Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 18:36

Ja znam da ce se novac od prodaje Calderona uloziti u novi stadion ,Tacnije 276 mil eura . Medjutim Madrid se ponovo kandidovao za OI 2020 ako se ne varam, pa sada mozda bude to sto ti kazes ,da grad ulozi u novi stadion.

Veceras Atleti igra svoj prvi zvanicni susret u okviru 3 pretkola lige Evrope .
slika

Moguci sastavi ekipa 8-)
ATLÉTICO DE MADRID:
Joel; Silvio, Miranda, Domínguez, Filipe Luis; Juanfran, Gabi, Tiago, Reyes; Adrián y Forlán.
STROMSGODSET:
Kwarasey; Madsen, Andersen, Aas, Kamara; Storflor, Konradsen, Sankoh, Vilsvik; Abu y Berget.

Inace Diego Costa se teze povredio te ce nakon danasnje operacije odsustvovati s terena 6 mjeseci.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jul 2011, 18:41

:lol: :lol:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 19:02

:lol: :lol: 8-)

Ipak na kraju kada se sagleda sve pobjedio je Atletico .

Nije ga prodao najvecem rivalu. Uzeo je dobru lovu za njega , otisao je bez obzira na silan novac ipak u manji klub od Atletica .Tako da mu ovo u svakom slucaju nece biti korak naprijed u karijeri ,jos ako uzmemo u obzir da u Cityu nikada nece biti postovan kao u Atleticu . ;) Mislim da se nece ni tamo naosvajati trofeja pored Uniteda :lol: ovako sa Atleticom ima 2 fina osvojena trofeja bome.

Inace Godin dobio spanski sto ce u mnogome olaksati situaciju za Mirandu i Salvia.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 21:58

Zavrsi prvo poluvrijeme na prepunom Calderonu 0-0 .
Atletico bio bolji ali nista specijalno norvezani su fizicki mnogo nadmocnija ekipa ,tako da ovdje bila kakva pobjeda je zlatna vrijedna , od novajlija najbolji je bio Gabi koju je i poslao jednu odlicnu loptu za Adriana kojem je golman Stromsgodseta odbranio udarac. Kod norvezana ima jedan Keita strasan igrac . Ocekujem promjene u drugom poluvremenu pogotovo u napadu gdje su Adrian i Forlan jako slabi bili .

Edit :kakva akcija Forlan do Adriana ovaj spusta za Titu koji zabija majstorski :o

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jul 2011, 22:33

2:0 reyes rutinski
Jel ovo opet adrian asistent ?

Edit:Koja glupost mirande i direktan crveni :(
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 28 jul 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 22:38

Reyes strijelac a jeste Adrian ponovo asistent nakon sjajne dubinske lopte Gabia koji me je odusevio danasnjom igrom. Mislim malo prestrogo iskljucen Miranda :roll:

Evo ga u kuratz 2-1 .

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jul 2011, 22:44

Prije utakmice igraci Atl.madrida dali podrsku Diegu
slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2011, 22:52

Pobjeda od 2:1 nije kapitalna,ali sam siguran da je dovoljna vam za play-off :) U svakom slucaju cestitam navijacima Atletica na prvom sluzbenom trijumfu u novoj sezoni :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 23:10

Gracias Adi :mrgreen: 8-)

Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezone 8-) inace Reyes bio ubjedljivo najbolji ...ne samo zbog golova ,imao je dosta kvalitetnih prodora po ljevoj strani , Tito drugim rijecima . Sto se tice revansa ocekujem jos jednu pobjedu .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2011, 23:18

juznjak> je napisao/la:Gracias Adi :mrgreen: 8-)

Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezone 8-) inace Reyes bio ubjedljivo najbolji ...ne samo zbog golova ,imao je dosta kvalitetnih prodora po ljevoj strani , Tito drugim rijecima . Sto se tice revansa ocekujem jos jednu pobjedu .
Sigurno je da mozete do trofeja,najlakse vam je osvojiti Ligu Europe jer u Španjolskoj su trofeji vec rezervisani :mrgreen: Za prvaka Real i Barca,nama Kup i u Europi,malo ambiciozno Liga prvaka :lol: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jul 2011, 23:20

Adi_Zepce je napisao/la:

Sigurno je da mozete do trofeja,najlakse vam je osvojiti Ligu Europe jer u Španjolskoj su trofeji vec rezervisani :mrgreen: Za prvaka Real i Barca,nama Kup i u Europi,malo ambiciozno Liga prvaka :lol: :lol:
Da nije ovo malo ambiciozno iako ste se pojačali opet je možda previše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 23:24

Osvojit cete vi Cup... ali onaj Cup sljiva u Gorazdu :mrgreen: kada vam ode Mata jer vidim Arsenal zagrizao za njega a navodno Valencia bi ga mogla prodati za 23 mil eura :oops:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2011, 23:27

juznjak> je napisao/la:Osvojit cete vi Cup... ali onaj Cup sljiva u Gorazdu :mrgreen: kada vam ode Mata jer vidim Arsenal zagrizao za njega a navodno Valencia bi ga mogla prodati za 23 mil eura :oops:
Da,vidim da bi mogao Mata ici.Ja da se pitam pustio bi ga za 25 miliona eura,od toga mozemo dovesti 2-3 pojacanja i biti jos jaci nego sada.
Cujj pa zar nam ne prognoziras ni Kup trofej? :cry: :D PS Osvojili smo skoro Karanten Cup kada smo dobili sa 1:0 Leiciestera znaci uz Barcu (osvojili Audi Cup) smo jedini sa trofejom :lol: :lol:
LBJ MVP je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Da nije ovo malo ambiciozno iako ste se pojačali opet je možda previše
Po meni je ovo realno,do ovog se trofeja moze i mora

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jul 2011, 23:36

Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik . :D Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca :? . Sto se tice Atletica ja cu biti prezadovoljan da recimo pobjedimo Real :mrgreen: i uguzimo se na 4 mjesto koje vodi u LP. Dobro bi bilo da u finalu Kupa kralja zaigraju Atletico v Valencia ,svakako veliko finale bi to bilo 8-) oba kluba realno mogu do ovog trofeja !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jul 2011, 23:43

juznjak> je napisao/la:Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik . :D Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca :? . Sto se tice Atletica ja cu biti prezadovoljan da recimo pobjedimo Real :mrgreen: i uguzimo se na 4 mjesto koje vodi u LP. Dobro bi bilo da u finalu Kupa kralja zaigraju Atletico v Valencia ,svakako veliko finale bi to bilo 8-) oba kluba realno mogu do ovog trofeja !!
:lol: Koliko već godina niste.Ja imam loš osjećaj u vezi toga kao da ćete nas konačno pobjedit :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2011, 23:52

juznjak> je napisao/la:Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik . :D Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca :? . Sto se tice Atletica ja cu biti prezadovoljan da recimo pobjedimo Real :mrgreen: i uguzimo se na 4 mjesto koje vodi u LP. Dobro bi bilo da u finalu Kupa kralja zaigraju Atletico v Valencia ,svakako veliko finale bi to bilo 8-) oba kluba realno mogu do ovog trofeja !!
Kao da mi citas misli,finale Copa del Rey:Atl.Madrid vs Valencia,to bi bio spektakl.A ja bi bio sretan da bude rezultat kao 1999 kada smo igrali jedni protiv drugi finale Kupa :D
Sto se tice Mate,po meni zamjena bi bio Guardado.Piatti na Matinu stranu,Pablo na desnu,a back-up Guradado :D No,spam o Valenciji bezz :D Ett neka se tebi ispuni cilj da Atl.savlada Real,a nama onaj moj tj.da Valencia u petom kolu savlada Farsu,koja mi ide na tlak vec dugo :lol:

www.valencia-balkan.net

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 00:59

:lol: :lol: Jedva STROMSGODSET
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 jul 2011, 01:04

Franco $ je napisao/la::lol: :lol: Jedva STROMSGODSET
Pepe $ jesi to ti :lol: Ili je los blanos :P

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 01:19

DesimaL je napisao/la::lol: :lol:
slika
Za 2 godine ce njega Real dovesti za 5 mill :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jul 2011, 02:48

Cestitke i od mene,bitno da se startovalo pobedom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.