FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 28 jul 2011, 23:10

VanBasten je napisao/la:
barbarez je napisao/la:To sto sam se rodio u BIH,kako godine prolaze,sve mi potaje jasnije kakva smo mi prokleta nacija,pogotovo u sportu.Zadnji dokaz ove 2 danasnje utakmice.
Mozemo mi pricati mnogo toga ,ja cu reci da je meni Zeljo bolje izgledao veceras,nego u obje utakmice sa Sheriffom.Vidim da ljudi seru po Nyemi,ja cu vam samo reci,da za prvi gol iskljucivi krivac,kao i po meni glavni krivac za ishod utakmice,jer je njegova greska sve preokrenula,a to je Goran Markovic.Znaci momak se okliznuo i izgubio loptu,a da nikog na 2 metra nije bilo ispred ili iza njega,iz te greske dogodila se ona blistava bogaljsko sihraska akcija iz koje je su poveli.Drugi gol,kao i par sansi Macabija su samo tipican primjer naseg bosanskog mentaliteta i shvatanja sporta,isto ono sto se i Sarajevu dogodilo.
Mi nikada necemo uraditi nesto vise,sve dok budemo razmisljali kako sada razmisljamo.Nisam nerealan,ali zivotom garantujem,da Sarajevo nije zasluzilo 5-0,a Zeljo jos manje ovo 2-0.Ovi rezultati su samo plod naseg samopouzdanja,i manjka vjere u sebe.Davno je tata Osim rekao,da se fudbal igra glavom,a tijelo je pomocno sredstvo.
Jos nesto,Amare,volim te ,cijenim te ,najbolji si trener u BiH,nisam nezahvalan,ali hocu samo onako pa **** ga Jamak vise,pa ne zna lik ,zar ne vidis.

To je otprilike i moje viđenje stvari.
Ne samo kad je o klupskom fudbalu riječ, nego uopšte o našem sportu.
Ubi mene ovo druze majkemi,nisam nerealan,ne najavljujem neke pobjede,ali me boli kad vidim,kako sami sebe limitiramo,kako sami od sebe gubitnike pravimo,i onda jos povrh svega sva moguca sportska nesreca,udari po nama.Mi i kad imamo najbolje prilike da nesto napravimo,mi cemo to usrati.Pa kad vidim,da **** Maribor odigra 2-1 u Izraelu,pa Varazdin 2-2,split sa Fulhamom 0-0,kako ti nece biti krivo.Iste te ekipe razvalis ,kada igras protiv njih.Jedino me tjesi sto sam recimo kod nas,a i brine sto se tice vas,sto sam i kod jednih i kod drugih vidio da zaista igramo ljepse nego predhodnih godinai da to nije mucenje vise gledati.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 28 jul 2011, 23:14

i da gubis deset nula s Juga bi se pjesma cula Mi te volimoo mi te volimoo
opet ista laprdanja pacenika i izdrkotina ko i prosle sezone kao protiv hapoela.
Mogu **** imati pare i nakantati nas al opet ce doci 5 ' 6 hiljada bijednika na stadion u Jafi i sta sad?
Dominirali smo, stvarali sanse , uzivo to izgleda drukcije nego na tv u , kad bih ih stisli, oni bi se gubili, panicno nabijali lopte i vristali jedni na druge da se cuje do tribina, nismo isktoristili svoje sanse, oni jesu i sta sad??
Idemo dalje glavu gore.. .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2011, 23:14

Dylan Dog je napisao/la:Kakva sad sreca i nesreca,zar i realizacija ne spada u kvalitet,mislite da bi Barcelona bila prvak Evrope da drzi loptu i 90% u posjedu a da ne postize golove,ljudi su bolji tim,iskoristili svoje sanse i to je to.
Ti si onaj što je govorio da je Sparta smiješna, itd? Ako me sjećanje dobro služi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 jul 2011, 23:15

šta ste se raskukali, igrali smo dobro, momci su se borili, nikom se ništa ne može zamjeriti...

ovaj Kvesić me oduševio, dečko zna igrati lopte...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:17

Samo ću reći da će u prvenstvu biti svega. Zaista igramo jedan lijep fudbal, atraktivan. Maccabi iskoristio svoje šanse, mi nismo ( iako ni sreće nismo imali, jbg ) . Ja sam zadovoljan, u TA odigrati čvrsto, muški, remi nek se izvuče. Meni da je neko rekao da ćemo igrati u 3. pretkolu EL prije dva mjeseca, ne bih mu vjerovao. Karić mi je malo kritičan, ili se meni čini ili svaku loptu boksuje, nijednu nije u ruke uzeo :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 23:18

Virtu4l je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Kakva sad sreca i nesreca,zar i realizacija ne spada u kvalitet,mislite da bi Barcelona bila prvak Evrope da drzi loptu i 90% u posjedu a da ne postize golove,ljudi su bolji tim,iskoristili svoje sanse i to je to.
Ti si onaj što je govorio da je Sparta smiješna, itd? Ako me sjećanje dobro služi?
Izgleda da su i cesi a bogami i cif-uti velike saldjije i humoristi. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 23:18

Ma sta nas boli briga svi se okrecemo PL pa do godine opet mastanja o igranju grupne faze LS i LE :lol: :lol: :lol: :lol: I tako u krug.....

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 28 jul 2011, 23:18

muXmania je napisao/la:šta ste se raskukali, igrali smo dobro, momci su se borili, nikom se ništa ne može zamjeriti...

ovaj Kvesić me oduševio, dečko zna igrati lopte...

!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 jul 2011, 23:19

Odigrali dobru utakmicu, a izgubili. :)
Sta da se kaze, kad nece,nece. Smajic je trebao zabiti gol ili dva jos u prvom poluvremenu. Al' sad ne vrijedi kukati i plakati. Dobro smo odigrali, bolje nego protiv Serifa. Ovi zidovi kaznili i najmanju gresku. Glavu gore!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jul 2011, 23:20

Koliko nesrece na jednom mjestu, nevidjeno. Najgore sto smo bolji bili i ispali!

HAJMO TAMO 0:2! :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2011, 23:20

underground je napisao/la:vecerasnje utakmice su pokazale kolko nam je liga jadna i nekvalitetna...svjetlosne godine kasnimo za obicnom ceskom i izraelskom ligom a o ligama petice da ne govorim
Pa i mi smo nerealni i hocemo nesto vise. Drzava nam je u k*rcu. Ljudi za hljeba nemaju. Imamo tri strane koje se nikad sloziti nece.Nemam vladu godinu poslje izbora itd idt.
Nerealno je ocekivati da smo mi u rangu sa Ceskom ili Izraelom ili bilo kojom drzavom koja je po nekoj tradiciji u fudbalu slabijia ali su puno bogatiji i maju uslove. Od historije se ne zivi.To sta je bilo prije rata je drugo. Drzava(yugoslavija) sa 25 miliona stanovnika koja je bila prilicno uredjena je nesto drugo i samim tim i sport je bio mnogo bolje razvijen.
Za ovakvu drzavu nasi klubovi u okvirima Euro takmicenja su odlicni. Malo da nam se liga hoce popravit, tj uslovi,sudije i te neke tehnicke stvari i mi necemo imati uopste los klupski fudbal u odnosu na ostatak drzave.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:21

SrdjanBL je napisao/la:Ma sta nas boli briga svi se okrecemo PL pa do godine opet mastanja o igranju grupne faze LS i LE :lol: :lol: :lol: :lol: I tako u krug.....
Ma može se reći i da nemamo iskustva, igranje velikih utakmica, ali ipak treba i na psihi poraditi. Poražavajuće je da 90% golova se prima na početku/kraju poluvremena/utakmice.
Mi nismo imali sreće, ipak bi bilo previše da dvaput zaredom favorita izbacimo. Šerif je pao, ja zadovoljan. Sljedeće sezone se nadam da ćemo odigrati ne 4, nego najmanje 6 europskih utakmica. Napredak se vidi, samo nek se nastavi ovako.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 28 jul 2011, 23:21

Meni je Svraka, jedan od boljih pojedinaca u ove 3 europske utakmice :D necu kudit nikoga, jednostavno nismo imali srece :D al dogodine abd igramo tu neku Ligu prvaka pa cemo preko nje doc do grupa Europske lige :D ako zadrzimo postojeci kadar uz bolju uigranost i efikasnost naravno :D
je li ravno ovo? je li ravno?

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 jul 2011, 23:21

Pa ljudi moji nemogu vjerovati da od onoliko sansi nismo uspjeli dati go, sreca nam je bas okrenula leđa veceras kad nece nece morala je biti kazna kad neiskoristis onakve sanse ali nema veze glavu gore pokazali smo da imamo odlicnu ekipu ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jul 2011, 23:23

Ma ja sam davno rekao da je spas fudbala na ovim prostorima samo YU liga. Ili ostajemo peta liga evrope...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 28 jul 2011, 23:26

Igramo lijepo i stvarno biće lijepih tekmi nadam se u Premier Ligi.Mi smo narod koji nema vjere u sebe ja ne znam kako Željo izgubi ovako protiv **** ili kako danas Sarajevo onako petardu primi opet nezasluženo isto vrijedi i za Borac.Mislim da svi naši klubovi trebaju naučiti iz ovoga da ne odustaju odma i da mi nismo tako loši unatoč svemu :!: Colautti,Colautti,MamuTi,MamuTi :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 jul 2011, 23:27

SrdjanBL je napisao/la:Ma ja sam davno rekao da je spas fudbala na ovim prostorima samo YU liga. Ili ostajemo peta liga evrope...
Nije nego smanjenje lige na 10 timova.
Al' nije ni vrijeme ni mjesto.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 28 jul 2011, 23:27

Jel mi sada trebamo dati 3 gola na blonfieldu ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2011, 23:27

Hoće li negdje biti snimak da na miru pogledam prvo poluvrijeme...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:27

tanzla je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Ma ja sam davno rekao da je spas fudbala na ovim prostorima samo YU liga. Ili ostajemo peta liga evrope...
Nije nego smanjenje lige na 10 timova.
Al' nije ni vrijeme ni mjesto.
Previše je 10, 12 je taman, ali da 3 ekipe ispadaju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 40 gostiju.