Treba biti realan i reći da su Borac i Željo kandidati za ligu/kup. Ovi ostali su onako, Sarajevo jedino trenera ima dobrog, dok Širokom je cilj samo europa.SrdjanBL je napisao/la:Dobro necemo sada pretjerivati, ali da smo favoriti u PL jesmo sa onom igrom protiv makabija u BL, ali to treba i pokazati na terenima PL BIH....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- KB-TM87
- Kontakt:
Očigledno nisi gledao Želju protiv Šerifa u oba meča, kao ovaj sada, gledao sam Borac u gostima, bio je go na sreću, branili ste se... Ako onda gledamo, mi smo kitu igrali, nismo imali šuta a prošli smo, ne budi smiješan. Prolazak Šerifa je ravan čudu, pitao bi te da ste igrali protiv njih.SrdjanBL je napisao/la:Bez uvrede KB-TM87 ali vasa igra protiv Serifa i Sarajeva protiv Orbere, i sama jacina protivnika nije ni do koljena igri Borca a ni jacina protivnika jacini Makabija, ali sve je to mlacenje prazne slame, jer PL je nesto sasvim drugo.
Ali se mora priznati da smo favoriti, mada bi ja vise volio da nismo.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Šerif ni u kojem slučaju nije jači od Haife. Borac je nesretno primio gol u nadoknadi prvog poluvremena i to ih je presjeklo. Malo realnosti molim.KB-TM87 je napisao/la:Očigledno nisi gledao Želju protiv Šerifa u oba meča, kao ovaj sada, gledao sam Borac u gostima, bio je go na sreću, branili ste se... Ako onda gledamo, mi smo kitu igrali, nismo imali šuta a prošli smo, ne budi smiješan. Prolazak Šerifa je ravan čudu, pitao bi te da ste igrali protiv njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vijerovatno prosli dalje... A vi ste sse u MOLDAVIJI i vise nego branili, u pojedinim trenutcima igraci su vam lopte u korner nabijali sa vrha sensesterca samo da one crnje ne presijeku i zabiju koji gol, ali dobro nije tema... Igra Borca u BL je bila igra koju ja uzivo nikad nisam vidio do tada. Naleti u talasima jedan za drugi, a Izraelci napucavaju loptu sto dalje od gola, precka, stativa ne dosudjeni penal itd.
Ali kao sto rekoh sve je to mlacenje prazne slame, PL je druga dimezija....

Ali kao sto rekoh sve je to mlacenje prazne slame, PL je druga dimezija....

Sad opet molim za malo realnosti. Mi smo u Moladviju otišli sa pozitivnim rezultatom. Očekivano je bilo da igramo defanzivno, jer imamo strašne igrače za kontra napad.SrdjanBL je napisao/la:Vijerovatno prosli dalje... A vi ste sse u MOLDAVIJI i vise nego branili,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KB-TM87
- Kontakt:
@Srdjan
**** Makabi i ove, valja se nama hrvat sa Travnikom i GOŠKOM

**** Makabi i ove, valja se nama hrvat sa Travnikom i GOŠKOM

Željezničar - kult glavnog grada
Ko uzme bodove u Trebinju i Travniku postaje prvak

Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.
Evropa je za nama, idemo u prvenstvo.
Nakon Zeljine tekme veceras, jos jednom vam cestitam sto ste pobijedili 'ono g..... od ljudi'.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne brukaj se molim te.Primio peticu i najbolje se pokazao.Maribor pred kraj izgubi 2:1,a vi pet primite bez ispaljenog metka.Ne sjedam vam na muku jer ne znam sta nas ceka,a ako bude isti ili slican rezultata napisacu da je to SRAMOTA kao nas proslogodisnji poraz,poraz Borca i Sarajeva s 5 primljenih golova.U revansu ste malo popravili dojam,ali nedovoljnoDejan, BL je napisao/la:Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.

AMAR OSIM!
Pazi, prvo nije bez ispaljenog metka dali smo jedan gol i imali polupriliku, **** neko prosle godine ni toliko, u BL nismo popravili dojam u BL smo ih pocjepali samo onaj holandez ih izvukao vece blamaze... Ali kako ti kazes vi ste najbolji.... 

Ako gledaš tako prošlu ste izgubili 1.0 na domaćem, a sad od slabije ekipe 2:0. A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolokalimero je napisao/la:Ne brukaj se molim te.Primio peticu i najbolje se pokazao.Maribor pred kraj izgubi 2:1,a vi pet primite bez ispaljenog metka.Ne sjedam vam na muku jer ne znam sta nas ceka,a ako bude isti ili slican rezultata napisacu da je to SRAMOTA kao nas proslogodisnji poraz,poraz Borca i Sarajeva s 5 primljenih golova.U revansu ste malo popravili dojam,ali nedovoljnoDejan, BL je napisao/la:Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.
Ajd na pišanje pa spavanje.
Mirzza hvala to je sportski, vide se odma ljudi koji su zreliji i racionalno razmišljaju
Ovo je tema Borca i neću više o Želji i tamo na vašoj temi nisam htio da vam stajem na žulj ali treba biti realan. Borac se najbolje predstavio u Evropi protiv najjačeg protivnika
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 29 jul 2011, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Izvinite molim vas na uznemiravanju.Izgubili ste 5:1 nije to bruka nikakva.
AMAR OSIM!
Izgubili smo 7:4 i uzeli jedan mečkalimero je napisao/la:Izvinite molim vas na uznemiravanju.Izgubili ste 5:1 nije to bruka nikakva.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 29 jul 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je igrao u grupama? Razbucao Benfiku, neriješeno sa Schalkeom? i Lyonom Prvi su igrali polufinale Europa League, a drugi polufinale Lige prvaka. Toliko o Hapoelu.Dejan, BL je napisao/la:A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolo
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svađale se kurve čija je **** više nevina

Ma govorim onom liku jer bunca o Mariboru nešto, a previđa da je Hapoel nakon 6:0 sa Željezničarom igrao 3:2 i jedva prošao AKTOBE a onda 4:3 Salzburg.Virtu4l je napisao/la:Kako je igrao u grupama? Razbucao Benfiku, neriješeno sa Schalkeom? i Lyonom Prvi su igrali polufinale Europa League, a drugi polufinale Lige prvaka. Toliko o Hapoelu.Dejan, BL je napisao/la:A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolo
Seven, činimi se da si navijač sarajeva, e baš imaš razloga za

Nebi da nesto kukam, ali evo na ovom portalu osvanuo clanak pun hvalospjeva na racun Zelje i Sarajeva iako su, budimo realni dozivljeli rezultatski DEBAKL, ali ovde se pise kao da su u najmanju ruku odigrali nerijeseno pa im je eto falilo malo srece za pobjedu. EJJJJJ 5:0 u gostima i 2:0 kuci izgubiti i trebamo biti zadovoljni
A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....

A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....

ipak je ovo sarajevski portal, iluzorno je očekivati nešta drugoSrdjanBL je napisao/la:Nebi da nesto kukam, ali evo na ovom portalu osvanuo clanak pun hvalospjeva na racun Zelje i Sarajeva iako su, budimo realni dozivljeli rezultatski DEBAKL, ali ovde se pise kao da su u najmanju ruku odigrali nerijeseno pa im je eto falilo malo srece za pobjedu. EJJJJJ 5:0 u gostima i 2:0 kuci izgubiti i trebamo biti zadovoljni![]()
![]()
![]()
![]()
A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.