FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
picke jedne nedaju bubanj i megafon 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
prati ti je li se drakul oporavio kani se torlakamirzza je napisao/la:samo recite igra li Torlak? Jel se to zna?
Naši pristižu dole, sad mi se javio haver kaže gledaju ih kao da su s Marsa pali
!

U novi boj ...
Bas nesto gledam kvote.
Sparta 1.31
X 4.50
Sarajevo 8.00
Nadam se za vas da se Plisek nije digao u nebesa ovom pobjedom protiv slabog Orebra. Samo jakom i pametnom igrom u odbrani mozete doci do povoljnog rezultata.
Sretno!
Sparta 1.31
X 4.50
Sarajevo 8.00
Nadam se za vas da se Plisek nije digao u nebesa ovom pobjedom protiv slabog Orebra. Samo jakom i pametnom igrom u odbrani mozete doci do povoljnog rezultata.
Sretno!
Sretno nam veceras.Uh fina nam ona navijacica sa slike,mala ko bonbona,mozda nam i donese srece... 

- storm_raider
- Kontakt:
Navijam za Zeljeznicar, ali veceras i za Sarajevo.
Bila bi to vrhunska senzacija - bilo kakav poraz s jednim golom razlike, o remiju da ne pricam.. Sretno komsije, pa kasnije proslavite sa cehinjamam, onako bosanski.
Bila bi to vrhunska senzacija - bilo kakav poraz s jednim golom razlike, o remiju da ne pricam.. Sretno komsije, pa kasnije proslavite sa cehinjamam, onako bosanski.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Svu srecu igracima Sarajeva, i nadam se da ce uz Božiju pomoc proci dalje!!!
BOSNA I HERCEGOVINA!!!
BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Kazu da ce jedna grupa kasniti na tekmu...stvarno ne mogu vjerovat
krene se na vrijeme sa planom da se u Prag stigne 3-4 sata prije tekme a oni toliko odugovlace, BEZOBRAZLUK ! 
rada91
bice izmedju 500 i 800 , zavisi da li ce neki ikad i stici na utakmicu mater im ****

rada91
bice izmedju 500 i 800 , zavisi da li ce neki ikad i stici na utakmicu mater im ****
- nero.piroman
- Kontakt:
sretno veceras momcima protiv sparte
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Prijatelji nisam u toku teme, dal mi moze samo neko reci ima li na netu prenos utakmice i na kojem linku?
Hvala Vam unaprijed...
Hvala Vam unaprijed...
Horde Zla
http://www.livescorehunter.com" onclick="window.open(this.href);return false;D-mol je napisao/la:Prijatelji nisam u toku teme, dal mi moze samo neko reci ima li na netu prenos utakmice i na kojem linku?
Hvala Vam unaprijed...
Biće pred tekmu link, ja mislim.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Veceras Smigalovic zabija
A ako ne bude igro onda ce im PIXI je.bat majku 

Ma bice 100%, kad pocne tekma, ja cu postavit...pozzD-mol je napisao/la:Prijatelji nisam u toku teme, dal mi moze samo neko reci ima li na netu prenos utakmice i na kojem linku?
Hvala Vam unaprijed...

Izdržati, to je temelj vrline!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsD-mol je napisao/la:Prijatelji nisam u toku teme, dal mi moze samo neko reci ima li na netu prenos utakmice i na kojem linku?
Hvala Vam unaprijed...
Hvala ti drug....VanBasten je napisao/la:D-mol je napisao/la:Prijatelji nisam u toku teme, dal mi moze samo neko reci ima li na netu prenos utakmice i na kojem linku?
Hvala Vam unaprijed...
Biće pred tekmu link, ja mislim.
Sretno veceras SARAJEVO MOJE
Horde Zla
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ma tako ti je to drug bezobrazluk pravi!samosarajvo je napisao/la:Kazu da ce jedna grupa kasniti na tekmu...stvarno ne mogu vjerovatkrene se na vrijeme sa planom da se u Prag stigne 3-4 sata prije tekme a oni toliko odugovlace, BEZOBRAZLUK !
rada91
platis im da zakasnis poserem se ja na njihov plan

Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90 i 27 gostiju.