Vidiš, kod nas uvijek jedna polovica trenira a druga odmara, nek' ti ne bude žaoVirtu4l je napisao/la:Ma ne, žao mi igrača, kad sve normalne ekipe odmaraju, pomalo se pripremaju, igrači Arsenala moraju raditi punom parom... žao mi Fabregasa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Vidiš, kod nas uvijek jedna polovica trenira a druga odmara, nek' ti ne bude žaoVirtu4l je napisao/la:Ma ne, žao mi igrača, kad sve normalne ekipe odmaraju, pomalo se pripremaju, igrači Arsenala moraju raditi punom parom... žao mi Fabregasa
Željezničar sigurno ne.Virtu4l je napisao/la:Zna li se ko su vam mogući protivnici.
Malo je takvih u kvalifikacijama za LPArnelinho je napisao/la:Vjerovatno jedna od velikih ekipa, sa historijom.Virtu4l je napisao/la:Zna li se ko su vam mogući protivnici.
Kakva su vremena došla još ih je manje u ligi prvaka.Virtu4l je napisao/la:Malo je takvih u kvalifikacijama za LPArnelinho je napisao/la:Vjerovatno jedna od velikih ekipa, sa historijom.Virtu4l je napisao/la:Zna li se ko su vam mogući protivnici.
Jbt sezona nije ni pocela a vec pola ekipe ozljedzeno... Nadam se da nije nista strasno sa Theom.Arnelinho je napisao/la:Nova ozljeda:
- Theo je otputovao kući gdje će obaviti magnetsku rezonancu. U pitanju je ozljeda gležnja koja se pojavi i nestane. Moramo pobliže ispitati o čemu je riječ jer ga ponekad uopće ne muči, a ponekad ga smeta. U svakom slučaju, morali smo ga poslati doma jer nije mogao trenirati
A zašto ti moraš sve prokomentarisati ??? Smješan si.-Paja je napisao/la:Naravno da ne znaci ali zasto ovaj smijesni navijac Looserfoola postavlja tako nebitan video sigurno ne da nam docara nocni zivot Van Persija, jer da je tako postavio bi nam i neke druge pjesme sto je pjevao. Samba je klaun mislili su prevariti Vodju da potpise ugovor pa da se plati vise, e neces glavonja ti u Arsenal.
-Paja je napisao/la: Samba je klaun mislili su prevariti Vodju da potpise ugovor pa da se plati vise, e neces glavonja ti u Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.