija ispasti iz ekipe, on je nama još uvijek dragocjen. možda će mu se smanjiti minutaža, jer svi znamo da ne može fizički, al' da će ispasti to neće.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 jul 2011, 01:56

Aco je vjerovatno mislio iz prve postave :mrgreen:

Ja mislim da će se to desiti i ranije...Bešlija će igrati samo u ovim najbitnijim utakmicama u kojima nam je neophodno njegovo iskustvo...

Njegovih će biti eventualno posljednjih pola sata, zavisno od rezultata...
Ž '21!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jul 2011, 01:56

I meni je izgledalo više kao rasprava oko gola, jer kad je izlazio pokazivao je tam prema našem golu...

Malo mi je krivo što je Amar reko da tamo idemo na izlet, koliko god to zvučalo realno. Nadam se da je to samo jedna od izjava "u Amarovom stilu", čisto da održi svoj rejting na tom polju :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.