Sve nesto mislim da ce Arda da napravi show veceras20:00 , mozda ce i pregovarati oko Arde Turana veceras u Turskoj pa budemo imali 2 fantasticna krilna igraca
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Red Assassin
- Kontakt:
Breaking news: Carroll has shaved his beard.

Evo i od mene 2 linkaM A J S T O R je napisao/la:Uđi na http://fromsport.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, tu su ti najbolji linkovi.Sasha L.F.C. je napisao/la:Valjda ce biti linkovi kvalitetni a ne kao prosli putkakvi linkovi takva i utakmica
![]()
Downing, Adam, Aquilani bi trebali biti u startnoj kao i Carroll a na levom beku mi muka gledati Insu-u ali sta ces kad boljeg nemamo ne znam da li ovi iz uprave resavaju pitanje LB.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/allupcomingsports/1/" onclick="window.open(this.href);return false; YNWA!
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
To nikad necemo saznatiadis_lfc je napisao/la:Nesto sad gledam da smo mi najaktivniji na forumu (mislim REDSi) pa me zanima imal iko informaciju o broju navijaca LFC u BiH.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Baš sam kont'o gledati tekmu ali sad...Sasha L.F.C. je napisao/la:lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.![]()
Mada nemam ništa protiv ove postave,nek Kenny fino vidi s kim ima posla.
FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Znas kako ne treba puno da gledas da bi shvatio da su poulsen,kyrgiakos,degen i cole gubljenje vremena.reds je napisao/la:Baš sam kont'o gledati tekmu ali sad...Sasha L.F.C. je napisao/la:lfc.tz je napisao/la:The Liverpool team in full: Doni, Insua, Flanagan, Kyrgiakos, Kelly, Robinson, Degen, Shelvey, Poulsen, Cole, Carroll. Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.![]()
![]()
Mada nemam ništa protiv ove postave,nek Kenny fino vidi s kim ima posla.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo 
You are someone else I am still right here
beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
a tek vučinu hahahahCarlo je napisao/la:beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
a zao mi pravo jer ima ovdje sjajnih pojedinaca...
You are someone else I am still right here
čini mi se da je belošević lijevi bek, a taman nam treba jedan lijevi bek svjetske klase, a naš belošević je takavfera je napisao/la:a tek vučinu hahahahCarlo je napisao/la:beloševićafera je napisao/la:bojim se da ovi nasi ne dovedu comora ako gledaju sparta sarajevo
a zao mi pravo jer ima ovdje sjajnih pojedinaca...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
imamo opasan sastav sa poulsenom i degenom 
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
LFC line up, Doni, Flanagan, Kelly, Kyrigiakos, Robinson, Poulsen, Shelvey, Cole, Degen, Insua, Carroll
Opa, napokon Kelly štoper i Inusa lijevo krilo. Perfektno za njih dvojicu.
Opa, napokon Kelly štoper i Inusa lijevo krilo. Perfektno za njih dvojicu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Pogledajte kako je Galatasaray slozio sastav, gledacu ali ako pocnu da nas trpaju ja odo 
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
1:0 ne gledam ali pogledam rezultat
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
al sta se sa ovim sastavom moze postici, meni stvarno nije jasno konstantno forsiranje poulsena, kirkiakosa, tog degena
da je sto puta king on je izgleda izgubljen u vremenu i prostoru
da je sto puta king on je izgleda izgubljen u vremenu i prostoru
nema potpisa
Možda da bi potencijalni kupci mogli vidjeti da li ih vrijedi kupiti? Možda, ono, ne znam. Kenny će sigurno ozbiljno računati na njih sljedeće sezone. 
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
I ja bas nesto ne kontam, pa nece jbt liverpoolovi navijaci da gledaju poraze kako se redjaju pa nek su i prijateljske, covece ovo je tako neozbiljno a i ide na zivce 
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Ajde što se gubi ali sezona počinje za 2 sedmice zar nije krajnje vrijeme da se uigrava najbolji tim?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.