Znaci, idemo na pobjedu, ma kakva ona bila. Utrpati jedan ili vise golova.
Bitno je i ne primiti, naravno!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ScooTeR je napisao/la:ASA Auto je jedan od sponzora!sajo10 je napisao/la:
Divi VW zastavica na stolu!! Nisu sigurno samo nako postavljene?! HAHAHA![]()
jesi li prirodno glup il treniraš ?senci-071 je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:ASA Auto je jedan od sponzora!sajo10 je napisao/la:
Gledam Amara na tv-u i nije mi jasno zasto se onako zapustio niti se siša,niti se brije,kupa. Nikako na insana ne lici.Valja im na presici sjediti u njegovoj blizini.
SRETNO VAM VECERAS!
Koje sve gluposti nećeš pročitati.senci-071 je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:ASA Auto je jedan od sponzora!sajo10 je napisao/la:
Gledam Amara na tv-u i nije mi jasno zasto se onako zapustio niti se siša,niti se brije,kupa. Nikako na insana ne lici.Valja im na presici sjediti u njegovoj blizini.
SRETNO VAM VECERAS!
asa je sponzorirala oba kluba sa po 5.000 km da tokom utakmica bude izlozeno auto na stazi stadiona kosevosajo10 je napisao/la: Divi VW zastavica na stolu!! Nisu sigurno samo nako postavljene?! HAHAHA![]()
Ne bi me čudilo da neka budala pogodi auto u napadu bijesa nekim tupim predmetom!hordas'87 je napisao/la:asa je sponzorirala oba kluba sa po 5.000 km da tokom utakmica bude izlozeno auto na stazi stadiona kosevosajo10 je napisao/la: Divi VW zastavica na stolu!! Nisu sigurno samo nako postavljene?! HAHAHA![]()
senci-071 je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:ASA Auto je jedan od sponzora!sajo10 je napisao/la:
SRETNO VAM VECERAS!
Jes da nece biti ispod praznog zapada.babilonTM je napisao/la:Ne bi me čudilo da neka budala pogodi auto u napadu bijesa nekim tupim predmetom!hordas'87 je napisao/la:asa je sponzorirala oba kluba sa po 5.000 km da tokom utakmica bude izlozeno auto na stazi stadiona kosevosajo10 je napisao/la: Divi VW zastavica na stolu!! Nisu sigurno samo nako postavljene?! HAHAHA![]()
burazeru prati na http://www.livescorehunter.com" onclick="window.open(this.href);return false; Biće link pre utakmicu garantzeljocity je napisao/la:Moze li neki link za tekmu molim vas?? Ja "nemrem" na tekmu veceras a BHTV vec godinama ne hvatam
http://www.myp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; druze, ovdje bi trebao biti prenos, bar je bio cini mi se sarajevo-orebro na kosevu, pa vidi... A kad pocne tekma, naci cu neki pa cu ponovo poslat...pozdravzeljocity je napisao/la:Moze li neki link za tekmu molim vas?? Ja "nemrem" na tekmu veceras a BHTV vec godinama ne hvatam
Haha.AzuR SlasH je napisao/la:Danas umjereno oblacno uz grmljavinu sa Juga, sa kisom golova u golu maccabia.
ma nema veze , Zeba je veći majstor kad je klizavo, bolje ih bacaKB-TM87 je napisao/la:kod mene kisa na kosevskom
Evo biti će ovdje utakmica:http://www.fk.zeljo.com/zeljocity je napisao/la:Moze li neki link za tekmu molim vas?? Ja "nemrem" na tekmu veceras a BHTV vec godinama ne hvatam
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.