Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jul 2009, 11:36
Placali smo i mi 1000 KM samo za put u Vrapcice kad smo prvi od svih tamo isli, npr., sto je 20 kilometara odavde kao sto znas, pa eto ti racunaj samo to, kamoli udaljenije gradove po ovoj drzavi (a jos smo mi s obzirom na brojnost te geografski polozaj i sve u najnezavidnijem polozaju sto se kilometraze koju napravimo tice, garantirano, ako hoces nabrzinu ti i sracunam po kilometrazama koliko tko otprilike prijedje i kolika je to razlika npr. recimo sarajevskim skupinama koje imaju evo sad tri 'gostovanja' u vlastitom gradu, plus Zenica i slicna okolica), da ne nabrajam sve ostale cifre, stid bi me bilo o koliko se novca radi, i placati cemo i dalje nasim prijevoznicima takve cifre ukoliko ih uspijemo uopce i naci, sto i sam opet znas ukoliko si ikad se **** sa tim prijevozima po BiH i shvacas koje je konacno olaksanje i ljepota docekati ovakav jedan put da se svi malo nagrade za svoj trud, odmore i opuste, tako da ne znam o cemu pricas i kakva ti je to usporedba. To sto je klub navijaca pomogao, na vrijeme se sredio prijevoz da se sve zna i sve ostalo, da karta bude jeftinija, je primarno plod naseg zalaganja, ozbiljnosti, rada, truda i na kraju krajeva ljudi koji to znaju prepoznati i pomoci, a mislim da ne moram uopce ni spominjati koliko je Široki manja sredina od brojnih razvikanijih i visestruko vecih pa opet jedva blizu ovoga dodju, ali se svejedno sa nama cak usporedjuju, sto mislim da dovoljno govori samo po sebi. Nakon Basela jos jedno jako dobro nase europsko izdanje, pogotovo uzme li se u obzir da bi bilo jos osjetno vise ljudi da je uzvrat slijedeci tjedan zbog fakultetskih obveza te godisnjih odmora. Tko je sa nama, sa nama je, tko nije, bio je diljem stadiona, tko im smeta, ali zna se koliko je ljudi islo i sta se sve napravilo.
Vama pozdrav i sretno u Bratislavi.
...Život za Široki...