FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 28 jul 2011, 21:11

Trebace malo vremena ali ova uprava i trener ce do kraja godine napraviti tim koji ce biti bar ravnopravan sa ovom Spartom.

Trenutno ni u baznoj fizickoj spremi se ne mozemo porediti. Nema frke idemo dalje.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2011, 21:12

kengur je napisao/la:Trebace malo vremena ali ova uprava i trener ce do kraja godine napraviti tim koji ce biti bar ravnopravan sa ovom Spartom.

Trenutno ni u baznoj fizickoj spremi se ne mozemo porediti. Nema frke idemo dalje.

Tako je !!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 jul 2011, 21:13

HzDv95 je napisao/la:
A za ove iz Širokog pa dokle vi doguraste koji je vama uspjeh kupovanje utakmica u Premijer Ligi i onda brukanje u Europi . Sarajevo bar uvijek dodze do 3 Pretkola ! A vi ? Pu majku vam ratnu profitersku .
Krivo ti je što Široki jedini klub koji nije državi dužan,koji plaća redovno obveze prema igračima,koji 9 godina zaredom izlazi u Europu.Vaši igrači nisu imali za goriva,Kojašević nije mogao platiti stanarinu,da ne pričam dalje.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 21:14

ŠKORO vrati se više !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 21:14

Scof1eld je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la::?
Koji ste vi jadnici. Do prije sat i po ste dolazili ovde i vikali sretno Sarajevo, a sad se sprdate.

Sarajevo je za sve ostalo INSTITUCIJA! ;)

Mi smo ispušili od ekipe koja je izbacila desetine velikih igrača, igrača koji će vječno ostati upamćeni, ispušili od ekipe koja ima 5-6 igrača sa iskustvom u liga 5, a vi ste gublili od kojekakvih gerilaca iz Palestine. :roll: I još se ku'rčite,pokrijte se ušima ili prijedjite navijat za bordo boju, manite se Štrumfeta.

Onda, ovi teroristi iz Širokog nam dolaze da se smiju, pa vas je Olimpija naderala, ekipa koja od Maribora redovno prima 3 komada, ekipa čiji se navijači ne smiju pojaviti kad dodju "viole" u Ljubljanu.

A čelik je posebna priča...nikad od njih kluba-ubijte se lopatom Alije Sirotanovića, amateri jedni.

Kako god, sretno željezničaru večeras zbog BiH i samo zbog BiH im ne želim da izgube.
ima i toga.. al sad, vi se ko niste zahvaljivali i sl. sve dobro prije tekme, svi se lizete i onda poslije tekme ti napises ustvari sta mislis... koji se qrc zahvaljujes na cestitkama od ranije ili pozeljenoj srece ako ovo mislis..
al hajd ipak smo mi bosanci ;)
Kome sam se ja zahvaljiv'o?
NIKOM. ;)
Ako imaš potrebu za citiranjem, onda argumentiraj,a nemoj pričat u prazno. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 jul 2011, 21:15

****, jači su i kvalitetniji i to se pokazalo. Krivo mi je samo što smo primili 2 bezvezna gola u sudijskoj nadoknadi. Krivo mi je što nismo iskoristili svoje prilike kojih je bilo. Krivo mi je zbog drugog gola koji je bio iz ofsajda . . .
****, šta da se radi ? Lexilium sam popio, al ne pomaže. Ne znam, rezultat je nerealan, ali šta je tu je. Nastaviti dalje. Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti. Pustiti Plišeka da radi i sve će doći na svoje. Pokušati popraviti utisak na Koševu, drugo nam ništa ne preostaje !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 21:17

Za raspoloženje,evo nam moja najdraža navijačka :) :
[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 jul 2011, 21:18

underground je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:napuniti Kosevo do kraja, zabiberiti im 6 komada, idemo dalje :D
nece bit 5 milja vidices :mrgreen: 8-)
ovde govorimo o Sarajevu 8-)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 21:18

formance je napisao/la:****, jači su i kvalitetniji i to se pokazalo. Krivo mi je samo što smo primili 2 bezvezna gola u sudijskoj nadoknadi. Krivo mi je što nismo iskoristili svoje prilike kojih je bilo. Krivo mi je zbog drugog gola koji je bio iz ofsajda . . .
****, šta da se radi ? Lexilium sam popio, al ne pomaže. Ne znam, rezultat je nerealan, ali šta je tu je. Nastaviti dalje. Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti. Pustiti Plišeka da radi i sve će doći na svoje. Pokušati popraviti utisak na Koševu, drugo nam ništa ne preostaje !
ja druže ne znam šta ću od nervoze nekakve........ :cry: :evil: pogotovo za ova dva zadnja gola, i propuštenu priliku emira...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2011, 21:19

Grdan,
imas svoju stranicu pa tamo raspravljaj o Listici a ovo je nasa stranica i prica se o FKS.

Uvijek placete da ste ugrozeni a onda provocirate. Koji pokvarenluk.

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 28 jul 2011, 21:20

aj ba izgubili...drugi gol sudijska greska i ova dva gola na kraju su zaista suvisni al jbg...sad ce nam ovaj revans doc kao mali slager jer dolazi "velika" Sparta tako da nece biti nekog naboja...nego svi na koisevbo i zajednicki izvucimo pobjedu protiv ceha.zbog ovog sam molio Boga da prvu igramo na Kosevu al nema veze...
Jedva cekam cetvrtak i put ka nasem stadionu...PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJEEE...
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 jul 2011, 21:20

**** sudiji sve ono cigansko u usta od djece pa redom...drugi gol iz ofsajda,kod 3:0 cini mi se ima Kojasevic priliku za gol koji bi zabio 100% on svira faul,puuuuuuuuuuuuuuuuu....ostalo necu komentarisati,jaci su,bolji,ali se moze igrati s njima,je.bi ga...imali smo prilike,ali..................
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 jul 2011, 21:20

Moglo je i bolje, al et nasi su samo trčali po terenu ko muhe bez glave, prevelika želja, igrali su srcem a n glave su zaboravili. Ne sikirajte se ljudi, bice bolje, na Kosevu probati makar minimalno pobijediti i oprostiti se od Evrope, odmah okrenuti se prvenstvu VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jul 2011, 21:21

Dovoljan pokazatelj je kada u porazu od 5:0 najbolji pojedinac bude golman. :( U prvom poluvremenu je ono Obuća mor'o bolje riješiti; da je ono zabio umjesto što je komplikov'o i proslijedio loptu nekom (ne'am pojma kome), sigurno bismo gledali drugačiju utakmicu. No, to je sve u onom šta bi bilo kad bi bilo fazonu, a to ne pije vodu. Ovo na kraju je dovoljan pokazatelj psihičke (ne)stabilnosti, jer je nedopustivo primiti 2 gola u sudijskoj nadoknadi (nije ako si Bayern i igraš kontra Manchestera :mrgreen: :mrgreen: ). Sarajevo je zaslužilo zabiti barem jedan gol, no nesposobnost pojedinaca je odlučila. Btw, i Sarajevo je dalo mnogo legendi, nije samo praška Sparta klub u kojem su svoje karijere počeli majstori ove sportske vještine. Jbg, ima uzvrat, bitno je završiti ovo uzdignuta čela i čista obraza. Poraz boli, to je normalno, al' ne treba očajavati, nije smak svijeta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 21:22

padobranac1978 je napisao/la:**** sudiji sve ono cigansko u usta od djece pa redom...drugi gol iz ofsajda,kod 3:0 cini mi se ima Kojasevic priliku za gol koji bi zabio 100% on svira faul,puuuuuuuuuuuuuuuuu....ostalo necu komentarisati,jaci su,bolji,ali se moze igrati s njima,je.bi ga...imali smo prilike,ali..................
e to sam zaboravio spomenut :| :roll:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 jul 2011, 21:23

kengur je napisao/la:Grdan,
imas svoju stranicu pa tamo raspravljaj o Listici a ovo je nasa stranica i prica se o FKS.

Uvijek placete da ste ugrozeni a onda provocirate. Koji pokvarenluk.
Ako vrijeđate Široki,moram reagirati.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2011, 21:23

samosarajvo je napisao/la:Nezadovoljan sam samo zbog ova zadnja 2 gola kad su pali fizicki...Ostalo im nista ne zamjerim.
Torlak,Hamzic,Pixi dobri ostalo 0

Nemojte samo pljuvat, Sparta je velesila za nas. Velesila su i za Hapoela i Makabija i Sherifa i Orebra zajedno...

Bice ovo dobro, uprava radi, trener je za nase uslove PREDOBAR!
da se ponovim

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 jul 2011, 21:24

underground je napisao/la:ja dajem glavu da ce kosevo u revansu biti poluprazno 8-)
i kad bi se sve rasprodalo opet bi bilo poluprayno, zbog zapada :?
FKŽ !

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 jul 2011, 21:25

Zagor je napisao/la:ja druže ne znam šta ću od nervoze nekakve........ pogotovo za ova dva zadnja gola, i propuštenu priliku emira...
Opušteno šta ćeš ? Vokri je i meni, naročito zbog prilika koje smo imali, ofsajda, ali šta mogu ? Samo neka se nastavi raditi ovakvim tempom, pustiti Plišeka da obavlja svoj posao i bit će to udure. Ostaje žal naravno, ali realno kada god nas uhvati euforija znamo šta se desi.
Uzmi primjer Željezničara. Osim je prošle godine sa sličnom ekipom kao sada primio peticu. Evo sada su puno bolji od Makabia koji je jači od ekipe koja je Želju nabušila. Plišek za ovako kratko vrijeme nije mogao puno toga napraviti. Krivo mi je zbog visokog poraza, ali džaba. Na kraju, ostaje nam samo da u revanšu izborimo dobar rezultat pa onda se vraćamo na cirkus primeru !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 28 jul 2011, 21:28

za nasu ligu imate super ekipu jbg malo je srece falilo i rezultat bi bio drugaciji ovako puno srece u uzvratu i momci su zasluzili da ih podrzite

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 30 gostiju.