Samo Mirso i niko viseragazzidelsud1987 je napisao/la:Mirsad Bešlija , Zajko Zeba i Sulejman Smajić oni samo igraju SRCEM!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo Mirso i niko viseragazzidelsud1987 je napisao/la:Mirsad Bešlija , Zajko Zeba i Sulejman Smajić oni samo igraju SRCEM!
Upravu si, da ga je trazio pod sjeverom tad bi sigurno karton bio. Samo Haris simulira i trazi kartone za protivnice igrace, svi drugi su sjajni momci.Hawking je napisao/la:Evo sad s utakmice, samo je jedan jedini zaključak što se tiče terena - JE-BEM TI SREĆU NAŠU! Prvo nemamo sreće sa žrijebom evo već tri put (računajući i Hapoel), i kad prođeš Šerif umjesto da budeš nagrađen što si prošo nosioca ti dobiješ težeg protivnika, takav baksuz nije niko. I onda znači doslovno uništiš tog jačeg protivnika i izgubiš sa 0:2, pa dođe ti da se ubiješ.
Što se tiče Sarajeva, sam oficijelni spiker je provocirao onakvu reakciju čitanjem svakog gola za Spartu, a počeo je čitanje oko 7:05 kad je Sarajevo primilo prvi gol, tad je na stadionu bilo 50 ljudi koji su se već tad šprdali sa tako rano primljenim golom. Po meni je trebao pročitat samo konačni rezultat, pogotov kad je vidio da je tam sve otišlo u tri lijepa svemira.Što se tiče Medunjanina, sam je tražio ono što je dobio, prvo simulira faul, a onda leti kod sudije da traži žuti karton za našeg igrača, kasnije se smirio kad je vidio da to ne ide tako, nek kod matere traži karton, a ne pod Jugom!
Al opet, drago mi je što sam bio tamo, bilo je odlično, a posebno treba pohvalit ove iz donjih redova, oni nisu stajali sa navijanjem i skakanjem, vidi se da su u formi, ja sam znači umro, jedva gledam...
VOLIM TE ŽELJO
HAHAHAHAHAHAHAHKB-TM87 je napisao/la:Ja bi onom Jamaku kupio kampion pun pive samo da nam ne igra
buraz nasi momci nisu igrali ko ckapi ..ovaj poraz nemjenja nista kod mene..svaka cast njima na lijepoj igriBianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...
Ali ono što je meni najbitnije, pokazali smo da možemo...
Željino hrabro srce je opet došlo do izražaja...
Ne znam šta da kažem o samoj utakmici, jednostano nesreća to je sve, ništa drugo...
Marković se oklizne, onaj uzme loptu i tamo-vamo i gol...
To je prelomilo sve, ali meni je najvše žao zbog način na koji smo izgubili...samo to...
protic **** možeš birati samo između dvije stvari : poraza ili porazaBianconeri1988 je napisao/la:O tome ti govorim...
Protiv Sheriffa kao nagradu smo dobili pobjedu, a protiv jevreja šarenu lažu, mislim jesu li ččiffutti ili ne...
Pa normalno da nisu, kad te poslije poraza navijači zovnu i pozdrave aplauzom, a pred kraj već izgubljene utakmice pjesmama kao što je "i da gubiš s 10:0", onda je sasvim logično da daješ sve od sebe. Ovakve navijače nema niko! Shvatili su da je čast igrati u Želji i nadam se da će se tako ponašati i u prvenstvu...TM87visnjik je napisao/la:buraz nasi momci nisu igrali ko ckapi ..ovaj poraz nemjenja nista kod mene..svaka cast njima na lijepoj igriBianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...
Ali ono što je meni najbitnije, pokazali smo da možemo...
Željino hrabro srce je opet došlo do izražaja...
Ne znam šta da kažem o samoj utakmici, jednostano nesreća to je sve, ništa drugo...
Marković se oklizne, onaj uzme loptu i tamo-vamo i gol...
To je prelomilo sve, ali meni je najvše žao zbog način na koji smo izgubili...samo to...
Mi ne znamo uopšte što je Bešlije onako reagovao, možda mu je krivo zbog golova kakve smo primili pa se ljuti sam na sebe...MinistaR je napisao/la:Malo mi je čudno, Bešlija uvijek prigovara kada ga Amar vadi u drugom poluvremenu, a svi znamo da ne može igrati svih 90 i da je već na izmaku snaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.