Seyo uvijek ima rješenjeSeyo_TM je napisao/la:kamilicapile87 je napisao/la:Kako vijeme sporo polazi........A ja nevozan ko pas...........
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Seyo uvijek ima rješenjeSeyo_TM je napisao/la:kamilicapile87 je napisao/la:Kako vijeme sporo polazi........A ja nevozan ko pas...........
Kako li si ti dobio 254km ?LudLo 4 je napisao/la:Kosevo zove ...
254 kilometra pod tockove...
ZELJEZNICAR LE!
A3A2
Ide preko Svitave hahahahahahahahaHordas Doboj je napisao/la:Kako li si ti dobio 254km ?LudLo 4 je napisao/la:Kosevo zove ...
254 kilometra pod tockove...
ZELJEZNICAR LE!
A3A2
u 18 sati sa Grbavicerossoner je napisao/la:Izvinite ako spamam, nisam upratio da je negdje pisalo hoce li biti korteo i u koliko sati ?
Predloži da se dijete zove, naravno ukoliko porodi sina, zove Amar, jer je ovo sve zahvaljujući njemu...Plivadon je napisao/la:danas mi je sestri termin da rodi djete
ako željo dobije predlozicu mu ime strijelca gola/golova
pa nek biraju
Sad naletio do Grbavice karte idu fino ima raje! Sad ide obred kupanje itdSeyo_TM je napisao/la:kamilicapile87 je napisao/la:Kako vijeme sporo polazi........A ja nevozan ko pas...........
Ili mozda Perica...ko zna mozda i uleti u igru...Plivadon je napisao/la:bravo,a ako bude curica mala ?
šta tad da radim :/
Jadranka ? HAHA zbog bogija xD
koja si vjera, odmah ću ti rećPlivadon je napisao/la:bravo,a ako bude curica mala ?
Ma veceras nam je kupanje svima dzabapile87 je napisao/la: Sad naletio do Grbavice karte idu fino ima raje! Sad ide obred kupanje itd
mirsada,edina,sulejmanicaNumber1 je napisao/la:koja si vjera, odmah ću ti rećPlivadon je napisao/la:bravo,a ako bude curica mala ?
eldina, patrika![]()
(da je raja zovu Nyema), zajka (ne bi preporučio
), sulejmana (kao i zajka), edina
, muamera
Ma sta ima veze drug ni prvi ni zadnji put.Kad se igra u lavoru bar se noge moraju skvasiti.Seyo ponesi jaranu durbinrossoner je napisao/la:Ma veceras nam je kupanje svima dzabapile87 je napisao/la: Sad naletio do Grbavice karte idu fino ima raje! Sad ide obred kupanje itd(Ne daj Boze!)
Trenutno korisnika/ca: Anpa, imekorisnicko i 40 gostiju.