Nisam te napao,ali bio je i on u igri...Izvinjavam se.Prebacili smo se.Megamon je napisao/la:Gdje je onaj sto me je nap'o kad sam rek'o da ce doci Adin Dzafic?

Moderator/ica: vlakanje
Nisam te napao,ali bio je i on u igri...Izvinjavam se.Prebacili smo se.Megamon je napisao/la:Gdje je onaj sto me je nap'o kad sam rek'o da ce doci Adin Dzafic?
Karta za jug bila 5 KM i kakve to veze ima sa zivotom, istok je bio 8 a zapad 10.FCS-FCS je napisao/la:kolko su bile prosle godine na kosevu poslije ODRONA protiv Hapoela...babilonTM je napisao/la:Tako skupe karte poslije odrona u Izraelu su stvarno bezobrazuk... Pa tu su se trebale stavit minimalne cijene karata, da se stadion sto vise popuni i dadne podrska igračima kad im je najteže! Nama su karte bile 5KM i 10KM u prvoj utakmici protiv Šerifa!
sto ih provociras , oni bar zabise u dvije tekme 4 gola tim izraelcima a tvoj klub u dvije tekme prosle god fasova 6 a ne zabi nijedan...STRASNO...i to 5 kom u 35 min prvog pol ...
Da ste Banjalucani imali samo jos 10 % srece na svojoj strani ...prosli bi 100%
Nije jos.Švabo je napisao/la:Jel potpisao Sexi Bučan?
Prošle godine je igrao u Splitu i nije se naigrao baš. Uglavnom je ulazio u 2.poluvremenu, igrajući svega 20-25 minuta. Zato je i otišao iz Splita. Solidan igrač. Igrao je na strani meni se čini.Armageddon2012 je napisao/la:kakav je taj?
nisam bio na tekmi al probat cu saznati sta bilobraoolyo je napisao/la:Napisi ako saznas bilo sta, strijelce, sastav, sta god...
Teško da si mogao nešto gluplje rećisantos je napisao/la:Evo gledam Makabi-Maribor,sudija pokloni izraelcima penal ali u ostatku tekme bolji Slovenci,rez. trenutno 1-1
po ovoj igri Maribora tesko da bi i njih Borac prosao
Hebena sreca koliko je imaju ovi jevreji,prvo poklonjen penal a onda i odbijena lopta do usamljenog igraca u napaduDejan, BL je napisao/la:Teško da si mogao nešto gluplje rećisantos je napisao/la:Evo gledam Makabi-Maribor,sudija pokloni izraelcima penal ali u ostatku tekme bolji Slovenci,rez. trenutno 1-1
po ovoj igri Maribora tesko da bi i njih Borac prosao
Svaka utakmica je utakmica za sebe valjda bi to trebao znati ako uopšte pratiš fudbal.
Dejan, BL je napisao/la:Borac nakon Evrope ubjedljivo najbolji utisak ostavio ne samo od BH klubva nego poslije Dinama i u regionu.
Slijedi prvenstvo samo treba nastaviti onako i neće biti nikakvih problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.