FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma treba se potruditi da se ne primi više ni jedan...ostaviti Obuću na klupi i krenuti samo sa jednim napadačem...očigledno je da ovdje ne možemo otvoreno igrati i nadati se uspjehu, naročito zato što ostaje puno prostora za Spartine kontre svaki put kad krenemo u "napad"...
FORZA MARŠAL !!!
Evo ponovise golove, lik je vise od 1 metra bio u ofsajdu milion posto.
Zelim srecu sarajevu, uz malu digresiju!
Neznam ko rece da je ovaj torlak za reprezentaciju, ali se grdno prevario!Za nega je mravac leteca raketa!
Jako mi se svidio kojašević, kako li vec..extra poteze ima, jako zanimljiv igrac!
Koliko mu je god?
Obucu izbacit, a ubacit nekog trkaca inace ce se ovo vodstvo povecat
Neznam ko rece da je ovaj torlak za reprezentaciju, ali se grdno prevario!Za nega je mravac leteca raketa!
Jako mi se svidio kojašević, kako li vec..extra poteze ima, jako zanimljiv igrac!
Koliko mu je god?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
gledao sam dvomec sparte i liverpoola prosle sezone veceras je sparta slabija za 50% bar od onog sto su prikazali prosle sezone ali sta ces sta se moze... malo glupe greske, malo sudije, malo sreca okrene leđa i tako...Admir_Sa je napisao/la:Realno kritican je, kao i ovaj lijevi bek. Nemamo kreativnog igraca na sredini, a ova sparta pogotovo u odbrani nije nishta posebno, mi smo nekakvim nabijanjima stigli do 2-3 dobre sansefera je napisao/la:ovaj čomor je najbolji igrac sparte u ovoj utakmici... 90% gresaka koje je napravila ekipa Sarajeva su njegovo djelo...
a steta jer momci nisu nimalo lose igrali.
You are someone else I am still right here
Cipelic nam je trom i to pravo.
Nemoj @jajde ''dobricina''je on.10.Skoro je napisao/la:Pa tvoj nik jado jedan sve govori...Sarajevo naprijed zabij ga nek' dusmani pocrkaju. Ovo je sve plod neiskustva, a imali smo i mi svoje sanse i da je to uslo pitanje je kako bi reagovali ovi cesi. Igraj Saraj'vo nema veze...Jaydoo82 je napisao/la:LOL! kako igra sarajevo bice ovdje 5-0.

Inace za ove pripametne ko biva Sarajevo lose igra ili bilo sta.Nek pogleda kladionicu i skor,kao i cjenu tima Sarajeva i Sparte a na kraju krajeva nek se u svom jadu zabavi.Jer ce sad i druga tekma a nekome tek u fildjan ligi..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 jul 2011, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ha-Ha-HA,prvo covjek igra pod injekcijama,i jeste da mu je Kweuke pobjegao kod prvoga gola,mada je tu kriv i Haskic jer je bukvalno zasmetao Torlaku,a sve ostalo kapiten je odigrao odlicno.MOZAK je napisao/la:Zelim srecu sarajevu, uz malu digresiju!
Koliko mu je god?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne treba se sad opravdavati da igra Škoro... ljudi su iskoristili svoje sanse, moramo izjednaciti, desilo se ono sto smo se svi pribojavali, na pocetku smo primili gol, sad treba hrabro bez ikakvog srljanja, izjednaciti, i biti blize protivniku kad on ima loptu, da ih malo pritisnemo, jer ako ne izjednacimo, na Kosevu nas samo mogu Bog i sreca spasiti....
IDEMO SARAJVO
IDEMO SARAJVO

karate ove picke u navijanju....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Jedina vam je sansa da suljic nesto napravi, solo prodor...
Sparta-Sarajevo 0:3 u navijanju 

E moj Suljicu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
naivno igramo, pokušavamo se nadigravati sa njima na njihovom terenu (hrabro, ali nije pametno)...navijaci su svjetska klasa 

Ovom malom suljicu treba objasniti da nije dosao u obdaniste, vec na utakmicu... nesto bi na dribla ko na sokeru... ccc... Mislim da ce primiti Sarajevo jos koji go jer ce fizicki pasti. Mnogo ispadaju i trce u prazno... Neiskustvo i prevelika zelja...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sudija budalo...pusti prednost!
- Crveni Barun
- Kontakt:
ostaje nam jedino da svi bodrimo želju

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
Kolko samo imaju prostora igraci Sparte, pa ko da igramo bez tri igraca 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Sto,jel to Siroki isp'o?Crveni Barun je napisao/la:ostaje nam jedino da svi bodrimo želju![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisu nešto, ali preiskusni su za nas...
- Crveni Barun
- Kontakt:
a svi loš ispadoše samo željo ostade jer igra kasnijeharishp je napisao/la:Sto,jel to Siroki isp'o?Crveni Barun je napisao/la:ostaje nam jedino da svi bodrimo želju![]()
![]()
![]()

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK