Dobro su ga markirali. Nije imao prostora kao inače, shvatili su oni od koga im prijeti opasnost, a i pored svega, imao je nekoliko odličnih poteza. Ma prebrz je on za ovaj naš fudbal, ne mogu ga pratiti...aleksandar_veliki je napisao/la:Mene je danas realno razocarao Zeba, nije to bio onaj Zeba od prije dvije sedmice. Medjutim, kad opet skontam koga ima iza sebe u veznom redu, onda mu ni ne zamjeram.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Totalno si upravu,necu da pljujem neke igrace,samo iz razloga sto to mnogi pogresno protumace.Meni je Zeljo veceras dosta dobro igrao,ali smatram da gospodu Svraku i Jamaka ,nogom pa u supak,nek igraju na terminima lopte.Moze to prolaziti u nasoj ligi,ali za nesto ozbiljnije nema sanse.aleksandar_veliki je napisao/la:Kvesic je na dvije godine. Mene je danas realno razocarao Zeba, nije to bio onaj Zeba od prije dvije sedmice. Medjutim, kad opet skontam koga ima iza sebe u veznom redu, onda mu ni ne zamjeram.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zeba je odigr'o kol'ko je mog'o. Svi su bili dobri, realno gledajuci, imali smo previse sansi, a oni poveli iz prve svoje, pa zatim i iz druge... Ovo je tim za prekucavanje lige, pa dogodine u LP, bar do 3. pretkola!Virtu4l je napisao/la:Dobro su ga markirali. Nije imao prostora kao inače, shvatili su oni od koga im prijeti opasnost, a i pored svega, imao je nekoliko odličnih poteza. Ma prebrz je on za ovaj naš fudbal, ne mogu ga pratiti...aleksandar_veliki je napisao/la:Mene je danas realno razocarao Zeba, nije to bio onaj Zeba od prije dvije sedmice. Medjutim, kad opet skontam koga ima iza sebe u veznom redu, onda mu ni ne zamjeram.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
10 kobnih i crnih minuta u koje su zapali igraci je presudilo...da nije bilo tog psihološkog pada, vjerujem da ne bi izgubilo...golovi su pre pre pre naivni i presmiješni....stvarno tipican naš balkanski sindrom.
Trebali smo zabiti bar dva u prvom poluvremenu i tako završiti posao.
Šteta velika, nismo zaslužili definitivno ovakav rezultat

Trebali smo zabiti bar dva u prvom poluvremenu i tako završiti posao.
Šteta velika, nismo zaslužili definitivno ovakav rezultat

ako sir Osim(pare nosim) dovede dobrog napadačaEdin TM87 je napisao/la:Zeba je odigr'o kol'ko je mog'o. Svi su bili dobri, realno gledajuci, imali smo previse sansi, a oni poveli iz prve svoje, pa zatim i iz druge... Ovo je tim za prekucavanje lige, pa dogodine u LP, bar do 3. pretkola!Virtu4l je napisao/la:Dobro su ga markirali. Nije imao prostora kao inače, shvatili su oni od koga im prijeti opasnost, a i pored svega, imao je nekoliko odličnih poteza. Ma prebrz je on za ovaj naš fudbal, ne mogu ga pratiti...aleksandar_veliki je napisao/la:Mene je danas realno razocarao Zeba, nije to bio onaj Zeba od prije dvije sedmice. Medjutim, kad opet skontam koga ima iza sebe u veznom redu, onda mu ni ne zamjeram.

- alan ford 26
- Kontakt:
Ajd zivota vam nemojte kakiti sada i kritikovati pojedine igrace, odigrali smo korektno i jako dobro protiv kvalitetnog protivnika, prilicno kvalitetnijeg od nas. Smajic, kao ni Adilovic nisu odigrali dovoljno tekmi da bi smo sada sudili hoce li nam biti od koristi ili ne, Kvesic djeluje kao dobro pojacanje, raduje me fina igra, pa i tecna, po do sada vidjenom, nije bilo kilavo, imamo prodrne krilne igrace, samo moja je licna zelja vidjeti nekog brzeg napadaca, tipa Bube i da vidim konacno Stanceskog u prvih 11. Mislim da je jedini visak Jamak, ruku na srcu nije neki igrac koji moze donijeti prevagu ili zamijeniti nekog od standardnih. Jos da dodam da se meni nije svidjelo ono skandiranje i psovanje Medunjaninu, pa nek se raduje, ko ga ****, nas to ne treba da tangira.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ne pamtim kad smo bili ovako mirni nakon poraza... ma ide ovo na bolje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ces, utrosio sam energiju i rad na jugu, promuk'o sad sam k'o pod sedativima! Znam da cemo proc' u revansu. Plavo ljetoVirtu4l je napisao/la:Ne pamtim kad smo bili ovako mirni nakon poraza... ma ide ovo na bolje

-
- Kontakt:
Bilo ko da je doso da igra napadaca bio bi los zato sto je u ovakvoj taktici i sa ovakvim igracima napadacu vrlo tesko.
Valjda zato sto se zaista imalo sta vidjeti.Tecna igra,dosta sansi,sve to djeluje puno bolje i ozbiljnije nego predhodne 2 godine.Izgubili smo pa vec poznatom scenariu,ali bolje i ovako,nego da smo igrali kilavo,napravili jednu sansu na utakmici i onda pricali o nekoj snazi i dobroj taktickoj postavci.Virtu4l je napisao/la:Ne pamtim kad smo bili ovako mirni nakon poraza... ma ide ovo na bolje
VOLIM TE ZELJO
Jedan je Sulejman Smajićkralj_je_mrtav je napisao/la:Oprostite mi!!! Status kod jednog igrača Plavih, kako to volim, kako volim kada ima i samokritike, mada po mom misljenju nema im se za sta oprastati.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da je se dao gol iz dosta prilika iz prvog dijela, mislim da bi ovo završilo bitno drugačije.
Je'bat ga, probat dolje sve napravit, ali jako jako teško.
Je'bat ga, probat dolje sve napravit, ali jako jako teško.
Hayley <3
Znam da ne treba izmisljat toplu vodu, igramo na 40 stepeni na onom ukletom stadionu gdje svi gube, al' kad bi rano poveli... 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Smajic SulejmanMinistaR je napisao/la:Jedan je Sulejman Smajićkralj_je_mrtav je napisao/la:Oprostite mi!!! Status kod jednog igrača Plavih, kako to volim, kako volim kada ima i samokritike, mada po mom misljenju nema im se za sta oprastati.![]()
Oprostite mi!!!
prije otprilike sat vremena · Ne sviđa mi se ·
Vama i još 87 drugih drugih se ovo sviđa.
Za zivot cijeli!
nemoj dalje leba tiEdin TM87 je napisao/la:Znam da ne treba izmisljat toplu vodu, igramo na 40 stepeni na onom ukletom stadionu gdje svi gube, al' kad bi rano poveli...

dum spiro spero, al' mislim ipak da je to SF

- legenda reala
- Kontakt:
Navratio sam na ovu temu da utješim moje jarane Eda i Virtua ,i da im ponudim rame za plakanje
I da im nešta poručim ,u Izraelu ,Željo dobija 0:2 i na penale prolazi u sljedeću rundu ,a vi znate kad ja nešto kažem da to tako mora biti ,pa eto živi bili pa vidjeli

I da im nešta poručim ,u Izraelu ,Željo dobija 0:2 i na penale prolazi u sljedeću rundu ,a vi znate kad ja nešto kažem da to tako mora biti ,pa eto živi bili pa vidjeli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zadnja izmjena: Number1, dana/u 25 avg 2011, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nil Satis Nisi Optimum
- KB-TM87
- Kontakt:
jes da nam real posudi canalesa, leona, adana i moratulegenda reala je napisao/la:Navratio sam na ovu temu da utješim moje jarane Eda i Virtua ,i da im ponudim rame za plakanje![]()
I da im nešta poručim ,u Izraelu ,Željo dobija 0:2 i na penale prolazi u sljedeću rundu ,a vi znate kad ja nešto kažem da to tako mora biti ,pa eto živi bili pa vidjeli![]()

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
elmire, elmireNumber1 je napisao/la:jao smajketa i statusa![]()
ostavio sam mu na zid da je kralj!
baš me iznenadjuje pozitivno

Za zivot cijeli!
Nema Željo tog igrača sa tvog avatara. Nijednog takvog. Ali, slažem se da treba biti optimista, vjerovati u čudo. Što bi rekli, lopta je okrugla...legenda reala je napisao/la:Navratio sam na ovu temu da utješim moje jarane Eda i Virtua ,i da im ponudim rame za plakanje![]()
I da im nešta poručim ,u Izraelu ,Željo dobija 0:2 i na penale prolazi u sljedeću rundu ,a vi znate kad ja nešto kažem da to tako mora biti ,pa eto živi bili pa vidjeli![]()

The_mAniacs, ne moraš odmah otkrivati čovjeku identitet.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.