FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 23:44

Franco $ je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
radebl je napisao/la:pritisni peticu, i zapocni igricu !

p.s. sorry horde,al ovako ste i vi nama pisali poslije tekme u makabiju,al jbg zivot je takav..sve se vraca !
razlika je sto je Sparta sila za taj Makabi i sto smo mi do 91 imali 3:0 a imali smo i jedno 4-5 sansi od kojih je jedna bila 100%, dvije skoro pa 100% i jedna solidna...
:lol: :lol: sta rece Sparta sila za taj Makabi..
91m 3-0 :roll: kakve sanse kakvi bakraci.. dobro ste prosli, petarda.
Realno, jeste sila. Bezveze se ofiraš.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 28 jul 2011, 23:46

poslije same utakmice mislio sam da bi bilo realno 3:0 ili 3:1, ali kada se malo slegnu misli shvatim da je ustvari ovo realno jer Sparta je igrala sa 50 % svojih mogucnosti, nasi igraci su se u nekim normalnim duelima odbijali od njihovih
Ne slazem se kad se kaze da je Šcepanovic odigrao lose - nije mogao bolje jer se u svakom duelu vidjelo koliko su jaci njihovi igraci
Čomor odigrao solidno imao par jako dobrih uklizavanja kad je bas bilo gusto( mozda mu se moze zamjeriti u 93. jer je bio lezeran i cekao da sudija svira kraj), ja od njega ne ocekujem probijanje po boku , centarsut, sut po golu bar mi ne djeluje da on to moze u ovakvim utakmicama
Torlak perfektno, osim jedne greske kod jednog gola gdje je ispao, al realno stizao je na sve strane i bio je jedini koji je mogao da cuva onog Kuwele-a(po meni napadac za lige petice)
Maxa vidi se da nije spreman nema svjezinu, nema brzinu kao da mu je falilo daha u pojedinim trenutcima
Ostali igraci prosjecno, osim Kojasevica koji je bio dobar

Ali ono sto ohrabruje jeste da smo napravili nekoliko finih prilika, nekako sam imao osjecaj da ako ovako bude na gostovanjima u nasoj ligi da titula ne bi trebala doci u pitanje ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 jul 2011, 23:50

realno ko god pogleda tekmu protiv orebra vidjece da ste zabili 2 gola na silu nikakve taktike, nikakve uigrane akcije, ja sam ocekivao 6-0,

za razliku od vas željo je imao 10 sansi primio 2 gola i igrao ljepse 10 puta od vas tako da sam i na to ponosan

uglavnom svaka cast navijacima!!!!! a sve ostalo je karanana

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 23:52

Hajmo ljudi sagledati realno,dokle god je Sarajevo klub koji nije u situaciji da moze jednostavno platiti ostetu za igraca i dovesti ga,cak i iz nase lige,vec se mjesecima ganjaju hoce-nece neki igrac dobiti slobodne papire,sta mi mozemo ocekivati,ja sam prvi vise ocekivao od ove ekipe,ali sada su mi neke stvari jasne,no dobro..

Vidio sam i dobrih stvari,navijaci za svaki respekt,Hamzic je veliki potencijal na golu,Torlak i povrijedjen i u tandemu sa losim Maksumicem je pokazao da je najbolji stoper u BiH,Kojasevic da kada ne siluje loptu da je jedan od najboljih igraca lige..

Plisek ima moje apsolutno povjerenje,ipak je ovo tek pocetak ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 23:52

Realno trener Sparte nakon petog gola nije pokazivao svojim igracima da nam ne pune mrezu vise kao sto se znalo desavati.Al realno nas vase misljenje ne zanima.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:53

Sarajlija TM i vama isto puno sreče ,a ti franko malo geografiju uči vi ste kući igrali a isto ti savjetujem da pogledaš utakmicu iz Praga pa onda pričaj , vidim ne spominješ 4-5 mrtvih zicera Makabija kod 2:0 za njih i malo manje psovanja Medunjaninu bar tako piše na ss ba pazi ne osporavam i vaše šanse ali realno pogledaj i to je to ljudi su bolji bili kao i sparta protiv nas nažalost a vjeruj mi da je Sparta za Makabi timčina ali to ne opravdava moj tim koji je bio fakat slabiji puno.Sarajlija TM i svi pošteni manijaci koji ste ovde došli da ne ujedate izvinite morao sam mu odgovoriti
Sarajevo ljubavi moja!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2011, 23:54

Dirk je napisao/la:Al realno nas vase misljenje ne zanima.
Vidiš, mi smo jasno i vrlooo glasno večeras rekli koliko nas zanima rezultat iz Praga, čulo se na TV-u? 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 28 jul 2011, 23:55

SRAMOTA isto ko mi s Hapoelom i Borac s Makabijem.Ne znam sta ima pozitivno kad peticu primis.
AMAR OSIM!

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 28 jul 2011, 23:55

" onclick="window.open(this.href);return false;
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Al realno nas vase misljenje ne zanima.
Vidiš, mi smo jasno i vrlooo glasno večeras rekli koliko nas zanima rezultat iz Praga, čulo se na TV-u? 8-)
Nije jer su tad bile reklame
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 jul 2011, 23:58

Svoje šanse smo propustili kod 1-0 i 2-0, spartanci su svoje šanse iskoristili i zasluženo pobijedili. Rezultat jeste malo previsok ali ....
Uglavnom, nadam se uz Škoru još jednom igraču na desnom beku ili sredini i to će biti sasvim pristojno za PL.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 jul 2011, 23:58

sekac je napisao/la:Sarajlija TM i vama isto puno sreče ,a ti franko malo geografiju uči vi ste kući igrali a isto ti savjetujem da pogledaš utakmicu iz Praga pa onda pričaj , vidim ne spominješ 4-5 mrtvih zicera Makabija kod 2:0 za njih i malo manje psovanja Medunjaninu bar tako piše na ss ba pazi ne osporavam i vaše šanse ali realno pogledaj i to je to ljudi su bolji bili kao i sparta protiv nas nažalost a vjeruj mi da je Sparta za Makabi timčina ali to ne opravdava moj tim koji je bio fakat slabiji puno.Sarajlija TM i svi pošteni manijaci koji ste ovde došli da ne ujedate izvinite morao sam mu odgovoriti

medunjanin je zasluzio sve sto mu se psovalo
4-5 zicera... ne nego 2 pogledaj malo tekmu bolje a mi smo imali tih zicera 10 jbga to se zove neimat srece
u prvom poluvremenu ne da nisu bili bolji , tek u drugom poluvremenu su zabili 2 gola i tad su nas poceli uzimat na kondiciju

eto nek je sparta za macabi timcina ... samo se zavaravajte, da ste izvukli sherifa vi bi izgubili ovo je realnost

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2011, 23:59

jug-onostalgicar je napisao/la:realno ko god pogleda tekmu protiv orebra vidjece da ste zabili 2 gola na silu nikakve taktike, nikakve uigrane akcije, ja sam ocekivao 6-0,

za razliku od vas željo je imao 10 sansi primio 2 gola i igrao ljepse 10 puta od vas tako da sam i na to ponosan

Jarane ja obadvije utakmice gledo ne znam jesi li ti koliko je šansi sarajevo imalo pod jedan pod dva koliko je makabi šansi imao pod tri koliko je željo šansi imao i pod četiri koliko je sparta šansi imala a o jačini protivnika ne spominješ OK to je tvoje pravo ali ja mislim da je željo imao malo lakšeg protivnika i daj mi tim u BH koji bi se bolje nosio sa Spartom nije ljutnja jarane nego neko realno razmišljanje ma dobro smo prošli a mogli smo i bolje jer po meni je realno i jedna i druga utakmica trebala završiti 3:1 a što se Šerifa tiče nisam ništa rekao prvi sam vam čestitao ali večeras ljudi nisu dva put nego 4-5 puta izašli na golmana mrtvi ziceri ali malo karić i malo njihovo neznanje a nama je sparta haman sve što je trebala utrpala čak i previše a mogla je i još kao je odčepilo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 jul 2011, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jul 2011, 00:01

jug-onostalgicar je napisao/la:realno ko god pogleda tekmu protiv orebra vidjece da ste zabili 2 gola na silu nikakve taktike, nikakve uigrane akcije, ja sam ocekivao 6-0,

Kad uporedis ovo Sarajevo koje ima nikad mladju i realno ne tako jaku ekipu kao 2006,2007 ili 2008 i bruku problema u klubu i odigra protiv Sparte(koja je sila za Makabi,Hapoel,Sherif,Orebro zajedno) 5:0 od cega su 2 gola cista glupost i ne paznja a ne cisti odraz kvaliteta plus napravi 3-4 sanse od cega je jedna bila mrtva sansa a jos jedna pravo dobra sa Zeljom koji od Hapoela primio 5 golova u 35 minuta bez udarca u okvir gola skontas zapravo pravu sliku.

vjug onostalgicar
a sta je Sparta za Makabi nego timcina?? Nije timcina nego Barcelona za Makabi.
I ti ocigledno nisi gledao tekmu protiv Orebra. Nikad ljepse nismo igrali. 3 suta sa 15-16 metara golman vadi ni odakle. Penal. Jedna stativa i jos jedan stu tik uz stativu. A i ona akcija kod drugog gola...lud si ti malo

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jul 2011, 00:02

Sparta je za sve ekipe protiv koji su naši predstavnici igrali sila, što jest jest. To sam i prije rekao ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 jul 2011, 00:02

Pitanje za navijace FKS , posto slabo posjecujem njihovu temu. Jeli vi pisete njima po temi redovno pa oni ovdje dolaze ili je nesto drugo u pitanju ???

Fakat svaku noc ovdje ista klapa kolo vodi.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

BRUTALFANS
Kontakt:

Post Postao/la BRUTALFANS » 29 jul 2011, 00:04

HORDE ZLA OBJASNILE 8-)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 jul 2011, 00:05

Dirk je napisao/la:Pitanje za navijace FKS , posto slabo posjecujem njihovu temu. Jeli vi pisete njima po temi redovno pa oni ovdje dolaze ili je nesto drugo u pitanju ???

Fakat svaku noc ovdje ista klapa kolo vodi.
jest sparta jaca to niko ne porice al sad rec timcina..

a ako vam je ona lijep igra protiv orebra.... onda vam samo imam reci grohotom se smijem xD

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 jul 2011, 00:08

Evo posta sa infa koji pokazuje zapravo kako i sta je bilo.
Ne treba crnjacit ljudi, imamo ekipu za trofej u BIH(titula ili kup - svejedno) ali ekipa je sto doticni rece previse zelena i neiskusna za Spartu, plus sto su kvalitetniji i jaci o tome ne treba ni govoriti.
Treba podrzat ekipu,trenera,upravu oko ovoga sto rade. Vidi se pomak, ko ga ne vidi budala je! BUDALETINA.
Realno, nasa je ekipa previse zelena za ovakve utakmice. Najvise me boli sto konstantno kod svakog ovakvog debakla, golovi padaju u sudijskoj nadoknadi i to obicno dva-tri.

Previše smo naivno primili golove, pogotovo prva dva. Torlak i Obuća skaču, a frajer između njih obojice skače i zabija gol. NESHVATLJIVO. Kod drugog gola, igrači kao da je naša liga, mašu sudiji da je ofsajd, umjesto da ganjaju igrače. Ovo im se mora izbiti iz glave, ko ih je ovo naucio. Tvoje je bolan da igras, sudija je tu da dosudjuje. Ako on misli da nije ofsajd, mozes ti kurcu mahati, on zastavicu nece dici.

Hamzić - večeras najbolji. Nijedan gol nije njegova krivica, ostalo skinuo sto je mogao.

Čomor - propuh na našoj desnoj strani, najbolje govori kako je odigrao utakmicu.
Maksumić - očekivana partija od nekoga ko godinu dana nije odigrao nijednu utakmicu.
Torlak - povreda je učinila svoje. Daleko od onog Torle, na kojeg mo navikli. Predaleko.
Belošević - vidi Čomor. Da nije mahao sudiji da je ofsajd, mogao je stici Sionka kod drugog gola.

K. Handžić - u defanzivi solidan, dosta presječenih lopti. Nažalost u ofanivi, tanak.
Šćepanović - najneugodnije iznenađenje. Potrošio je more lopti na sredini. Najlošija njegova partija u zadnjih pola godine.
Kojašević - najugodnije iznenađenje. Napokon ovo liči na nešto, nadam se da će nastaviti ovako.
Hadžić - opet prazan gol :( Daleko je Hadžija od one forme od prije dvije godine u ova doba...

Obuća - spor, nepokretljiv, previše solira. Koliko god ga volio, EL je ipak preveliki zalogaj a njegove godine. Lažnjak u onoj šansi, mi je totalno neshvatljiv. Zašto Emire?
Haskić - nije se vidio. Što je i logično budući da ni srednjeg reda nije bilo.

Suljić - sebičnost kod one situacije mu zaista nije trebala. Da je bar opucao kako Bog zapovijeda, pa da kaže čovjek nema veze, pokušao je. Ali šut jedva došao do gola...
H. Handžić - ništa.
Bajraktarević - prekratko igrao.

Plišek - najlakše je biti general poslije bitke, pa sad srati čovjeku. Vjerovatno je htio najbolje, mislio da ih moze iznenaditi, ali realno, sa onakvom odbranom se nismo smjeli nadigravati. Bolje bi bilo da smo parkirali autobus i izgubili 2:0. Ali nema veze, život ide dalje.

BORDO MOMCI, GLAVU GORE. ZA 7 DANA REVANŠ NA KOŠEVU, ČASTAN OPROŠTAJ OD EVROPE, A ONDA UZ LIMUNA I ŠKORU U BORBU ZA TROFEJE.
p.s.
@jug
Pogledaj tekmu, ima na youtube a ako nema downloaduj.
Pogledaj pa poredi sa najboljom tekmom pod vodstvom Mirze Varesanovica tj onu protiv Sirokog kad je bilo 3:0 za Sarajevo. Uporedi te dvije i vidjeces razliku kao nebo i zemlja a Plisek vodi ekipu 20 dana... ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 jul 2011, 00:10

Umjesto sto raspravljate koliko je ko jaci,bolje da se svi ovako kolektivno zapitamo dal uopste nasi klubovi u buducnosti u skorije vrijeme mogu biti bar ozbiljni timovi,a ne ovako ljudi se segaju s nasim klubovima,a vi raspravljate ko je jaci dal sparta ili makabi,koga boli racku ko je bolji,bitno je da su nasi oboji losi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], iliyaa8 i 62 gosta.