Ali jednostavno ne mogu a da ne spomenem RNK Split.Taj klub me odusevio,ali bukvalno odusevio.
Ovo govori sve :

I na kraju sa 0:0 sa Fulhamom

Ne, Fulham je i jači.Emir ZENICA je napisao/la:Dobro je i 1:0,nije ni Stoke Fulham
Sve se slazem osim da Hajduk kuci igra slabo,pa oni su sve pobjede prosle godine(nije ih bilo bas puno) ostvarili na PoljuduTed Mosby je napisao/la:Sve u svemu vrlo dobro. Dinamo će proći, Split će teško proći, možda imaju 10-tak posto šanse ali 0:0 sa Fulhamom je veliki uspjeh. Hoće li Varaždin u uzvratu izgorjeti vidjet ćemo, iako su oni prošli 2 protivnika i imaju izuzetno dobar rezultat za uzvrat. Ne vjerujem da će Hajduk proći zbog toga što oni u Europi kod kuće slabo igraju
Kakav maraton. Inače hrvatski nogometni klubovi su zahvaljujući pobjedi Dinama prvi ove sezone po koeficijentu. Ajde neka smo barem jednom bili prvi pa makar i jednu večerjacky09 je napisao/la:Sve tri utakmice danas na HRT-u, od 17h do 23h uživanja, pa kako god završilo.
Možda za zaslužili, pogodili su prečku, Vitaić imao odličan slobodnjak itd. ali i ovo je odličan rezultat. Fulham je bio 8. momčad engleske lige. Ono što raduje je činjenica da je Split parirao na terenu, u prvoj utakmici sigurno bio i bolji protivnik.ŠB_Fidelis je napisao/la:Split i Varazdin, svaka cast, pogotovo Split, oni su zasluzili puno bolje od ova dva rezultata. Nisu morali proci, al zasluzili su zabiti par golova Fulhamu. Krizanac doktorski.
Hajduk klasika, kao sto i rekoh, nisu favoriti protiv Dugopolja, kamoli da jos uvijek napadaju Stoke City i slicne, bez obzira sto su oni samo klasicna trkacka ekipa. Dok se ne promijene stvari u Hajduku, i to je nazalost dovoljno.
Bravo Barcelona nisam te prepoznao, reci mi jednog igrača iz Splita ili Hajduka da vrijedi nešto više od Sarajeva ili Želje ? Da nije Miličević ?jacky09 je napisao/la:Koliko vrijede Željezničar i Sarajevo ako Split i Hajduk ne vrijede ništa?
Da su ova dva kluba ispala od Fulhama i Stokea na ovaj način svršavali bi na ovom forumu. Split i Hajduk su osobno Barcelona za oba ta kluba.
Čuj ne zna se prvak, pa ne zna se ni u Albaniji pa šta?BH Patriot je napisao/la:Bravo Barcelona nisam te prepoznao, reci mi jednog igrača iz Splita ili Hajduka da vrijedi nešto više od Sarajeva ili Želje ? Da nije Miličević ?jacky09 je napisao/la:Koliko vrijede Željezničar i Sarajevo ako Split i Hajduk ne vrijede ništa?
Da su ova dva kluba ispala od Fulhama i Stokea na ovaj način svršavali bi na ovom forumu. Split i Hajduk su osobno Barcelona za oba ta kluba.![]()
Nemoj se blamirati javno molim te, Split nema nikakvu historiju. Hajduk ima dobre navijače, ali trenutna situacija je ravna nuli. Ne govorim ja da je Sarajevo ili Željo nešto bolji, ali samo kažem da su to ispodprosjećni timovi. Dinamo u HNL-u valja, makar se kod nas ne zna do zadnjeg kola ko je prvak. Kod vas se evo odmah nakon 1.kola zna da će Dinamo biti prvak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.