AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
1.Cagliari - Milan
2.Milan-Lazio
3.Napoli-Milan
4.Udinese-Milan
5.Milan - Cesena
6.Juve - Milan
7.Milan - Palermo
8.Lecce - Milan
9.Milan - Parma
10.Roma - Milan
11.Milan - Catania
12.Fiorentina - Milan
13.Milan - Chievo
14.Genoa - Milan
15.Bologna -Milan
16.Milan - Siena
17.Atalanta - Milan
18.Milan - Inter
19.Novara - Milan
2.Milan-Lazio
3.Napoli-Milan
4.Udinese-Milan
5.Milan - Cesena
6.Juve - Milan
7.Milan - Palermo
8.Lecce - Milan
9.Milan - Parma
10.Roma - Milan
11.Milan - Catania
12.Fiorentina - Milan
13.Milan - Chievo
14.Genoa - Milan
15.Bologna -Milan
16.Milan - Siena
17.Atalanta - Milan
18.Milan - Inter
19.Novara - Milan
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 27 jul 2011, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
15.Bologna -MilanInterista di cuore je napisao/la:10.Roma - MilanInterista di cuore je napisao/la:1.Cagliari - Milan
2.Milan-Lazio
3.Napoli-Milan
4.Udinese-Milan
5.Milan - Cesena
6.Juve - Milan![]()
7.Milan - Palermo
8.Lecce - Milan
9.Milan - Parma
Evo ga zasada Baresi@
11.Milan - Catania
12.Fiorentina - Milan
13.Milan - Chievo
14.Genoa - Milan
16.Milan - Siena
17.Atalanta - Milan
18.Milan - Inter

19.Novara - Milan
P.S. nema na cemu

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
znači u sezonu se mora ući 120% ako misle ponovo scudetto osvojiti!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Ibra je u TOP formi, petom dade gol 

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
PSG ponudio 40 miliona za Gansa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
ma to će bit lagano odbijenomeho-medo je napisao/la:PSG ponudio 40 miliona za Gansa

pa onda i mi trebamo ponuditi jedno 40 miliona da bi doveli gansaBoateng_27 je napisao/la:ma to će bit lagano odbijenomeho-medo je napisao/la:PSG ponudio 40 miliona za Gansa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Ne jer Ganso bi prije zelio da igra u jednom milanu za 5m godisnje bubam nego u PSG za 10 m godisnjemeho-medo je napisao/la:pa onda i mi trebamo ponuditi jedno 40 miliona da bi doveli gansaBoateng_27 je napisao/la:ma to će bit lagano odbijenomeho-medo je napisao/la:PSG ponudio 40 miliona za Gansa

ipak smo mi institucija

Boateng_27 je napisao/la:Ne jer Ganso bi prije zelio da igra u jednom milanu za 5m godisnje bubam nego u PSG za 10 m godisnjemeho-medo je napisao/la:pa onda i mi trebamo ponuditi jedno 40 miliona da bi doveli gansaBoateng_27 je napisao/la: ma to će bit lagano odbijeno![]()
ipak smo mi institucija
Nema sumnje da ste veci klub od PSG, ali oni ne daju Gansu 40m nego klubu sto znaci da Santos nece odbiti njihovih 40m a pristati na vasih 25, vala ne znam ko bi bio tolika budala...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ganso ili njegov menadžer, nisam siguran izjavili su neki dan da ih psg i njihovi petrolejski dolari ne zanimaju 

Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Kad mi je loše, poslušam ovu pjesmu i odma se oraspoložim
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Boateng_27
- Kontakt:
Može li mi neko nabaviti ovu sliku http://translate.googleusercontent.com/ ... gSk8nQAnNQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony ?
Tony ?

Boateng_27 je napisao/la:Može li mi neko nabaviti ovu sliku http://translate.googleusercontent.com/ ... gSk8nQAnNQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony ?

http://imageshack.us/photo/my-images/832/milanq.jpg/

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Boateng_27
- Kontakt:
Hvala 

Navodno se Braida nasao na rucku s agentom od Pastorea... 

- Interista di cuore
- Kontakt:
Samo sto je prekasno nazalost...Pastore ide u PSG za skoro 45 miliona eura

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Kakve veze ovo ima jedno s drugim ? i Aqeero bi recimo . prije igr"o u Juventusu il Realu nego u Cityu, al kad lova zasvira....pa onda i mi trebamo ponuditi jednoNe jer Ganso bi prije zelio da igra u jednom milanu zaKod: Označi sve
40 miliona da bi doveli gansa
godisnjeKod: Označi sve
5m godisnje bubam nego u PSG za 10 m
![]()
ipak smo mi institucija
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Galliani: Cassano mora smršaviti
Izvršni dopredsjednik nogometaša AC Milana Adriano Galliani kritički se dotaknuo napadača "rossonera" Antonija Cassana nakon njegovih igara na Audi Cupu u Münchenu...
Milan je na spomenutom pripremnom turniru poražen u obje odigrane utakmice nakon penala (protiv Bayerna 6-4, protiv Internacionala 4-2), a Cassano se propustio istaknuti po dobrome. Štoviše, u utakmici protiv Internacionala propustio je u raspucavanju realizirati jedanaesterac.
- Cassano mora poraditi na skidanju kilograma, ali on je svejedno veliki talent – rekao je Galliani za Gazzettu dello Sport.
Kontroverzni napadač pojačao je redove "rossonera" u prosincu prošle godine, stigavši iz Sampdorije. U osvajanju Milanovog "scudetta" sudjelovao je sa četiri gola i osam asistencija.
Izvršni dopredsjednik nogometaša AC Milana Adriano Galliani kritički se dotaknuo napadača "rossonera" Antonija Cassana nakon njegovih igara na Audi Cupu u Münchenu...
Milan je na spomenutom pripremnom turniru poražen u obje odigrane utakmice nakon penala (protiv Bayerna 6-4, protiv Internacionala 4-2), a Cassano se propustio istaknuti po dobrome. Štoviše, u utakmici protiv Internacionala propustio je u raspucavanju realizirati jedanaesterac.
- Cassano mora poraditi na skidanju kilograma, ali on je svejedno veliki talent – rekao je Galliani za Gazzettu dello Sport.
Kontroverzni napadač pojačao je redove "rossonera" u prosincu prošle godine, stigavši iz Sampdorije. U osvajanju Milanovog "scudetta" sudjelovao je sa četiri gola i osam asistencija.
IO SONO INTERISTA
Da li je moguce da je ovakav raspored 3 i 4 kolo pa zatim 14 i 15 kolosenad_flamin je napisao/la:1.Cagliari - Milan
2.Milan-Lazio
3.Napoli-Milan
4.Udinese-Milan
5.Milan - Cesena
6.Juve - Milan
7.Milan - Palermo
8.Lecce - Milan
9.Milan - Parma
10.Roma - Milan
11.Milan - Catania
12.Fiorentina - Milan
13.Milan - Chievo
14.Genoa - Milan
15.Bologna -Milan
16.Milan - Siena
17.Atalanta - Milan
18.Milan - Inter
19.Novara - Milan

Da li je istina ovo sto citam za Pata da ce mozda u zatvor zato sto bivsoj zeni nije placao alimentaciju
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)