FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzDv95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzDv95 » 28 jul 2011, 19:50

Ma mogli smo i mi komotno uvaljati dva gola to je sigurno Obuca ondje da je zapucao i to je gol ! Jedan ali bi bio vrijedan ovako zbog svojih gluposti primamo gol to je to neiskustvo ****.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jul 2011, 19:50

prvi gol je hamziceva krivica nikoga mu nema na drugoj stativi i kod svakog kornera to radi....drugi gol iz offa, al sve u svemu imali smo sanse ne znamo dati, ljudi zasluzeno vode...comor nam visi na desno strani sve ide preko njega tamo, al hajde moze se igrati idemo dati gol mozemo mi to

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 19:50

Sad će njima Plišek reći šta i kako...samo da zabijemo jedan, ...... jojjj... kako bi nam ovdje valjao Škoro...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 19:51

Sad ubacit Suljića...

Možda nije defanzivan, al' može odigrat po lijevoj strani i napraviti veliki pritisak na desnog beka Čeha, s tim će mu onemogućit da ide u napade...;)

Izvaditi Hadžića, naravno. :D

Ne sumnjam da će se drugo poluvrijeme okrenut na našu stranu-ja sam još uvjek optimista, jer po igri (cca. prvih 20 min) imam razloga i biti-znam da znaju i mogu. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2011, 19:51

Gubumo lopte u duelima, sporiji smo a u napadu predugo drzimo loptu. Imali smo 2-3 super sanse.

Igrac koji je centrirao za drugi go je bio u ofsajdu.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 jul 2011, 19:52

Ma nije to toliko crno bas...Ljudi jesu bolji i to smo znali i prije meca. Nama jednostavno valja jos hljeba jesti jer sto se snage tice zaostajemo. Po meni najtanji igrac u nas Belosevic , definitivno. Malo discipline uvesti u prekidima i moze se ovo fino privesti kraju , da i ostane 2:0 , ja zadovoljan.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jul 2011, 19:52

NEMA potrebe za neki pljavanjem bilo kojeg igraca,tacno je da Comor je najslabiji bio al sta ces kad nemas drugo rijesenje to je vec pitanje za neke druge ljude,jos jedna stvar kod 1 gola a i na ostalim kornerima desna stativa tottalno nepokrivena od igraca valjda Hamzic to treba sugerisat,generalno odigralli smo u grcu ,konfuzno ,ona sansa Obuce :roll: :cry: i to je to da je makar dat u 2 poluvremenu jedan go i se nekim minimalnim porazom 2-1 i cak ni 3-1 ne bi bilo lose inace sve drugo bi bio kraj evropske price
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 19:52

Ovako,iako ne volim konstantno kukanje nasih klubova za sudjenje,ovaj put sam stvarno izgubio zivce,pa kod situacije koja je prethodila korneru za prvi gol je bio ofsajd,onda gol za 2:0 takodjer prethodio ofsajd,zatim se pitam koliko jos puta igraci Sparte treba da simuliraju prekrsaj za penal da bi se sudija udostojio nekome dati zuti karton :roll:

Kweuke sam stvara problema vise nego Obuca i Haskic zajedno,Skoru vratit pod hitno.

Ja opete nisam uopce impresioniran igrom Sparte,i dalje vjerujem da ih se moze proci.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 jul 2011, 19:52

Zar lopta ne može brže ići,sačekat polagano dok se odbrana postavi i onda kad te otjera uz liniju nabij u prazan prostor..
A vidjelo se da kad lopta dođe do nekih 25 metara da se dosta toga može uraditi..
koliko bi jedan gol bio velik,mada prije ce biti da ce Česi zabiti treći.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jul 2011, 19:53

fera je napisao/la:ovaj čomor je najbolji igrac sparte u ovoj utakmici... 90% gresaka koje je napravila ekipa Sarajeva su njegovo djelo...
a steta jer momci nisu nimalo lose igrali.
Realno kritican je, kao i ovaj lijevi bek. Nemamo kreativnog igraca na sredini, a ova sparta pogotovo u odbrani nije nishta posebno, mi smo nekakvim nabijanjima stigli do 2-3 dobre sanse :roll:
nema potpisa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 jul 2011, 19:53

ako smanjimo na 2-1 izbacit ćemo ih 1000 %

a ako i ne uspijemo, nije problem..samo nek' ginu na terenu i igraju agresivno sa puno duela, što u prvom pol. i nije bio slučaj :roll:
FORZA MARŠAL !!!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 28 jul 2011, 19:54

LOL! kako igra sarajevo bice ovdje 5-0.
BLUE NATION.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 19:55

jbg morala se jedna od one dvije prilike iskoristiti, morala...
**** Škoro papir i Meksiko...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jul 2011, 19:55

Igra se jos 45+ minuta, sve je moguce. Mora se zabiti gol, a mislim i da se moze.
Steta za ovaj zadnji primljen gol, igraci su trebali ici na loptu, a ne da se zale sudiji. Siguran offside?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 28 jul 2011, 19:56

Principatus je napisao/la:Igra se jos 45+ minuta, sve je moguce. Mora se zabiti gol, a mislim i da se moze.
Steta za ovaj zadnji primljen gol, igraci su trebali ici na loptu, a ne da se zale sudiji. Siguran offside?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jul 2011, 19:58

Principatus je napisao/la:Igra se jos 45+ minuta, sve je moguce. Mora se zabiti gol, a mislim i da se moze.
Ma sumnjivo u najmanju ruku. Režiser se nije baš potrudio da pusti usporeni iz ugla iz kojeg s emože bolje ocjeniti.

helem, ima još poluvrijeme, Plišek pojedincima treba stravu salit u pauzi...može se ovdje do gola.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jul 2011, 19:59

ma naravno da se moze do gola, samo da se malo vise agresivnosti unese, sredina nam skripi totalno, jedino kojasevic igra i ne boji se, al nadamo se svi da ce sad biti bolje idemo momci svi skupa do gola...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2011, 19:59

Sparti je odbrana losiji dio tima. Nisu ni upola jaki kako sam ocekivao.

Mi moramo dati BAR jedan.

Za drugi go nista nije sumnjivo, frajer je definitivno na krilu prije prijema lopte bio u ofsajdu.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 jul 2011, 20:00

Jaydoo82 je napisao/la:LOL! kako igra sarajevo bice ovdje 5-0.
Pa tvoj nik jado jedan sve govori...Sarajevo naprijed zabij ga nek' dusmani pocrkaju. Ovo je sve plod neiskustva, a imali smo i mi svoje sanse i da je to uslo pitanje je kako bi reagovali ovi cesi. Slazem se sa Admirom da smo stvorili 2-3 sanse na nabijanje jer im je odbrana nesigurna. Bice ovo bolje na kraju aBd. Igraj Saraj'vo nema veze...
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 28 jul 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 20:01

kengur je napisao/la:Sparti je odbrana losiji dio tima. Nisu ni upola jaki kako sam ocekivao.

Mi moramo dati BAR jedan.

Za drugi go nista nije sumnjivo, frajer je definitivno na krilu prije prijema lopte bio u ofsajdu.
;)

Jest da je glupo pricati sta bi bilo kad bi bilo,ali sve sam uvjeren da bi sa Skorom u sastavu sad bilo barem 2:1.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kaunas i 25 gostiju.