AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Zvanicno:Juliio Sergio na pozajmici u Lece,pozajmica na 1-sezonu,sa pravom otkupa...!!!
dobro bi bilo za romu kada bi umjesto vucinica doveli nilmara po meni je brazilac bolji igrac od mirka. kod vucinica potencijal nije problem nego zelja a krajem sezne se vidjelo koliko mu se igra u romi...
You are someone else I am still right here
Hoćete li nam pustiti Mirka ?
- Kako čitam Marotta je pravo za dovođenje ovog napadača u naše redove. Doveli ste Bojana, još u napadu imate Tottija, Simplicia, Borriella i Okaku. Dakle ova prodaja se čini realnom, ali sve ćemo vidjeti do kraja ovog prijelaznog roka .

- Kako čitam Marotta je pravo za dovođenje ovog napadača u naše redove. Doveli ste Bojana, još u napadu imate Tottija, Simplicia, Borriella i Okaku. Dakle ova prodaja se čini realnom, ali sve ćemo vidjeti do kraja ovog prijelaznog roka .
Juve, storia di un grande amore!
Ode i Mirko, neka se i ta prica zavrsila. Opet smo ispali glupi smo ga prodajemo u italiju i to je fatalna greska. Kao engleski klubovi nemaju 18mil, daj ba
nikad mi necemo biti ozbiljna konkurencija sa ovakvim nacinom rada. **** mirka, al inace nam se ovo uvijek desava, pa ebemu mater zna li iko u klubu reci ne.
ajd se sad Sabatini izvadi i dovedi Lugana, Lucha i recimo tog Nilmara, a ne nekog napadaca sententiena, kako neki dan citam, nikad cuo za lika, a da nekih 10 golova u strasnoj fra ligi
mirku zelim sto vishe povreda i sto vishe promashaja kao u zadnjoj sezoni kod nas
nikad mi necemo biti ozbiljna konkurencija sa ovakvim nacinom rada. **** mirka, al inace nam se ovo uvijek desava, pa ebemu mater zna li iko u klubu reci ne.
ajd se sad Sabatini izvadi i dovedi Lugana, Lucha i recimo tog Nilmara, a ne nekog napadaca sententiena, kako neki dan citam, nikad cuo za lika, a da nekih 10 golova u strasnoj fra ligi

mirku zelim sto vishe povreda i sto vishe promashaja kao u zadnjoj sezoni kod nas
nema potpisa
bgm ja sam mislio da je Stekelenburg potpisao za Romu
evo sad citam da se klubovi jos nisu dogovorili, a da Stekelenburg polako gubi zivce
evo sad citam da se klubovi jos nisu dogovorili, a da Stekelenburg polako gubi zivce
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Stekelenburg je veceras doletio u Rim...Gotov je to transferPuma je napisao/la:bgm ja sam mislio da je Stekelenburg potpisao za Romu

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ma ja slabo pratim portale i vijesti, nego slucajno naletih na to da su klubovi jos u fazi pregovora, a znam da su ovde na forumu govorili da je to i zvanicno
Call the coroner!
[youtube][/youtube]
Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....
Lamela je dao pobjedonosti gol za argentinu protiv mexica(1:0),na S.P za mlade u20...!!!
Lamela je dao pobjedonosti gol za argentinu protiv mexica(1:0),na S.P za mlade u20...!!!
Valjda to sranje od takmicenja nece trajati mjesec dana, pa onda odmora 10 dana, pa da ovaj za nas zaigra u desetom kolu, a ne bi me cudilo kakvi smo pehovi i da se povrijediGoogle je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

nema potpisa
Nemoj tako drug, Mirko je mnogo učinio za vas i nemaš pravo da tako govoriš. Proljetni dio sezone ga nije išlo, ali ipak Super Mirko je u prethodnim sezonama blistao na terenu .Google je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

A da mu pozelimo da nam zabije hettrick, da bude najbolji strijelac lige i da osvoji sve sto se moze sa juventusomJuventinø je napisao/la:Nemoj tako drug, Mirko je mnogo učinio za vas i nemaš pravo da tako govoriš. Proljetni dio sezone ga nije išlo, ali ipak Super Mirko je u prethodnim sezonama blistao na terenu .Google je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

svi koji odu i nashe rivale su smece i nisu dostojni spomena njihovog imena
nema potpisa
- spielführer_21
- Kontakt:
ode i Mirko, naš genije.. Igrači, treneri odlaze i dolaze i to je tako, ali samo odlazak Spalletia i Mirka mi je teško pao..

[youtube][/youtube]
ps.. ništa kontra Mirka neću da vidim
[youtube][/youtube]
ps.. ništa kontra Mirka neću da vidim

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
@Admir_SA
- Da si pravi navijač to bi mu poželio, da mu je sretno u nastavku karijere. Jer nema veze što odlazi u rivale, niste ga prodali Laziu nego Juveu .
- Da si pravi navijač to bi mu poželio, da mu je sretno u nastavku karijere. Jer nema veze što odlazi u rivale, niste ga prodali Laziu nego Juveu .

nek se i to zavrsilo, imam osjecaj da ce se provesti kao mancini u interu. **** igraca koji igra kad mu se digne, i vazda mu neki qurac smeta, te trener, te navijaci.
otisli su menez i mirko, koji su nas vise zivcirali svojim pristupom, odnosom prema klubu, jos da ode borriello i da se otarase njegove visoke plate , pa da se sabatini moze u potpunosti posvetiti dovodenju novih pojacanja.
otisli su menez i mirko, koji su nas vise zivcirali svojim pristupom, odnosom prema klubu, jos da ode borriello i da se otarase njegove visoke plate , pa da se sabatini moze u potpunosti posvetiti dovodenju novih pojacanja.
+1Admir_Sa je napisao/la:A da mu pozelimo da nam zabije hettrick, da bude najbolji strijelac lige i da osvoji sve sto se moze sa juventusomJuventinø je napisao/la:Nemoj tako drug, Mirko je mnogo učinio za vas i nemaš pravo da tako govoriš. Proljetni dio sezone ga nije išlo, ali ipak Super Mirko je u prethodnim sezonama blistao na terenu .Google je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....
Lamela je dao pobjedonosti gol za argentinu protiv mexica(1:0),na S.P za mlade u20...!!!![]()
svi koji odu i nashe rivale su smece i nisu dostojni spomena njihovog imena
- spielführer_21
- Kontakt:
pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!
odrastite!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
a zasto je prodanspielführer_21 je napisao/la:pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!

jbt covjek je bio dno dna prosle sezone i sto je najgore od svega nije davao ni sekund brige za ekipu nit se trudio da to prikrije vec onako flegmaticno se vukao po terenu (uz par izuzetaka) - naravno da ce navijaci bit nezadovoljni, ne mora odma trazit transfer. a prodat je tome kome je prodat jer cisto sumnjam u istinitost traceva kako ga je htio ferguson u unitedu ili neki veci europski klub - juve ponudio, juve ga dobio. (iako nista nije zvanicno)
- spielführer_21
- Kontakt:
polusezone... tačnije drugi dio druge polusezone.. svi igrači prođu kroz takav period, npr. DDR ih je imao mnogo više..Evil Genius II je napisao/la:a zasto je prodanspielführer_21 je napisao/la:pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!![]()
jbt covjek je bio dno dna prosle sezone i sto je najgore od svega nije davao ni sekund brige za ekipu nit se trudio da to prikrije vec onako flegmaticno se vukao po terenu (uz par izuzetaka) - naravno da ce navijaci bit nezadovoljni, ne mora odma trazit transfer. a prodat je tome kome je prodat jer cisto sumnjam u istinitost traceva kako ga je htio ferguson u unitedu ili neki veci europski klub - juve ponudio, juve ga dobio. (iako nista nije zvanicno)
njegova prodaja se mogla izbjeći, čak i da je istina priča kako je svim snagama želio otići, a mogao se prodati i za par miliona manje u neki drugi klub, samo da se ne pojača rival.. ali eto

-
pazi, da ga je prodala uprava cisto da zaradi nesto novca ili zbog nekog drugog razloga onda bi ga i ja branio svim silama al' ovako cijelo ljeto je poznata prica kako on zapravo zeli ici iz kluba - pa nece ga valjda protiv njegove volje drzati u ekipi. a sto se tice prodaje rivalu i dalje sam ubjedjen da je juve jedini koji je poslao ponudu vrijednu razmatranja tako da je logicno da ce ga njima i prodati. jbg, shvatam tvoju frustraciju ali vjerujem da sabatini i ekipa ipak znaju sta rade. ako nista barem znaju nesto vise o tom poslu od nas par forumasa 
p.s. de rossi non si tocca

p.s. de rossi non si tocca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.