Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fukara87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fukara87 » 28 jul 2011, 12:57

Hoce li negdje bit prenos na Tv-u ili na netu Galata - Liverpool ? ako nadje neko linkove dobre neka postavi do 8 sati ! YNWA
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 12:59

fukara87 je napisao/la:Hoce li negdje bit prenos na Tv-u ili na netu Galata - Liverpool ? ako nadje neko linkove dobre neka postavi do 8 sati ! YNWA
na netu ce biti sigurno a na tv programima koje ja imam nece biti.
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 jul 2011, 13:00

Joj, kad mi stave termin koji ne odgovara.
Ipak se na Zelju mora ici. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jul 2011, 13:01

Jimmy from the hood je napisao/la:Joj, kad mi stave termin koji ne odgovara.
Ipak se na Zelju mora ici. :mrgreen:
Jbg desava se, sretno danas Zelji ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 jul 2011, 14:39

Valjda ce biti linkovi kvalitetni a ne kao prosli put :roll: kakvi linkovi takva i utakmica ;)
Downing, Adam, Aquilani bi trebali biti u startnoj kao i Carroll a na levom beku mi muka gledati Insu-u ali sta ces kad boljeg nemamo ne znam da li ovi iz uprave resavaju pitanje LB.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 14:44

Sasha L.F.C. je napisao/la:Valjda ce biti linkovi kvalitetni a ne kao prosli put :roll: kakvi linkovi takva i utakmica ;)
Downing, Adam, Aquilani bi trebali biti u startnoj kao i Carroll a na levom beku mi muka gledati Insu-u ali sta ces kad boljeg nemamo ne znam da li ovi iz uprave resavaju pitanje LB.
mislim da cu danas ipak gledati neku utakmicu takmicarskog karaktera. jer ove prijateljske su goli ****.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 jul 2011, 14:45

Baš gledam ovaj klip o Downingu i stvarno sam prezadovoljan, upamtite ovako kvalitetno krilo nismo imali godinama.
Danas Hansen otišao, znači iskristalizirale su se golmanske pozicije: Reina, Doni i Jones su naši golmani za narednu sezonu. Svaka čast na odlično odrađenom poslu. Golmani i vezni red su nam najjače karike u timu.
Ostane još odbrana i napad da se popune barem sa još jednim igračem.

Nacho u Bruno su potpisali danas za Liverpool, dakle dodatna dva igrača koji bi trebali postati velike zvijedzde. Posebno to očekujem od Brune.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 jul 2011, 14:57

fera je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Valjda ce biti linkovi kvalitetni a ne kao prosli put :roll: kakvi linkovi takva i utakmica ;)
mislim da cu danas ipak gledati neku utakmicu takmicarskog karaktera. jer ove prijateljske su goli ****.
Vala i to sto kazes ali ajd opet hocu da vidim kako tim izgleda,kakva su nova pojacanja itd, sve me to nekako kopka.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2011, 15:08

Al Jazeera Sport +1
Digi Sport+ (hungary)
Euro Futbol
LFC TV
Sport TV1
Sport.Ro
YES Sport 2

tu je tekma na Satelitu.....

mada znam da mnogi nemaju :cry: ali eto ko ima moze pomoci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 jul 2011, 15:12

M A J S T O R je napisao/la:
Uđi na http://fromsport.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, tu su ti najbolji linkovi.
Imam i ja jedan slican sajt kao ovaj tvoj, tu uglavnom budu dobri linkovi ali et prvi put mi se desilo da su onako losi, u svakom slucaju hvala za sajt pogledacu moguce da su ovde i bolji.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 28 jul 2011, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 15:18

Rizah je napisao/la:Baš gledam ovaj klip o Downingu i stvarno sam prezadovoljan, upamtite ovako kvalitetno krilo nismo imali godinama.
Danas Hansen otišao, znači iskristalizirale su se golmanske pozicije: Reina, Doni i Jones su naši golmani za narednu sezonu. Svaka čast na odlično odrađenom poslu. Golmani i vezni red su nam najjače karike u timu.
Ostane još odbrana i napad da se popune barem sa još jednim igračem.

Nacho u Bruno su potpisali danas za Liverpool, dakle dodatna dva igrača koji bi trebali postati velike zvijedzde. Posebno to očekujem od Brune.
to za downinga sam ja rekao odma cim je potpisao...
hansen taj nema sta da radi u liverpoolu on je grozan golman. e sad i doni i reina su skloni kiksevima ali s obzirom na to kakve rupe u odbrani imamo i da nemamo back up napadaca ta tvoja konstatacija je ipak na mjestu.

bruna je otisao u blackpool a ti si valjda ovdje mislio na buena

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 jul 2011, 15:28

Kenny Dalglish hopes memories of 2005 will inspire Liverpool FC in Galatasaray friendly

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -29132928/" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

adis_lfc
Kontakt:

Post Postao/la adis_lfc » 28 jul 2011, 16:12

Nesto sad gledam da smo mi najaktivniji na forumu (mislim REDSi :D ) pa me zanima imal iko informaciju o broju navijaca LFC u BiH.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 28 jul 2011, 16:23

Sad malo na areni gled'o golove Liverpoola u proteklos sezoni... Al je komentator najzesci, kaze covjek: jedan, dva, tri, hop, hop i tako je... ma tako je stiviDŽi (Gerrard).. ja valj'o od smijeha.. a izgleda da je neki zestoki navijac redsa :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 28 jul 2011, 16:24

U koliko je utakmica, želim da vidim Downinga u akciji :D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 28 jul 2011, 16:25

Obskurni je napisao/la:U koliko je utakmica, želim da vidim Downinga u akciji :D
u 20:00

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 jul 2011, 16:27

Obskurni je napisao/la:U koliko je utakmica, želim da vidim Downinga u akciji :D
20:00 , mozda ce i pregovarati oko Arde Turana veceras u Turskoj pa budemo imali 2 fantasticna krilna igraca ;)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 jul 2011, 16:28

rogeRF je napisao/la:Sad malo na areni gled'o golove Liverpoola u proteklos sezoni... Al je komentator najzesci, kaze covjek: jedan, dva, tri, hop, hop i tako je... ma tako je stiviDŽi (Gerrard).. ja valj'o od smijeha.. a izgleda da je neki zestoki navijac redsa :mrgreen:
pa nije valjda da ne znas za te sa Arene, imaju dvojica, veliki navijaci Liverpoola, da samo vidis provala, igraju Betis- Barcelona oni pocnu pricat o Liverpoolu :lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 28 jul 2011, 16:31

Stivi_Dzi je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Sad malo na areni gled'o golove Liverpoola u proteklos sezoni... Al je komentator najzesci, kaze covjek: jedan, dva, tri, hop, hop i tako je... ma tako je stiviDŽi (Gerrard).. ja valj'o od smijeha.. a izgleda da je neki zestoki navijac redsa :mrgreen:
pa nije valjda da ne znas za te sa Arene, imaju dvojica, veliki navijaci Liverpoola, da samo vidis provala, igraju Betis- Barcelona oni pocnu pricat o Liverpoolu :lol: :lol:
Ma ja sam valj'o od smijeha... sta sve covjek provaljuje :lol: :lol: Poznat mi je po glasu, vrlo cesto komentira utakmice, ali nikada nisam gledao da on komentira LiverpoolTV...al, svaka mu cast :lol: :lol: :lol:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 28 jul 2011, 16:38

Joj jeste car on :D ja se svaki put nasmejem kad njega slusam, navijac je LFC-a i to zesci ali i realno sagledava situaciju u klubu. ;)
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 28 jul 2011, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.