Bio bi nositelj jer kada povlasteni ispadne njegov protivnik zauzima njegovo mjesto.Eagles je napisao/la:Ma ne valja se previše zanosit,zasad treba zaboravit Oly i mislit samo na Bratislavu.Polako,jedno po jedno![]()
Evo u Dnevnom Listu piše da je na utakmici Zrinjski - Slovan bio glavni skaut Werdera,a kako su naši plemići Zadro i Žuržinov odigrali vrhunski i po meni su najbolji pojednici susreta,lako se može dogodit da ih vidimo u Werderu.
@ Bayer 04
Nisam siguran,ali mislim da neće, zbog nedovoljnog koeficijenta,ali neka odgovori neko ko zna.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
MA volio bih da prođemo SLovana samo radi koeficijenta. Naravno i zbog dvije dodatne utakmice kući bez obzira na rezultat. Nije mala stvar izbaciti nositelja, pogotovo u ligi prvaka. Koliko bi nam samo bilo laše dogodine (ako izborimo europu). Ove godine nam je falilo nešto sitno bodova pa umjesto da smo igrali sa prvakom San Marina igramo sa prvakom Slovačke.
@ Marin
Da smo imali samo jedan x više u europskim utakmicama bili bi nostitelji.
@Carina
Hvala na čestitkama,ma je.bo Vukovića njemu je sad najgore kad zna šta je propustio,ne bi volio da zagubimo papire,jer bi mu onda morali platit ostatak ugovora,bolje je raskid ugovora i živio.
A sad jedna loša,busevi za Bratislavu su otkazani,pa se traže alternativna sredstva prevoza.
@Carina
Hvala na čestitkama,ma je.bo Vukovića njemu je sad najgore kad zna šta je propustio,ne bi volio da zagubimo papire,jer bi mu onda morali platit ostatak ugovora,bolje je raskid ugovora i živio.
A sad jedna loša,busevi za Bratislavu su otkazani,pa se traže alternativna sredstva prevoza.
- Stone Island
- Kontakt:
Niste loši ! 

- Komunikacija
- Kontakt:
Evo gol i sanse sa utakmice HSK Zrinjski-SK Slovan Bratislava,kad vec nema na bht ima na stranici sk slovan 
http://www.slovanfutbal.com/index.php?ID=14286&mnu=5

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Jeli moguce fuliti onaj udarac glavom prije postignutog gola?Komunikacija je napisao/la:Evo gol i sanse sa utakmice HSK Zrinjski-SK Slovan Bratislava,kad vec nema na bht ima na stranici sk slovan

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Komunikacija
- Kontakt:
Sokre nas smoto,smotan al ga cesto uvali,misljenja sam da je neki napadac(tipa Jackson) na njegovom mjestu da bi svake godine 30ak golova uvalio!
Postovi koji se smatraju da su offtopic su obrisani.Vratite se temi.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma znam, već sam i ja to ovdje spominjao. Prvi mi na pamet pada Rabotničkim kako smo njih lako mogli proći. Da smo makar odigrali i nerješeno pa isplai bili bi vjerojatno nositelji danas. Imali smo dobar rezultat iz Makedonije i sve ali džaba. Joldić dobije bzvz crveni karton i sl.Eagles je napisao/la:@ Marin
- Komunikacija
- Kontakt:
E sad da je ovg Jacksona dovest,nesto mu se ne igra u Celiku 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
baš me zanima kako će te odigrati sa olimpijakosom (ako prođete slovan) a i imaju prejebene navijače
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Komunikacija
- Kontakt:
E i mene bi to zanimalo,prva utakmica bi bila najvjerovatnije u Mostaru,ne znam momci su pokazali da sa Slovanom mogu a nije ni taj Olimpyakos nesto da se mora njega bojat,iziđes muski i igras ,sumnjam da bi se obrukali! 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čuvajte se onog đorđevića (tako se preziva ja mislim) lik je predobar
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Komunikacija
- Kontakt:
Ma kolega nema smisla pisat o Olimpyakosu imat cemo kada ako se Slovan prođe aBd ,bilo bi to odlicno za Zrinjski financijski,daj Boze da nasa 3 predstavnika prođu i da dokazemo da u nas ima dobrog nogometa a ne da nas susjedi hakaju i ponizavaju,citam u 24 sata neki dan,pise Zrinjski idealan protivnik za Dinamo...ejjj a ne mogu neke armence dobit ,sve nesto prepotentno i umisljeno da ne pricam o medijima ...kakav bolan Mandzukic ,Kalinic da vrijede 10ak mil eura!!!ahaaaaaaaa
Volio bih da prodjete i najebete i taj Dinamo pokazemo da smo bolji.Sretno.Komunikacija je napisao/la:Ma kolega nema smisla pisat o Olimpyakosu imat cemo kada ako se Slovan prođe aBd ,bilo bi to odlicno za Zrinjski financijski,daj Boze da nasa 3 predstavnika prođu i da dokazemo da u nas ima dobrog nogometa a ne da nas susjedi hakaju i ponizavaju,citam u 24 sata neki dan,pise Zrinjski idealan protivnik za Dinamo...ejjj a ne mogu neke armence dobit ,sve nesto prepotentno i umisljeno da ne pricam o medijima ...kakav bolan Mandzukic ,Kalinic da vrijede 10ak mil eura!!!ahaaaaaaaa
-
- Kontakt:
olympiakos danas 3-3 s bochumom,,3-1 vodili
mitroglu hat-trick,iskreno prvi put cujem za njega
mitroglu hat-trick,iskreno prvi put cujem za njega
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Komunikacija
- Kontakt:
Ganci nisu dobili vizu za Slovacku???!!! 

A jesu igrali u prvoj utakmici protiv Slovaka?Komunikacija je napisao/la:Ganci nisu dobili vizu za Slovacku???!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
igrao je 5-ica( zadnjih 30min)
**** me ako znam jel to bobby ili stanley
**** me ako znam jel to bobby ili stanley

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Rasistička EuropaKomunikacija je napisao/la:Ganci nisu dobili vizu za Slovacku???!!!

Operacija Bratislava : Iz sata u sat
http://www.zrinjski.info/news/operacija ... 00/3536/1/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.