Ne pitaj nas mi nista ne znamo, ko zna mozda ce ovi igraci biti u startnoj postavi za pocetak sezoneRaul_64 je napisao/la:Ajde što se gubi ali sezona počinje za 2 sedmice zar nije krajnje vrijeme da se uigrava najbolji tim?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne pitaj nas mi nista ne znamo, ko zna mozda ce ovi igraci biti u startnoj postavi za pocetak sezoneRaul_64 je napisao/la:Ajde što se gubi ali sezona počinje za 2 sedmice zar nije krajnje vrijeme da se uigrava najbolji tim?
Istina je to što govoriš, ali ni ti, ni ja ne znamo zašto je ovo uradio, samo on zna zbog čega je j Carroll jedini igrač iz prve postave.fera je napisao/la:**** ga carlo necu biti sretan sto nas svaki tim koji lici na nesto istambura ko budale.
volim dalglisha ali bilo bi 10 puta pametnije da je momke iz akademije nagradio i dao im sansu da zaigraju nego sto mu se ovi mrtvaci vucaraju po terenu.
ako misle da ce se ovi igraci prodati na ovaj nacin grijese... pa svak ko ih vidi kako igraju nece ih pozeliti ni blizu svog kluba.Carlo je napisao/la:Istina je to što govoriš, ali ni ti, ni ja ne znamo zašto je ovo uradio, samo on zna zbog čega je j Carroll jedini igrač iz prve postave.fera je napisao/la:**** ga carlo necu biti sretan sto nas svaki tim koji lici na nesto istambura ko budale.
volim dalglisha ali bilo bi 10 puta pametnije da je momke iz akademije nagradio i dao im sansu da zaigraju nego sto mu se ovi mrtvaci vucaraju po terenu.
ja se ne obracam ovima sto ne postuju dalglisha jer to nisu navijaci liverpoola.Carlo je napisao/la:@Saša, ne znam o kakvoj neozbiljnosti pričaš... Ovo je samo jedna prijateljska utakmica bez ikakvih napora. Kao što rekoh ne znam razlog zbog čega igraju mrtvaci, ali iza ovoga SIGURNO stoji nešto, King Kenny ne bi ovo uradio bez razloga.
Sezona nije ni počela, a ti već kriviš Dalglisha za 'neuspjehe'...
@fera, nadam se da griješiš, valjda ćemo ih nekome uvaliti...
Niste vi Chelsea, bgm slabo ove vase prinove i bolje vam igraju ovi bivsi igraci tipa Milana B.Carlo je napisao/la:Ne znam zašto pravite frku, ovo je samo prijateljska... Evo naprimjer gledajte predsezonske utakmice Čelzija pred prošlu sezonu:
17 July 2010 Crystal Palace 0 – 1 Chelsea
23 July 2010 Ajax 3 – 1 Chelsea
1 August 2010 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Chelsea
4 August 2010 Hamburger SV 2 – 1 Chelsea
I uprskos tome su ostvarili pet uzastopnih pobjeda na početku sezone.
Henderson, Downing i Adam nisu u timu, čak ni na klupi. Degen igra krilo, Poulsen je u igri..haxonja je napisao/la: Niste vi Chelsea, bgm slabo ove vase prinove i bolje vam igraju ovi bivsi igraci tipa Milana B.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.