FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2011, 00:12

Plivadon je napisao/la:ja samo znam da mi sa sporim igracima u veznom redu i napadu mozemo glocnut u evropskim utakmicama ;)
ja znam kak bi ih posložio 8-)

------------- Kvesić Smajic
----------- Nyema Visca
Karić Svraka/Stanceski Zeba Adilovic
---------- Bogi
------------- Marković Bešlija

S tim da je visca nesto kao SS na sokeru :D shadow striker :D
s tim da bekovi idu naprijed...zadnji vezni ostaje s 3 stopera..ostalo sve u napad ;)

Jamak nek igra za rudar kakanj....igrač glup ko .... a ni svraka nije nešto..

u haretu proradio bosanski mentalitet,"ko ga **** nek je meni dobro"
Ne moze ni u Rudaru svako igrat' :D
#samoRudar #zauvijek

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2011, 00:13

nidi je napisao/la:prestani te molim vas pogriješio ovaj onaj,da se na utakmicama ne griješi ne bih ni bilo golova.Dinamo prošle godine uloži 10 miliona pa ispadne od sherifa pa šta.Mislite da amar ne zna da nam treba zadnji vezni,golman,napadač ako neko zna bolje od ovih što imamo a da ih možemo platiti neka ode na trening i kaže amaru.Šta bih trebao sheriff raditi imaju tri stadiona na kojim mogu igrati u evropi i 8 pomočnih terena i par miliona za pojačanja a ispadnu od kluba koji igra na stadionu sa tri tribine.Svaka čast amru i igračima biće bolje iduće godine.
Dobar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 jul 2011, 00:14

jarane kad se davno pricalo da frajer vuče čize,još kad je prešo u čelik -.- i njega amar forsira,a svraka je seljacina da nema vece...doso curi u binjezevo i nešta joj sere..na vratima...ma seljak bog dao

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 00:14

kvesić je tito i partija :mrgreen: oduševio me, momak sve umije, i naprijed i nazad, bio je jedan od najstabilnijih iako najmlađi na terenu.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 00:15

Ova ekipa će raditi dar mar u ligi, a još su sexy :lol: :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 00:15

Visoka temperatura,vlažan zrak u Izraelu recept na neuspjeh. Kad god je Amar najavio izlet mi smo doživjeli katastrofu.Sve ispod 5 razlike je uspjeh.
FEDERER= KLOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2011, 00:16

ChWilla je napisao/la:kvesić je tito i partija :mrgreen: oduševio me, momak sve umije, i naprijed i nazad, bio je jedan od najstabilnijih iako najmlađi na terenu.
Već vidim šestocifren broj iznad njegove glave :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 jul 2011, 00:17

Plivadon je napisao/la:ja samo znam da mi sa sporim igracima u veznom redu i napadu mozemo glocnut u evropskim utakmicama ;)

------------- Kvesić------------------------Smajic
----------- Nyema -------------------------------------------Visca
Karić ---------------Svraka/Stanceski-----------Zeba -------------- Adilovic
---------- Bogi
------------- Marković --------------------Bešlija

s tim da bekovi idu naprijed...zadnji vezni ostaje s 3 stopera..ostalo sve u napad ;)

Ovo i jeste samo za soccera... sa ovakvom postavkom bi primili peticu prvo od Sherifa, pa ne bi ni dosli do Maccabija... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 00:20

Iker C je napisao/la:Visoka temperatura,vlažan zrak u Izraelu recept na neuspjeh. Kad god je Amar najavio izlet mi smo doživjeli katastrofu.Sve ispod 5 razlike je uspjeh.
nažalost, sklon sam da se složim. ovi imaju navijače, a vidjeli smo i mi i borac da četiri minute dekoncentracije mogu značiti tri gola u mreži.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 jul 2011, 00:20

Momci hvala vam za lijepo vece i pored poraza,igraliste super protiv mnogo bogatijeg i objektivno kvalitetnijeg tima nema vam se sta zamjeriti jednostavno nismo imali srece i pored dobre igre i dobrih sansi.Veliki uspjeh ste postigli eliminacijom Serifa ovo je objektivno prevelik zalogaj u ovom trenutku.Amaru mala zamjerka zasto nedaje sansu Stanceskom u ovoj ekipi igrac njegovog znanja mora imati mjesto ali vAljda ce se i to promjeniti.
GLAVU GORE OSIMOVI MOMCI POKAZALI STE KAKO SE TREBA IGRATI U SVETOM DRESU,NEKADA JE ZALAGANJE I IGRA SRCEM MNOGO VRIJEDNIJE OD POBJEDE.NADAM SE DA CE TE OVAKO IGRATI I U PRVENSTVU.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2011, 00:21

Medunjanin je okreno utakmicu kad se vratio na zadnjeg veznog, mi nismo odavno bolje poluvrijeme odigrali samo nam je gol falio, Smajic sad za sad nije nesto pokazao, fali nam zadnji vezni ako zelimo nesto u evropi da napravimo, u Adilovicu smo dobili losu kopiju Lazara.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 jul 2011, 00:22

BlueIsTheColor je napisao/la:

---------- Bogi

Ovo i jeste samo za soccera... sa ovakvom postavkom bi primili peticu prvo od Sherifa, pa ne bi ni dosli do Maccabija... ;)
ne primi hajduk od barce petaka ;)

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 29 jul 2011, 00:22

Sta je tu je ljudi, zijanili smo na tako glup nacin, ja npr kad igram FIFE na internetu i ovako izgubim od nekoga odmah saljem poruku da odigramo jos jednu :D , i onda ga poderem momacki, jer ovdje nam je sreca okrenula ledja....
salu na stranu..

Samo sta me raduje je da ce mo pregazit ovu nasu LIGU, djaba sto ovi lesinari dolaze ovdje i po koji pitarcic i pricaju, ZELJO je beton za ovu ligu....jao... samo kad skontas Stanceski, Smajic, Zeba, Kvesic, Nyema...

Z E LJ E Z N I C A R Z A Z I V O T C I J E L I ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 jul 2011, 00:26

Plivadon je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:

---------- Bogi

ne primi hajduk od barce petaka ;)
nije, jer je bila prijateljska... da je prava tekma na poluvremenu bi bilo 0:5... vjeruj mi... al hajd, nije ni vrijeme ni mjesto... svaki ima svoju viziju... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 29 jul 2011, 00:27

Imam osjećaj kao da je njihov trener rekao u prvom pol..igrajte opusteno vamo tamo a onda kad je vidio da je vrag odnio salu rekao im e sad ih fino poderite stisnite ih da ne mogu disat :D sto je na kraju i zavrsilo kako jest..!
Ne mogu samo da vjerujem kako smo drasticno pali u 2 pol.vremenu to je nevjerovatno,nas tipicni balkanski mentalitet primis 1 gol i to je to raspad sistema :? .Ali nema vezze glavu gore idemo dalje FORZAA ZELJOOOO!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 29 jul 2011, 00:27

kralj_je_mrtav je napisao/la:
lisander je napisao/la:Medunjanin je okreno utakmicu kad se vratio na zadnjeg veznog, mi nismo odavno bolje poluvrijeme odigrali samo nam je gol falio, Smajic sad za sad nije nesto pokazao, fali nam zadnji vezni ako zelimo nesto u evropi da napravimo, u Adilovicu smo dobili losu kopiju Lazara.
Daleko najopasniji grac Zelje, nije zabio, Boze moj, bice i golova. Da je nama vise pojacanja tipa Smajica i Kvesica, gdje bi nam bio kraj.
JEDAN JE BIO BUBA DIALIBA!

ja znam da sa ADILOVIĆEM možemo ligu,al evropu :/ skeptik sam teški...kad sam vidio šta su fulali :/

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 29 jul 2011, 00:28

Yebiga, i tuzan i ponosan na nase momke, igra vrhunska, al' kad lopta nece u go onda nece. Znam da ce se to negdje vratiti, mora. Golovi primljeni nesretno, ali sta je tu je. Kvesic fenomenalan. Ako se realizacija malo popravi liga je prekucana zagarantovano. Navijanje odlicno, grmilo je !

I da gubis 10 nula s Juga bi se pjesma cula !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2011, 00:29

kralj_je_mrtav je napisao/la:
lisander je napisao/la:Medunjanin je okreno utakmicu kad se vratio na zadnjeg veznog, mi nismo odavno bolje poluvrijeme odigrali samo nam je gol falio, Smajic sad za sad nije nesto pokazao, fali nam zadnji vezni ako zelimo nesto u evropi da napravimo, u Adilovicu smo dobili losu kopiju Lazara.
Daleko najopasniji grac Zelje, nije zabio, Boze moj, bice i golova. Da je nama vise pojacanja tipa Smajica i Kvesica, gdje bi nam bio kraj.
Fakat Kvesic fenomenalan, od Kajtaza nismo imali boljeg beka, Smajic je moro ono zabit, daj boze da se varam po pitanju smajica, al ja mislim da necee biti od prevelke koristi

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 29 jul 2011, 00:29

Jeli Kvešić potpisao na 2.godine :?:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jul 2011, 00:30

Šteta zbog pada u drugom poluvremenu, ali na poluvremenu sam bio uvjeren da će Maccabi bar sa dva komada kući. Ne znam što se kasnije dogodilo... Adilović mi je gori od Lazara, ma šta god ko rekao. Smajić i Kvesić najbolja pojačanja.

Sve je, nažalost, izgubljeno, ali ova ekipa se komotno može prošetati Premijer ligom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.