FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
treba kweukeu nogu slomiti...radi revanša 

Kweukea,prejak za njih
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
3-0 gotovo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Samo nas Bog sad može spasit .... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zayebo si se jarane. Igraćemo mi još u EuropiCrveni Barun je napisao/la:a svi loš ispadoše samo željo ostade jer igra kasnijeharishp je napisao/la:Sto,jel to Siroki isp'o?Crveni Barun je napisao/la:ostaje nam jedino da svi bodrimo želju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ne znam šta serete po Suljiću, nema ni 18 godina kako treba... Normalna stvar je da mu treba iskustva.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ali je 3-0 gdje se racuna...santos je napisao/la:Sparta-Sarajevo 0:3 u navijanju

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pisi propalo,a ja i dalje mislim da se Sparta mogla proci,al et,dosta igraca je zakazalo nocas,Obuca,Haskic,Handzic,Comor ...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sto,jel to Siroki isp'o?
[/quote]
a svi loš ispadoše samo željo ostade jer igra kasnije
[/quote]
Zayebo si se jarane. Igraćemo mi još u Europi
[/quote]
jest, ima revanš

a svi loš ispadoše samo željo ostade jer igra kasnije

Zayebo si se jarane. Igraćemo mi još u Europi

jest, ima revanš

Dobro je ovo sve...kad budemo imali ljude koji ce dovesti igrace prave onda cemo biti bokji ovako dosta jedan prolaz drugi nemoze i kraj price....ne treba biti pametan da covjek vidi ogromnu razliku od trke..tehnike...pas igre...brzine...nema bez snage,trke,znanja ni igre..jbg
- tarikhordas
- Kontakt:
E jbg gotovo je**m onom kweukeu sve kamerunsko...
Nista okrenimo se pl i gotovo
I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje...!

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Maksumic totalno van forme
Kad budemo imali para i mogli dovesti Berberovica, vratiti Dzakmica,Skoru, dovesti neke skuplje igrace brazilce,kamerunce, gane itd bicemo dobri ovako je meni dobro....skorom pa igra macke i misa...ljudi nemojte se zavaravati pa sad da bude 3:3 rezultat ljudi bi nas pretrcali u revansu nemoj da lazemo sami sebe...ovo je maximum sto mozemo i to je tako, jednostavno za Evrope treba pola tima promijeniti ako zelimo iskorak dalje....za lige ovo je dovoljno
Dok u sl tekmi sudija ne odsvira kraj,ja ću vjerovat da ima nade.
A ako bog da, samo treba dat momcima podršku na Koševu,pa će imati nekakve šanse.
3 gola na Koševu možemo dati, pa oni lete kad igraju na Koševu-a tad imamo lutriju,penale i nadat se najboljem.
Ja odbijam pomisao da smo ispali.
A ako bog da, samo treba dat momcima podršku na Koševu,pa će imati nekakve šanse.

3 gola na Koševu možemo dati, pa oni lete kad igraju na Koševu-a tad imamo lutriju,penale i nadat se najboljem.

Ja odbijam pomisao da smo ispali.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
ovaj Kojasevic je strasan momak, barem mi se cini u ovoj utakmici takav...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Covjek godinu dana nije cestito igrao,Torlak pod inekcijama,Dupovac suspendovan.kako je moglo biti,ovo je na kraju i dobro ispalo.santos je napisao/la:Maksumic totalno van forme
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moze jos biti 3-2
:
:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Antikloc, Arhitekt, AuroraBorealis, belosevic23, BeYaZ, boki86, bordobijeli, casual033, Confiance, Evander, Google [Bot], HordasFks, iliyaa8, Jet2Holiday, Kajkutenjoyer, KarloIvandic, Kaunas, mexy_whites, Napapijri, nedimmmm1337, Pact1921, Seipronto, skoJaa, Tatamata1946, yayatoure333, zagorski i 240 gostiju.