Sve nesto mislim da ce Arda da napravi show veceras20:00 , mozda ce i pregovarati oko Arde Turana veceras u Turskoj pa budemo imali 2 fantasticna krilna igraca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sve nesto mislim da ce Arda da napravi show veceras20:00 , mozda ce i pregovarati oko Arde Turana veceras u Turskoj pa budemo imali 2 fantasticna krilna igraca
Evo i od mene 2 linkaM A J S T O R je napisao/la:Uđi na http://fromsport.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, tu su ti najbolji linkovi.Sasha L.F.C. je napisao/la:Valjda ce biti linkovi kvalitetni a ne kao prosli putkakvi linkovi takva i utakmica
![]()
Downing, Adam, Aquilani bi trebali biti u startnoj kao i Carroll a na levom beku mi muka gledati Insu-u ali sta ces kad boljeg nemamo ne znam da li ovi iz uprave resavaju pitanje LB.
To nikad necemo saznatiadis_lfc je napisao/la:Nesto sad gledam da smo mi najaktivniji na forumu (mislim REDSi) pa me zanima imal iko informaciju o broju navijaca LFC u BiH.
lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.
Baš sam kont'o gledati tekmu ali sad...Sasha L.F.C. je napisao/la:lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.![]()
Znas kako ne treba puno da gledas da bi shvatio da su poulsen,kyrgiakos,degen i cole gubljenje vremena.reds je napisao/la:Baš sam kont'o gledati tekmu ali sad...Sasha L.F.C. je napisao/la:lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.![]()
![]()
Mada nemam ništa protiv ove postave,nek Kenny fino vidi s kim ima posla.
beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
a tek vučinu hahahahCarlo je napisao/la:beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
čini mi se da je belošević lijevi bek, a taman nam treba jedan lijevi bek svjetske klase, a naš belošević je takavfera je napisao/la:a tek vučinu hahahahCarlo je napisao/la:beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
a zao mi pravo jer ima ovdje sjajnih pojedinaca...