Evo sad s utakmice, samo je jedan jedini zaključak što se tiče terena - JE-BEM TI SREĆU NAŠU! Prvo nemamo sreće sa žrijebom evo već tri put (računajući i Hapoel), i kad prođeš Šerif umjesto da budeš nagrađen što si prošo nosioca ti dobiješ težeg protivnika, takav baksuz nije niko. I onda znači doslovno uništiš tog jačeg protivnika i izgubiš sa 0:2, pa dođe ti da se ubiješ.
Što se tiče Medunjanina, sam je tražio ono što je dobio, prvo simulira faul, a onda leti kod sudije da traži žuti karton za našeg igrača, kasnije se smirio kad je vidio da to ne ide tako, nek kod matere traži karton, a ne pod Jugom!
Što se tiče Sarajeva, sam oficijelni spiker je provocirao onakvu reakciju čitanjem svakog gola za Spartu, a počeo je čitanje oko 7:05 kad je Sarajevo primilo prvi gol, tad je na stadionu bilo 50 ljudi koji su se već tad šprdali sa tako rano primljenim golom. Po meni je trebao pročitat samo konačni rezultat, pogotov kad je vidio da je tam sve otišlo u tri lijepa svemira.
Al opet, drago mi je što sam bio tamo, bilo je odlično, a posebno treba pohvalit ove iz donjih redova, oni nisu stajali sa navijanjem i skakanjem, vidi se da su u formi, ja sam znači umro, jedva gledam...
VOLIM TE ŽELJO
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!