bezbeli da hoće$eLLa je napisao/la:ee raja hocel bit karti za jug kad dodjemo gore na kosevo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bezbeli da hoće$eLLa je napisao/la:ee raja hocel bit karti za jug kad dodjemo gore na kosevo
hvalaKB-TM87 je napisao/la:bezbeli da hoće$eLLa je napisao/la:ee raja hocel bit karti za jug kad dodjemo gore na kosevo
MA ništa ovo, malo vjetar nanio. Ne sekirajte se.diego_TM je napisao/la:evo nam i kiše![]()
Gdje sad pada!?diego_TM je napisao/la:evo nam i kiše![]()
Tako ste govorili i za Sheriff pa sta bi?Admiral_TM87 je napisao/la:Nevjerujem da cemo proci, ali mislim da nas nece veceras pobjediti, meni je bitno samo srce na teren pa kako god bude
Vjeruj mi da bi ja najvise volio da pojedem ove svoje rijeci poslije druge tekmeKeenan.- je napisao/la:Tako ste govorili i za Sheriff pa sta bi?Admiral_TM87 je napisao/la:Nevjerujem da cemo proci, ali mislim da nas nece veceras pobjediti, meni je bitno samo srce na teren pa kako god bude
nema ništa od kiše i ako bude padala to je 2-3 minute i gotovoragazzidelsud1987 je napisao/la:Joj evo kiše![]()
![]()
vidi miša, jesil se oporavio od karanja ?Robija94 je napisao/la:Sabani sve najgore vam zelim veceras
Robija94 je napisao/la:Sabani sve najgore vam zelim veceras
25.5.2011.Robija94 je napisao/la:Sabani sve najgore vam zelim veceras
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.